پیگیری وضعیت کیسهای DV-2017 در سایت CEAC فعال شد.
برندگان لاتاری 2017 از امروز می توانند وضعیت کیس خود را علاوه بر سایت سفارت، از طریق CEAC پیگیری نمایند.
(2016-12-14 ساعت 02:53)rahghozar نوشته: سلام به همه دوستان عزیز سفرنامه خودم رو تقدیم میکنم شاید دوستان استفاده کنند و دین مون رو ادا کنیم. ما ترجیح دادیم از تور کامل استفاده کنیم چون هم ارزونتر در میاد و هم بدون استرس یه پکیج کامل دارید. قبل از مصاحبه به اندازه کافی استرس هست پس باید تا میشه از مسایل استرس زا کم کنیم. البته بعد از مصاحبه خواهید دید که کل این استرس ها بیمورده و خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر میکنید این مصاحبه کذایی سپری خواهد شد. البته به شرط اینکه برنامه ریزی درست و بی نقصی داشته باشید با مدارک کامل و تحقیق و آگاهی از همه جوانب قدم به این مرحله بذارید. من خودم به طور کامل و جامع بررسی و مطالعه کرده بودم و خوشبختانه همه چیز حتی جزییات ریز هم دقیقا طبق برنامه من پیش رفت. سعی کنید به جای استرس بیخود فقط اطلاعاتتون رو کامل کنید و با برنامه برید جلو. من سه بار فقط به NMC زنگ زدم و مستقیما ازشون شرایط رو پرسیدم حالا میریم از اول شروع به تعریف میکنیم. اولا مدیکال دبی نیازی به وقت قبلی نداره. اگر قبل از ظهر برسید و بچه کوچیک نداشته باشید و مشکل خاصی پیش نیاد، جواب مدیکال بعداز ظهر روز بعد آماده است.و اگر بعد ازظهر برید مدیکال و باز بچه کوچیک نداشته باشید، جواب 12 ظهر دو روز بعد آماده است. خیلی خوش برخورد و محترمانه رفتار می کنند و مراحل رو خودشون با آرامش بهتون ارایه میدن. فقط باید حوصله کنید و با آرامش هر کاری میگن انجام بدید یا منتظر باشید برای مرحله بعد. از مراحلش نمیگم چون بقیه به اندازه کافی گفتند و من تکرار نمیکنم. میدونید که جواب مدیکال به هیچ عنوان نباید باز بشه و باید پلمپ تحویل سفارت بشه و یک بسته اش هم مال خودتونه که اونم باید پلمپ نگه داری کنید تحویل پلیس مهاجرت آمریکا بدید. تو فاصله بعد از مدیکال تا روز مصاحبه سعی کنید از دیدنیهای دبی لذت ببرید تا تمدد اعصاب بشه. ما از روزی که رسیدیم دبی، سه تا کارت 25 درهمی مترو خریدیم که 19 درهم شارژ داره و قابل شارژ مجدده. سعی کنید مسیرهای مترو رو یاد بگیرید و همه جا با مترو برید هم مقرون به صرفه است و هم سریع تره. دبی مال، ساحل جمیرا، برج الامارات، ابن بطوطه... از مکان های دیدنی و خریده که میتونید برید. سعی کنید روزهای سفرتان را جوری تنظیم کنید که مشکلی پیش نیاد. زمان مدیکال رو که خدمتتون گفتم با زمان مصاحبه تون بسنجید وقت کم نیارید. و اما مصاحبه. بعد از گرفتن جواب مدیکال و روز قبل مصاحبه سعی کنید بیشتر تو هتل باشید و کارهاتون رو ردیف کنید. به تعداد اعضای کیس پوشه تهیه کنید(البته از ایران با خودتون ببرید) و مدارک هر شخص رو کامل کنید و داخل پوشه اختصاصی اش بذارید و اسمش رو هم روش بنویسید که تو سفارت قاطی نکنید. عکس ها رو پشت نویسی کنید چون حتی اگر اونا هم نگن برای اطمینان از گم نشدن احتمالی نیازه. لوازم اضافه، کیف، دوربین، فلش، لپ تاپ و تقریبا هیچ چیز غیر ضروری با خودتون نبرید و سعی کنید مدارک رو تو پوشه های پلاستیکی یا مقوایی به صورت محفوظ با خودتون ببرید. من برای ترانسفر از دبی به ابوظبی ترجیح دادم با شخصی به نام حسین آقا که از دوستان دیگه بهم معرفی شده بود، هماهنگی کنم