کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
(2017-04-17 ساعت 16:03)minaz00 نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 20:09)rainyday نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 19:47)farhhad نوشته:  سلام
اگه مدرکتون مثلا دانشنامه لیسانس هست و بصورت موقت نیست هیچ چیزی نمیخواد.منم چندروز پیش دادم و مشکلی نبود.

مرسی از جوابت راستش من مشهد زندگی میکنم چن تا دارالترجمه رفتم همشون گفتن بایدتایید وزارت علوم داشته باشه درحالی که من مدرکم موقت نیست و اصل و با هولوگرامه
خلاصه اینم داستانیه گفته باید بری توی سایت وزارت علوم ثبت نام کنی بهم کد رهگیری میده بعدش اون مدرکو بایدبدم به یه سری شرکت یا کارپرداز خود دارالترجمه ببره تهران برام تایید وزارت علوم رو بگیره
این کار حدود یه هفته وقت میبره و هزینش حدود 300 تومن میشه خلاصه این قضیه داستانی شده
در حالی که من کل مطالب فوروم رو مطالعه کردم کسی در این مورد چیزی نگفته بود
حالا نمیدونم باید این کارو انجام بدم یا دنبال یه دارالترجمه دیگه باشم

شما تاکید کن مهر وزارت خارجه و قو قضاییه نمی خوای و صرفا ترجمه دارالترجمه با مهر مترجم کافیه. اگرقبول نکرد ببر یه دارالترجمه دیگه.
برای ترجمه رسمی نیازی به مهر وزارت علوم نیست و برای اینکه مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بخوره باید وزارت علوم مهر کرده باشه که برای مصاحبه نیازی نیست و همون ترجمه رسمی کفایت میکنه به نظر من هم ببر یه دارالترجمه دیگه چون من که بردم واسه مهر وزارت علوم نزدیک به یک ماه طول کشید و آخرشم نیازی نبود
کیس نامبر:2017as2###.....سفارت: ابوظبی.....تاریخ مصاحبه: نوامبر.....نتیجه:AP
امیدی هست چون خدایی هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-16 ساعت 16:05)farbal_sh نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هم 23 مارچ بود همسرم(برنده اصلی) و فرزندم ویزای یک ضرب گرفتند و من هم AP شدم (احتمالا بخاطر سربازی)، افسر مربوطه گفت 3 تا 5 ماه کلیری زمان میبرد ولی از 2 ماه دیگر سایت را چک کنم. موارد تماما شبیه سفرنامه سایر دوستان بود ولی چند مورد ذکرش بد نیست . بچه من آبله مرغون نگرفته بود و واکسن هم نزده بود .در مدیکال ایرادی نگرفتند و واکسن هم نزدند (ظاهرا واکسنش در ارمنستان موجود نیست).
2 تا کپی از هر پاسپورت هم حتما  برای مصاحبه همراهتون باشه. ضمنا مصاحبه بسیار ساده و محترمانه بود افسر مربوطه ضمن آنکه حین مصاحبه با فرزندم شوخی میکرد چند سوال ساده پرسید.  سوال در مورد شغل.تاریخ ازدواج ، سربازی کجا بودی و ...
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان اگر سوالی هست در خدمتیم.

من یک دختر دو سال و سه ماه و یک دختر هفت ساله دارم می دونید چه واکسن هایی لازم دارند برای هتل و رفت و امد لطفا راهنمایی می کنید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-03 ساعت 22:28)آذین بهرامیان نوشته:  
(2017-02-21 ساعت 18:44)shahin41 نوشته:  دوستان عزیز الان از مصاحبه در ارمنستان برگشتیم و در هتل هستیم ‎. AP‎ خوردیم. غیر از ما دو تا کیس لاتاری دیگه هم بود که اونا هم AP خوردن.
سوالات عینا همون بود که دیگر دوستان نوشتن. برخورد کنسول بسیار عالی بود. سوالی باشد در خدمتم.
پیام

برای آنکارا مدارک رو باید یکماه قبل از مصاحبه بفرستیم.میخواستم ببینم برای ارمنستان هم اینجوریه؟

شما مدارک رو تایید دادگستری کردید؟ برای اقامت و رفت و برگشت لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،
دوستانی که سفارت مراجعه کردند: آیا از شما مدرک دیپلم رو خواستن؟ با توجه به اینکه مدرک من کارشناسی هستش خواستم این موضوع رو بدونم.

متاسفانه مدرک دیپلم من توی دانشگاه نبود و احتمالا یک دوندگی هم برای صدور مجدد خواهم داشت اگر الزامی باشه!

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-18 ساعت 07:27)Tilda نوشته:  سلام،
دوستانی که سفارت مراجعه کردند: آیا از شما مدرک دیپلم رو خواستن؟ با توجه به اینکه مدرک من کارشناسی هستش خواستم این موضوع رو بدونم.

متاسفانه مدرک دیپلم من توی دانشگاه نبود و احتمالا یک دوندگی هم برای صدور مجدد خواهم داشت اگر الزامی باشه!

مال من هم تو دانشگاه نبود از دبیرستان گرفتم اصل اش رو نگرفته بودم کلی تعجب کردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-17 ساعت 16:10)h.hed نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 16:03)minaz00 نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 20:09)rainyday نوشته:  مرسی از جوابت راستش من مشهد زندگی میکنم چن تا دارالترجمه رفتم همشون گفتن بایدتایید وزارت علوم داشته باشه درحالی که من مدرکم موقت نیست و اصل و با هولوگرامه
خلاصه اینم داستانیه گفته باید بری توی سایت وزارت علوم ثبت نام کنی بهم کد رهگیری میده بعدش اون مدرکو بایدبدم به یه سری شرکت یا کارپرداز خود دارالترجمه ببره تهران برام تایید وزارت علوم رو بگیره
این کار حدود یه هفته وقت میبره و هزینش حدود 300 تومن میشه خلاصه این قضیه داستانی شده
در حالی که من کل مطالب فوروم رو مطالعه کردم کسی در این مورد چیزی نگفته بود
حالا نمیدونم باید این کارو انجام بدم یا دنبال یه دارالترجمه دیگه باشم

شما تاکید کن مهر وزارت خارجه و قو قضاییه نمی خوای و صرفا ترجمه دارالترجمه با مهر مترجم کافیه. اگرقبول نکرد ببر یه دارالترجمه دیگه.
برای ترجمه رسمی نیازی به مهر وزارت علوم نیست و برای اینکه مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بخوره باید وزارت علوم مهر کرده باشه که برای مصاحبه نیازی نیست و همون ترجمه رسمی کفایت میکنه به نظر من هم ببر یه دارالترجمه دیگه چون من که بردم واسه مهر وزارت علوم نزدیک به یک ماه طول کشید و آخرشم نیازی نبود
مرسی از جوابت
من خودم چند تا دارالترجمه رفتم و همه گفتن مهر وزارت علوم می خواد نهایتا مجبور شدم مدارکمو شامل لیسانس و فوق رو توی سامانه تایید مدرک وزارت علوم بارگزاری کنم و فرداشم به دانشگاهها زنگ زدم و اونا هم سریع تایید کردن هزینشم 64 هزار تومان برای دو تا مدرک بود
بعد از تایید نهایی دانشگاهها که یک روز طول کشید مدارک رو به یکی از دفاتر پستی که این کارو انجام میدن (سپید بال مشهد)دادم قراره تا دو سه روز دیگه برام بیارن
دارالترجمه هم فعلا با کپی مدرک کار ترجمرو شروع کرده و منتظره که مدرک با مهر رو بهش برسونم
می خوام بگم روش یکسانی بین دارالترجمه ها وجود نداره مثلا چند جا میگفتن باید مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم تایید اموزش پرورش داشته باشه که من توجه نکردم و نیازی هم نبود
به هر حال به خاطر استرسی که داریم همه کارهارو انجام میدیم که خدای نکرده به مشکل بر نخوریم
امیدوارم این مراحل پراسترس برای همه دوستان به خوبی و خوشی بگذره
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888

بله. از ما هم دیپلم را گرفتن و هم کارشناسی.
کیس نامبر: 2017AS3xxx
تعداد نفرات کیس 3
برنده اصلی: خانم
رویت نامه قبولی: 4 May
تکمیل فرم 260: 4 May
نامه دوم :دسامبر
تاریخ مصاحبه: 21 فوریه
محل مصاحبه: ايروان ( تغییر از آنکارا به ايروان توسط KCC)
آپدیت دو خطی برنده اصلی و فرزند: 12 جون
کلیر برنده اصلی و دخترم : 14 جون
وضعیت بنده: همچنان AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Tilda
(2017-04-18 ساعت 11:28)shahin41 نوشته:  

بله دوست عزیز از ما هم تمام مقاطع تحصیلی را گرفتن
کیس نامبر:زیر 400
تعداد نفرات :2نفر (خانم برنده )
تحصیلات: خانم فوق لیسانس وآقا فوق دیپلم
ارسال فرم :11جولای
تاریخ مصاحبه :2فوریه
نتیجه :کنسل مصاحبه 2فوریه
تاریخ مجدد:16فوریه
آپدیتها :16و21و22 فوریه و14مارچ ,17 آپریل(کیس اصلی ازطریق ایمیل )
نتیجه :ap
پاسخ
تشکر کنندگان: Tilda
مرسی از دو دوست عزیز shahin41 و nabavim ??

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007
سلام
لطفا من را راهنمایی فرمائید برای مراجعه به سفارت امریکا در ارمنستان چه مدارکی باید ارائه شود .
همانطور که از امضا مشخص است من این موضوع را برای خودم نمیخواهم .
یکی از دوستان که در خرداد مصاحبه دارد این موضوع را سوال کرد و چون فکر میکند من اطلاع دارم از من سوال کرد ، لطف میکنید اگر راهنمائی کنید .
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-18 ساعت 13:03)nabavim نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 11:28)shahin41 نوشته:  

شما براي كارشناسي اصل دانشنامه رو داديد بهشون يا مدرك موقت رو؟
اطلاعي نداريد كه ميشه من مدرك موقت كارشناسيم رو بدم بهشون؟
دریافت نامه دوم: 28 مارس
تاریخ مصاحبه: 30 می
محل مصاحبه: تغییر از انکارا به ایروان توسط KCC
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 09:21)hsh85 نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 08:44)aralam نوشته:  سلام دوستان
چند تا سوال داشتم. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
1-  اگه کسی از دوستان از بانک پاسارگاد نامه تمکن گرفته است لطفا راهنمایی کنند که بانک پاسارگاد برای تمکن مالی بعد از درخواست مشتری چند روز بعد نامه انگلیسی رو تحویل میدهد؟
2- از مدارک خواسته شده چند سری ترجمه و چند سری کپی از اصل مدارک رو سفارت میخواد؟
3- چند قطعه عکس سفارت و چند قطعه مدیکال لازم داره؟
4- هزینه برای سفارت و مدیکال چقدره؟
5- لطفا لینک آموزش طریقه ساختن امضا را اگه کسی از دوستان داره لطف کنه و برام ارسال کنه.
بینهایت ممنونم.

بنده البته وقتم برای آنکارا هست ولی سوالاتتون رو تا جایی که بشه جواب میدم لطفا دوستان در صورتی که بنده اشتباه میکنم تصحیح کنن:
1- نامه تمکن مالی رو همون روز بهتون میدن من خودم 2 روز پیش از پاسارگاد گرفتم فقط دقت کنین که مانده حساب آخر وقت روز قبل رو براتون تو نامه میزنن, ضمنا بانک پاسارگاد دو جور نامه داره یکی گردش حساب و یکی مانده حساب (برای سفارت مانده حساب کفایت میکنه), کارمزدش هم 15 هزار تومان هست. دقت کنید که حتما مهر و هولوگرام داشته باشه که به مشکل برنخورید.
2- تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو نامه ای که از سفارت برام ارسال شده نوشته(فکر کنم 3 تا 4 هفته قبل از مصاحبه این نامه بیاد البته من آنکارا هستم) یک کپی از هر مدرک لازم هست که اگر ترجمه رسمی کرده باشید یک کپی از اصل مدرک به ترجمه الصاق شده فقط اگر متاهل هستید دو نسخه ترجمه از سند ازدواج باید بدین یکی برای خودتون یکی برای همسر البته من یک کپی از ترجمه هام همراهم خواهد بود تا اگر خواستن مشکلی پیش نیاد.
3- دو عکس 5 در 5 برای سفارت که برای خاتم ها گوش باید مشخص باشه(یعنی بی حجاب) و 6 تا 3 در 4 برای مدیکال لازمه
4- هزینه همه سفارت ها 330 دلار به ازای هر نفر هستش و هزینه مدیکال بسته به کشور محل مصاحبه گویا متفاوت هست (در ترکیه 270 دلار + هزینه واکسن در صورت نیاز و در ایروان فکر میکنم حدود 60000 درام)
5- برای امضا از بالای سایت برید تو بخش کنترل پنل کاربر و در منوی سمت راست در بخش تنظیمات حساب کاربری تغییر امضا رو انتخاب کنید(در صورتی که 10 پست ارسال کرده باشید میتونید این گزینه رو ببینید)

دوست عزیز . شما که هنوز مصاحبه نرفتید پس منظورتون از تاریخ های اپیدیت که در امضاتون هست چیه؟؟میشه لطفا راهنمایی کنید
کیس نامبر :۲۰۱۷as59xx
مشاهده :۳may
تکمیل فرم ۲۶۰:may9
کارنت شدن :march
دریافت نامه دوم :28march
مصاحبه :۲۴ may
نتیجه :ای پی
آپدیت ها : 25 26 29 می . 6 جون . 18 جولای . 10 . اگوست
کلییری 16 اگوست همسر 17 آگوست اور شدن همسر  .
23 اگوست اپ کیس اصلی ( خودم) . 5 سپتامبر کلییری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 00:07)Moh.Bahrami1989 نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 13:03)nabavim نوشته:  
(2017-04-18 ساعت 11:28)shahin41 نوشته:  بله. از ما هم دیپلم را گرفتن و هم کارشناسی.

شما براي كارشناسي اصل دانشنامه رو داديد بهشون يا مدرك موقت رو؟
اطلاعي نداريد كه ميشه من مدرك موقت كارشناسيم رو بدم بهشون؟

یله اصل را دادیم. در مورد مدرک موقت متاسفانه اطلاعی ندارم.
فروم مدارک مورد نیاز سفارت را مطالعه کنید احتمالآ دوستانی مشابه وضعیت شما هستند که بهتر میتونن راهنمایی کنند.
تعداد نفرات کیس 3
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 00:09)Ebrahimikia نوشته:  دوست عزیز . شما که هنوز مصاحبه نرفتید پس منظورتون از تاریخ های اپیدیت که در امضاتون هست چیه؟؟میشه لطفا راهنمایی کنید

آپدیتها بخاطر. باز کردن مجدد فرم ds260 و ایمیلی که برای اینکار فرستادم هست. تو ایمیلی که از سفارت برای وقت مصاحبه اومده بود گفته بود اگر نیاز دارید فرمتون رو تغییر بدید بگید، این آپدیت ها بخاطر همونه.
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: Ebrahimikia
(2017-04-17 ساعت 21:01)kaleh نوشته:  
(2017-04-03 ساعت 22:28)آذین بهرامیان نوشته:  
(2017-02-21 ساعت 18:44)shahin41 نوشته:  دوستان عزیز الان از مصاحبه در ارمنستان برگشتیم و در هتل هستیم ‎. AP‎ خوردیم. غیر از ما دو تا کیس لاتاری دیگه هم بود که اونا هم AP خوردن.
سوالات عینا همون بود که دیگر دوستان نوشتن. برخورد کنسول بسیار عالی بود. سوالی باشد در خدمتم.
پیام

برای آنکارا مدارک رو باید یکماه قبل از مصاحبه بفرستیم.میخواستم ببینم برای ارمنستان هم اینجوریه؟

شما مدارک رو تایید دادگستری کردید؟ برای اقامت و رفت و برگشت لطفا راهنمایی کنید

به هیچ وجه تائید دادگستری لازم نیست. پولتان را حروم نکنید.
سفرنامه ارمنستان را مطالعه کنید. دوستان مفصلا توضیح مسافرت را داده اند.
تعداد نفرات کیس 3
پاسخ
تشکر کنندگان: najmeh.faramarzi ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان