کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
(2016-10-11 ساعت 02:28)Mahtab2016 نوشته:  دوستان اگر کسی آژانس معتبر و به‌روز در تهران برای پیکاپ ویزا میشناسه ممنون میشم معرفی کنه.

به الي گشت زنگ بزنين ٨٥٤٠ .. كارشون صد در صد مطمئن هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Paniz888 ، Mahtab2016
دوستان از بچه های برنده قبل، کسی هست که ایران زندگی نمیکرده و چند سال مثلن 4-5 سال هم ایران نیومده باشه تا روز مصاحبه و دوره کلیرنسش کوتاه باشه؟ میخواستم ببینم زندگی در بیرون از ایران و عدم حضور در ایران تا روز مصاحبه، کمکی به کوتاهتر شدن دوره کلیرنس میکنه یا خیر؟ منظورم زندگی کردن صرف در بیرون از ایران نیست بلکه نیومدن به ایران به مدت 4-5 سال تو روز مصاحبه است. مخصوصن از وقتی که قانون جدید هم پارسال تصویب شده بود، این قانون:

آمریکا با 38 کشور موسوم به «دوست آمریکا» آمریکا که عمدتاً کشورهای اروپایی هستند قراردادی موسوم به «معافیت از روادید» دارد. به موجب این قرارداد اتباع این کشورها می‌توانند بدون اخذ روادید به آمریکا سفر کنند.

اما کنگره آمریکا دی‌ماه سال جاری بعد از مشورت با مقامات کاخ سفید طرحی را به تصویب رساند که به موجب آن اتباع هر یک از این 38 کشور در صورت سفر به ایران، عراق، سوریه و سودان در 5 سال گذشته نمی‌توانند از این امتیاز استفاده کنند و بایستی برای اخذ روادید متقاضی شوند. باراک اوباما، این طرح را امضا و آن را به قانون تبدیل کرد.
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 18:10)grimfandango نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 17:23)mostafa2017 نوشته:  دوستان از بچه های برنده قبل، کسی هست که ایران زندگی نمیکرده و چند سال مثلن 4-5 سال هم ایران نیومده باشه تا روز مصاحبه و دوره کلیرنسش کوتاه باشه؟ میخواستم ببینم زندگی در بیرون از ایران و عدم حضور در ایران تا روز مصاحبه، کمکی به کوتاهتر شدن دوره کلیرنس میکنه یا خیر؟ منظورم زندگی کردن صرف در بیرون از ایران نیست بلکه نیومدن به ایران به مدت 4-5 سال تو روز مصاحبه است. مخصوصن از وقتی که قانون جدید هم پارسال تصویب شده بود، این قانون:

آمریکا با 38 کشور موسوم به «دوست آمریکا» آمریکا که عمدتاً کشورهای اروپایی هستند قراردادی موسوم به «معافیت از روادید» دارد. به موجب این قرارداد اتباع این کشورها می‌توانند بدون اخذ روادید به آمریکا سفر کنند.

اما کنگره آمریکا دی‌ماه سال جاری بعد از مشورت با مقامات کاخ سفید طرحی را به تصویب رساند که به موجب آن اتباع هر یک از این 38 کشور در صورت سفر به ایران، عراق، سوریه و سودان در 5 سال گذشته نمی‌توانند از این امتیاز استفاده کنند و بایستی برای اخذ روادید متقاضی شوند. باراک اوباما، این طرح را امضا و آن را به قانون تبدیل کرد.

سلام دوست عزیز

یکی از اشناهای بنده 6 سال بود ایران نبود و سربازی معاف بود و در حال تحصیل فوق لیسانس. ایتالیا ساکن بود اما 4 ماه چک خورد

ممنون دوست عزیز. میتونم بپرسم چه رشته ای تحصیل میکردند؟ مصاحبشون ایتالیا بود یا ترکیه و ارمنستان و دبی؟
امیدوارم باقی دوستان هم اگه اطلاعی داشته باشند، لطف کنند و مشارکت کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 18:31)grimfandango نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:15)mostafa2017 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:10)grimfandango نوشته:  سلام دوست عزیز

یکی از اشناهای بنده 6 سال بود ایران نبود و سربازی معاف بود و در حال تحصیل فوق لیسانس. ایتالیا ساکن بود اما 4 ماه چک خورد

ممنون دوست عزیز. میتونم بپرسم چه رشته ای تحصیل میکردند؟ مصاحبشون ایتالیا بود یا ترکیه و ارمنستان و دبی؟
امیدوارم باقی دوستان هم اگه اطلاعی داشته باشند، لطف کنند و مشارکت کنند.

معماری بودن همون ایتالیا بود مصاحبشون

به من گفتن سفارت خیلی انگار با مدارک ما ایرانیا (شاید در مقایسه با ترکیه و ابوظبی و ارمنستان)  اشنایی نداشت و خیلی سریع گفت باید بررسی بیشتر بشه  Big Grin

درسته. ممنون از پاسختون. خوشبختانه ایرانیا زیاد از اینجا رفتن آمریکا. حداقل اینجا آشنا هستند. ولی بازم تعجب میکنم. ایرانیای زیادی ایتالیا زندگی میکنن. حالا شاید درصدی که از ایتالیا رفتند به امریکا در مقایسه با مالزی کمتر باشه. الله و اعلم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 18:59)grimfandango نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:37)mostafa2017 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:31)grimfandango نوشته:  معماری بودن همون ایتالیا بود مصاحبشون

به من گفتن سفارت خیلی انگار با مدارک ما ایرانیا (شاید در مقایسه با ترکیه و ابوظبی و ارمنستان)  اشنایی نداشت و خیلی سریع گفت باید بررسی بیشتر بشه  Big Grin

درسته. ممنون از پاسختون. خوشبختانه ایرانیا زیاد از اینجا رفتن آمریکا. حداقل اینجا آشنا هستند. ولی بازم تعجب میکنم. ایرانیای زیادی ایتالیا زندگی میکنن. حالا شاید درصدی که از ایتالیا رفتند به آمریکا در مقایسه با مالزی کمتر باشه. الله و اعلم.

واالا خود منم نمی دونم آلمان چه وضعیتی داره ولی امیدوارم غریبگی نکنن  Big Grin

نگران نباشید. ایشالله که یک ضرب بگیرید و اگه هم AP خوردین که کلی وقت دارین. استرسش واسه ماهاس که اون ور سال میریم مصاحبه و فقط امیدمون به این چیزای کوچیک مثل دوری از ایران و مصاحبه انگلیسی و ..... هستش. تا خدا چی بخواد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 19:06)mostafa2017 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:59)grimfandango نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:37)mostafa2017 نوشته:  درسته. ممنون از پاسختون. خوشبختانه ایرانیا زیاد از اینجا رفتن آمریکا. حداقل اینجا آشنا هستند. ولی بازم تعجب میکنم. ایرانیای زیادی ایتالیا زندگی میکنن. حالا شاید درصدی که از ایتالیا رفتند به آمریکا در مقایسه با مالزی کمتر باشه. الله و اعلم.

واالا خود منم نمی دونم آلمان چه وضعیتی داره ولی امیدوارم غریبگی نکنن  Big Grin

نگران نباشید. ایشالله که یک ضرب بگیرید و اگه هم AP خوردین که کلی وقت دارین. استرسش واسه ماهاس که اون ور سال میریم مصاحبه و فقط امیدمون به این چیزای کوچیک مثل دوری از ایران و مصاحبه انگلیسی و ..... هستش. تا خدا چی بخواد.

من تا 2015 مالزی بودم master گرفتم نه کار دارم نه سربازی داشتم رشته امم عمرانه ولی خوب گیر کردم واسه دکترها بورس دارم ولی ویزا نمیشه ذر خواست کنم تا یک سال همینطوری بلا تکلیف ایا ویزا بدن کاش اقلا جز سری اول بودیم نه کیس نامبر 7000
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 20:29)Mehran11 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 19:06)mostafa2017 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 18:59)grimfandango نوشته:  واالا خود منم نمی دونم آلمان چه وضعیتی داره ولی امیدوارم غریبگی نکنن  Big Grin

من تا 2015 مالزی بودم master گرفتم نه کار دارم نه سربازی داشتم  رشته امم عمرانه ولی خوب گیر کردم واسه دکترها بورس دارم ولی ویزا نمیشه ذر خواست کنم تا یک سال همینطوری بلا تکلیف ایا  ویزا بدن کاش اقلا جز سری اول بودیم نه کیس نامبر 7000

متوجه هستم. کاریش نمیشه کرد و متاسفانه باید صبر کرد. اگه بورس داری نمیتونی یک سالی بندازی عقب؟ از بچه هایی که تجربه مشابه داشتند کمک بگیر
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر میرسه اگه طبق پارسال باشه امسال روند کلیری کند تر بشه برای کیس های پایین چون می خواهند به همه مصاحبه برسه و همه شانس ویزا رو داشته باشند و ایتکه امسال کیس های بالای 7000 زیادتر شدندکلیرنس کیس های بالا ی 7000 سریعتر بشه چون تعداد زیاده و سهمیه ویزا هم دارند برای اونها .

این فقط یه برداشت شخصی امیدوارم همه سریعتر ویزا بگیزند و کسی زیاد در پروسه چک نمونه .
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888
(2016-10-11 ساعت 21:48)mostafa2017 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 20:29)Mehran11 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 19:06)mostafa2017 نوشته:  نگران نباشید. ایشالله که یک ضرب بگیرید و اگه هم AP خوردین که کلی وقت دارین. استرسش واسه ماهاس که اون ور سال میریم مصاحبه و فقط امیدمون به این چیزای کوچیک مثل دوری از ایران و مصاحبه انگلیسی و ..... هستش. تا خدا چی بخواد.

من تا 2015 مالزی بودم master گرفتم نه کار دارم نه سربازی داشتم  رشته امم عمرانه ولی خوب گیر کردم واسه دکترها بورس دارم ولی ویزا نمیشه ذر خواست کنم تا یک سال همینطوری بلا تکلیف ایا  ویزا بدن کاش اقلا جز سری اول بودیم نه کیس نامبر 7000

متوجه هستم. کاریش نمیشه کرد و متاسفانه باید صبر کرد. اگه بورس داری نمیتونی یک سالی بندازی عقب؟ از بچه هایی که تجربه مشابه داشتند کمک بگیر

من الان defer هم بکنم بازم تو پروسه لاتازی هست کیس ویزای من . از سه تا دانشگاه استاد بهم فاند دادن که دیگه کنسل میشه کلی هم امتحان دادم
پاسخ
تشکر کنندگان:
این ap ها میتونه جلوی دادن ویزا به کیس های پایین رو بگیره و اجازه بدن کیس های  بالا هم مصاحبه برن و ویزا براشون بمونه بعنی با این سیستم اجازه میدن همه یه دور مصاحبه رو برنو -درامد زایی سفارت میره بالا وقتی همه برای مصاحبه برن و همینطور پزشک معتمد سفارت- و اول اونهایی که شرایط گرفتن ویزای یک ضرب را دارند حتی در کیس های خیلی بالا بگیرند بهد اونهایی که در اولویت اول هستند در کلیرنس تا روز اخر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ببخشيد من چه جوري مي تونم امضامو درست كنم
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 20:09)فرناز٥٧ نوشته:  سلام ببخشيد من چه جوري مي تونم امضامو درست كنم

سلام دوست عزیز
شما بالای صفحه ای که مشاهده میکنید سمت راست
وارد کنترل پنل کاربر میشوید
از داخل کنترل پنل کاربر وارد تنظیمات حساب کاربری میشوید
گزینه امضاء رو میتونید ببینید
فرمتش هم معمولا
کیس نامبر البته فقط دو رقم اول
زمان مشاهده قبولی
زمان ارسال فرم 260
زمان کارنت
زمان نامه دوم یا مصاحبه و محل آن
و نتیجه و هر چیزی که مایل هستید
تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن
موفق باشید
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان: فرناز٥٧ ، a_cute65 ، soruosh
زبان مصاحبه چیه فارسی یا انگلیسی من اگه فارسی انتخاب کنم توی فرم 260 من گفتم انگلیسی هم بلدم امکان داره بگه بیا انگلیسی صحبت کن به جای فارسی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 23:10)Mehran11 نوشته:  زبان مصاحبه چیه فارسی یا انگلیسی من اگه فارسی انتخاب کنم توی فرم 260 من گفتم انگلیسی هم بلدم امکان داره بگه بیا انگلیسی صحبت کن به جای فارسی.

مصاحبه اگه سفارتتون امکانش باشه اجازه میده که فارسی انتخاب کنین کاری به فرمتون نداره
که سفارتایی که ایرانیا میرن دارن زبان فارسی رو
ترجیحا هم فارسی رو انتخاب کنید
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
پاسخ
تشکر کنندگان: Mehran11 ، a_cute65
با سلام
بچه ها من توی سایتی که فرم ds260 رو پر کردیم و آخرش completed شده گه گاه سر می زنم و البته چیزی رو تغییر نمی دم احیانا اشکالی که نداره؟؟ یه مقدار استرس گرفتم سر این موضوع. همچنین هیچ عکسی با فرم آپلود نشده. لطفا از نگرانی من در بیارید.
ممنونم
شماره کیس: ‎##46‎-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و  2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس:   AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا:  *
ورود به آمریکا:  *
مقصد:  *
تاریخ دریافت گرین کارت:  *   <<انتظار>>
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان