2016-12-07 ساعت 19:32
(2016-12-07 ساعت 18:34)ترنم هستی نوشته: سلام به دوستان ما تابستون رفتیم برای تزریق واکسنها تاریخ ازدواج و خدمت سربازی همسرم را پرسیدن و به ایشون دیفتری گزاز را تزریق کردن و به من گفتن زمان ازدواج به شما تزریق شده و شما (خانم) نیاز به تزریق ندارید هپاتیت را هم بر این اساس تزریق نکردن امروز واسه تزریق mmr رفتیم یه مرکز اعلام شده از سوی پاستور و نوبت اول را تزریق کردیم نتایج آزمایش آنتی بادی را نبردیم دور اول نیاز نبود ولی برای دور دوم باید حتما همراهمون باشه.اگر جواب مثبت باشه دور دوم را برامون نزریق میکنن اگه منفی باشه باید در مدیکال همراه با واکسن آبله مرغان تزریق کنیم.نکته مهم برای تزریق mmrنباید باردار بود و تا سه ماه بعد تزریق هم نباید باردار بشید.هزینه تزریق اول نفری 40000تومان و هزینه آزمایش نفری 17000 پرداخت کردیم و 8تا 10 روز هم جوابش نیاز به زمان داره.دخترم تو سه ساله و تابستون کارت زردش را بهمون دادن.دکتر گفت قبل رفتن هر دوتون واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنید.من و همسرم.حالا سوالم اینه تکلیف هپاتیت چی میشه که به ما نزدن و گفتن نیاز نیس؟به منم دیفتری کزاز را نزدن حالا چیکار کنیم هر چی به دکتر پاستور گفتیم تزریق کنن نپذیرفت.
تا جایی که بنده اطلاع دارم ، هر کدوم که دفعاتش کم در کارت زرد ثبت بشه حتما تو مدیکال با هزینه بالا براتون تزریق می کنن
دفعات مورد نیاز واکسیناسیون ها مشخص هست و بر اساس اون باید در کارت زرد ثبت بشه
اگر لازم شد به زور بگید براتون بزنه
طبق تجربیات دوستان حتی اگه بزنی هم برات اضافه میزنن تو مدیکال
اگه نزده باشی که ازت خوب پذیرایی میکنن .
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.