کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
(2016-10-03 ساعت 17:57)Pedraaam نوشته:  
(2016-10-01 ساعت 18:02)یوسف زاده نوشته:  سلام دوستان.من از برندگان 2017 هستم با کیس نامبر 7 هزار و خورده ای. موقع پر کردن فرم ها به خاطر اینکه اطلاعات دقیق از محل کار قبلیم نداشتم کلا نزدم و در واقع سابقه کارم از 85 تا 92 تو فرم نیست و از 92 به بعد هست. حالا لازمه که ویرایش کنم؟ اگر اره چطور باید فرم رو انلاک کنم؟
و سوال دیگه اینکه چطور میشه کارنت شدن و چک کرد؟
ممنونم

سلام با توجه به کیس نامبرتون میتونید انلاک کنید .... و کار رو وارد کنید چون نسبتا طولانی بوده زمان کار کردنتون ...
در مورد انلاک بگم که یه مطلب غیر موثق خوندم که نوشته بود تا وقتی که کارنت نشین ... انلاک تاثیری در تاخییر زمان مصاحبه نداره ...
درباره ی کارنت حدودا ... تقریبی عرض میکنم ... ۲۰ ماه شمسی در ویزا بولتن کارنتی های جدید اعلام میشه ... البته چند ماهی تا کارنتی شما زمان باقی مونده ...

سلام

راجع به گفته ی آقای پدرام عزیز عرض کنم که مطلبی که بیان کردید ((( در مورد انلاک بگم که یه مطلب غیر موثق خوندم که نوشته بود تا وقتی که کارنت نشین ... انلاک تاثیری در تاخییر زمان مصاحبه نداره ...  ))) صحت نداره

#مبهم#

در پناه خدا
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-03 ساعت 20:42)a_cute65 نوشته:  
(2016-10-03 ساعت 17:57)Pedraaam نوشته:  
(2016-10-01 ساعت 18:02)یوسف زاده نوشته:  سلام دوستان.من از برندگان 2017 هستم با کیس نامبر 7 هزار و خورده ای. موقع پر کردن فرم ها به خاطر اینکه اطلاعات دقیق از محل کار قبلیم نداشتم کلا نزدم و در واقع سابقه کارم از 85 تا 92 تو فرم نیست و از 92 به بعد هست. حالا لازمه که ویرایش کنم؟ اگر اره چطور باید فرم رو انلاک کنم؟
و سوال دیگه اینکه چطور میشه کارنت شدن و چک کرد؟
ممنونم

سلام با توجه به کیس نامبرتون میتونید انلاک کنید .... و کار رو وارد کنید چون نسبتا طولانی بوده زمان کار کردنتون ...
در مورد انلاک بگم که یه مطلب غیر موثق خوندم که نوشته بود تا وقتی که کارنت نشین ... انلاک تاثیری در تاخییر زمان مصاحبه نداره ...
درباره ی کارنت حدودا ... تقریبی عرض میکنم ... ۲۰ ماه شمسی در ویزا بولتن کارنتی های جدید اعلام میشه ... البته چند ماهی تا کارنتی شما زمان باقی مونده ...

سلام

راجع به گفته ی آقای فرید عزیز عرض کنم که مطلبی که بیان کردید ((( در مورد انلاک بگم که یه مطلب غیر موثق خوندم که نوشته بود تا وقتی که کارنت نشین ... انلاک تاثیری در تاخییر زمان مصاحبه نداره ...  ))) صحت نداره

#مبهم#

در پناه خدا

من که حرفی نزدم علی جان Big Grin
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-10-03 ساعت 18:54)Mehran11 نوشته:  یک سوال میکنند در روز مصاحبه  که میخای چیکار کنی تو آمریکا من تقریبا یه بورس برای دکترا عمران دارم بهتره بگم میخام کار کنم یا بگم بورس دارم میخام دکترا بگیرم

سلام ..
در رابطه با بورسیه اطلاعی ندارم .. اما ....... اعلام اینکه قصد ادامه ی تحصیل دارم ... (البته بورسیه رو نمیدونم ) ... و یا ایالت نسبتا گرون قیمتی رو به عنوان مقصد اعلام کنید ... احتمااالا ... احتمالااااا ... تمکن مالی بیشتری نیاز داشته باشه ...
====================
‎2017  AS 2XXXX‎
سفارت : آنکارا
مصاحبه :  اسفند ۹۵
ویزا : اسفند ۹۵ - یکضرب ( کار آزاد - سربازی معاف )
اولین ورود : اسفند ۹۵
مقصد و اقامت در :   کالیفرنیا - لس آنجلس
پیج اینستا گرام    pedraaam_usa
==============
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر میرسه که امسال روند کارنتی ها با پارسال متفاوت باشه چون یه سری کیس ناهبرهای اکثرا شماره بالا بودن را اعلام کردن اضافه و این تاثیر داره بر روند شمازه ای های بخصوص بالا یعنی شاید یکی دو ماه بیفته جلوتر شماره کیس های قبلی که می اعلام کرده بودند البنه امیدوارم اینطور باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mrticoen ، a_cute65
سلام
دوستان..............یه سوالی داشتم...........برای برندگان لاتاری دوره های زبان انگلیسی با چه هزینه ای خواهد بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-05 ساعت 21:51)behroozz نوشته:  سلام
دوستان..............یه سوالی داشتم...........برای برندگان لاتاری دوره های زبان انگلیسی با چه هزینه ای خواهد بود؟
فکر میکنم بستگی داره چه ایالتی بروی ؟ در ایالات مختلف هزینه ها فرق میکند . شنیده ام در بعضی ایالات بدون هزینه یا با هزینه کم در کلیسا ها انجام میشود.
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، AbbasHTC
سلام به دوستان همراه.
من کیس نامبرم 8xxx هست و احتمالا مصاحبه ام بیفته برای May یا Jun. با توجه به اینکه من تو سپاه خدمت کردم، ممنون میشم اگه یه نفر مطلع در مورد پروسه FBIcheck بیشتر بهم توضیح بده. من سرباز معلم بودم و در فرم DS-260 نوشتم که رسته ام Education بوده و Soldire Teacher بودم. این موضوع برام یکم استرس آوره چون زمان من محدوده. سوالم اینه که
1-اولا چقد احتمال داره من FBICheck بخورم؟
2- مدت زمانش چقد طول می کشه؟
3- آیا من رسته ام رو درست نوشتم یا بهتره عوضش کنم؟

با سپاس
به امید موفقیت همه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-10 ساعت 10:18)grimfandango نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 08:53)Nasirighartavol نوشته:  سلام به دوستان همراه.
من کیس نامبرم 8xxx هست و احتمالا مصاحبه ام بیفته برای May یا Jun. با توجه به اینکه من تو سپاه خدمت کردم، ممنون میشم اگه یه نفر مطلع در مورد پروسه FBIcheck بیشتر بهم توضیح بده. من سرباز معلم بودم و در فرم DS-260 نوشتم که رسته ام Education بوده و Soldire Teacher بودم. این موضوع برام یکم استرس آوره چون زمان من محدوده. سوالم اینه که
1-اولا چقد احتمال داره من FBICheck بخورم؟
2- مدت زمانش چقد طول می کشه؟
3- آیا من رسته ام رو درست نوشتم یا بهتره عوضش کنم؟

با سپاس
به امید موفقیت همه

سلام دوست عزیز

1_والا کسایی هم که سربازی نرفتن احتمال خوردن چک دارن.  تا جایی که من مطلع شدم از تجارب دوستان سربازی رفتن چک خوردن رو حتما داره اما خوب موردی نیست و کلیر میشه.  با توجه به صحبت های دوستان سربازی در س.  می تونه کلیرش بیشتر طول بکشه.

2_ اینکه چقدرمیتونه طول بکشه هیچ کس نمیدونه از چندین روز(60 روز حتی کمتر)  تا چندین ماه (6 ماه یا بیشتر)  ممکنه طول بکشه.  هیچکس نمیتونه جواب قطعی بده در این مورد.

3_این مورد رو من اطلاعی ندارم

ممنونم از اطلاع رسانیتون.
من با یک مشاور که صحبت می کردم گفت که برای کیس نامبرهای بالا این پروسه سریعتر طی می شه. ازلاعی در این مورد دارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
طبق رویه 2016 بودن کسانی با کیس تامبر بالا که دو ماهه کلیر شدن و همینطور کیس های پایین هم تا روز اخر کلیرنیشون طول کشیده میشه نتیجه گرفت کبس نامبر خیلی تعیین کننده نیس و شرایط افراده که میتونه تعیین کننده باشه بخصوص افسیر یه چیزی رو شک کنه با نفهمه
پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2016-10-10 ساعت 13:40)grimfandango نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 12:08)Nasirighartavol نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 10:18)grimfandango نوشته:  سلام دوست عزیز

1_والا کسایی هم که سربازی نرفتن احتمال خوردن چک دارن.  تا جایی که من مطلع شدم از تجارب دوستان سربازی رفتن چک خوردن رو حتما داره اما خوب موردی نیست و کلیر میشه.  با توجه به صحبت های دوستان سربازی در س.  می تونه کلیرش بیشتر طول بکشه.

2_ اینکه چقدرمیتونه طول بکشه هیچ کس نمیدونه از چندین روز(60 روز حتی کمتر)  تا چندین ماه (6 ماه یا بیشتر)  ممکنه طول بکشه.  هیچکس نمیتونه جواب قطعی بده در این مورد.

3_این مورد رو من اطلاعی ندارم

ممنونم از اطلاع رسانیتون.
من با یک مشاور که صحبت می کردم گفت که برای کیس نامبرهای بالا این پروسه سریعتر طی می شه. ازلاعی در این مورد دارید؟

اینکه همیشه اینطور باشه نمیشه گفت.  اما یک موردی که هست شما از همان روزی که فرم دی اس260 تون رو سابمیت و ساین میکنید فرایند چک شما شروع میشه و خوب هر چه قدر دیرتر مصاحبه میرید این چک اولیه ممکنه با احتمال بیشتری تموم بشه قبل از مصاحبه.  اما ممکن ام هست که نه و یا اینکه آفیسر تشخیص بده بررسی بیشتری لازمه.
نگران نباشید شنیده ام سال گذشته کیس 8500 نیز با توجه AP خوردن ظرف 15 روز قبولی اش اومد
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
ممنونم از راهنمایی همه.
امیدوارم همه مون بدون مشکل بتونیم ویزامونو بگیریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mrticoen
(2016-10-10 ساعت 20:45)Nasirighartavol نوشته:  ممنونم از راهنمایی همه.
امیدوارم همه مون بدون مشکل بتونیم ویزامونو بگیریم.

همچنین شما دوست عزیز Shy
شماره کیس: ‎##46‎-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و  2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس:   AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا:  *
ورود به آمریکا:  *
مقصد:  *
تاریخ دریافت گرین کارت:  *   <<انتظار>>
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگر کسی آژانس معتبر و به‌روز در تهران برای پیکاپ ویزا میشناسه ممنون میشم معرفی کنه.
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، AbbasHTC
(2016-10-11 ساعت 02:28)Mahtab2016 نوشته:  دوستان اگر کسی آژانس معتبر و به‌روز در تهران برای پیکاپ ویزا میشناسه ممنون میشم معرفی کنه.

با سلام

وقت بخیر

شما مصاحبه تون چطور پیش رفت ؟
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