موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-31 ساعت 15:03)farid993 نوشته: (2016-10-31 ساعت 14:51)Paniz888 نوشته: (2016-10-31 ساعت 14:29)farid993 نوشته: خب من واکسنهام کامل شد. این کارت زرد تکمیل شده. فقط دقت کنید که من دهه شصتی هستم(مربوط به نوبت اول td و mmr) سربازی نرفتم ازدواج هم نکردم(مربوط به نوبت بعدی td)
شرمنده بابات اون تکستها من معمولا اینجوری نیستم ولی خب چه میدونم وقتی بقیه حتی اینکه کجا مصاحبه دارن رو مخفی میکنن خب حتما باید مدرک هم این مدلی کرد دیگه
تشکر فراوان از لطف شما
زحمت کشیدید
اون عزیزی که نمیخواد دوستان بدونن مصاحبه کجاست ،
نمیدونم چه فکری می کنه ، تنها چیزهایی که جزو اطلاعات خصوصی هست نام و نام خانوادگی و شماره کیس و یک سری اطلاعات فردی است
به خدا کسی از محل مصاحبه نمیتونه سواستفاده کنه
جز اینکه از وضعیت کیس مطلع بشه ، بهتر کمک کنه و سوال نا بجا نپرسه
شما کارتون درسته
یه سوال ، من الان ذهنم یاری نکرد ، این واکسن تب زرد و واریسلا که مهر داره چی هست ؟
سپاس
ممنونم
اون تب زرد مهر واکسن نیست اونجا رو پزشک مهر کلی زده. واریسلا هم ابله مرغونه که زده سابقه داره و ازمایشش هم که جدا گرفتم.
خبر ویزای یکضرب شما رو تو همینجا بخونیم به امید خدا .
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان از تجربم برای زدن واکسن ها میخوام بگم
واکسن هپاتیتو 10 سال پیش زده بودم و یاداورشو یک سال پیش. آبله مرغان هم بچگی گرفته بودم. با این حال پروسه اینطوریه که برای آبله باید تیتر آنتی بادی میدادم که ثابت کنه من قبلا گرفتم. همزمان باهاش خودم گفتم تیتر هپاتیت رو هم برام آزمایشگاه انجام بده. واکسن MMR رو هم در دو نوبت زدم. بهم هشدار داده بودن که یک هفته بعد از این واکسن ممکنه علایم سرماخوردگی و خارش گوش و گلو داشته باشم و دقیقا یک هفته بعد از اولین دوزه این واکسن علایمشو نشون داد. دومین دوزش بدون مشکل بود خدا رو شکر. خلاصه چشمتون روز بد نبینه. ممکنه خیلی ها هیچیشون هم نشه چون ایمنی بدن آدما متفاوته. آخر از همه هم واکسن آنفولانزا رو زدم. برای کزاز و دیفتری که به TD معروفه هم چون 4 سال پیش خدمت رفته بودم بالاجبار اون موقع برام زده بودن که همون مورد قبول بود و وارد کارت زرد کردن.
ریزش اینطوری شد: هپاتیت و MMR مجانی، تیتر آبله و هپاتیت 64 هزار تومن، واکسن آنفولانزا 27 هزار، TD مجانی، وارد کردن به کارت زرد توسط پاستور 99 هزار تومن.
موفق باشید
کیس نامبر: 41XX
روئیت نتیجه: 2 می
ارسال فرم 260: 13 می
آنلاک: 7 آگوست برای تغییر شماره پاسپورت
تعداد افراد کیس: 1
تاریخ کارنتی: 10 ژانویه
مصاحبه: تغییر از آنکارا به ابوظبی از طرف خود KCC
آپدیت ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه متوجه شدم که برای واکسن از زمان نامه برنده شدن باید اقدام میکردم.
مصاحبه من 5 دسامبر هست. دیرترین زمان مدیکال چک 2 دسامبر هست که وقت گرفتم. بعد از تعیین وقت متوجه شدم نوشته تا 30 روز قبل آزمایشات نباید واکسن بزنید.
اگه من شنبه 5 نوامبر هم واکسن هامو بزنم میشه 27 روز. باز 3 روز کم میارم. و با مطالعه پست ها هم متوجه شدم که واکسن های نوبتی هم نمیرسم بزنم.
درصورتیکه شنبه واکسن بزنم و ببرم براشون مشکلی توی کارم ایجاد میشه ؟
تفاوت قیمت درصورتی که اینجا واکسن بزنم با اینکه تمام واکسن ها و آزمایشات رو تو ترکیه انجام بدم چقدر میشه ؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كسي مي دونه اگر پنجشنبه برم پاستور تجريش كارم چقدر طول مي كشه و هزينه هر نفر چنده؟
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-08 ساعت 00:18)razraz نوشته: (2016-11-07 ساعت 20:04)فرناز٥٧ نوشته: سلام كسي مي دونه اگر پنجشنبه برم پاستور تجريش كارم چقدر طول مي كشه و هزينه هر نفر چنده؟
22712734: فکس
مدیر پایگاه :22713327
پشتيبانی :22700044
واکسيناسيون :22730014
آزمایشگاه ویروس شناسی :22706699
22700201 - 22701144 -22701777 - 22719794 - 22719774: تلفنهای پایگاه
آدرس : تجریش ميدان قدس ابتدای خيابان شریعتی بعد از بيمه تامين اجتماعی پلاک 1996
1963737611 : کد پستی
shemiran@pasteur.ac.ir:ایميل
این شماره ادرس هست بپرس خودشون نسبت به سفارت که کجا میخوای بری و زمان مصاحبه میگن شرایط رو
من یماه پیش رفتم قیمت 99 هزار تومن فقط صدور کارت واکسن ها بود. واکسن ها هم خودشون هزینه داره.
در ضمن من یماه پیش رفتم واکسن ام ام ار هردو پاستور گفتن ندارن و ادرس جاهای خاصی میدن بری بزنی . ولی اگه همه واکسنارو زدی تست ابله مرغونم دادی فکر کنم ی روزه صادر شه
خيلي ممنون از راهنماييتون
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه خدابخواد واین ماه نامه من بیاد مصاحبم دی ماه میشه من واکسن انفولانزا و مننژیتم فقط مونده و نوبت سوم هپاتیتم که تو همون دی ماهه به نظرتون چیکارکتم؟کی تزریق اون دوتاروانجام بدم؟
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-11 ساعت 13:01)farid993 نوشته: (2016-11-09 ساعت 12:33)ssahar نوشته: اگه خدابخواد واین ماه نامه من بیاد مصاحبم دی ماه میشه من واکسن انفولانزا و مننژیتم فقط مونده و نوبت سوم هپاتیتم که تو همون دی ماهه به نظرتون چیکارکتم؟کی تزریق اون دوتاروانجام بدم؟
خب دو تای اولی رو الان بزنید دیگه. هپاتیت هم اگه شش ماهش قبل از رفتنتون پر میشه حتما همینجا بزنید که اونجا براتون نزنن و گرونتر در بیاد
یعنی نوبت سرم هپاتیتم یک یا دوهفته قبل سفرم باشه زدنش مشکل ساز نیست؟
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب