موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Soheila:
سلام
سوال داشتم از خدمتتون
ما الان ای پی خوردیم
وقتی کلییر بشیم باید دوباره قبلش بریم پاستور مجدد کارت زرد بگیریم؟
و بعدش بریم ان ام سی مدیکال رو مجدد انجام بدیم و با خودمون ببریم سفارت؟
یا لازم نیست ببریم سفارت برای ورود به امریکا باید دستمون باشه یلنی روز بعد از اینکا رفتیم سفارت مدیکالمون اماده شه مشکل داره یا نه حتما برای روز سفارت بازد ببریم؟
چون می خوایم ویزامون التبار داشته باشه؟
و وقتی کلیر شدیم پاسپورت رو چه جوری تحویل سفارت مزدیم؟و چند روز طول میکشه تا اماده شه؟
Sspsk
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-11 ساعت 22:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-11 ساعت 22:02 توسط Paniz888.)
(2016-11-11 ساعت 19:58)sspsk نوشته: Soheila:
سلام
سوال داشتم از خدمتتون
ما الان ای پی خوردیم
یا لازم نیست ببریم سفارت برای ورود به آمریکا باید دستمون باشه یلنی روز بعد از اینکا رفتیم سفارت مدیکالمون اماده شه مشکل داره یا نه حتما برای روز سفارت بازد ببریم؟
و وقتی کلیر شدیم پاسپورت رو چه جوری تحویل سفارت مزدیم؟و چند روز طول میکشه تا اماده شه؟
سلام
دوست عزیز لطفا امضاء خودتون رو تکمیل کنید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن
و اگر امکانش هست ، از خودتون یک سفرنامه هم بنویسید
تا دوستانی که هنوز نرفتن تجربه کسب کنن
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-11 ساعت 19:58)sspsk نوشته: Soheila:
سلام
سوال داشتم از خدمتتون
ما الان ای پی خوردیم
یا لازم نیست ببریم سفارت برای ورود به آمریکا باید دستمون باشه یلنی روز بعد از اینکا رفتیم سفارت مدیکالمون اماده شه مشکل داره یا نه حتما برای روز سفارت بازد ببریم؟
دوست عزیز اعتبار مدیکالی که انجام دادین 6 ماهه است، اگه بعد از 6 ماه از تاریخ مدیکال و مصاحبه کلیر شدین که حتما باید مدیکال تمدید بشه ولی اگه زودتر از 6 ماه کلیر بشین 2 راه دارین یا بدون تمدید مدیکال به سفارت برای دریافت وایزاتون مراجعه کنید که در اون صورت تاریخ ویزای شما یعنی مهلتی که برای اولین ورود به عمه ریکا دارین 6 ماه از تاریخ مدیکال قبلیتونه که انجام دادین که مثلا چند ماهش گذشته . یه راه دیگه هم هست که میتونین دوباره مدیکالتون رو تمدید کنید و با پاس ها مدیکال جدید بفرستید که در این صورت تاریخ ویزای شما یعنی مهلتی که برای اولین ورود به عمه ریکا دارین 6 ماه از تاریخ مدیکال جدید هست.
در هر صورت اگه نیاز به تمدید مدیکال داشتید یا خودتون خواستین برای زمان بیشتر داشتن اونو تمدید کنید ، نیاز مراجعه مجدد به پاستور نیست و یه برگ ریپورتی که NMC به شما داده از مدیکال قبلی همراهتون باشه به جای کارت زرد عمل میکنه اگه هم تو مدیکال قبلی واکسنی براتون زده که چند مرحله ای هست یا نوبت واکسنتون تو اون بازه جدید میفته فقط اون واکسن رو اگه اینجا هست و ارزونتره بزنید و برای تمدید مدیکال ارائه بدید اگه هم که این کار رو نکنید خودشون اونجا تزریق رو انجام میدن.
موفق باشید
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام میخواستم به اطلاع دوستان برسونم غیر از انستیتو پاستور، برای صدور کارت واکسن بین المللی به مطب دکتر دهقان نیری در مشهد هم میتونید مراجعه کنید.من ازشون کارت گرفتم و راضی بودم ایشون چندین سال دراین رابطه سابقه دارن و کارتشون کاملا معتبره.در ضمن همه ی واکسنهای لازم مثل MMR،کزاز دیفتری(تی دی)،هپاتیت،آنفلوانزا و آبله مرغون رو دارن و درصورت نیاز تزریق میکنند...کارتاشون رو هم تمام کلینیکهای ترکیه،دوبی،ایروان و جاهای دیگه قبول میکنن.با مقایسه کارت ایشون و انستیتو پاستور متوجه میشید که اطلاعات رو حتی کاملتر و دقیقتر از پاستور وارد کارت میکنن و احتمال بروز مشکل براتون کمتر میشه.هزینه صدور کارت هم مثل پاستور هستش.ایشون خیلی در حق من لطف کردن و کارم رو جلو انداختند و البته خیلی مودب و خوش اخلاق بودن منم تصمیم گرفتم تجربم رو در اختیار همه قرار بدم و معرفیشون کنم
آدرس:مشهد-فلکه بیمارستان امام رضا-اول خیابان ابن سینا-ساختمان پزشکان ابن سینا. تلفن 051-38597999
امیدوارم به کارتون بیاد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-14 ساعت 10:25)h.mgh نوشته: (2016-11-08 ساعت 01:43)foad61 نوشته: دوستان کسی میدونه HPV یا همون زگیل تناسلی مورد ازمایش قرار میگیره ایا برای سفارت مهمه این موضوع یا باعث مرددود شدن میشه؟
سلام من این آزمایش رو ندادم و از من نخواستن .موفق باشید
با سلام
شما اطمینان دارید که تست بیمازی های مقاربتی رو ازتون نگرفتن ؟
این تست رو از همه ی ما گرفتن
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
جا داره که اینجا بعد از تشکر از پروردگار از KAVEH عزیز ( مدیر فنی ) تشکر کنم که با راهنمایی هاشون باعث شدن من با آرامش کامل بتونم مصاحبه رو انجام بدم و تمامی این چند ماه رو از زمان ثبت نام در این سایت تا روز مصاحبه ( حتی بعد از مصاحبه ) تونستم با آرامش مراحل رو طی کنم .
و همچنین خوشحالم که تونستم تو این مدّت دوستان خوبی پیدا کنم .
در پناه خدا
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میخواستم بپرسم که تزریق واکسن هپاتیت برای همه افراد الزامیه؟ آخه انیستیتو پاستور تجریش و چند نفر دیگه بهم گفتن که برای افراد بالای 18 سال نیازی به تزریق این واکسن نیست.
مرسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-24 ساعت 21:11)mehdi 11 نوشته: سلام به همه دوستان
میخواستم بپرسم که تزریق واکسن هپاتیت برای همه افراد الزامیه؟ آخه انیستیتو پاستور تجریش و چند نفر دیگه بهم گفتن که برای افراد بالای 18 سال نیازی به تزریق این واکسن نیست.
مرسی
سلام
دوست عزیز من سفارتم ارمنستان هس اینجا کارت واکسیناسیون رو چک میکنند و 3 مرحله واکسن رو باید زده باشی در غیر این صورت هزینه مدیکالت بیشتر میشه. همین واکسن هپاتیت در ارمنستان میشه 11000 درام یعنی 77000 تومان. به مسئول پاستور بگو شرایطتو حتما انجام میدن.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-25 ساعت 13:21)grimfandango نوشته: (2016-11-24 ساعت 21:11)mehdi 11 نوشته: سلام به همه دوستان
مرسی
به پزشک خیلی بستگی داره . پزشک ما هپاتیت براش مهم نبود در عوض ام ام آر - دیفتری و کزاز - مننژیت براش خیلی خیلی مهم بود و همچنین آبله مرغان که البته به گفته ی شفاهی که در بچگی گرفتیم قناعت کرد اما ما برای اطمینان آنتی بادی هم برده بودیم
دوستمون درست میگن بستگی به پزشک داره مثلا ارمنستان منشی دکتر گفت Td همون 2 مرحله اوکی هس(بعضی جاها اشاره به 3 مرحله میشه) ولی هپاتیت مرحله 3 رو بزن تا کامل شه(چون من 2 مرحله زده بودم).
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ی سوال داشتم. در معاینه مدیکال، معاینه بدنی هم صورت میگیره؟