2016-09-28 ساعت 07:33
سلام .میشه دوستان بگن ثبت نام پست برای ابوظبی لازم هست یا نه ؟ من متوجه نشدم .میشه ایمیل زد و از سفارت پرسید؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد
|
2016-09-28 ساعت 07:33
سلام .میشه دوستان بگن ثبت نام پست برای ابوظبی لازم هست یا نه ؟ من متوجه نشدم .میشه ایمیل زد و از سفارت پرسید؟
2016-09-28 ساعت 14:16
(2016-09-28 ساعت 00:37)khatarnak نوشته:این متن انگلیسی توی سایت سفارت نوشته شده(2016-09-24 ساعت 14:00)okhtapos نوشته:(2016-09-23 ساعت 23:16)khatarnak نوشته: خیر فقط برای انکارا هست
شماره کیس: 2017AS2XXX
مصاحبه:1 نوامبر (AP)(ابوظبی) تعداد:4 آپدیت ها: 10 می نفر دوم (دوخطی) 14 می تمام افراد(نفر دوم OR) 18 می نفر اصلی و نفرات سوم و چهارم (نفر اصلی دو خطی) 23 می همه ی افراد(نفر اصلیOR) 24 می متن کلییر در سایت 18 جون تحویل پاسپورت به سفارت 19 جون ایشود در سایت ceac 22 جون تحویل از سفارت تشکر کنندگان: Sepidehsalehi
2016-09-28 ساعت 15:03
هـــــــــــــــــــــــــــــی یادش بخیر چ روزایی گذشت
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road تشکر کنندگان: pishtaz611
2016-09-30 ساعت 13:22
اکه کسی نه سربازی رفته باشه نه ازدواج کرده باشه نه کار داشته باشه و رشته اش هم کشاورزی باشه بازم ممکنه AP بخوره ؟ چی داره بخوان روش تحقیق بیشتر کنند ؟
(2016-09-30 ساعت 13:22)Mehran11 نوشته: اکه کسی نه سربازی رفته باشه نه ازدواج کرده باشه نه کار داشته باشه و رشته اش هم کشاورزی باشه بازم ممکنه AP بخوره ؟ چی داره بخوان روش تحقیق بیشتر کنند ؟ جدا از مواردی که گفتین این ای پی خوردن یه پروسه روانشناسی هم پشتش خوابیده مثال میگم: شما برای مصاحبه میرید، طرف سوال میپرسه و میبینه خیلی دست پاچه هستین، یا مثلا حرفاتون دوتا شده... چیزایی که توی فرم پر کردین با چیزایی که میگین فرق داره و ... به هر دلیلی که مصاحبه گر به مصابه شونده شک کنه احتمال AP خوردن هستن ممکنه فکر کنه شما دروغ میگین، یا چیزی رو مخفی میکنین و ... اونجا که میرید خیلی رسمی نباشید، خیلی هم شل و ول نباشید... نرمال و اوکی باشین، اعتماد به نفس هم داشته باشین هر سوالی هم که پرسیده میشه یه کم بهش فکر کنید بعد جواب بدید، خیلی هول نباشید اگه مدارکتون مشکلی نداره دیگه به خودتون ترس راه ندین به قولی: زبان سرخ سر سبز به باد میدهد Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road تشکر کنندگان: a_cute65 ، Paniz888 ، mostafa2017
(2016-09-30 ساعت 16:26)kkr200 نوشته:(2016-09-30 ساعت 13:22)Mehran11 نوشته: اکه کسی نه سربازی رفته باشه نه ازدواج کرده باشه نه کار داشته باشه و رشته اش هم کشاورزی باشه بازم ممکنه AP بخوره ؟ چی داره بخوان روش تحقیق بیشتر کنند ؟ من شنیدم که از قبل تصمیم گرفته شده و افیسر کاره ای نیس چون این ویزاش با تحصیلی فرق داره .اگه همه چی دس افیسره من از انکارا بندازم به دوبی چون میگن امسال همه رو قبول کردند من شش سال مالزی بودم درس خوندم زیاد هم مصاحبه رفتم و امتحان دادم مشکلی ندارم به خصوص اگه بشه انگلیسی گفت برام راحته تشکر کنندگان: kkr200
2016-09-30 ساعت 17:48
(2016-09-30 ساعت 16:39)Mehran11 نوشته:(2016-09-30 ساعت 16:26)kkr200 نوشته:(2016-09-30 ساعت 13:22)Mehran11 نوشته: اکه کسی نه سربازی رفته باشه نه ازدواج کرده باشه نه کار داشته باشه و رشته اش هم کشاورزی باشه بازم ممکنه AP بخوره ؟ چی داره بخوان روش تحقیق بیشتر کنند ؟ اگه نظر من رو بخوای هر چقدر هم که انگلیسیت خوبه باز به زبون فارسی مصاحبه رو انجام بده چون هر ته تهش زبون مادریمونه و معمولا اینطور که تجربه شرکت کننده ها نشون داده زبون فارسی کمتر سوال میکنن، نیست خودشون خیلی واردن "من شنیدم" اینا رو زیاد میگن ما هم شنیدیم، افیسر قدرت این رو داره که به هر دلیلی (حتی اگه دلیلش این باشه: دوس دارم ریجکتت کنم)پرونده شما رو ریجکت کنه هیچ کس هم نمیتونه بگه چرا... پس روی این مان شنیدم ها زیاد حساب باز نکن امیدوارم توی مصاحبه پیروز بیرون بیای و توی غربِ ملعون موفق باشی Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
2016-10-01 ساعت 18:02
سلام دوستان.من از برندگان 2017 هستم با کیس نامبر 7 هزار و خورده ای. موقع پر کردن فرم ها به خاطر اینکه اطلاعات دقیق از محل کار قبلیم نداشتم کلا نزدم و در واقع سابقه کارم از 85 تا 92 تو فرم نیست و از 92 به بعد هست. حالا لازمه که ویرایش کنم؟ اگر اره چطور باید فرم رو انلاک کنم؟
و سوال دیگه اینکه چطور میشه کارنت شدن و چک کرد؟ ممنونم
2016-10-02 ساعت 10:41
برای معافیت پزشکی ضعیف بودن چشم باید مگه مدارکی بیاریم که ثابت کنیم راست میگیم فرضا کسی که بیست سال پیش گرفنه کارتشو
تشکر کنندگان: a_cute65
2016-10-02 ساعت 12:20
(2016-10-02 ساعت 10:41)Mehran11 نوشته: برای معافیت پزشکی ضعیف بودن چشم باید مگه مدارکی بیاریم که ثابت کنیم راست میگیم فرضا کسی که بیست سال پیش گرفنه کارتشو خیر مدارکی جز کارت معافی لازم نیست
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می ارسال فرم: ۲۶ می کارنت: ۹ آگوست نامه دوم: ۲۲ سپتامبر مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
2016-10-03 ساعت 17:13
برای کیس نامبرهای 7000 کی باید واکسن ها رو شروع کرد چون اقلا نه یا ده ماه دیگه تقریبا وقت مصاحبه اس؟
2016-10-03 ساعت 17:26
(2016-10-03 ساعت 17:13)Mehran11 نوشته: برای کیس نامبرهای 7000 کی باید واکسن ها رو شروع کرد چون اقلا نه یا ده ماه دیگه تقریبا وقت مصاحبه اس؟ شش هفت ماه قبل مصاحبه فکر کنم زمان خوبیه. چون مثلا هپاتیت سه مرحله داره. مرحله دوم یکماه بد مرحله اوله و مرحله سوم شش ماه بعد از مرحله اوله. برای mmr هم بین اولی و دومی باید ۲ ماه فاصله باشه. اینا برای بزرگساله. اگه بچه دارید من شرایط واکسن بچه ها رو نمی دونم.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می ارسال فرم: ۲۶ می کارنت: ۹ آگوست نامه دوم: ۲۲ سپتامبر مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
2016-10-03 ساعت 17:52
(2016-10-03 ساعت 17:13)Mehran11 نوشته: برای کیس نامبرهای 7000 کی باید واکسن ها رو شروع کرد چون اقلا نه یا ده ماه دیگه تقریبا وقت مصاحبه اس؟ سلام اکثر واکسنها دوره های ایمنی چند ساله دارن ... و میتونید شروع کنید زودتر فقط باید دقت کنید mmr رو یک ماهه اخر نزنید .. اگه مصاحبه تون ۶ ماهه ی ددم سال شمسی باشه انفولانزا جز اخرین واکسنهاست با ایمنی ۶ ماهه ... درنهایت بهترین کار اینه که پاستور مراجعه کنید و طبق زمانبندی که میگن اقدام کنید
====================
2017 AS 2XXXX سفارت : آنکارا مصاحبه : اسفند ۹۵ ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف ) اولین ورود : اسفند ۹۵ مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس پیج اینستا گرام pedraaam_usa ============== با آرزوی موفقیت برای شما تشکر کنندگان: a_cute65
2016-10-03 ساعت 17:57
(2016-10-01 ساعت 18:02)یوسف زاده نوشته: سلام دوستان.من از برندگان 2017 هستم با کیس نامبر 7 هزار و خورده ای. موقع پر کردن فرم ها به خاطر اینکه اطلاعات دقیق از محل کار قبلیم نداشتم کلا نزدم و در واقع سابقه کارم از 85 تا 92 تو فرم نیست و از 92 به بعد هست. حالا لازمه که ویرایش کنم؟ اگر اره چطور باید فرم رو انلاک کنم؟ سلام با توجه به کیس نامبرتون میتونید انلاک کنید .... و کار رو وارد کنید چون نسبتا طولانی بوده زمان کار کردنتون ... در مورد انلاک بگم که یه مطلب غیر موثق خوندم که نوشته بود تا وقتی که کارنت نشین ... انلاک تاثیری در تاخییر زمان مصاحبه نداره ... درباره ی کارنت حدودا ... تقریبی عرض میکنم ... ۲۰ ماه شمسی در ویزا بولتن کارنتی های جدید اعلام میشه ... البته چند ماهی تا کارنتی شما زمان باقی مونده ...
====================
2017 AS 2XXXX سفارت : آنکارا مصاحبه : اسفند ۹۵ ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف ) اولین ورود : اسفند ۹۵ مقصد و اقامت در : کالیفرنیا - لس آنجلس پیج اینستا گرام pedraaam_usa ============== با آرزوی موفقیت برای شما
2016-10-03 ساعت 18:54
یک سوال میکنند در روز مصاحبه که میخای چیکار کنی تو امریکا من تقریبا یه بورس برای دکترا عمران دارم بهتره بگم میخام کار کنم یا بگم بورس دارم میخام دکترا بگیرم
|