موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
2016-12-29 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-29 ساعت 15:17 توسط bahareh75.)
(2016-12-29 ساعت 14:51)mari2 نوشته: (2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
سلام دوست عزیز و تبریک
با توجه به اینکه سایت سیس کیسهای 2017 رو نمیشناسه کلیر شدن شما از ایمیل به اطلاعتون میرسه من نمی دونم از سایت چطور میشه چک کرد البته مصاحبه ما آنکارا بوده ( از همون iv status چک میکنیید)
برگه اي كه آفيسر به شما داده آدرس سايت رو نوشته به همون آدرس مراجعه كنيد اگه كيستون رو نميشناسه نگران نباشيد مدتي طول ميكشه تا سايت آنكارا كيس شمارو بشناسه و از اول ژانويه سايت سيس كيس ٢٠١٧ رو ميشناسه
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
مرسی دوست عزیز
خیلی وقت بود تو انجمن حرکتی نبود
اینکه خیلی عالی بود ، ما هم شاد شدیم
،????
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='h.mgh' pid='735995' dateline='1483005112']
به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
[/qu
سلام دوست خوبم
منم به نوبه خودم تبریک میگم بهتون امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.
کیس: 2017AS73XX
تعداد اعضاء : 1 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه:2016 ,16 Jun
تاریخ ارسال فرم: 2016,July 4
تاریخ نامه دوم: 2017,April 24
محل مصاحبه: ارمنستان
تاریخ مصاحبه June 27
نتیجه:AP
ایشود 11 آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
یه سوال دارم.
این شماره ها که اعلام میشه آیا کسانی هستند که AP خورده بودند و کلیر شدند؟
اگر کسی یک ضرب بشه هم شمارش به همین صورت در سایت سفارت اعلام میشود؟
مثلا این دوستمون که شمارشون 2017AS2750 میشه متوجه شد که جزو کارنتی های سپتامبر بودند اما وقت سفارتشون از نوامبر به اینور بوده یعنی امکان داره زود کلیر کنن کسیو؟
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-29 ساعت 21:28)saeidsh نوشته: (2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
یه سوال دارم.
این شماره ها که اعلام میشه آیا کسانی هستند که AP خورده بودند و کلیر شدند؟
اگر کسی یک ضرب بشه هم شمارش به همین صورت در سایت سفارت اعلام میشود؟
مثلا این دوستمون که شمارشون 2017AS2750 میشه متوجه شد که جزو کارنتی های سپتامبر بودند اما وقت سفارتشون از نوامبر به اینور بوده یعنی امکان داره زود کلیر کنن کسیو؟
سلام
۱- بله اینها AP خوردن همه و شمارشون اعلام میشه تا پاس رو بیارن و ویزا بگیرن
۲- وقتی کسی یضرب میشه تو همون هفته ویزاش رو میدن
۳- کلیرها بعد از مصاحبه از یک ماه به بالا شروع میشن
نگران نباش سعید جان تا ما بیایم پیشت کلیر میشی !!!!
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب
من امروز رفتم سفارت و مصاحبه انجام دادم
افیسر گفت
همه چیز خوبه و مشکلی وجود ندارد ولی باید بیشتر بررسی بشه و در مورد شما مشکلی نیست و اوکی میشه و شما رو تو امریکا میبینم
بعدش بهم یه برگه آبی داد و گفت هر هفته این سایت رو چک کنم
حالا چندتا سوال برای من پیش آمده
زمانی که کیلیر بشم چطوری بفهمم؟
چه کار باید بکنم؟
بازم باید برم سفارت ارمنستان؟
آیا مدارکی لازم هست؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
راستی من جز برندگان لاتاری 2017 هستم
با سپاس فراوان
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت 11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه AP
دریافت ویزا 23 jun
ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستی باید بگم که افیسر یک افسر مرد جوان هست که خیلی خوشتیپ و خوش اخلاق و مودب است. دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن اصلا نگران نباشید و با خونسردی کامل صحبت کنید مثل گپ زدن با یه دوست. فقط راستگو باشید همین. اگر دوستان مراحل بعد از کلیرنس رو به من توضیح بدن واقعا ممنون میشم.
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت 11 October
زمان مصاحبه 29 December
مشغول در شرکت خصوصی
نتیجه AP
دریافت ویزا 23 jun
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-30 ساعت 00:02)V_B نوشته: با سلام و عرض ادب
افیسر گفت
همه چیز خوبه و مشکلی وجود ندارد ولی باید بیشتر بررسی بشه و در مورد شما مشکلی نیست و اوکی میشه و شما رو تو آمریکا میبینم
چه کار باید بکنم؟
آیا مدارکی لازم هست؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
با سپاس فراوان
اول از همه تبریک دوست عزیز برای انجام مصاحبه اتون. یه چندتا پست دیگه بذارین که به حد نصاب برسه ارسالیهاتون تا امضاتونو بتونین تکمیل کنین. همین طور سفرنامه اتون یادتون نره که ممکنه کمکی باشه به باقی دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتند.
از اول ژانویه شما سایت زیر رو چک کنین و اونجا میتونین متوجه بشین که کلیر شدین:
برای ورود به سایت سیس اینجا رو کلیک کنین
تو اینجا هم میتونین نحوه پیگیری کیستون رو تو سایت سیس یاد بگیرید:
نحوه پیگیری وضعیت در سایت سیس
هر چند روز یکبار سایت (سفارت و سیس) رو برای پیگیری وضعیت خودتون چک کنین. در صورت کلیر شدن، غیر از تغییر وضعیت در سایت، به شما هم ایمیلی ارسال میشه مبنی بر ارسال پاسپورتتون به سفارت (پس قسمت Spam ایمیلتون رو یادتون نره چک کنین). اگه نکته ای هم جا افتاده که باقی دوستان هم میتونن کمکتون کنند.
طبق گفته خودشون تا حدود 3 ماه بعد از مصاحبه عدم تغییر در وضعیت کیس امری است طبیعی و نگران نباشین (هرچند کیسهایی هم بودند زیر 3 ماه کلیر شدند که بسته به هر کیس متفاوت هست). بعد 3 ماه هم اگه تغییر خاصی رخ نداد ، میتونین به Kcc ایمیل بزنین و جویای پرونده اتون بشین. پس، نگران نباشین، زبان بخونین و درباره جایی که میخواین برین تا میتونین اطلاعات جمع آوری کنین.
به امید مصاحبه رفتن و زود کلیر شدن همه دوستان
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-30 ساعت 08:37)mostafa2017 نوشته: (2016-12-30 ساعت 00:02)V_B نوشته: با سلام و عرض ادب
افیسر گفت
همه چیز خوبه و مشکلی وجود ندارد ولی باید بیشتر بررسی بشه و در مورد شما مشکلی نیست و اوکی میشه و شما رو تو آمریکا میبینم
چه کار باید بکنم؟
آیا مدارکی لازم هست؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
با سپاس فراوان
اول از همه تبریک دوست عزیز برای انجام مصاحبه اتون. یه چندتا پست دیگه بذارین که به حد نصاب برسه ارسالیهاتون تا امضاتونو بتونین تکمیل کنین. همین طور سفرنامه اتون یادتون نره که ممکنه کمکی باشه به باقی دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتند.
از اول ژانویه شما سایت زیر رو چک کنین و اونجا میتونین متوجه بشین که کلیر شدین:
برای ورود به سایت سیس اینجا رو کلیک کنین
تو اینجا هم میتونین نحوه پیگیری کیستون رو تو سایت سیس یاد بگیرید:
نحوه پیگیری وضعیت در سایت سیس
هر چند روز یکبار سایت (سفارت و سیس) رو برای پیگیری وضعیت خودتون چک کنین. در صورت کلیر شدن، غیر از تغییر وضعیت در سایت، به شما هم ایمیلی ارسال میشه مبنی بر ارسال پاسپورتتون به سفارت (پس قسمت Spam ایمیلتون رو یادتون نره چک کنین). اگه نکته ای هم جا افتاده که باقی دوستان هم میتونن کمکتون کنند.
طبق گفته خودشون تا حدود 3 ماه بعد از مصاحبه عدم تغییر در وضعیت کیس امری است طبیعی و نگران نباشین (هرچند کیسهایی هم بودند زیر 3 ماه کلیر شدند که بسته به هر کیس متفاوت هست). بعد 3 ماه هم اگه تغییر خاصی رخ نداد ، میتونین به Kcc ایمیل بزنین و جویای پرونده اتون بشین. پس، نگران نباشین، زبان بخونین و درباره جایی که میخواین برین تا میتونین اطلاعات جمع آوری کنین.
به امید مصاحبه رفتن و زود کلیر شدن همه دوستان
با سلام مجدد
خیلی ممنونم بابت پاسختون
چشم حتما سفر نامه رو به صورت کامل ارسال خواهم کرد.
یک نکته : من وقتی میرم تو سایت سیس میگه که این کیس نامبر اشتباه است. و من به طور درست و بدون صفر های اضافی کیس نامبر رو وارد میکنم. اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید.
در ضمن بعد از اینکه کلیر شدم باید چه کار بکنم؟
آیا باز باید از سفارت وقت بگیرم؟
پاسپورت رو باید پست کنم یا خودم به سفارت تحویل بدم؟
سپاسگزارم
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت 11 October
زمان مصاحبه 29 December
مشغول در شرکت خصوصی
نتیجه AP
دریافت ویزا 23 jun
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-29 ساعت 15:11)bahareh75 نوشته: (2016-12-29 ساعت 14:51)mari2 نوشته: (2016-12-29 ساعت 14:21)h.mgh نوشته: به به سایت ارمنستان یه شماره کیس دیگه هم کلییر کرد (البته نه کل نفرات رو) ولی بازم خوبه کیس شماره 2017AS2750 تبریککک ایشالا بقیه هم به زودی کلییر میشن
سلام دوست عزیز و تبریک
با توجه به اینکه سایت سیس کیسهای 2017 رو نمیشناسه کلیر شدن شما از ایمیل به اطلاعتون میرسه من نمی دونم از سایت چطور میشه چک کرد البته مصاحبه ما آنکارا بوده ( از همون iv status چک میکنیید)
برگه اي كه آفيسر به شما داده آدرس سايت رو نوشته به همون آدرس مراجعه كنيد اگه كيستون رو نميشناسه نگران نباشيد مدتي طول ميكشه تا سايت آنكارا كيس شمارو بشناسه و از اول ژانويه سايت سيس كيس ٢٠١٧ رو ميشناسه
با سلام دوست عزیز و تشکر از پاسختون
منم به آدرسی که نوشته رفتم فقط در آن سایت باید شماره کیس خودم رو بزنم و اطلاع پیدا کنم ولی در مورد فوق ظاهرا قسمتی هست که تمامی کلیر شده ها را اعلام میکنند البته اگر درست متوجه شده باشم ؟
قبولی 2017
مصاحبه : اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-30 ساعت 22:48)mari2 نوشته: (2016-12-29 ساعت 15:11)bahareh75 نوشته: (2016-12-29 ساعت 14:51)mari2 نوشته: سلام دوست عزیز و تبریک
با سلام دوست عزیز و تشکر از پاسختون
منم به آدرسی که نوشته رفتم فقط در آن سایت باید شماره کیس خودم رو بزنم و اطلاع پیدا کنم ولی در مورد فوق ظاهرا قسمتی هست که تمامی کلیر شده ها را اعلام میکنند البته اگر درست متوجه شده باشم ؟
سلام منم تبریک میگم.
موفق و پیروز باشید.
کیس: 2017AS73XX
تعداد اعضاء : 1 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه:2016 ,16 Jun
تاریخ ارسال فرم: 2016,July 4
تاریخ نامه دوم: 2017,April 24
محل مصاحبه: ارمنستان
تاریخ مصاحبه June 27
نتیجه:AP
ایشود 11 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز ؛
مي خواستم بپرسم آيا اينجا همه كتگوري لاتاري هستند يا ساير كتگوري ها هم هستند كه منتظر كلير باشن ؟؟
کیس نامبر: َANK201*******
کتگوری : EB3
اعضای کیس: 3 نفر
تاریخ ارسال فرم260: سال 2015
تاریخ کارنت : 21 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 19 اُكتبر
آپدیت اول: 9 اُكتبر
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا،
در انتظار کلیرنس