کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
دوستان یک سوال در مورد عکس البته ممکنه تکراری باشه
بنده عینکی هستم، عکس باید حتما بدون عینک باشه یا عینک؟
عکس همسر با سر پوشیده یا بدون روسری و مقنعه باید باشه؟
ممنون میشم این موضوع رو روشن کنید من هرسال یجوری عکس فرستادم

Lottery 2012 Not been selected
Lottery 2013 Not been selected
Lottery 2014 Not been selected
Lottery 2015 Not been selected
Lottery 2016 Not been selected
Lottery 2017 Not been selected
Lottery 2018 Not been selected
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-04 ساعت 23:44)microbit نوشته:  دوستان یک سوال در مورد عکس البته ممکنه تکراری باشه

عکس باید بدون عینک باشه.(قانون جدیدشونه)
عکس خانوم‌ها با حجاب مشکلی نداره.(البته صورت باید کامل دیده بشه)
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: microbit ، jsmlz
من خیلی راحت تونستم ثبت نام کنم.
دوستانی که با پیغام عدم ثبت نام روبرو میشن بهتره مودم اینترنت رو خاموش روشن کنن تا IP تغییر پیدا کنه . تجربه بنده ثابت کرده در مواردی تغییر IP کمک میکنه.اگه با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل نشد یک راه دیگه هم اینه که با موبایل و یا تبلت خودتون Hotspot ایجاد کنید و اینترنت سیم کارت رو به لپ تاپ و یا کامپیوتر انتقال بدید.
پیشنهاد میکنم از نرم افزارهای تغییر ایپی استفاده نکنین چون ممکنه یه وقت دیسکانکت بشید .
2012-2017
تشکر کنندگان: shahram LA ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 00:24)Richard نوشته:  من خیلی راحت تونستم ثبت نام کنم.
دوستانی که با پیغام عدم ثبت نام روبرو میشن بهتره مودم اینترنت رو خاموش روشن کنن تا IP تغییر پیدا کنه . تجربه بنده ثابت کرده در مواردی تغییر IP کمک میکنه.اگه با خاموش روشن کردن مودم مشکل حل نشد یک راه دیگه هم اینه که با موبایل و یا تبلت خودتون Hotspot ایجاد کنید و اینترنت سیم کارت رو به لپ تاپ و یا کامپیوتر انتقال بدید.
پیشنهاد میکنم از نرم افزارهای تغییر ایپی استفاده نکنین چون ممکنه یه وقت دیسکانکت بشید .

فکر می‌کنم خیلی از عدم ثبت‌نام‌های الان مربوط به شلوغی سرور باشه.

همه می‌خوان نفرات اول باشن. از همه دنیا دارن ثبت‌نام می‌کنن. که اولویتی هم ایجاد نمی‌کنه.

یکی دو روز بعد همه چی درست می‌شه.

تازه ثبت‌نام کردن توی این ترافیک بالا باعث می‌شه به خاطر پیغام عدم ثبت و تلاش دوباره، ریسک ثبت‌نام تکراری افزایش پیدا کنه. یک ریسک غیرضروری.
عجله‌ای که نیست. بذارین دو سه روز آینده.
Wink
(2016-10-04 ساعت 23:44)microbit نوشته:  دوستان یک سوال در مورد عکس البته ممکنه تکراری باشه

عکس با عینک مشکلی نداره . به جز عینک های تیره و رنگی و استفاده از لنز ها

اینا به این دلیل میگن مشکل داره که : ممکنه فلاش دوربین و موبایلتون تصویرش داخل عینک شما بیوفته و چهره ی شما کامل مشخص نباشه .

البته میشه با تغییر زاویه دوربین از کار جلوگیری کرد .

اما برای اطمینان بیشتر استفاده نکنید . اگر هم استفاده کردید نباید فلاش دوربین داخل عینکتون معلوم باشه
Tampa.Floorida.Usa
(2016-10-05 ساعت 01:41)zey.bin نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:50)m64kh نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 14:42)zey.bin نوشته:  با سلام به مهاجرسرایی های عزیز
من یه سوالی داشتم از دوستان
عکس تکراری رو چجوری تشخیص میدن؟
یعنی اگر سال پیش عکسی که واسه لاتاری دادیم امسال هم همون عکسو بدیم چجوری متوجه میشن؟
مگه در صورت برنده نشدن اسم از سیستم حذف نمیشه؟

کسی دیتابیس سایت رو پاک نمی‌کنه.
حتا سایت‌های درپیتی و آشغال. چه برسه به سایت دولتی آمریکا.
کل اطلاعات ثبت‌نام‌های قبلی مطمئنا موجوده.

مگه گرفتن عکس جدید چقدر کار داره؟ به قول شاعر:
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
درسته.حق با شماس.
ممنون از پاسخگوییتون

تمامی عکس ها دارای اطلاعات دقیقی از جمله تاریخ زمانی که عکس رو میگیرید هستش

به این نوع اطلاعات میگن : Exift

حتی در اکزیف ها اطلاعاتی از قبیل زمانی که عکس گرفتید فلاش موبایلتون روشن بود یا نه هم هستش

همینطور نوع موبایل و دوربین و یا مکانی که عکس رو گرفتید و یا عکس رو چند بار ادیت کردید و ....

تمامی عکس ها این اطلاعات رو دارند . هر عکسی که با موبایل و دوربین گرفته میشه این اطلاعات رو درون خودش ذخیره میکنه و به راحتی میشه این اطلاعات رو پیدا کرد .

مثلا شما الان به من یه عکس بدید : من براتون تاریخ دقیق وقتی که عکس رو گرفتید میدم و یا با چه موبایلی عکس گرفتید و همینطور عکس رو چند بار ادیت کردید و ....
Tampa.Floorida.Usa
سلام به همه دوستان
من هم برگشتم
یاد رفقای قدیمی بخیر
نمیدونم الان کجان
هرجا باشین در پناه حق و سلامت و برقرار باشین دوستان عزیز
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، mehre cyrus ، lilistar ، alirezanz ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 02:32)Classic نوشته:  تمامی عکس ها  دارای اطلاعات دقیقی  از جمله  تاریخ زمانی که عکس رو میگیرید هستش

حتی در اکزیف ها  اطلاعاتی از قبیل زمانی که عکس گرفتید  فلاش موبایلتون روشن بود یا نه  هم هستش  

همینطور  نوع موبایل و دوربین  و یا  مکانی که عکس رو گرفتید  و یا  عکس رو چند بار ادیت کردید و ....

تمامی عکس ها  این اطلاعات رو دارند .  هر عکسی که با موبایل و دوربین گرفته میشه این اطلاعات رو درون خودش ذخیره میکنه و به راحتی میشه  این اطلاعات رو پیدا کرد .  

مثلا شما الان به من یه عکس بدید : من براتون تاریخ دقیق وقتی که عکس رو گرفتید میدم  و یا  با چه موبایلی عکس گرفتید  و همینطور عکس رو چند بار ادیت کردید و ....

درست می‌فرمایید.
منتها همه عکس‌ها همه این اطلاعات رو ندارن.
ممکنه کسی عکس چاپ شده رو اسکن کنه. عکس اسکن شده اطلاعات رو نداره.
ممکنه تنظیمات ساعت و تاریخ دوربین درست نباشه.
بعضی از دوربین‌ها و گوشی‌ها اجازه می‌دن تا ثبت شدن بعضی از این اطلاعات رو لغو کنیم.
حتا روی عکس‌هایی که اطلاعات هست، می‌شه این اطلاعات رو پاک کرد.
برای همین دیتابیس خود سایت منبع قابل اعتمادتری برای دولت به نظر می‌رسه.
Big Grin
سلام دوستان من امروز توی ثبت نام یک اشتباه بزرگ کردم
عکس رو بعد از تبدیل به 600*600 پیکسل توی فتوشاپ با 150 dpi ذخیره کردم و باهاش ثبت نام کردم و سایت هم ایرادی نگرفت میخواستم بدون الان این ثبت نام باطله؟
سلام
دوستان میشه با دوربین گوشی عکس گرفت؟
من اصلااااا این ادیت و پیکسل و سایز و اینارو نمیفهمم!متاسفانه!
ی ادم خیییر میشه از اول بگه چکار باید بکنمSmile‎
با اون نرم افزار خود سایت هم نتونستم کار کنم!!یعنی ی چیزی دانلود شد ولی اصن چیه؟؟!
الان میگن خب ثبت نام نکنSmile
درود بر همگی

خواستم یک هشدار به همه ی افراد بی تاب و عجول مثل خودم بدم که اشتباه من رو تکرار نکنید. دوستان مسئله ی شلوغی سرور در روزهای اولیه رو جدی بگیرید. من همین الان ثبت نام کردم اما متاسفانه بعد از کلیک روی آیتم Submit صفحه بعدی یعنی Submission Confirmation نیامد Sad و دوباره همان صفحه نشان داده شد منتها بدون گزینه های
"Submit"
"Go Back to Part 1"
"Cancel Entry"

الان من خودم موندم که آیا فرم من ثبت شده یا نه! چون تا می 2017 هیچ راهی نیست که Confirmation Number رو از طریق آپشن Forgot Confirmation Number بدست آورد. شرایط دلهره آوریه واقعا. چون اگه ثبت شده باشه و من دوباره در روزهای دیگه ثبت نام کنم Disqualify میشم.
البته خوشبختانه سایمِن Simon معروف تو سایتش در مورد این مشکل اینطوری توضیح داده که تا حدی خیالم رو راحت کرده:

Try again in a few days. US DoS have said in the past that unless the system generates the confirmation number, the entrant can assume the entry was not submitted Normally the confirmation number is instantly available
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
(2016-10-05 ساعت 03:16)m64kh نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 02:32)Classic نوشته:  تمامی عکس ها  دارای اطلاعات دقیقی  از جمله  تاریخ زمانی که عکس رو میگیرید هستش

حتی در اکزیف ها  اطلاعاتی از قبیل زمانی که عکس گرفتید  فلاش موبایلتون روشن بود یا نه  هم هستش  

همینطور  نوع موبایل و دوربین  و یا  مکانی که عکس رو گرفتید  و یا  عکس رو چند بار ادیت کردید و ....

تمامی عکس ها  این اطلاعات رو دارند .  هر عکسی که با موبایل و دوربین گرفته میشه این اطلاعات رو درون خودش ذخیره میکنه و به راحتی میشه  این اطلاعات رو پیدا کرد .  

مثلا شما الان به من یه عکس بدید : من براتون تاریخ دقیق وقتی که عکس رو گرفتید میدم  و یا  با چه موبایلی عکس گرفتید  و همینطور عکس رو چند بار ادیت کردید و ....

درست می‌فرمایید.
بعضی از دوربین‌ها و گوشی‌ها اجازه می‌دن تا ثبت شدن بعضی از این اطلاعات رو لغو کنیم.
Big Grin

بله،
در تکمیل حرف شما دوستان باید اضافه کنم که حتی عکس هایی که این اطلاعات رو دارند هم به راحتی میشه اطلاعاتشون رو تغییر داد و یا پاک کرد. Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: ghasoo ، j@vad ، alirezanz ، jsmlz
دوستان کدوم سایت ثبت نام میکنین؟ چرا من چیزی نمیبینم؟
(2016-10-05 ساعت 07:24)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 03:16)m64kh نوشته:  

درست می‌فرمایید.
Big Grin

بله،
در تکمیل حرف شما دوستان باید اضافه کنم که حتی عکس هایی که این اطلاعات رو دارند هم به راحتی میشه اطلاعاتشون رو تغییر داد و یا پاک کرد. Cool

چکاریه... خب از ادیت فوتو خود سایت که برید و عکستان را ادیت کنید و بعدش ذخیره کنید..خودش تمام اطلاعات دقیقی که لازم داره مثل 600 پیکسل و عمق 24 و تاریخ روز را در عکس اصلاح میکنه... تمام موارد مثل نوع دوربین و هرچیز دیگه ای و حذف میکنه... وقتی این امکاناتو خودشون گذاشتن چرا مسیله رو پیچیده اش میکنید!!!؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ghasoo ، j@vad ، jalayevatan ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان