کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
سلام برای سایت ais.usvisa-info.com برای پیکاپ باید فرم ds 160 رو پرکنم؟
مصاحبه من 4 may هست اگر کسی تو این زمان مصاحبه داره میتونه کمکم کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-09 ساعت 16:25)vanima نوشته:  
(2017-04-09 ساعت 09:34)فلیسیتی نوشته:  آیا بهتره به ارمنستان دلار ببریم یا پول خودشونو؟ حدودا چه میزانی لازمه ؟
ممنون از راهنماییتون

ما دلار برديم ... صرافي زياد هست ميشه راحت change كرد...

علاوه بر جواب دوست عزیزمون ، شما میتونین خیلی هم دلار نبرین و تو ایروان با مراجعه به بانک ملت ، مستقیما با استفاده از کارت بانکی ایران که عضو شتاب باشه درام تهیه کنید ... خیلی هم متفاوت نیست
شماره کیس: ‎2017AS2XXX ‎
تاریخ رویت قبولی: ‎2016 ‎- may‎ 31‎
تعداد افراد کیس: 2
نظام وظیفه: معاف موارد خاص
کنسولگری: ایروان
تاریخ ارسال فرم: ‎2016 ‎- 1 July‎
کارنت شدن کیس: ‎2016 ‎- Oct
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2016 ‎- NOV
تاریخ مصاحبه: ‎2016 ‎- 24Jan
نتیجه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: فلیسیتی ، soruosh
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.
1- اگه کسی از دوستان از بانک پاسارگاد نامه تمکن گرفته است لطفا راهنمایی کنند که بانک پاسارگاد برای تمکن مالی بعد از درخواست مشتری چند روز بعد نامه انگلیسی رو تحویل میدهد؟
2- از مدارک خواسته شده چند سری ترجمه و چند سری کپی از اصل مدارک رو سفارت میخواد؟
3- چند قطعه عکس سفارت و چند قطعه مدیکال لازم داره؟
4- هزینه برای سفارت و مدیکال چقدره؟
5- لطفا لینک آموزش طریقه ساختن امضا را اگه کسی از دوستان داره لطف کنه و برام ارسال کنه.
بینهایت ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 08:44)aralam نوشته:  سلام دوستان
1-  اگه کسی از دوستان از بانک پاسارگاد نامه تمکن گرفته است لطفا راهنمایی کنند که بانک پاسارگاد برای تمکن مالی بعد از درخواست مشتری چند روز بعد نامه انگلیسی رو تحویل میدهد؟
2- از مدارک خواسته شده چند سری ترجمه و چند سری کپی از اصل مدارک رو سفارت میخواد؟
5- لطفا لینک آموزش طریقه ساختن امضا را اگه کسی از دوستان داره لطف کنه و برام ارسال کنه.
بینهایت ممنونم.

بنده البته وقتم برای آنکارا هست ولی سوالاتتون رو تا جایی که بشه جواب میدم لطفا دوستان در صورتی که بنده اشتباه میکنم تصحیح کنن:
1- نامه تمکن مالی رو همون روز بهتون میدن من خودم 2 روز پیش از پاسارگاد گرفتم فقط دقت کنین که مانده حساب آخر وقت روز قبل رو براتون تو نامه میزنن, ضمنا بانک پاسارگاد دو جور نامه داره یکی گردش حساب و یکی مانده حساب (برای سفارت مانده حساب کفایت میکنه), کارمزدش هم 15 هزار تومان هست. دقت کنید که حتما مهر و هولوگرام داشته باشه که به مشکل برنخورید.
2- تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو نامه ای که از سفارت برام ارسال شده نوشته(فکر کنم 3 تا 4 هفته قبل از مصاحبه این نامه بیاد البته من آنکارا هستم) یک کپی از هر مدرک لازم هست که اگر ترجمه رسمی کرده باشید یک کپی از اصل مدرک به ترجمه الصاق شده فقط اگر متاهل هستید دو نسخه ترجمه از سند ازدواج باید بدین یکی برای خودتون یکی برای همسر البته من یک کپی از ترجمه هام همراهم خواهد بود تا اگر خواستن مشکلی پیش نیاد.
3- دو عکس 5 در 5 برای سفارت که برای خاتم ها گوش باید مشخص باشه(یعنی بی حجاب) و 6 تا 3 در 4 برای مدیکال لازمه
4- هزینه همه سفارت ها 330 دلار به ازای هر نفر هستش و هزینه مدیکال بسته به کشور محل مصاحبه گویا متفاوت هست (در ترکیه 270 دلار + هزینه واکسن در صورت نیاز و در ایروان فکر میکنم حدود 60000 درام)
5- برای امضا از بالای سایت برید تو بخش کنترل پنل کاربر و در منوی سمت راست در بخش تنظیمات حساب کاربری تغییر امضا رو انتخاب کنید(در صورتی که 10 پست ارسال کرده باشید میتونید این گزینه رو ببینید)
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، aralam
(2017-04-15 ساعت 09:21)hsh85 نوشته:  
1-  اگه کسی از دوستان از بانک پاسارگاد نامه تمکن گرفته است لطفا راهنمایی کنند که بانک پاسارگاد برای تمکن مالی بعد از درخواست مشتری چند روز بعد نامه انگلیسی رو تحویل میدهد؟
بینهایت ممنونم.

بنده البته وقتم برای آنکارا هست ولی سوالاتتون رو تا جایی که بشه جواب میدم لطفا دوستان در صورتی که بنده اشتباه میکنم تصحیح کنن:
1- نامه تمکن مالی رو همون روز بهتون میدن من خودم 2 روز پیش از پاسارگاد گرفتم فقط دقت کنین که مانده حساب آخر وقت روز قبل رو براتون تو نامه میزنن, ضمنا بانک پاسارگاد دو جور نامه داره یکی گردش حساب و یکی مانده حساب (برای سفارت مانده حساب کفایت میکنه), کارمزدش هم 15 هزار تومان هست. دقت کنید که حتما مهر و هولوگرام داشته باشه که به مشکل برنخورید.
2- تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو نامه ای که از سفارت برام ارسال شده نوشته(فکر کنم 3 تا 4 هفته قبل از مصاحبه این نامه بیاد البته من آنکارا هستم) یک کپی از هر مدرک لازم هست که اگر ترجمه رسمی کرده باشید یک کپی از اصل مدرک به ترجمه الصاق شده فقط اگر متاهل هستید دو نسخه ترجمه از سند ازدواج باید بدین یکی برای خودتون یکی برای همسر البته من یک کپی از ترجمه هام همراهم خواهد بود تا اگر خواستن مشکلی پیش نیاد.
3- دو عکس 5 در 5 برای سفارت که برای خاتم ها گوش باید مشخص باشه(یعنی بی حجاب) و 6 تا 3 در 4 برای مدیکال لازمه
4- هزینه همه سفارت ها 330 دلار به ازای هر نفر هستش و هزینه مدیکال بسته به کشور محل مصاحبه گویا متفاوت هست (در ترکیه 270 دلار + هزینه واکسن در صورت نیاز و در ایروان فکر میکنم حدود 60000 درام)
5- برای امضا از بالای سایت برید تو بخش کنترل پنل کاربر و در منوی سمت راست در بخش تنظیمات حساب کاربری تغییر امضا رو انتخاب کنید(در صورتی که 10 پست ارسال کرده باشید میتونید این گزینه رو ببینید)

سلام- ممنونم دوست عزیز و گرامی از توضیحات کاملتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: hsh85
(2017-04-15 ساعت 10:41)aralam نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 09:21)hsh85 نوشته:  
بینهایت ممنونم.

دوست عزیز علاووه بر ترجمه و کپی ترجمه قباله ازدواج ، آیا نیازی هست که خود قباله ازدواج به زبان فارسی رو روز مصاحبه همراه داشته باشیم؟
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 10:49)rainyday نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 10:41)aralam نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 09:21)hsh85 نوشته:  بنده البته وقتم برای آنکارا هست ولی سوالاتتون رو تا جایی که بشه جواب میدم لطفا دوستان در صورتی که بنده اشتباه میکنم تصحیح کنن:

دوست عزیز علاووه بر ترجمه و کپی ترجمه  قباله ازدواج ، آیا نیازی  هست که خود قباله ازدواج به زبان فارسی رو روز مصاحبه همراه داشته باشیم؟

بله اصل همه مدارک هم لازم هست
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
من 3 سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنید
1- آیا واکسن آنفولانزا توی بهار هم اجباری هست؟ یا باید از خانم کریستین بپرسم؟
2- بانک آینده اکی هست برای تمکن ؟ برای سفارت بانک های خاصی مورد نظرهستن؟
3- کسی نمونه سوالات مصاحبه رو میدونه؟

سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان امروز مدارکمو آوردم دارالترجمه ، میگن نیاز به تایید وزارت علوم داره درحالی که من اصل مدارکمو از دانشگاه گرفتم
من شهرستانم این فرایندش خیلی وقت گیره
آیا نیازی به تایید وزارت علوم هست یا نه؟
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 19:47)farhhad نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 18:57)rainyday نوشته:  سلام دوستان امروز مدارکمو آوردم دارالترجمه ، میگن نیاز به تایید وزارت علوم داره  درحالی که من اصل مدارکمو از دانشگاه گرفتم

سلام
اگه مدرکتون مثلا دانشنامه لیسانس هست و بصورت موقت نیست هیچ چیزی نمیخواد.منم چندروز پیش دادم و مشکلی نبود.

مرسی از جوابت راستش من مشهد زندگی میکنم چن تا دارالترجمه رفتم همشون گفتن بایدتایید وزارت علوم داشته باشه درحالی که من مدرکم موقت نیست و اصل و با هولوگرامه
خلاصه اینم داستانیه گفته باید بری توی سایت وزارت علوم ثبت نام کنی بهم کد رهگیری میده بعدش اون مدرکو بایدبدم به یه سری شرکت یا کارپرداز خود دارالترجمه ببره تهران برام تایید وزارت علوم رو بگیره
این کار حدود یه هفته وقت میبره و هزینش حدود 300 تومن میشه خلاصه این قضیه داستانی شده
در حالی که من کل مطالب فوروم رو مطالعه کردم کسی در این مورد چیزی نگفته بود
حالا نمیدونم باید این کارو انجام بدم یا دنبال یه دارالترجمه دیگه باشم
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 20:09)rainyday نوشته:  
(2017-04-15 ساعت 18:57)rainyday نوشته:  سلام دوستان امروز مدارکمو آوردم دارالترجمه ، میگن نیاز به تایید وزارت علوم داره  درحالی که من اصل مدارکمو از دانشگاه گرفتم

سلام
اگه مدرکتون مثلا دانشنامه لیسانس هست و بصورت موقت نیست هیچ چیزی نمیخواد.منم چندروز پیش دادم و مشکلی نبود.

مرسی از جوابت راستش من مشهد زندگی میکنم چن تا دارالترجمه رفتم همشون گفتن بایدتایید وزارت علوم داشته باشه درحالی که من مدرکم موقت نیست و اصل و با هولوگرامه
خلاصه اینم داستانیه گفته باید بری توی سایت وزارت علوم ثبت نام کنی بهم کد رهگیری میده بعدش اون مدرکو بایدبدم به یه سری شرکت یا کارپرداز خود دارالترجمه ببره تهران برام تایید وزارت علوم رو بگیره
این کار حدود یه هفته وقت میبره و هزینش حدود 300 تومن میشه خلاصه این قضیه داستانی شده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-14 ساعت 05:51)behrad78 نوشته:  
(2017-04-14 ساعت 01:20)Tilda نوشته:  سلام دوستان،
من  چند تا از پست ها رو خوندم و هنوز یک چیزی در مورد عکس برام مشخص نیست!
برای سفارت ارمنستان چند تا عکس و با چه ابعادی لازمه؟؟؟
نوشته بودن 2 قطعه 5 در 5 برای خود سفارت. آیا همین درسته؟
برای مدیکال چی؟ چه تعداد و با چه ابعادی؟
لطفا دقیق توضیح بدین که سوال تکراری نپرسیم.
در ضمن چقدر به کیفیت عکس اهمیت میدن؟ عکسی که من گرفتم یکم روشن چاپ شده ( با یک روتوش بسیار کم البته ) ولی این کیفیت چاپ برای من یک دلهره الکی شده! میخوام ببینم اگر حساس هستن مجدد چاپ کنم!

متشکرم

سلام سفارت آمریکا ۲ قطعه عکس ۵در۵
مدیکال ۶ قطعه عکس ۳در۴
کیفیت عکسم در حد رسمیای خودمون اینجا
خیلی سخت نمیگیرن نگران نباشید

متشکرم بهراد جان Smile

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز مصاحبه ما هم 23 مارچ بود همسرم(برنده اصلی) و فرزندم ویزای یک ضرب گرفتند و من هم AP شدم (احتمالا بخاطر سربازی)، افسر مربوطه گفت 3 تا 5 ماه کلیری زمان میبرد ولی از 2 ماه دیگر سایت را چک کنم. موارد تماما شبیه سفرنامه سایر دوستان بود ولی چند مورد ذکرش بد نیست . بچه من آبله مرغون نگرفته بود و واکسن هم نزده بود .در مدیکال ایرادی نگرفتند و واکسن هم نزدند (ظاهرا واکسنش در ارمنستان موجود نیست).
2 تا کپی از هر پاسپورت هم حتما برای مصاحبه همراهتون باشه. ضمنا مصاحبه بسیار ساده و محترمانه بود افسر مربوطه ضمن آنکه حین مصاحبه با فرزندم شوخی میکرد چند سوال ساده پرسید. سوال در مورد شغل.تاریخ ازدواج ، سربازی کجا بودی و ...
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان اگر سوالی هست در خدمتیم.
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، Paniz888 ، فافافا ، mahdis932
(2017-04-16 ساعت 16:05)farbal_sh نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هم 23 مارچ بود همسرم(برنده اصلی) و فرزندم ویزای یک ضرب گرفتند و من هم AP شدم (احتمالا بخاطر سربازی)، افسر مربوطه گفت 3 تا 5 ماه کلیری زمان میبرد ولی از 2 ماه دیگر سایت را چک کنم. موارد تماما شبیه سفرنامه سایر دوستان بود ولی چند مورد ذکرش بد نیست . بچه من آبله مرغون نگرفته بود و واکسن هم نزده بود .

به امید کلیر هر چه زودتر شما
موفق باشید.
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-15 ساعت 20:09)rainyday نوشته:  

سلام

شما تاکید کن مهر وزارت خارجه و قو قضاییه نمی خوای و صرفا ترجمه دارالترجمه با مهر مترجم کافیه. اگرقبول نکرد ببر یه دارالترجمه دیگه.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان