موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-16 ساعت 17:44)farbal_sh نوشته: با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدانم اگر در مصاحبه AP بخوریم و بعد از چند ماه کلیر بشیم ، تاریخ صدور ویزا و مهلت 6 ماهه برای ورود به آمریکا از تاریخ مصاحبه محاسبه میشود یا از تاریخ کلیر شدن؟
سلام ۶ ماه از تاریخ مدیکال یعنی اگر AP طولانی شد قبل از گرفتن ویزا میتونید یه مدیکال دیگه بدین و ۶ماه وقت دارین وارد بشین
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان الان يكي از دوستام كه باهم در يك روز مصاحبه داشتيم دو خطي شده.اين داستان دوخطي صحت داره؟چند وقت بعد دو خطي شدن كليير ميشه؟
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ٢ خطي شدم ايا اين داستان درسته ؟؟؟؟لطفا جواب بدين
كيس نامبر زير ١٠٠٠
تاريخ مصاحبه ١٠ اكتبر
وضعيت: ap
محل مصاحبه ابوظبي
خانم تنها يك نفر
ليسانس الكترونيك و كارمند غير دولت و مجرد
درسايت سفارت اپديت درتاريخ ١١ اكتبر و در سايت سيس اپديت در تاريخ ١٨ اكتبرو آپديت دوم ٢٢ فوريه بعد از زدن ايميل در ١١ فوريه،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-17 ساعت 01:03)pegkh نوشته: سلام دوستان من ٢ خطي شدم ايا اين داستان درسته ؟؟؟؟لطفا جواب بدين
چقدر خوب ای ول ، تا جایی که من تایپیک های سال های قبل را خوندم درسته
شماره کیس: 2017AS2XXX
مصاحبه:1 نوامبر (AP)(ابوظبی)
تعداد:4
آپدیت ها:
10 می نفر دوم (دوخطی)
14 می تمام افراد(نفر دوم OR)
18 می نفر اصلی و نفرات سوم و چهارم (نفر اصلی دو خطی)
23 می همه ی افراد(نفر اصلیOR)
24 می متن کلییر در سایت
18 جون تحویل پاسپورت به سفارت
19 جون ایشود در سایت ceac
22 جون تحویل از سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-17 ساعت 01:03)pegkh نوشته: سلام دوستان من ٢ خطي شدم ايا اين داستان درسته ؟؟؟؟لطفا جواب بدين
سلام به شما دوست عزیز
تبریک میگم
با توجه به بررسی هایی که قبلا انجام شده که البته خلاصه این مطالب به صورت مفید در صفحات قبلی همین تاپیک هم موجود می باشد باید عرض کنم که موضوع یک خطی و دو خطی واقعیت دارد.
پس از اینکه دوخطی شدید بعد از مدت کوتاهی OR خواهید شد و بلافاصله ان شاالله کیلیر میشید.
در مورد زمان OR شدن اطلاعات دقیقی وجود نداره ولی تجربه نشون داده از زمان دوخطی بین 4 تا 20 روز زمان میبره.
اما به هرحال شما خیالتون راحت باشه امید به خدا به زودی ویزا خواهید گرفت.
لطفا تغییرات بعدی رو هم به ما اطلاع بدید.
مجددا بهتون تبریک میگم.
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت 11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه AP
دریافت ویزا 23 jun
ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوستان به اميد كلييري براااي همه گي مون و كشيدن هوراا ??????
كيس نامبر زير ١٠٠٠
تاريخ مصاحبه ١٠ اكتبر
محل مصاحبه ابوظبي
خانم تنها يك نفر
درسايت سفارت اپديت درتاريخ ١١ اكتبر و در سايت سيس اپديت در تاريخ ١٨ اكتبرو آپديت دوم ٢٢ فوريه بعد از زدن ايميل در ١١ فوريه،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک ولی عجیبه ۲ خطی شدین چون امروز تو آمریکا ادارات دولتی تعطیله نمی دونم سفرتها هم تعطیلن یا نه ولی امروز روز مارتین لوتر کینگ هستش و تعطیله رسمس دولتی
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز من امروز چك كردم و فهميدم كه ٢ خطي شدم نميدونم دقيقا كي اين اتفاق افتاده چون سعي كردم ٢-٣ روز يكبار چك كنم واسه همين امروز متوجه شدم حتما گفتار شما صحيح هست و احتمال زياده كه امروز اين اتفاق نيافتاده باشه باز توكل به خداا اگر or بشم خبر ميدم و براي همگي دعا ميكنم از بلاتكليفي در بياييم ???
كيس نامبر زير ١٠٠٠
تاريخ مصاحبه ١٠ اكتبر
محل مصاحبه ابوظبي
خانم تنها يك نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-16 ساعت 17:44)farbal_sh نوشته: با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدانم اگر در مصاحبه AP بخوریم و بعد از چند ماه کلیر بشیم ، تاریخ صدور ویزا و مهلت 6 ماهه برای ورود به آمریکا از تاریخ مصاحبه محاسبه میشود یا از تاریخ کلیر شدن؟
درود بر شما،
تبریک بخاطر کارنت شدن کیستون و امید به گرفتن یک ضرب ویزا.
بله مدت شش ملهه از تاریخ مصاحبه محاسبه میشه نه از تاریخ صدور ویزا.
به امید کلیر شدن همه دوستان و ما.
شماره کیس: 2017ASXXX
تاریخ رویت قبولی: 2016 - may 5
تعداد افراد کیس: 3
نظام وظیفه: خرید خدمت
کنسولگری: آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 13
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 18
کارنت شدن کیس: 2016 - agu 14
تاریخ دریافت نامه دوم: 2016 - agu 22
تاریخ مصاحبه: 2016 - oct 21
نتیجه:AP
آپدیتها:12دسامبر،11و15و16 می توسط سیس.
7فوریه، 7مارچ توسط ایمیل
دریافت ایمیل کلیرنس:16می
ایشود: 31می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-01-17 ساعت 09:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-17 ساعت 09:04 توسط mrb.)
(2017-01-17 ساعت 08:42)AbbasHTC نوشته: (2017-01-17 ساعت 06:46)m_baghaei نوشته: (2017-01-16 ساعت 17:44)farbal_sh نوشته: با سلام خدمت دوستان
درود بر شما،
تبریک بخاطر کارنت شدن کیستون و امید به گرفتن یک ضرب ویزا.
بله مدت شش ملهه از تاریخ مصاحبه محاسبه میشه نه از تاریخ صدور ویزا.
به امید کلیر شدن همه دوستان و ما.
اخه عزیزم -گلم چرا وقتی چیزی رو کامل و درست نمیدونی اطلاعات غلط میدی...شما اول خودت یه مقدار مطالعه داشته باش بعد بیا این بنده خدا رو راهنمایی کن....من فکر میکنم بنده و دوستان دیگه بطور کامل و روشن ایشون رو راهنمایی کردیم....این جمله " مدت شش ملهه از تاریخ مصاحبه محاسبه میشه نه از تاریخ صدور ویزا. " رو از کجا درآوردی اخه..به ما هم بگو شاید ما هم یه ذره روشن بشیم...
دوستان عزیز با سلام
مدت اعتبار ویزا از تاریخ انجام مدیکال به مدت 6 ماه است و سفارت از تاریخ انجام مدیکال ( مدیکال اول و یا مدیکال دوم در صورت کلیر نشدن در مدت 6 ماه ) به مدت 6 ماه برای شما ویزا صادر میکنه که شما قبل از پایان این مدت باید وارد شوید .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March
وضعیت AP
کیس F4
تعداد 4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
يه توضيحي داشتم راجع به چك كردن وضعيت دوخطي.. دوستم با استفاده از مرورگر موزيلا ابتدا وارد سايت سيس شد و متن نامه را انتخاب كرد سپس كليك راست و گزينه view selection source رو زدن و دو خطي شدنشون رو ديدن.در صفحات قبل راجع به نبودن فاصله (.) و حرف (in) صحبت شده بود كه اين گزينه براي دوستم اتفاق نيوفتاده!در واقع از اين طريق نميشه متوجه شد كه دوخطي شديم يا حداقل براي دوستم اينجوري اتفاق افتاد. لطفا از روشي كه گفتم براي چك كردن وضعيت دوخطي خودتون استفاده كنيد.
به اميد كلييري همگي
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير