موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
عیدتون مبارک بچه ها
سال خوب و خوشی رو براتون ارزو میکنم ^ـ^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
فرخنده باد بر همگان مقدم بهار
نوروز ، جاودانه ترین جشن روزگار
نوروز مبارک
خدایا دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من که خدا شاهد اصلا تو استرس نبودم انقدر که درگیر زندگیم هستم درگیر چیز دیگه ای نیستم برنده شدم که شد م نشدم باید زندگی کرد....
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2016-03-19 ساعت 16:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-19 ساعت 19:56 توسط Danoosh.)
امسال 2 یا 3 نفر از مهاجر سرا برنده میشوند....
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من اگه برنده بشم چی میشه,یعنی میشه :-)
بحث توهم و امید بیخودی نیست,باور کنین .بحث اینجاست که زندگی در کشور عزیز ما محدودیت هایی ایجاد میکنه که کوچکترین روزنه های امید میشه همه چیزت,روز و شبت,تنها راه نجاتت,دنیات,آخرتت نمیدونم هر چیزی که میشه اسمش رو گذاشت.
یه وقتهایی همسرم شاکی میشه از بس روز شماری و مهاجرسرا رو چک میکنم,نمییدونم شایدم حق داره ولی باور کنین تنها آرزوم شده رفتن و رفتن و رفتن.بسه دیگه درد و دل و اما من اگه برنده بشم:
همه کارام که اوکی شد یعنی بالای 100 درصد روز آخر با یه کشیده از رئیسم خداحافظی میکنم و با یه مهمونی فوق العاده برای یه مدت طولانی از همه خداحافظی,اما از کشورم خداحافظی نمیکنم,نه اینکه بگم فاز برگشتن دارم به هیچ وجه,خداحافظی نمیکنم چون دارم با قهر میرم,چون خسته شدم از جون کندن الکی,تلاش بیهوده,خوردن حقم,سکوت و سکوت وسکوت من,بهش میگم کم نیاوردم اما خستم ,خستم