کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
برندگان دوره 2017 بدون توجه به اینکه در کدام مرحله هستند، میتونند در دوره 2018 هم ثبت نام کنند ولی اگه در دوره 2018 هم برنده شدند، نباید تا زمانی که وضعیت کیس لاتاری 2017 مشخص بشه، فرم DS-260 دوره 2018 رو تکمیل و ارسال بکنند.
یعنی باید بعد از بسته شدن کیس 2017 (بعلت صدور و استفاده از ویزا، ریجکت یا پایان دوره) درخواست ویزای DV بکنند (فرم DS-260)

البته از نظر اخلاقی اگه کیس 2017 شما در خطر نیست، بهتره در دوره 2018 ثبت نام نکنید تا حق بقیه دوستان ضایع نشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65 ، AbbasHTC ، khatarnak ، KORYO ، amin arefi ، LORDAmiroo ، ELNAZ21 ، soruosh
کسی میدونه چطور میشه درباره ایالات مختلف تحقیق کرد که قبل از رفتن به آمریکا ایالت و شهر را انتخاب کرد؟
2017AS000064xx‎
تعداد افراد: 2 نفر
رویت قبولی: 4 می
تکمیل فرم: 26 می
کارنت: 11 آپریل
نامه دوم: 24 آگوست
محل مصاحبه: ابوظبی‎
تاریخ مصاحبه:6 جون
سربازی: معافیت
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . سوالی داشتم ممنن میشم راهنمایی فرمایید

اگر کسی برای اولین بار رهسبار امریکا شد بعد از گشایش حساب بانکی

تا چه مقدار می تونه وام دریافت کنه به خصوص بخواد وام تحصیلی از بانک بگیره

فرضا من اگر بخواهم 200 هزار دلار وام تحصیلی از بانک بگیرم و به مدت 10 سال به بانک برداخت کنم امکان بذیر هست ؟؟؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، pishtaz611
بچه ها شما چطور با این پروسه طولانی انتظار کنار میاین؟
نه میشه بی خیال بود و نه اینکه زیاد امید بست،همه کارهام امسال معلقه،هیچکاری نمیتونم بکنم،نمیدونی که بالاخره رفتنی هستی یا نه.دارم کلی کلاس زبان و کامپیوتر میرم ولی گاهی میگم اگه نشه چی،اینهمه زحمت هدر میره چون من کارمندم و تجربه اینجا زیاد به کارم نمیاد.
گاهی هم میگم اصلا بهش فکر نکنم ولی باز اونجوری اگه قسمت بشه و بریم همش افسوس میخوری که چرا بیشتر تلاش نکردی.
اگه مطمین بودیم میتونستیم خیلی بهتر خودمون رو اماده کنیم .
خلاصه منکه خیلی درگیره ذهنم.
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، KORYO ، soruosh
(2016-09-17 ساعت 21:11)farhhad نوشته:  بچه ها شما چطور با این پروسه طولانی انتظار کنار میاین؟
نه میشه بی خیال بود و نه اینکه زیاد امید بست،همه کارهام امسال معلقه،هیچکاری نمیتونم بکنم،نمیدونی که بالاخره رفتنی هستی یا نه.دارم کلی کلاس زبان و کامپیوتر میرم ولی گاهی میگم اگه نشه چی،اینهمه زحمت هدر میره چون  من کارمندم و اینجا زیاد به کارم نمیاد.
گاهی هم میگم اصلا بهش فکر نکنم ولی باز اونجوری اگه قسمت بشه و بریم همش افسوس میخوری که چرا بیشتر تلاش نکردی.

سلام چرا اینقدر نا امید

من دوبار شرکت کردم اسمم در نیومد . کلی هم می تونم از طرق مختلف به خصوص سرمایه گزاری یا خرید بزینس برم

اما بهترین کار همین لاتاری خودمونه .

من بیشتر از همه ی شما فکرم درگیره که اگر رفتنی شدم مادرم و چطور تنهاش بزارم وکلی ناراحتم ازینکه از وطنم دور میشم

اما امید دارم . من دانشجوی بازرگانی و سابقه در امر تجارت خارجه هستم بعد فوت بدرم و مسایل خانوادگی نشد به کارم ادامه بدم و حالا دانشجو هستم

اما وقتی در حال حاضر شرایط اقتصادی را نگاه می کنم بر عکس همکاران تجاری و اقتصاد دانان . اوضاع اقتصادی خراب هست

وقتی بی کاری بالا باشه دانشگاه رفتن هم مدرکش بوچ باید بزاری توی ویترین بوزشو بدی کار اراد هم ریسک ما داشتیم موقع تحریمها فقط فکرمون

بر سر دریافت بول و ادامه ی کار و بروسه ی کاریمون . به هر حال وقتی می شنوم نرخ بی کاری در امریکا کم هست امید من صد چنددان میشه

تنها امید من مثل بازی شطرنج . تجارت هم همینطور بازی شطرنج یا می بری یا می بازی . باختی باز بازی می کنی اینقدر که شاید بردی .

