موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. فاصبله بین دو خطی شدن، or شدن و دریافت نامه کلیری چند روز است؟
البته بگم ما صبر ایوب داریم نه اینکه ابوظبی رفتیم مصاحبه
کیس نامبر:2017as2xxx
تاریخ مصاحبه: 2016-8-Dec
محل مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها: 15 می-18 جولای-10 آگوست-17 آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
امروز بالاخره کیس ماهم کلیر شد.حدود سه ماه طول کشید.با سربازی و شغل دولتی.
ولی نمیدونم خوشحالی داره با این اوضاع یا نه.خیلی از دوستان دیگه هم قرار بود روز کلیری بهترین روزشون باشه ولی امسال شرایط خیلی پیچیده شد.امیدوارم به لطف خدا و دعای دوستان هممون ازین مرحله هم بتونیم بگذریم.
برای همه دوستان ارزوی موفقیت و خوشبختی دارم.
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug
خوشا راهي! که پايانش تو باشي.
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فوری فوری
بچه ها کسی تونسته با شماره سفارت آنکارا 2884-850390-90+ تماس بگیره؟ انگار مشکل داره. کسی شماره دیگه ای داره از سفارت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برای 17 و 18 آگوست هتل خیلی خوبی در آنکارا نزدیک سفارت رزرو دارم، ولی سفر خودم کنسل شد. به قیمت خوب میتونم بدم بهتون، اگر علاقمند بودین توخصوصی بهم پیغام بدین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده متقاضی ویزای اکسپرس EB1 هستم به همراه ۳ عضو خانواده، که در تاریخ ۲۳ ژانویه ۲۰۱۷ پرونده من مورد پذیرش قرار گرفت ( ۱۲ روزه). تاریخ ۱۸ ژوئن در آنکارا مصاحبه شدیم. از تاریخ مصاحبه تاکنون (یعنی ۱۶) آگوست کماکان وضعیت من در سایت CEAC در وضعیت (Ready (for interview و در سفارت Interview scheduled باقی مانده.
سه سوال دارم
اول اینکه چرا به Ap تبدیل نشده ام
دوم اینکه در سایت سفارت در مقابل کلمه Website update تقریبا هفته ای دو آپدیت خورده ام اما در سایت Ceac در تاریخهای ۱۹،۲۰،۲۴ ژولای و ۱ اگوست اپدیت شده ام با عنوان case updated. بفرمایید که اصلا اپدیت سفارت مهمه؟ یا ربطی به بنده دارد یا یک اپدیت کلی در مسائل عمومی است؟
سوم اینکه پیش بینی میکنید چقدر طول بکشه کلیرنس
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من 9 می ابوظبی مصاحبه داشتم هیچ خبری نیست شما از چه طریق متوجه کلیر 95 درصدی شدید؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-19 ساعت 20:55)alexino11 نوشته: (2017-08-19 ساعت 16:01)سالار 51 نوشته: با سلام
دوستان من 9 می ابوظبی مصاحبه داشتم هیچ خبری نیست شما از چه طریق متوجه کلیر 95 درصدی شدید؟
با تشکر
ما هم به ابوظبی خرابشده مبتلا شدیم. اگه میدونستم ایروان وجود داره پامو نمیذاشتم.... هزینه ۱۰ برابر کارایی ۰
ما هم ابوظبی بودیم و کلییر نشدیم هنوز. آیا دوستانی که or شدن هم به منزله کلییر شدن محسوب می شوند و جز امار 95% هستند؟
بعد از or شدن باید مدارک را برای سفارت فرستاد یا اینکه باید منتظر نامه کلییری بود؟
کیس نامبر:2017as2xxx
تاریخ مصاحبه: 2016-8-Dec
محل مصاحبه: ابوظبی
آپدیت ها: 15 می-18 جولای-10 آگوست-17 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا چند نفر لاتاری تو لیست ای پی ایروان هستن کی تموم میشن دوستان لاتاری؟