موضوعها: 0
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-12 ساعت 23:23)pichak333 نوشته: pakpourasgh ممنون از پستهاي خوبت
اگر ممكنه در مورد ميامي:
هيزينه ها
مشاغلي كه ممكنه توي اين شهر موردنيازتر باشه
فرهنگشون
هم مطلب بذار.
چشم حتما.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-13 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-13 ساعت 01:42 توسط someonelikeyou.)
(2016-02-13 ساعت 00:51)milade نوشته: (2016-02-12 ساعت 22:56)someonelikeyou نوشته: دو سال دیگه دلمون برای سنگگ و دیزی تنگ بشه
خدایا هر کی رو لازمشه به اونجا برسون.
مثلاً همین دوست عزیزمون که این بالا پست دادن و اشک توی چشم من جمع کردند،
اخه من همین الان هم دلم واسه سنگک خدا تومنی و دیزی که توش گوشت و نخود باشه که بعدش بکوبیم تنگ شده،
بعد ایشون با این وضعیت اقتصادی حتما روزی یکی رو میزنن به بدن که اینطور دل من رو خون میکنن.
خدایا هر کی حقشه رو برسون، اونهایی هم که وضعشون توپه رو همین جا نگه دار
مرسی خدا که درک میکنی
به نظر من کاملا داری اشتباه میکنی
اگه کسی قدرت ساپورت خودش و همراهانشو با پیش بینی شش ماه تا یک سال اول ورود به امریکا رو نداره کاملن اشتباهه که بخواد بره و امیدوارم چنین کسی اصلن برنده نشه چون مطمئنا اگر که عاقل باشه زود برمیگرده و در غیر این صورت بی خانمان میشه و همینطور شانس کسایی مث من و شما رو که شرایطشو دارن از بین میبره خخخخخخ
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
شش ماه بیست میلیون تومن؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا قضیه آرش برا وقتی بود که حقوق ساعتی چهار دلار بود بعدشم آرش سر دو هفته کار گیر آورد
شش ماه بیست میلیون تومن
من عربیم خوب نیس ولی الهم اشف همه مریضا رو
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-13 ساعت 02:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-13 ساعت 02:22 توسط someonelikeyou.)
این جمله امریکا سرزمین فرصت هاست واسه وقتی بود مردم میرفتن آب رودخونه رو با آبکش میگشتن که طلا پیدا کنن
الان امریکا سرزمین مبارزه ۲۴۷
من خودم کلی پست تخیلی و خوش بینانه نوشتم اینجا ولی بیشتر دوستان میدونن که نوشته های من همش شوخیه
ولی این دوستمون واقعن خوش بینه
پ.ن الان دوباره خوندم بیست میلیوت تومن برا شش ماه واسه انسانی که مبخواد بجنگه
دوست عزیزم الان دمپایی ابری جنس خوب بخوای بگیری واسه جنگیدن کم کم صد و پنجاه تومن واست آب میخوره
با بیست میلیون مگه بیای تو کوچه ما باهم کشتی چوخه بگیریم
ناراحت نشیا ولی چون واقعن احساس کردم داری این حرفا رو جدی میزنی گفتم با وتقعیت روبرو بشی
برنده خوش شانس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
20 میلیون حالا با دلار 3000 تومان دولتی میشه 6000 هزار تا اینا ...
تو شهرای بزرگ میتونی 2 ماه با این پول دومم بیاری ... شایدم 2هفته بیشتر ...
ولی قبول کن بیشتر نمیشه ....
نمیگم بری یه شهر کوچیک که هزینه هات خیلی پایین بیاد....
بعدشم برادر من ، اقا ارش عزیز ما سال چند مهاجرت کردن ؟! سال2006 ! حدودا 10 سال پیش ...
بعدم ایشون روزای اولش فکو فامیلی داشته که پیششون بوده ...
بعدم خیلی زود کار پیدا کرده !
اصلا گزینه ایشون مورد مقایسه با بقول خودت ادمای مفلوکی مثه ما نیست !
-----
اگه تنهایی میری که 10000 تا ، تا حد لازم بسته ... اگه معقول خرج کنی و به موقع کار پیدا کنی ... نه زود نه دیر !
ولی اگه زن و بچه ای همراته هزینه هات واقعا زیاد میشه ... که بنظرم باید از خیر شهرای بزرگ بگذری تا وقتی جا بیفتی !
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-13 ساعت 02:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-13 ساعت 02:56 توسط meraj-fallahi.)
الان یجا خوندم یه خانوم ایرانی الااصل به اسم ازیتا راجی ، سفیر امریکا در سوئد شده ....
یه بنده خدایی زیرش کامنت کرده بود : حالا بخاطر این عربستان فشار نیاره به مجلس سنا تا مارو تحریم کنن
جدا از شوخی
بنظرم قابل افتخاره که ایرانی های امریکا اکثرا از قشر تحصیلکرده و متشخص اون جامعه هستن
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اولا من نمیدونم چه مشکلی پیش اومده مستقیما نمیتونم ریپلای کنم کامنت دوستان رو ....
----
میلاد جان باور کن حرفات فقط خوشگله ! تو، من یا هر کدوممون که پامونو بزاریم امریکا تا یه هفته هنگیم ... هرچقدم که حالا زرنگ باشیم !
یه مدت باید بگذره تا گوشات عادت کنه به انگلیسی شنیدن و بالطبع تو ذهنت ترنسلیت کردن و پاسخ دادن به انگلیسی ...
چون اونها قطعا مثه فیلماشون سلیس و واضح صحبت نمیکنن ....
ببین برادر عزیزم ! تو فقط یه ماه لازم داری تا دوربرت رو بشناسی ...
حالا توضیحات بعدا و زیادش بماند !
ولی این قضیه تخصص !
باور بفرمایید من درک نمیکنم منظور این تخصص تخصص گفتن برخی هارو ... که تازگی های تو سایت هم خیلی مد شده !!!
تخصص بنظرتون چیه ؟! رستوران کار بودن ! لوله کشی بلد بودن ! بنایی یا کلا کارای فنی ؟!
بنظرتون کسی که 6 سال وقت گذاشته تو دانشگاه درس خونده ارشد گرفته و داره با همون درسی که خونده امرار معاش میکنه ! تخصص حساب نمیشه ؟!
منظورتون از تخصص اینه که طرف حتما باید اچار فرانسه باشه !!! نه دوست عزیز در امریکا هم مردم به این شدت اچار فرانسه نیستن !!!!
من بشخصه نمیرم که جیمز باند بازی دربیارم....
من میرم که یه زندگی اروم ُ ساده توام با پیشرفت پله به پله داشته باشم ...
چیزی که در ایران ادمای تنهایی مثل من ازش بطور قطع عاجزن ...
موفق باشید - یاعلی
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-13 ساعت 03:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-13 ساعت 03:34 توسط someonelikeyou.)
دوستان خدایی من آدم اهل چونه زدن و کل کل کردن نیستم الانم چون دو روز تعطیلی کلی خوابیدم و الان خوابم نمیبره اینجا باز جواب میدم
آخه برادر من چرا حرفای خنده دار میزنی
مطمئن باش اگه اینجا هم سواد و شعور و فهم داشتی که صد البته داری بازم مزدتو میدن
منتها بیست میلیون تومن واسه شش ماه یه جوک خیلی غم انگیزه
میدونم تو ذهنت چیا میگذره الان ایرانی هایی که رفتن امریکا و موفق شدن و کار میکنن و مزد میگیرن واسه تو امید کردستانی و فیروز نادری و امثال اینان
ولی داداش من ، ندیده و نشناخته بهت میگم متاسفانه زندگی اصلا اونجوری نیس
اون کار کردنی که شما طبق اون بخوای زندگیتو الان از هیچ و در یک کشور خارجی باهاش بسازی نه در توان تو و نه هیچ کس دیگه نیست مطمئن باش اگه شما یک سواد و فهم و درک و شعور ( همونایی که میگی من ندارم ) رو یک اپسیلون بالاتر از متوسط جامعه داشتی الان وضع اقتصادیت همینجا هم خوب بود
ببین این توهین نیست همین حرف در مورد بیشتر ما درسته
ما ها یک طبقه متوسط خیلی پر جمعیتی هستیم که اونقدر تعداد زیاده که شانس موفقیت به نزدیک صفر رسیده
بعدشم چرا فک میکنی من پولدارم؟؟؟؟؟
برنده خوش شانس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-13 ساعت 03:18)milade نوشته: (2016-02-13 ساعت 02:52)meraj-fallahi نوشته: 20 میلیون حالا با دلار 3000 تومان دولتی میشه 6000 هزار تا اینا ...
تو شهرای بزرگ میتونی 2 ماه با این پول دومم بیاری ... شایدم 2هفته بیشتر ...
ولی قبول کن بیشتر نمیشه ....
نمیگم بری یه شهر کوچیک که هزینه هات خیلی پایین بیاد....
بعدشم برادر من ، اقا ارش عزیز ما سال چند مهاجرت کردن ؟! سال2006 ! حدودا 10 سال پیش ...
بعدم ایشون روزای اولش فکو فامیلی داشته که پیششون بوده ...
بعدم خیلی زود کار پیدا کرده !
اصلا گزینه ایشون مورد مقایسه با بقول خودت ادمای مفلوکی مثه ما نیست !
-----
اگه تنهایی میری که 10000 تا ، تا حد لازم بسته ... اگه معقول خرج کنی و به موقع کار پیدا کنی ... نه زود نه دیر !
ولی اگه زن و بچه ای همراته هزینه هات واقعا زیاد میشه ... که بنظرم باید از خیر شهرای بزرگ بگذری تا وقتی جا بیفتی !
این ستگی داره به سبک زندگی ها.
2 ماه رو به نظرم شما خیلی کم حساب کردید.
مگر اینکه طرف یک خونه مستقل بخواد بگیره! وگرنه با یک اتاق توی حاشیه شهر هم میشه زندگی کرد! کسی که پول انچنانی نداره موقعیت خودش رو درک میکنه و تصمیم درست میگیره مطمعناً.
دوستان اونجا ایران نیست که هر روز قیمت یه چیزی باشه.
قیمت ها اکثراً ثبات دارند و در برخی کالاها کمتر میوشند که بیشتر نه!
بنابراین فکر نمیکنم آمریکا این قدر بی در و پیکر باشه که در طول 10 سال 2 برابر شده باشه هزینه ها دز صورتی که سود بانکی به 1% هم نمیرسه. این یعنی تورم کمتر از 5% که در 10 سال میشه 50% در بدترین حالت!
درسته نخوردیم نون گندم، اما دیدیم دست مردم!
باور کن انگیزت رو تحسین میکنم ... و این که الکی بره خودت بهشت نساختی خیلی خوبه !
ولی بعضا اتفاقای عجیبی میفته ...
همین چند وقت پیش یه خبری خوندم ، دختر خانم جوان ایرانی که از یه پیرزن ایرانی تو حاشیه شهر لس انجلس اتاق اجاره کرده بوده ... صاحبخونه وقتی این مستاجر تازه مهاجرش خونه نبوده ... اومده وسایلش رو ریخته بیرون ... حتی دختره میگفته پول و گرین کارتم رو برداشته !!!!
قضیه سر چی بوده ؟! این که صاحبخونه میگفته حق نداری قضای گرم بخوری تو این خونه و ضروف استفاده کنی ...
ببین همه چی به گلُ بلبلی که فک میکنی نیست ...
همیشه سختیای پیش بینی نشده ای هم هست برادرم