من هم اول شرایط سنیمو در نظر می گیرم تا جایی که بتونم برم امریکا . نشد هم می مونم توی ایران

و کارمو ادامه میدم یا با این اوضاع کنار میام یا کل زندگیمو توی ایران فنا خواهم کرد .

همیشه بدون تا جایی بیش برو که امیدوار باشی . اگر امیدتو از دست دادی شکست خوردی
پاسخ
تشکر کنندگان: farhhad ، pishtaz611 ، KORYO ، soruosh
(2016-09-17 ساعت 21:11)farhhad نوشته:  بچه ها شما چطور با این پروسه طولانی انتظار کنار میاین؟
نه میشه بی خیال بود و نه اینکه زیاد امید بست،همه کارهام امسال معلقه،هیچکاری نمیتونم بکنم،نمیدونی که بالاخره رفتنی هستی یا نه.دارم کلی کلاس زبان و کامپیوتر میرم ولی گاهی میگم اگه نشه چی،اینهمه زحمت هدر میره چون  من کارمندم و اینجا زیاد به کارم نمیاد.

منم مثل شمام با این سن 25 سالگی در اوج جوونی درسو فوق کامپیوتر رو گرفتم به جا رفتن برا لیسانس دیگه بیخیال شدم و خودمو چسبوندم به کلاس زبان و چن تا کلاس دیگه که اونجا اگه اگه یه روزی در اومدم برا لاتاری 30 درصد حتی اماده باشم
خیلی توهمی شدم خدایی
ولی فکر بردنش که میاد تو سرم واقعا حال میکنم به زندگیم اونجا و خنده میاد رو لبام

این آهنگ رو گوش بدین و حس کنید الان تو نیویورک هستین و تو خیابان اصلی شهر دارین دور دور میکنید Cool Big Grin

Jay-z - Empire State of Mind (Feat. Alicia Keys)
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، KORYO
(2016-09-16 ساعت 18:38)Kaveh نوشته:  برندگان دوره 2017 بدون توجه به اینکه در کدام مرحله هستند، میتونند در دوره 2018 هم ثبت نام کنند ولی اگه در دوره 2018 هم برنده شدند، نباید تا زمانی که وضعیت کیس لاتاری 2017 مشخص بشه، فرم DS-260 دوره 2018 رو تکمیل و ارسال بکنند.
یعنی باید بعد از بسته شدن کیس 2017 (بعلت صدور و استفاده از ویزا، ریجکت یا پایان دوره) درخواست ویزای DV بکنند (فرم DS-260)

البته از نظر اخلاقی اگه کیس 2017 شما در خطر نیست، بهتره در دوره 2018 ثبت نام نکنید تا حق بقیه دوستان ضایع نشه

دوست عزیز این در خطر بودن و نبودن کیس رو کی تشخیص میده؟ با چه متر و معیاری؟
با در نظر گرفتن اینکه در دور دوم هم تعدادی با کیس نامبر های 8000 به بالا انتخاب شدن به چه کیس هایی میگید در خطر؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، pishtaz611
(2016-09-17 ساعت 23:10)Tilda نوشته:  
(2016-09-16 ساعت 18:38)Kaveh نوشته:  برندگان دوره 2017 بدون توجه به اینکه در کدام مرحله هستند، میتونند در دوره 2018 هم ثبت نام کنند ولی اگه در دوره 2018 هم برنده شدند، نباید تا زمانی که وضعیت کیس لاتاری 2017 مشخص بشه، فرم DS-260 دوره 2018 رو تکمیل و ارسال بکنند.

با در نظر گرفتن اینکه در دور دوم هم تعدادی با کیس نامبر های 8000 به بالا انتخاب شدن به چه کیس هایی میگید در خطر؟

تا جایی مدیران و دوستان با تجربه صحبت می کردن . معمولا کیس هایی که بالا هستند شانس گرفتن ویزاشون کمتر هست

یعنی که اون تمبر ویزاشون تمام میشه . و در کل شاخص و یا اداد و ارقامی وجود نداره بودن کسانی که با کیس نامبر بالا ویزاشونو گرفتن

کسی تشخیص نمیده بلکه خود فرد هست که باید تشخیص بده که ایا با این کیس نامبر بالا شانس دریافت ویزارو داره یا نداره . اما

معمولا افراد با کیس نامبر بالا و اندک امیدی که دارن مجددا در لاتاری شرکت می کنند تا شاید مجددا دریچه امیدی براشون باز شه
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، a_cute65 ، soruosh
انفجار دو بمب امروز نیویورک و نیوجرسی منفجر شدن

امیدوارم کسی از هموطنان ما زخمی و یا کشته نشده باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
سلام به همگی
فکر کنم وقتش رسیده باشه که مدیران محترم برای لاتاری سال 2018 تاپیک مخصوص خودش رو ایجاد کنن.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، pishtaz611 ، a_cute65 ، amino
سلام به همه دوستان گلم.نمیدونم اینجا جاشه یا مکانشه.ولی دوست دارم براتون بنویسم.الان 130 روز میشه که اومدیم.اصلا نمیدونم این عمر چطور میگذره.اینجا هم که سریعتر میگذره.اگر از استرس خواسته باشید که خوب بدونید همیشه باهاتونه.ترس از تموم شدن پول.پیدا نکردن کار مورد علاقه.دلتنگی و ... و خوب این چیزها رو میدونید.اما از امیدها هم براتون بگم.اینکه میبینید یواش یواش دارید یاد میگیرید به محیط جدید عادت کنید.دوست پیدا کنید.شاکر خدا باشید که فعلا کار دارید هر چند الان اون چیزی نیست که میخواستید.خونه دارید و غذا برای خوردن.ارزش سلامتی براتون آشکار میشه و اینجاست که میفهمید غیر از خدا و خودتون کسی رو ندارید پس باید تلاش کنید و بجنگید.مقاوم باشید و نترس.اینجا میفهمید زندگی شوخی نداره پس باید مثل 1 کوه باشید.ادمهای اینجا خدا رو شکر مهربونن و تا اونجا که من دیدم وقتی درخواست کمک داری تا اونجا که میتونن پیگیری میکنن.فکر کنم 10 برابر این زمان که هستم بگذره بتونم واقعیتها رو بهتر درک کنم ولی باور کنید الان هنوز توی گیج و گنگی بسر میبرم.خانواده و دوستان و خاطره ها رو جا گذاشتن و فقط با امید اومدن خیلی کار مردونه ایه و باید مثل کوه باشید.ولی قدرت اصلی اراده ایه که باید تقویت شدشو با هودتون بیارید.اینجا هر چی بخواهید میشید ولی با تلاش و سختی.ببخشید روده درازی شد.خدا هر چی خیر و صلاحه جلو پامون بذاره.انشاا...
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
پاسخ
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، pishtaz611 ، farhhad ، Paniz888 ، m64kh ، pump truck ، copol ، soruosh ، omid1313 ، Tero.guy
(2016-09-17 ساعت 23:10)Tilda نوشته:  

کیسهای در معرض خطر از دست دادن شانس دریافت ویزای DV

* کیسهای با کیس نامبر بالا که در ماه های پایانی دوره مصاحبه می شوند و ممکن است فرصت کافی برای کلیرنس احتمالی نداشته باشند.
* کیسهایی که در بعضی از شرایط ویزای DV مشکل دارند (مخصوصاً شرط تحصیل) و احتمال ریجکت وجود دارد.
* کیسهایی که به دلایل مختلف (سربازی، ممنوع الخروجی و ...) قادر به خروج از کشور در زمان لازم نیستند.
* کیسهایی که قصد دور زدن و سواستفاده از قوانین ویزا دارند و به احتمال ریجکت شدن آگاه هستند.
و ...

گروه اول با توجه به احتمال از دست دادن ویزا بخاطر عوامل خارج از کنترل، میتوانند برای محکم کاری در دوره بعد نیز شرکت کنند.
گروه دوم و سوم بهتر است زمانی که شرایط دریافت ویزا فراهم شد، اقدام کنند.
گروه چهارم، در صورت ریجکت شدن بخاطر تقلب، ممکن است در صورت قبولی در دوره های بعد هم ریجکت یا بیشتر بررسی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Paniz888 ، hsh85 ، a_cute65
سلام دوستان میشه بگین که کیس نامبر بالا منظورتون از چند به بالاست؟
من 32** هستم این شماره هم بالا حساب میشه؟
پاسخ
سلام دوستان عزيز ‎...‎
من يه‌ سوالى داشتم ممنون از همكاريتون .. من كارمند حكومى هستم در كردستان عراق , ايا در مصاحبه‌ برام مشكلى پيش نمياد يا ap بخاتر شغلم(معلم) كة كارمند حكوميم .
ميرسى
پاسخ
(2016-09-19 ساعت 15:57)pump truck نوشته:  سلام دوستان میشه بگین که کیس نامبر بالا منظورتون از چند به بالاست؟
من 32** هستم این شماره هم بالا حساب میشه؟

نه دوست عزیز،شما ماه اینده میلادی کارنت میشین و کلی وقت دارین هنوز
ارزوی موفقیت دارم براتون
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Kaveh ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان