کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
(2017-04-19 ساعت 08:21)shahin41 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 21:01)kaleh نوشته:  
(2017-04-03 ساعت 22:28)آذین بهرامیان نوشته:  برای آنکارا مدارک رو باید یکماه قبل از مصاحبه بفرستیم.میخواستم ببینم برای ارمنستان هم اینجوریه؟

شما مدارک رو تایید دادگستری کردید؟ برای اقامت و رفت و برگشت لطفا راهنمایی کنید

به هیچ وجه تائید دادگستری لازم نیست. پولتان را حروم نکنید.
سفرنامه ارمنستان را مطالعه کنید.  دوستان مفصلا توضیح مسافرت را داده اند.

سلام دوست عزیزم
ممنونم بابت اطلاعاتی که گذاشتید.
میخواستم بدونم شرایط شما چی بود که ap خوردید.
کار دولتی؟
خدمت سربازی؟
تمکین مالی؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
کیس نامبر:**62 2017AS0000
تاریخ رویت قبولی:9May
ارسال فرم:18may
تعداد:3 نفر
محل مصاحبه:فعلا آنکارا(تغییر به ایروان توسط kcc)
تاریخ مصاحبه: 23 may
وضعیت دریافت ویزا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 09:02)najmeh.faramarzi نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 08:21)shahin41 نوشته:  [quote='kaleh' pid='751111' dateline='1492446668']

شما مدارک رو تایید دادگستری کردید؟ برای اقامت و رفت و برگشت لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیزم
کار دولتی؟
خدمت سربازی؟
تمکین مالی؟  
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
[/quot

درود بر شما

داشتن مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم ( هر دو نفر )
سابقه کاری بالا برای هر دو نفر
تحصیلات دانشگاهی در خارج از کشور برای هر دو نفر
و .......

به هر حال هر چی جوان تر باشید و دارای پیشینه کوتاه تر، کمتر امکان داره ap بخورید چون چیزی برای بررسی سابقه وجود نداره.
تمکن مالی تاثیری در ap نداره. ( البته حتما باید نامه بانک و یا اسپانسر داشته باشید)
کیس نامبر: 2017AS3xxx
تعداد نفرات کیس 3
برنده اصلی: خانم
رویت نامه قبولی: 4 May
تکمیل فرم 260: 4 May
نامه دوم :دسامبر
تاریخ مصاحبه: 21 فوریه
محل مصاحبه: ايروان ( تغییر از آنکارا به ايروان توسط KCC)
آپدیت دو خطی برنده اصلی و فرزند: 12 جون
کلیر برنده اصلی و دخترم : 14 جون
وضعیت بنده: همچنان AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-17 ساعت 20:44)kaleh نوشته:  
(2017-04-16 ساعت 16:05)farbal_sh نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هم 23 مارچ بود همسرم(برنده اصلی) و فرزندم ویزای یک ضرب گرفتند و من هم AP شدم (احتمالا بخاطر سربازی)، افسر مربوطه گفت 3 تا 5 ماه کلیری زمان میبرد ولی از 2 ماه دیگر سایت را چک کنم. موارد تماما شبیه سفرنامه سایر دوستان بود ولی چند مورد ذکرش بد نیست . بچه من آبله مرغون نگرفته بود و واکسن هم نزده بود .در مدیکال ایرادی نگرفتند و واکسن هم نزدند (ظاهرا واکسنش در ارمنستان موجود نیست).
2 تا کپی از هر پاسپورت هم حتما  برای مصاحبه همراهتون باشه. ضمنا مصاحبه بسیار ساده و محترمانه بود افسر مربوطه ضمن آنکه حین مصاحبه با فرزندم شوخی میکرد چند سوال ساده پرسید.  سوال در مورد شغل.تاریخ ازدواج ، سربازی کجا بودی و ...
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان اگر سوالی هست در خدمتیم.

من یک دختر دو سال و سه ماه و یک دختر هفت ساله دارم می دونید چه واکسن هایی لازم دارند برای هتل و رفت و امد لطفا راهنمایی می کنید ممنون
واکسنهای لازم را اگر از انسیتو پاستور هم بپرسید خودشون بهتون میگن
در مورد رفت آمد هم ما با ماشین شخصی از مرز نوردوز رفتیم البته لازم به توضیح است جاده های ارمنستان خیلی خرابه و پیشنهاد من در مورد سفر زمینی ، یا از طیق اتوبوسهای گیتی سیره یا تا مرز با ماشین شخصی برید و ماشین را در پارکینگ نوردوز بذارید و از اون طرف ماشین مسافری ارمنی هستندکه تا ایروان میبرند . هتل هم در بدو ورود به ایروان با مراجعه به چند هتل و هتل آپارتمان (از روی گوگل مپ) پیدا کردیم بدلیل مصادف شدن با ایام نوروز هتلها گرون بودن ما شبی 90 دلار یک سوییت 2 اتاقه اجاره کردیم که ارزش همون در ایام عادی بین 50 تا 60 دلار بود
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
پاسخ
تشکر کنندگان: sheghi ، soruosh
(2017-04-19 ساعت 10:55)farbal_sh نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 20:44)kaleh نوشته:  
(2017-04-16 ساعت 16:05)farbal_sh نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هم 23 مارچ بود همسرم(برنده اصلی) و فرزندم ویزای یک ضرب گرفتند و من هم AP شدم (احتمالا بخاطر سربازی)، افسر مربوطه گفت 3 تا 5 ماه کلیری زمان میبرد ولی از 2 ماه دیگر سایت را چک کنم. موارد تماما شبیه سفرنامه سایر دوستان بود ولی چند مورد ذکرش بد نیست . بچه من آبله مرغون نگرفته بود و واکسن هم نزده بود .در مدیکال ایرادی نگرفتند و واکسن هم نزدند (ظاهرا واکسنش در ارمنستان موجود نیست).
2 تا کپی از هر پاسپورت هم حتما  برای مصاحبه همراهتون باشه. ضمنا مصاحبه بسیار ساده و محترمانه بود افسر مربوطه ضمن آنکه حین مصاحبه با فرزندم شوخی میکرد چند سوال ساده پرسید.  سوال در مورد شغل.تاریخ ازدواج ، سربازی کجا بودی و ...
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان اگر سوالی هست در خدمتیم.

من یک دختر دو سال و سه ماه و یک دختر هفت ساله دارم می دونید چه واکسن هایی لازم دارند برای هتل و رفت و امد لطفا راهنمایی می کنید ممنون
در مورد رفت آمد هم ما با ماشین شخصی از مرز نوردوز رفتیم البته لازم به توضیح است جاده های ارمنستان خیلی خرابه و پیشنهاد من در مورد سفر زمینی ، یا از طیق اتوبوسهای گیتی سیره یا تا مرز با ماشین شخصی برید و ماشین را در پارکینگ نوردوز بذارید و از اون طرف ماشین مسافری ارمنی هستندکه تا ایروان میبرند . هتل هم در بدو ورود به ایروان با مراجعه به چند هتل و هتل آپارتمان (از روی گوگل مپ) پیدا کردیم بدلیل مصادف شدن با ایام نوروز هتلها گرون بودن ما شبی 90 دلار یک سوییت 2 اتاقه اجاره کردیم که ارزش همون در ایام عادی بین 50 تا 60 دلار بود
ممنون از راهنماییتون اونجا واکسنی به فرزندتون نزدند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 10:19)shahin41 نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 09:02)najmeh.faramarzi نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 08:21)shahin41 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 21:01)kaleh نوشته:  شما مدارک رو تایید دادگستری کردید؟ برای اقامت و رفت و برگشت لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیزم
کار دولتی؟
خدمت سربازی؟
تمکین مالی؟  
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
[/quot

درود بر شما

داشتن مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم ( هر دو نفر )
سابقه کاری بالا برای هر دو نفر
تحصیلات دانشگاهی در خارج از کشور برای هر دو نفر
و .......

به هر حال هر چی جوان تر باشید و دارای پیشینه کوتاه تر، کمتر امکان داره ap  بخورید چون چیزی برای بررسی سابقه وجود نداره.
تمکن مالی تاثیری در ap نداره. ( البته حتما باید نامه بانک و یا اسپانسر داشته باشید)
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: najmeh.faramarzi
(2017-04-19 ساعت 11:33)kaleh نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 10:55)farbal_sh نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 20:44)kaleh نوشته:  من یک دختر دو سال و سه ماه و یک دختر هفت ساله دارم می دونید چه واکسن هایی لازم دارند برای هتل و رفت و امد لطفا راهنمایی می کنید ممنون
نه فقط باید واکسن آبله مرغون میزدند که نزدند
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 12:08)farbal_sh نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 11:33)kaleh نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 10:55)farbal_sh نوشته:  واکسنهای لازم را اگر از انسیتو پاستور هم بپرسید خودشون بهتون میگن

ممنون یک سئوال دیگه هم دارم مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم برا مدارک لازمه ببخشید اگه زیاد وقتتون رو گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 19:06)kaleh نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 11:33)kaleh نوشته:  ممنون از راهنماییتون اونجا واکسنی به فرزندتون نزدند

ممنون یک سئوال دیگه هم دارم مهر تایید اموزش پرورش و وزارت علوم برا مدارک لازمه ببخشید اگه زیاد وقتتون رو گرفتم
در این خصوص اطلاعی ندارم فقط شنیدم اگر مدرک موقت باشه ریز نمرات هم میخواهند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-19 ساعت 11:33)kaleh نوشته:  ممنون از راهنماییتون اونجا واکسنی به فرزندتون نزدند

سلام
برای مدارک دانشگاهی دارلترجمه به ما گفت که مهر تایید وزارت علوم نیازه من دانشنامه لیسانس و فوق لیسانس رو توی سامانه تایید مدارک وزارت علوم آپلود کردم بهم کد رهگیری داد هزینشم 64 هزار تومن شد فرداشم به خود دانشگاهها زنگ زدم برام سریع تایید کردن وقتی دو تا دانشگاه تایید کردن سریع رفتم یه مرکز پستی کد رهگیری رو به اونا دادم برام پستش کردن تهران هزنش 80 تومن شد امروزم مدارک تایید شده رو دریافت کردم و کلا فرایندش 4 روز طول کشید
برای مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی هم دارالترجمه اولی که رفتیم گفتش حتمن باید تایید آموزش پرورش داشته باشه که من توجهی نکردم و بردم یه جای دیگه و اونا گفتن نیازی نیست و برام ترجمه کردن
برای مدارک دانشگاهی حتمن تایید وزارت علوم میخواد ولی آموزش پرورش اصلا نیازی نیست
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2017-04-20 ساعت 12:14)rainyday نوشته:  
(2017-04-19 ساعت 12:08)farbal_sh نوشته:  نه فقط باید واکسن آبله مرغون میزدند که نزدند

سلام
برای مدارک دانشگاهی دارلترجمه به ما گفت که مهر تایید وزارت علوم نیازه من دانشنامه  لیسانس و  فوق لیسانس رو توی سامانه تایید مدارک وزارت علوم آپلود کردم بهم کد رهگیری داد هزینشم 64 هزار تومن شد فرداشم به خود دانشگاهها زنگ زدم برام سریع تایید کردن وقتی دو تا دانشگاه تایید کردن سریع رفتم یه مرکز پستی کد رهگیری رو به اونا دادم برام پستش کردن تهران هزنش 80 تومن شد امروزم مدارک تایید شده رو دریافت کردم و کلا فرایندش 4 روز طول کشید
برای مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی هم دارالترجمه اولی که رفتیم گفتش حتمن باید تایید آموزش پرورش داشته باشه که من توجهی نکردم و بردم یه جای دیگه و اونا گفتن نیازی نیست و برام ترجمه کردن
برای مدارک دانشگاهی حتمن تایید وزارت علوم میخواد ولی آموزش پرورش اصلا نیازی نیست

برای مدرک لیسانس و فوق لیسانس هم من بردم دارالترجمه و گفتم تایید دادگستری و وزارت خارجه نمیخوام و مهر مترجم کافیه اونها هم تایید وزارت علوم رو نخواستن و ترجمه کردن با مهر مترجم. برای دیپلم و پیش هم همینطور .تا وقتی تایید وزارت علوم و اموزش پرورش نخوای نیازی به تایید اونها نیست.
برای سفارت صرفا مهر مترجم کافیه و نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: rainyday ، soruosh
سلام

من برای تاریخ 23 می در ارمنستان مصاحبه دارم میخواستم ببینم کسی دیگه هم هست که برای 23 می مصاحبه داشته باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-28 ساعت 20:57)farhhad نوشته:  سلام دوستان
جاتون خالی من الان ایروان هستم.
الان از میدون جمهوری دارم براتون مینویسم.
امروز ظهر مدیکال داشتم که با توجه به اینکه کودک همراهمون بود یکم طول کشید.
سوالی باشه در خدمتم.

سلام دوست عزيز،به اميد گرفتن ويزاى يكضرب??
ممكن بفرماييد چه آزمايشهاى رو انجام داديد،و اينكه همه آزمايشها رو تو بيمارستان انجام داديد يا اينكه اون كلينك خصوصى كه دوستان گفتند رو هم رفتيد؟
ممنونم.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-28 ساعت 22:45)Pegah123 نوشته:  
سوالی باشه در خدمتم.

سلام دوست عزيز،به اميد گرفتن ويزاى يكضرب??
ممكن بفرماييد چه آزمايشهاى رو انجام داديد،و اينكه همه آزمايشها رو تو بيمارستان انجام داديد يا اينكه اون كلينك خصوصى كه دوستان گفتند رو هم رفتيد؟
ممنونم.
سلام و تشکر
ازمایش خون و عکس قفسه سینه در بیمارستان موراتسان و معاینه توسط دکتر کریستین در همونجا.و یک ازمایش هم در کلینیک نورمد.
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، Pegah123 ، soruosh
سوالی باشه در خدمتم.
سلام دوست گرامی به امید ویزای یک ضرب برای شما
میشه اگر ممکنه بگید هتل گرفتید یا سوئیت؟ نزدیک سفارت یا نه؟
و اینکه هزینه اش چقدر شده
کیس نامبر:**62 2017AS0000
تاریخ رویت قبولی:9May
ارسال فرم:18may
تعداد:3 نفر
محل مصاحبه:فعلا آنکارا(تغییر به ایروان توسط kcc)
تاریخ مصاحبه: 23 may
وضعیت دریافت ویزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2017-04-29 ساعت 22:44)najmeh.faramarzi نوشته:  [quote='farhhad' pid='753115' dateline='1493396847']
سلام دوستان
سوالی باشه در خدمتم.
سلام دوست گرامی به امید ویزای یک ضرب برای شما
میشه اگر ممکنه بگید هتل گرفتید یا سوئیت؟  نزدیک سفارت یا نه؟
و اینکه هزینه اش چقدر شده
[/quote
سلام و تشکر
من از سایت www.yerevanapartment.net اپارتمان یک خوابه گرفتم شبی 30 دلار.مرکز شهره
ضمن اینکه سفارت اطرافش زیاد واسه سکونت خوب نیست.
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: Pegah123 ، sheghi ، a_cute65 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان