دوستان ایمیل دکتر کریستین خاچاتریان رو اگه دارین بیزحمت بفرستین؟
کیس نامبر: 2017AS60**
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
(2017-02-18 ساعت 18:27)Noiman نوشته: سلام دوست عزيز
من ٢٨ فبريه در ارمنستان وقت دارم مي خوام بدونم وقت مديكال چه طوري گرفتيد؟ من هنوز موفق به گرفتنش نشدم مي گن خيلي شلوغه وقت نمي دن
ايا خودم زودتر برم مي تونم وقت بگيرم؟
سلام عزيز
كي ميگه شلوغه؟ اصلا به خودتون استرس ندين من الان ادرس و شماره دو تا دكتر مديكال كه تَو بيمارستان موراتسان هست و ميدم، منشي هر دوتا دكتر فارسي بلدن پس راحت تماس بگيرين، منشي دكتر كريستينا راحت تَر ارتباط برقرار ميكنه و تلفني وقت ميده ، به دكتر أنوش هم اگه إيميل بزنيد زود جواب ميده. ازتون ميپرسه وقت سفاراتتون كي هست و ميگه كه ٢ روز قبل بايد كار پزشكيتون و بكنيد.
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
Working hours from Monday through Friday, from 9:00AM to 4:00PM
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
Phone calls only during working hours: from 9:00AM to 4:00PM
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
Dr. Anush M. Ordyan
Examination Room 222
114 Muratsan St
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
E-mail: anushordyan@mail.ru
من ۱۶ می مصاحبه دارم. هر چه سعی کردم با شماره دکتر انوش تماس بگیرم نمی شه. لطفا راهنماییم کنید.
(2017-02-18 ساعت 18:27)Noiman نوشته: سلام دوست عزيز
من ٢٨ فبريه در ارمنستان وقت دارم مي خوام بدونم وقت مديكال چه طوري گرفتيد؟ من هنوز موفق به گرفتنش نشدم مي گن خيلي شلوغه وقت نمي دن
ايا خودم زودتر برم مي تونم وقت بگيرم؟
سلام عزيز
كي ميگه شلوغه؟ اصلا به خودتون استرس ندين من الان ادرس و شماره دو تا دكتر مديكال كه تَو بيمارستان موراتسان هست و ميدم، منشي هر دوتا دكتر فارسي بلدن پس راحت تماس بگيرين، منشي دكتر كريستينا راحت تَر ارتباط برقرار ميكنه و تلفني وقت ميده ، به دكتر أنوش هم اگه إيميل بزنيد زود جواب ميده. ازتون ميپرسه وقت سفاراتتون كي هست و ميگه كه ٢ روز قبل بايد كار پزشكيتون و بكنيد.
Dr. Kristine R. Khachatryan
Examination Room 222
114 Muratsan St
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
Dr. Anush M. Ordyan
Examination Room 222
114 Muratsan St
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
E-mail: anushordyan@mail.ru
من ۱۶ می مصاحبه دارم. هر چه سعی کردم با شماره دکتر انوش تماس بگیرم نمی شه. لطفا راهنماییم کنید.
دوست عزیز من 18 می مصاحبه دارم دیروز بهش ایمیل زدم شب بهم جواب داد و برای 15 می بهم وقت داد
یکی از دوستام هم که 11 می مصاحبه داره بهش 5 می وقت داده که خیلی زمان زیادیه و بازم میل زدیم که زمانو تغییر بدن
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
دوستان گرامی مصاحبه ما 28 اردیبهشته روز پنچ شنبه افتاده میخوام برای برگشت بلیط بگیرم چون سه روز بعد از مصاحبه ما میفته به شنبه یکشنبه باید بیشتر از سه روز بمونم یا همون دوشنبه بیلط بگیرم؟آیا اداره پست ارمنستان روزای تعطیلم جواب میدن؟کلا چن روز بعداز مصاحبه باید بمونم؟
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
سلام دوست عزیز و گرامی
ممنون از راهنمایی هایتان. میخواستم اگه لطف کنید متن ایمیل در خواست وقت مدیکال را برای من هم بفرستید. ما وقت مصاحبه مون 16 May هستش و میشه سه شنبه که وسطش دو روز تعطیلی شنبه و یکشنبه رو خواهیم داشت. به نظرتون برای چه تاریخی میتوان وقت مدیکال گرفت؟ شما خودتان وقت پیشنهادی هم داشتین؟ یا فقط خودشان برنامه ریزی کرده و وقت میدن؟ در ضمن ما یه پسر بچه کوچکتر از دو سال داریم. شما میدونید چه تستها و معایناتی براش انجام میدن؟
ممنونم
شماره کیس: 2017AS61XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 may 25
تعداد افراد کیس: 3
کنسولگری: ابتدا آنکارا سپس تغییر توسط خود سفارت به ایروان
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 may 28
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 Jun 11
کارنت شدن کیس: 2017 Mar 14
تاریخ دریافت نامه دوم: 2017 March 28
تاریخ و محل مصاحبه: 2017 may 16 - Yerevan
آپدیت:18، 19، 23، 24 MAY
تاریخ کلییرنس:......
تاریخ ایشود:......
ایمیلی که دکتر انوش برای ما فرستاد گفت که 2 تا سه روز اداری وقت میبره و یک روز زودتر از مصاحبه باید اون مدیکال رو به سفارت بدن احتمالا سه شنبه یا چهار شنبه هفته قبلش بهتون وقت میده
وقت پیشنهادی نداشتم ولی دکتر در ایمیل ارسالی میخوادکه وقت رو تایید کنین اگر هم مورد نظرتون نبود میتونین وقت پیشنهاد بدین
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
من در سایت ais.usvisa برای پیک اپ پاسپورت ثبت نام کردم اما متاسفانه در موقع ثبت نام جای نام خانوادگی و اسم کوچک را اشتباه وارد کردم. برای اصلاح نمیشود در اسم و فامیل تغییر ایجاد کرد و فقط بقیه اطلاعات رو.میشه اصلاح کرد .راه حل چیست ؟
(2017-04-08 ساعت 15:12)farhhad نوشته: سلام
منم یه پسر 4ساله دارم.فاصله مدیکال تا مصاحبم 6روزه.البته تعطیلی وسطش افتاده.وقتی از دکتر خواستم یکم فاصله کمترباشه در جواب نوشته که نتیجه ازمایش بچه ها 3روز طول میکشه ضمن اینکه ما باید یک روز قبل مصاحبه نتیجه مدیکال رو به سفارت تحویل بدیم.درنتیجه حداقل4روز زمان نیازه.
شما میتونید براحتی با ایمیل وقت بگیرین.مستند هم هست بهتره.
دوست عزیزم برای ایمیل زدن به دکتر چه اطلاعاتی نیاز هست ؟
من واسش نوشتم من برنده لاتاری 2017 هستم.تاریخ مصاحبم 4می هست و یه وقت مدیکال میخوام.یاداوری هم کردم که یه پسر کوچک دارم.در انتها هم کیس نامبرم رو نوشتم.روز بعد جواب دادن بهم.
اگه متن ایمیل رو هم نیاز دارین بگین خدمتتون ارسال کنم.
سلام دوست عزیز و گرامی
ممنون از راهنمایی هایتان. میخواستم اگه لطف کنید متن ایمیل در خواست وقت مدیکال را برای من هم بفرستید. ما وقت مصاحبه مون 16 May هستش و میشه سه شنبه که وسطش دو روز تعطیلی شنبه و یکشنبه رو خواهیم داشت. به نظرتون برای چه تاریخی میتوان وقت مدیکال گرفت؟ شما خودتان وقت پیشنهادی هم داشتین؟ یا فقط خودشان برنامه ریزی کرده و وقت میدن؟ در ضمن ما یه پسر بچه کوچکتر از دو سال داریم. شما میدونید چه تستها و معایناتی براش انجام میدن؟
(2017-04-08 ساعت 15:14)rainyday نوشته: دوست عزیزم برای ایمیل زدن به دکتر چه اطلاعاتی نیاز هست ؟
من واسش نوشتم من برنده لاتاری 2017 هستم.تاریخ مصاحبم 4می هست و یه وقت مدیکال میخوام.یاداوری هم کردم که یه پسر کوچک دارم.در انتها هم کیس نامبرم رو نوشتم.روز بعد جواب دادن بهم.
اگه متن ایمیل رو هم نیاز دارین بگین خدمتتون ارسال کنم.
سلام دوست عزیز و گرامی
سلام
من فکر میکنم حداقل 4روز قبلش وقت میدن مخصوصا اینکه کودک همراهتونه.راستش من بعد اینکه وقت گرفتم و دیدم فاصله زیاده،درخواست کردم یکم با فاصله کمتریاز مصاحبه بهم وقت بدن که گفتن حداقل 4روز زمان میبره با کودک.
اینهم پرسیدم که برای فرزندم کار خاصی لازمه و اینکه کارت بین المللی میخواد یانه(البته این مورد رو از هر دو تا دکتر پرسیدم) که در جواب گفتن سابقه واکسیناسیون رو ترجمه کنم و ببرم و کارت نمیخواد.البته من از تجربیات دوستان سال قبل واکسن پنوموکوک رو چندماه پیش زدم براش.
اینهم جوابهای دکتر
The vaccinations record should translated into English.
You can just translate his vaccination record into English
Dear applicant,
For 2-14 years old applicants we must to do TB skin test, and we need 48-72 hours to see the result of this test.
Now we have to courier the results of medical exam ourselves at least 1 day before the interview in the Embassy.
سلام دوستان،
من چند تا از پست ها رو خوندم و هنوز یک چیزی در مورد عکس برام مشخص نیست!
برای سفارت ارمنستان چند تا عکس و با چه ابعادی لازمه؟؟؟
نوشته بودن 2 قطعه 5 در 5 برای خود سفارت. آیا همین درسته؟
برای مدیکال چی؟ چه تعداد و با چه ابعادی؟
لطفا دقیق توضیح بدین که سوال تکراری نپرسیم.
در ضمن چقدر به کیفیت عکس اهمیت میدن؟ عکسی که من گرفتم یکم روشن چاپ شده ( با یک روتوش بسیار کم البته ) ولی این کیفیت چاپ برای من یک دلهره الکی شده! میخوام ببینم اگر حساس هستن مجدد چاپ کنم!
(2017-04-14 ساعت 01:20)Tilda نوشته: سلام دوستان،
من چند تا از پست ها رو خوندم و هنوز یک چیزی در مورد عکس برام مشخص نیست!
برای سفارت ارمنستان چند تا عکس و با چه ابعادی لازمه؟؟؟
نوشته بودن 2 قطعه 5 در 5 برای خود سفارت. آیا همین درسته؟
برای مدیکال چی؟ چه تعداد و با چه ابعادی؟
لطفا دقیق توضیح بدین که سوال تکراری نپرسیم.
در ضمن چقدر به کیفیت عکس اهمیت میدن؟ عکسی که من گرفتم یکم روشن چاپ شده ( با یک روتوش بسیار کم البته ) ولی این کیفیت چاپ برای من یک دلهره الکی شده! میخوام ببینم اگر حساس هستن مجدد چاپ کنم!
متشکرم
سلام سفارت آمریکا ۲ قطعه عکس ۵در۵
مدیکال ۶ قطعه عکس ۳در۴
کیفیت عکسم در حد رسمیای خودمون اینجا
خیلی سخت نمیگیرن نگران نباشید