به چند دلیل. اولا که رفت و برگشت دربست در اختیارم بود و خیالم راحت بود. دوما هزینه با اتوبوس رو هم حساب کردم برای سه نفر دیدم تفاوت آن چنان نیست تازه به دردسرش نمیارزه. با حسن آقا از قبل هماهنگ کرده بودم قرار شد روز مصاحبه ساعت 4 صبح بیاد هتل دنبالمون بریم. دربست رفت و برگشت 350 درهم. البته کسان دیگه هم بودند که ارزونتر بهم پیشنهاد داده بودند ولی من ایشون رو ترجیح دادم. قبلا گفته بود برای رفت و برگشت مدیکال و گرفتن جواب مدیکال به صورت اشانتیون رایگان میاد دنبالمون میبره ولی من برنامه ام جور نشد و خودم مدیکال رو با تاکسی و مترو رفتم و برگشتم. روز قبل مصاحبه از بعدازظهر به بعد تو هتل موندیم و خودمونو برای فردا آماده کردیم. مدارک رو چک کردم و تفکیک کردم و تو پوشه های مخصوص قرار دادم. صبح روز مصاحبه ساعت 4 حسین آقا دم در هتل سوارمون کرد و ساعت 5 و 15 دقیقه رسیدیم سفارت. (کله پزی هم این وقت صبح بسته است.)
ممنون از اطلاعات خوبی که دادین.. واقعا مصاحبه خیلی استرس زیادی داره.. می خواستم بدونم که در مورد خدمت سربازی هیچ سوالی از شما نپرسیدن؟؟
سلام دوست عزیز ببخشید دیر جواب میدم از بابت سربازی پرسیدند کجا خدمت کردی گفتم ژاندارمری و اضافه کردم که البته حدود 30 سال پیش بوده و آفیسر هم سر تکون داد و لبخند زد.
کیس نامبر: 2017AS22##
تاریخ رویت قبولی: 3 MAY
اعضای کیس: 3 نفر (برنده اصلی همسرم+ من و دخترم)
تاریخ ارسال فرم260: 14 MAY
آنلاک اول: 20 MAY
آنلاک دوم: 24 MAY
تاریخ کارنت: September
نامه دوم: 20 September
تاریخ مصاحبه: 16 November
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا، تغییر به ابوظبی توسط KCC
در انتظار کلیرنس
ارسال ایمیل به سفارت: 13 April
آپدیت برنده اصلی: 17 April
ارسال ایمیل به سفارت: 21 May
آپدیت برنده اصلی: 30 May
آپدیت برنده اصلی و دو خطی: 13 Jun
آپدیت کل کیس: 18 Jun
دریافت ایمیل بونافاید: 25 Jun
تمدید مدیکال: 12 Aug
تحویل مدارک به سفارت: 13 Aug
آپدیت ها: 13-14-15 Aug
ایشود: 16 Aug
دریافت ویزا: روز تاریخی و با شکوه 17 آگوست 2017
(2016-12-24 ساعت 17:51)bahareh75 نوشته: دوستان سوالي داشتم.افرادي كه ارشد داشتن موقع تحويل مدارك علاوه بر مدرك ارشد ازشون ترجمه مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي رو گرفتن؟ا
سلام دوست عزیز.
از خونواده ماهم از برنده اصلی لیسانس و دیپلمش رو گرفتند و از همراه مدرک تحصیلی نگرفتند ولی گفتند که رزومه و ریزنمرات بفرستیم براشون.
ایمیلی هم مبنی بر اینکه به دستشون رسیده نیومد تا اینکه حدود 15روز بعد از ارسال مدارک، Status در سایت سفارت تغییر کرد و متوجه شدیم که به دستشون رسیده!
موفق باشید
سلام
با تشکر از پاسخ شما
ببخشید رزومه از آقا هم خواستن یا فقط از خانم که دکترا بود؟
بنده هم شغل آزاد در زمینه خرید و فروش دارم و از ابتدا هم در همین زمینه بودم ، همسرم هم خانه دار هست
هر دو هم لیسانس هستیم
اگر از ما رزومه بخواهند که چیزی جهت ارائه نیست ، فقط در زمینه شغلی هست یا چیز دیگری ؟
امکانش هست یه نمونه معرفی کنید ؟؟
سپاس
خواهش میکنم دوست عزیز
فقط از خانم که دانشجوی دکترا هستند ریزنمرات دوره های تحصیلی و همینطور CV که خودشون نوشتند باید شامل چه چیزهایی باشه، مثل وظایفی که در محل کارهای قبلی داشتند، اساتید راهنماشون در دوره های مختلف تحصیلی و پروژه هاشون و.... خواستند.
برای شخصی با شرایط همسر بنده، این نمونه، براساس تایید مراجع ذیصلاح ! بهترین نوع و فرمت رزومه نویسی هست که البته نمونه های دوستان هم حتما همینطوره و شما براساس رزومه و شرایطتون و چیزی که ازتون میخوان، مینویسید .
موفق و موید باشید
2017As23xx
رویت قبولی:می ۲۰۱۶
ارسال فرم: 20 می2016
کارنت: سپتامبر 2016- نامه دوم: 15روز بعدش
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
نتیجه: AP هردو
سلام دوستان
وقت بخیر
ما ۱۴ دسامبر تووی ابوظبی مصاحبه داشتیم و AP خوردیم اما تا الان هنوز سایت سفارت شماره ما رو نمیشناسه.
به نظرتون چکار باید کرد ؟
یا علی
Case Number: 2017AS31XX
Applicants: 4 persons
Submission Date: May 10, 2016
Current Date: October 14, 2016
Interview Date: December 14, 2016
U.S Embassy: Abu-Dhabi
Result: A.P.
(2016-12-27 ساعت 19:17)afshin14753 نوشته: سلام دوستان
وقت بخیر
ما ۱۴ دسامبر تووی ابوظبی مصاحبه داشتیم و AP خوردیم اما تا الان هنوز سایت سفارت شماره ما رو نمیشناسه.
یا علی
سلام
فکر کنم سایت کیس ها را از هفته آینده 1 ژانویه میشناسه تا اون روز صبر کنید.
به امید کلیر شدن همه دوستان.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
(2016-12-27 ساعت 19:17)afshin14753 نوشته: سلام دوستان
وقت بخیر
یا علی
سلام
فکر کنم سایت کیس ها را از هفته آینده 1 ژانویه میشناسه تا اون روز صبر کنید.
به امید کلیر شدن همه دوستان.
سلام
به امید موفقیت و خبرهای خوب
Case Number: 2017AS31XX
Applicants: 4 persons
Submission Date: May 10, 2016
Current Date: October 14, 2016
Interview Date: December 14, 2016
U.S Embassy: Abu-Dhabi
Result: A.P.
سلام دوستای عزیزم
من لیسانس عمران هستم، برنده هم خودمم. کار هم فقط یه 6 ماهه بوده که رفتم
1. آیا باید سی وی ارایه بدم؟
2. آیا همسرم نیاز به سی وی دارهیا فقط من باید ارایه بدم؟
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا
2016-12-28 ساعت 19:39 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-28 ساعت 19:40 توسط saeidsh.)
(2016-12-28 ساعت 18:50)Sepidehsalehi نوشته: سلام دوستای عزیزم
من لیسانس عمران هستم، برنده هم خودمم. کار هم فقط یه 6 ماهه بوده که رفتم
1. آیا باید سی وی ارایه بدم؟
2. آیا همسرم نیاز به سی وی دارهیا فقط من باید ارایه بدم؟
سلام
از کسانی که فوق لیسانس یا بالاتر بودند خواستند.
شما میتونی یک CV از قبل پرینت شده همراهتون ببرین اگر خواستند ارائه بدید. اگر هم نخواستند که هیچی.
در برخی دیگر از موارد بعد از مصاحبه ایمیل میزنن و از شما میخوان که CV را براشون ایمیل کنید.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
2016-12-29 ساعت 09:07 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-29 ساعت 09:10 توسط mostafa2017.)
(2016-12-29 ساعت 03:38)Alirezania نوشته: آقا من نمی فهمم چرا این CV این قدر دردسر ساز شده که نصف صفحه های این فوروم شده سی وی آخه ملت از کجا می دونن که اون آفیسره از شما می خواد یا نمی خواد؟ خوب ببر با خودت دیگه و الکی سوال نپرس که آیا باید ببرم یا نباید ببرم اینگاری مردم اینجا تو سفارت کار می کنن؟
پس سوالهای احمقاته نکنین لطفا!!!!
دوست عزیز
اول از همه اینکه همه دوستان میتونند هرآنچه باعث نگرانیشون میشه اگه مربوط به این فروم باشه اینجا پست کنند تا دوستان دیگه گه اطلاع دارند کمکشون کنند. حالا برخی تا حالا این کار رو انجام ندادند و بلد نیستند و دچار اضطراب میشنوند و یا مطالب قبلی رو نخوندند که دوستان کمک کرده و اونارو به اون مطالب راهنمایی میکنند. حالا هرچقدر که این مطلب ممکنه از نظر شما احمقانه به نظر بیاد، برای افراد دیگه حتمن مهم است که اونو سوال میکنند. همه مثل شما حرفه ای و همه فن حریف نیستند که مادرزادیی دانای کل به دنیا آمده باشند. این پست شما توهین آمیز است و در عین حال خودخواهانه. فکر نمیکنم سوال دیگران اینجا جای شما رو تنگ کرده باشه. اگه دوست ندارین سوال طرف رو، نهایتش اگه حداقل کمکی نمیکنین، از کنار اون پست میتونین رد بشین و حق توهین به کسی رو هم اینجا ندارین. حالا خوبه هنوز نرفته اینطور با هموطنانتون رفتار میکنین. به اونجا برسین چه کاری میکنین!!!!
امیدوارم مدیریت فروم برخورد مناسب رو با شما انجام بدهند.
2016-12-29 ساعت 09:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-29 ساعت 09:22 توسط Alirezania.)
(2016-12-29 ساعت 09:07)mostafa2017 نوشته:
(2016-12-29 ساعت 03:38)Alirezania نوشته: آقا من نمی فهمم چرا این CV این قدر دردسر ساز شده که نصف صفحه های این فوروم شده سی وی آخه ملت از کجا می دونن که اون آفیسره از شما می خواد یا نمی خواد؟ خوب ببر با خودت دیگه و الکی سوال نپرس که آیا باید ببرم یا نباید ببرم اینگاری مردم اینجا تو سفارت کار می کنن؟
دوست عزیز
اول از همه اینکه همه دوستان میتونند هرآنچه باعث نگرانیشون میشه اگه مربوط به این فروم باشه اینجا پست کنند تا دوستان دیگه گه اطلاع دارند کمکشون کنند. حالا برخی تا حالا این کار رو انجام ندادند و بلد نیستند و دچار اضطراب میشنوند و یا مطالب قبلی رو نخوندند که دوستان کمک کرده و اونارو به اون مطالب راهنمایی میکنند. حالا هرچقدر که این مطلب ممکنه از نظر شما احمقانه به نظر بیاد، برای افراد دیگه حتمن مهم است که اونو سوال میکنند. همه مثل شما حرفه ای و همه فن حریف نیستند که مادرزادیی دانای کل به دنیا آمده باشند. این پست شما توهین آمیز است و در عین حال خودخواهانه. فکر نمیکنم سوال دیگران اینجا جای شما رو تنگ کرده باشه. اگه دوست ندارین سوال طرف رو، نهایتش اگه حداقل کمکی نمیکنین، از کنار اون پست میتونین رد بشین و حق توهین به کسی رو هم اینجا ندارین. حالا خوبه هنوز نرفته اینطور با هموطنانتون رفتار میکنین. به اونجا برسین چه کاری میکنین!!!!
فعلا که شما بیشتر توهین کردی، کلا آدم عقلشو باید به کار بندازه نه اینکه هرچی بهش استرس میده رو بنویسه!!
دوست عزیز
فعلا که شما بیشتر توهین کردی، کلا آدم عقلشو باید به کار بندازه نه اینکه هرچی بهش استرس میده رو بنویسه!!
حتمن دوستان از عقلشون استفاده میکنن اما اضطراب این مراحل اجازه خوب فکر کردن بهشون رو نمیده. شما خودتون این مرحله رو رد کردین و با اضطرابش آشنا هستین. از کسی که این مراحل رو خودش گذرونده بعیده بقیه رو احمق بنامه و کم عقل !!!
این که شما "دانای کل مادرزادی" هستین توهین نیست. (البته شاید احمق و کم عقل خطاب کردن دوستان رو توهین نمیدونین)
پ.ن: باز جای شکرش باقیه که کلمات نامناسبتون رو ویرایش کردین....
حتمن دوستان از عقلشون استفاده میکنن اما اضطراب این مراحل اجازه خوب فکر کردن بهشون رو نمیده. شما خودتون این مرحله رو رد کردین و با اضطرابش آشنا هستین. از کسی که این مراحل رو خودش گذرونده بعیده بقیه رو احمق بنامه و کم عقل !!!
این که شما "دانای کل مادرزادی" هستین توهین نیست. (البته شاید احمق و کم عقل خطاب کردن دوستان رو توهین نمیدونین)
پ.ن: باز جای شکرش باقیه که کلمات نامناسبتون رو ویرایش کردین....
دوستان عزیز سلام
ببخشید که وسط بحث وارد میشم
اما چند نکته هست که باید عرض کنم
۱. اینجا انجمن هست و جای پرسش و پاسخ و آگاه کردن همدیگر از نگرانی ها و تجربیات خودمون
۲. پرسیدن سوال عیب نیست ، ندونستن مشکل ساز میشه ، به شرطی که قبل از پرسیدن سوال یه کوچولو سرچ کنیم
۳.بهتره هر سوال تو قسمت خودش مطرح بشه تا دسته بندی و نظم حفظ بشه ، مثلا جای پرسیدن سوال در مورد رزومه در قسمت مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه و سفارت هست و جای بحث های فردی در قسمت گفتگوی آزاد
۴.عزیزان هر مدرکی که فکر میکنن لازم میشه رو تهیه کنید و با خودتون ببرید ولی تا از شما نخواستن ارایه نکنید ، چون نه تنها کار شما رو سرعت نمیده بلکه باعث پیچیده شدن کیس و طولانی شدن پروسه میشه ، و سفارت مدارک بیشتری برای بررسی در دست داره و این زمانبر خواهد بود.
۵.یک کم با هم مهربان تر باشیم و بیشتر هم رو درک کنیم ،
به جای ایراد گرفتن از هم ، به هم کمک کنیم تا تو این راه پیروز بشیم
موفق باشید.
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
دوستان عزيز
اين چند ماهي كه باقي مونده سعي كنيم و تمرين كنيم تا ايراني بودن و اخلاق ايراني رو كنار بزاريم.
ايرانيا يه ژن معيوب دارن كه اجازه صبر و تحمل و تامل و تفكر رو نميده
فعلا" معتبرترين گردهمايي برندگان لاتاري كه قابل استفاده باشه همين جاس
پس اين فرصت رو غنيمت شماريم و از تنگ نظري بپرهيزيم
و از همه مهمتر اينكه به اندازه كافي نگراني و استرس داريم، خواهشا" تا از يك موضوع اطمينان بالا نداريم به اشتراك نگزاريم يا حداقل به عنوان خبر ارايه نكنيم.
بجاي پرخاشگري و جبهه گيري ايراني منشانه، سعي كنيم مثل خارجياي اجنبي تحمل و سطح شعورمونو بالا ببريم
شماره کیس: 2017AS18XX
تاریخ رویت قبولی: 3 مي 2016
تعداد افراد کیس: 3- همسر و فرزند 11 ساله
کنسولگری: آنکارا - تغيير به ابوظبي توسط KCC
تاریخ ارسال فرم: 26 مي 2016
کارنت شدن کیس: 20 آگوست 2016
تاریخ دریافت نامه دوم: 21 سپتامبر 2016
تاریخ مديكال: 14 نوامبر 2016
تاریخ مصاحبه: 20 نوامبر 2016
تاريخ آپديت: 21 نوامبر (سايت سفارت) - 29 نوامبر(سايت سيس)- 14 فوريه (سايت سيس) - 20 فوريه (سايت CSEA)- 26 فوريه (سايت سيس)- 27 فوريه (سايت سيس) - 27 اپريل (سايت سيس، به دليل ارسال ايميل)
نتیجه: AP
✈مقصد: شايد ميشيگان
به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 may
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: 4 may
ارسال فرم: 8 may
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
(2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
سلام دوست عزیز و تبریک
با توجه به اینکه سایت سیس کیسهای 2017 رو نمیشناسه کلیر شدن شما از ایمیل به اطلاعتون میرسه من نمی دونم از سایت چطور میشه چک کرد البته مصاحبه ما آنکارا بوده ( از همون iv status چک میکنیید)
(2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
سفارت ابوظبي چرا حركتي نميزنه؟!? الان هم تعطيلات ژانويه هست خيلي انتظار بدي هست.به اميد كلييري همه
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير