کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
من ثبت نام کردم سابمیت آخر رو که زدم برگشت صفحه اول بدون دکمه !!!!!!!!!!!!!!!! کد هم نداد ، داستان چیه الان ؟!!! یعنی حذف میشم اگه دوباره بزنم ؟ مدیران عزیز یه جوابی بدن
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: j@vad ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 10:24)azimi1368 نوشته:  آقا ریدم به این شانس ، من ثبت نام کردم سابمیت آخر رو که زدم برگشت صفحه اول بدون دکمه !!!!!!!!!!!!!!!! کد هم نداد ، داستان چیه الان ؟!!! یعنی حذف میشم اگه دوباره بزنم ؟ مدیران عزیز یه جوابی بدن

نه حذف نمی‌شین. تا وقتی کد تاییدیه رو نداده مشکلی نیست.
دوباره ثبت نام کن. Big Grin
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: j@vad ، Azarakhsh43 ، jsmlz
چرا دوستان بیخود و بی جهت به خودشون و به دیگران استرس وارد می کنند؟
وقتی سیستم به شما Confirmation Number نداده، پس ثبت نامی برای شما انجام نشده.
باید صفحه رو ببندید دوباره اقدام به ثبت نام بکنید.
وقتی کد مربوطه رو اخذ کردین یعنی ثبت نام شما انجام شده.
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-05 ساعت 08:16)آخشام نوشته:  دوستان کدوم سایت ثبت نام میکنین؟ چرا من چیزی نمیبینم؟

مشکل شما از دیشب حل نشد؟
آدرس که اینه: https://www.dvlottery.state.gov

دلیل خاصی نمی‌بینم مشکلی باشه.
اگه بازم سایت رو نمی‌بینین، از یک دستگاه دیگه امتحان کنین.
تشکر کنندگان: آخشام ، jsmlz
سلام به همه دوستان
یک سئوال از دوستانی که قبلا قبول شدند دارم:
1- آیا فرمها را بصورت عادی پر کردند و یا روش خاصی داره که شانس را بالا ببره؟
2- آیا قسمت نام و نام خانوادگی به زبان انگلیسی و حروف بزرگ پر بشه و یا اینکه به زبان فارسی؟
لطفا اگر ممکنه پاسخ بدید حتی اگر سئوالام مبتدی باشه
(2016-10-04 ساعت 23:21)Reza2018 نوشته:  اگه عکسی که فرستاده باشیم مشکل داشته باشه خودش Errorمیده؟؟؟ من ثبت نام کردم کدم گرفتم اخه میترسم اشتباهی عکس یه گلدون فرستاده باشم!!!!!

کد که گرفتی دیگه جای ترس و نگرانی نیست؛ چون در هر حال روند کار از دست‌تون خارج شده.
اگه درست باشه که هیچی، نگرانی نداره. اگه گلدون هم باشه بازم هیچی! چون نگرانی چیزی رو درست نمی‌کنه. اگه دوباره ثبت نام کنی، مطمئنا از قرعه‌کشی حذف‌تون می‌کنن.

امیدوارم که درست ثبت نام کرده باشی و برنده هم بشی Smile
تشکر کنندگان: Reza2018 ، jsmlz
برا من میزنه :
Submission In Progress
یعنی ثبت نام شدم یا نه؟!
کامفیرمیشن هم نداد

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
(2016-10-05 ساعت 12:36)amino نوشته:  برا من میزنه :
Submission In Progress
یعنی ثبت نام شدم یا نه؟!

نه.
تا وقتی سایت کد تاییدیه رو نداده، ثبت نام نشدین.
می‌تونین صفحه رو ببنیدن و از اول شروع کنین.
تشکر کنندگان: amino ، Azarakhsh43 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 08:39)algh90 نوشته:  چکاریه... خب از ادیت فوتو خود سایت که برید و عکستان را ادیت کنید و بعدش ذخیره کنید..خودش تمام اطلاعات دقیقی که لازم داره مثل 600 پیکسل و عمق 24 و تاریخ روز را در عکس اصلاح میکنه... تمام موارد مثل نوع دوربین و هرچیز دیگه ای و حذف میکنه... وقتی این امکاناتو خودشون گذاشتن چرا مسیله رو پیچیده اش میکنید!!!؟؟؟؟
من پارسال با همین ادیت فتو عکسمو کراپ کردم ولی عکسو انگار عریض میکنه یه جوری انگار تصویر به صورت عرضی کش میاد . اگه راه حلی دارین لطفا بگید.
Miracle
(2016-10-05 ساعت 12:44)somayeh8159 نوشته:  من پارسال با همین ادیت فتو عکسمو کراپ کردم ولی عکسو انگار عریض میکنه یه جوری انگار تصویر به صورت عرضی کش میاد . اگه راه حلی دارین لطفا بگید.

کراپ کردن عکس با نرم افزار سایت لاتاری ضروری نیست.
می‌تونین از نرم‌افزارهای دیگه که روی کامپیوتر هست استفاده کنین.
فقط باید عکستون مشخصات اعلام شده رو داشته باشه. همین.
تشکر کنندگان: somayeh8159 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 12:43)m64kh نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 12:36)amino نوشته:  برا من میزنه :
Submission In Progress
یعنی ثبت نام شدم یا نه؟!

نه.
تا وقتی سایت کد تاییدیه رو نداده، ثبت نام نشدین.
می‌تونین صفحه رو ببنیدن و از اول شروع کنین.

آخه چون نوشته در حال ثبت نام میترسم بعدا یهو پیغام بده که ثبت نام شدی
چه خاکی تو سرم بریزم :-( :'(

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: Azarakhsh43 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 12:44)somayeh8159 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 08:39)algh90 نوشته:  چکاریه... خب از ادیت فوتو خود سایت که برید و عکستان را ادیت کنید و بعدش ذخیره کنید..خودش تمام اطلاعات دقیقی که لازم داره مثل 600 پیکسل و عمق 24 و تاریخ روز را در عکس اصلاح میکنه... تمام موارد مثل نوع دوربین و هرچیز دیگه ای و حذف میکنه... وقتی این امکاناتو خودشون گذاشتن چرا مسیله رو پیچیده اش میکنید!!!؟؟؟؟
من پارسال با همین ادیت فتو عکسمو کراپ کردم ولی عکسو انگار عریض میکنه یه جوری انگار تصویر به صورت عرضی کش میاد . اگه راه حلی دارین لطفا بگید.

منکه زدم درست شد... چون یه عکسو با فتوشاپ تنظیم کردم بعد که با ادیت فوتو چکش کردم بالای سر فضا کم اومد و در نتیجه عکس بر اساس چهارچوب صورت که خود سایت زده بود مطابقت نداشتو مجبور شدم دوباره عکس بندازم... بنظر من بهترین ادیتور اونیه که خودشون گذاشتن.
تشکر کنندگان: j@vad ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 12:48)m64kh نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 12:44)somayeh8159 نوشته:  من پارسال با همین ادیت فتو عکسمو کراپ کردم ولی عکسو انگار عریض میکنه یه جوری انگار تصویر به صورت عرضی کش میاد . اگه راه حلی دارین لطفا بگید.

کراپ کردن عکس با نرم افزار سایت لاتاری ضروری نیست.
می‌تونین از نرم‌افزارهای دیگه که روی کامپیوتر هست استفاده کنین.
فقط باید عکستون مشخصات اعلام شده رو داشته باشه. همین.

سلام
یک مورد را هیچ وقت فراموش نکنید!
هر (عکسی) فایلی که توسط دوربین گرفته میشه ، اتوماتیک تاریخ دار میشه. توجه داشته باشد که باید مطابق دستورالعمل ، عکس شما قدیمی نباشه چون تاریخش همراه عکسه!!!
امیدوارم که موفق باشید
کیس نامبر: ‎2017AS30XX‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول ‎MAY‎
تعداد اعضای کیس: 3
تاریخ شروع فرم: اواسط ‎MAY‎
تاریخ اولین ارسال فرم: ‎26-05-2016‎
تاریخ آخرین ارسال فرم: ‎13-06-2016‎
محل مصاحبه : ایروان 08-12-2016
نتیجه مصاحبه : نقص مدارک AP
Just Do It
(2016-10-05 ساعت 12:48)amino نوشته:  آخه چون نوشته در حال ثبت نام میترسم بعدا یهو پیغام بده که ثبت نام شدی
چه خاکی تو سرم بریزم :-( :'(

کد تاییدیه رو معمولا چند لحظه بعد از سابمیت کردن، می‌ده.
معمولا وقتی اون حالت «در حال ثبت» میاد، دیگه اتفاقی نمی‌افته. تا چند ساعت همون جوری می‌مونه.

می‌تونی منتظر بمونی ببینی چی می‌شه.
لطفا نتیجه کار رو هم اینجا اعلام کنین.
سلام من تازه عکس گرفتن عکسم 600*600 و 400 dpi و 24 بیتی هست /اما تو فوتو تولز سایت سرم رو بزطگ نشون میده/چیکار کنم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان