کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-05 ساعت 12:44)somayeh8159 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 08:39)algh90 نوشته:  چکاریه... خب از ادیت فوتو خود سایت که برید و عکستان را ادیت کنید و بعدش ذخیره کنید..خودش تمام اطلاعات دقیقی که لازم داره مثل 600 پیکسل و عمق 24 و تاریخ روز را در عکس اصلاح میکنه... تمام موارد مثل نوع دوربین و هرچیز دیگه ای و حذف میکنه... وقتی این امکاناتو خودشون گذاشتن چرا مسیله رو پیچیده اش میکنید!!!؟؟؟؟
من پارسال با همین ادیت فتو عکسمو کراپ کردم ولی عکسو انگار عریض میکنه یه جوری انگار تصویر به صورت عرضی کش میاد . اگه راه حلی دارین لطفا بگید.

دوست گرامی اگر فایل عکس سه در چهار داری (همون عکسای پرسنلی که برای کارای اداری استفاده میشه) از همون استفاده کن. عکس رو از طریق ادیت سایت ادیت کن. خودش تنظیماتش رو انجام میده. برای لاتاری 2017 من برای همسرم از همین روش استفاده کردم و بنظرم عکس بصورت عرضی کش میومد اما سایت عکس رو پذیرفت و ثبت نام انجام شد و خدا رو شکر ایشون برنده هم شدن. نگران نباشین اصلن اگر عکستون اوکی نباشه خود سایت ارور میده.
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
تشکر کنندگان: j@vad ، Azarakhsh43 ، somayeh8159 ، jsmlz
برا من If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: زو اورد چیکار کنم؟
چیزیم نیس اون پایین
تشکر کنندگان: Azarakhsh43 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 14:00)mohammad68 نوشته:  برا من If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: زو اورد چیکار کنم؟
چیزیم نیس اون پایین

منم سه دفعه ثبت نام کردم هر دفعه به این مرحله رسید ، یعنی وقتی سابمیت آخر رو زدم که کد بده برگشت صفحه اول !!!!!!! هیچ دکمه ای هم نداشت ، دفعه چهارم ثبت شد و کد هم داد ، حالا نمیدونم دفعه های قبل رو هم حساب میکنه و حذف میشم یا نه!!!!!! ولی فکر کنم حذف بشم چون وقتی برمیگشت صفحه اول رو قسمت photograph مینوشت که عکس شما آپلود شده است !!! اگه ثبت نکرده باشه که عکس آپلود نمیشه !!! شانس مذخرف ، از من بدشانس تر دیدین؟!!! امسال هم پرید اه Sad
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: j@vad ، Azarakhsh43 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 14:36)azimi1368 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 14:00)mohammad68 نوشته:  برا من If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: زو اورد چیکار کنم؟
چیزیم نیس اون پایین

منم سه دفعه ثبت نام کردم هر دفعه به این مرحله رسید ، یعنی وقتی سابمیت آخر رو زدم که کد بده برگشت صفحه اول !!!!!!! هیچ دکمه ای هم نداشت ، دفعه چهارم ثبت شد و کد هم داد ، حالا نمیدونم دفعه های قبل رو هم حساب میکنه و حذف میشم یا نه!!!!!!  ولی فکر کنم حذف بشم چون وقتی برمیگشت صفحه اول رو قسمت  photograph  مینوشت که عکس شما آپلود شده است !!! اگه ثبت نکرده باشه که عکس آپلود نمیشه !!! شانس مذخرف ، از من بدشانس تر دیدین؟!!! امسال هم پرید اه  Sad

قکر نکنم من خوندم دیدم نوشتن که بررسی میشین اگه ثبت بشه تا 1 ماه جواب میدیم اگه نشه دوباره ثبت نام کنین -احتمال هم بده که ثبت نشه
تشکر کنندگان: j@vad ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 14:56)mohammad68 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 14:36)azimi1368 نوشته:  
چیزیم نیس اون پایین

منم سه دفعه ثبت نام کردم هر دفعه به این مرحله رسید ، یعنی وقتی سابمیت آخر رو زدم که کد بده برگشت صفحه اول !!!!!!! هیچ دکمه ای هم نداشت ، دفعه چهارم ثبت شد و کد هم داد ، حالا نمیدونم دفعه های قبل رو هم حساب میکنه و حذف میشم یا نه!!!!!!  ولی فکر کنم حذف بشم چون وقتی برمیگشت صفحه اول رو قسمت  photograph  مینوشت که عکس شما آپلود شده است !!! اگه ثبت نکرده باشه که عکس آپلود نمیشه !!! شانس مذخرف ، از من بدشانس تر دیدین؟!!! امسال هم پرید اه  Sad

قکر نکنم من خوندم دیدم نوشتن که بررسی میشین اگه ثبت بشه تا 1 ماه جواب میدیم اگه نشه دوباره ثبت نام کنین -احتمال هم بده که ثبت نشه
دوست عزیز تا زمانی که شماره کافریم نگیرید یعنی ثبت نام شما کامل نشده است .
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
تشکر کنندگان: jsmlz
با سلام. یکی از دوستان سوالی پرسید که بهتر دیدم ناظم محترم هم نظر خودشان را بدهند.سوال: آیا فرزند 19 ساله و دیپلمه خانواده میتواند هم زیر مجموعه پدر و مادر ثبت نام کند و هم اینکه خودش به تنهایی ثبت نام کند؟ (یعنی سه مرتبه شانس شرکت در قرعه کشی) و آیا ثبت نام قبلی باطل نمیشود؟
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

سلام
من هم پیغام If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: برام میاد
(2016-10-05 ساعت 15:33)reza_khoshtip نوشته:  سلام
من هم پیغام If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: برام میاد

منم سه بار زدم همین شد دفعه چهارم کد داد، فکر کنم حذف کنه
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: milade ، jsmlz
احتمالش خیلی کمه که حذف کنه چون کد دریافت نکردیم
الآن برای بار دوم کد داد
(2016-10-05 ساعت 15:37)azimi1368 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 15:33)reza_khoshtip نوشته:  سلام

با عرض پوزش بگا رفت ، حذف شدی رفت پی کارش مثل من، منم سه بار زدم همین شد دفعه چهارم کد داد، فکر کنم حذف کنه

خب تبریک میگم همگیتون :دی
ایشالله سال دیگه :دی

اما سال دیگه مصمم تر ثبت نام میکنید حتماً و اسمتون در میاد.
ولی خدایی خوش به حالتون از همین الان راحتید دغدغه ندارید دیگه :دی

منم با خیال راحت میگذارم روز آخر که باگا برطرف بشه، ثبت نام میکنم برنده میشم اسمم در میاد یه آب هم روش :دی

پ.ن: نگران نباشید. ثبت نام شما انجام نشده به همین دلیل اطلاعات شما در لایه نشست باقی مونده و با بازگشت به صفحه اول هنوز سرور میتونه عکس رو براتون بازیابی کنه از نشست مربوطه.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: Azarakhsh43 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 12:30)m64kh نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 23:21)Reza2018 نوشته:  اگه عکسی که فرستاده باشیم مشکل داشته باشه خودش Errorمیده؟؟؟ من ثبت نام کردم کدم گرفتم اخه میترسم اشتباهی عکس یه گلدون فرستاده باشم!!!!!

کد که گرفتی دیگه جای ترس و نگرانی نیست؛ چون در هر حال روند کار از دست‌تون خارج شده.
اگه درست باشه که هیچی، نگرانی نداره. اگه گلدون هم باشه بازم هیچی! چون نگرانی چیزی رو درست نمی‌کنه. اگه دوباره ثبت نام کنی، مطمئنا از قرعه‌کشی حذف‌تون می‌کنن.

امیدوارم که درست ثبت نام کرده باشی و برنده هم بشی  Smile

ممنون ایشلا شما هم برنده بشید نگرانیم رفع شد گلدون نفرستادم چون دوباره رفتم عکس گلدون اپلود کردم داخل سایتش قبول نمیکرد ایرور میداد میگفت سایز عکس نور عکس درست نیست ولی برا عکس خودم ایراد نمیگرفت پس اگه عکس فرستادید کد بهتون داده عکس مشکلی نداشته بجز اینکه عکس مال سال های قبل بوده باشه یا با مشخصات تکراری دو بار ثبت نام کرده باشید
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان: m64kh ، jsmlz
(2016-10-04 ساعت 23:21)Reza2018 نوشته:  اگه عکسی که فرستاده باشیم مشکل داشته باشه خودش Errorمیده؟؟؟ من ثبت نام کردم کدم گرفتم اخه میترسم اشتباهی عکس یه گلدون فرستاده باشم!!!!!

گلدون رو اماده مصاحبه کن.
البته به نظرم تیپ اسپورت هم بزنه بهش میاد. شاید اولین گلدونی باشه که همچین شانسی داره : ))
تشکر کنندگان: dxmt ، Reza2018 ، jsmlz
سلام خدمت همه مهاجری های امریگایی(-: دوباره روز از نو روزی از نو
امیدوارم امسال هر کس واقعا به این ویزا نیاز داره خدای مهربون بزاره توو تقدیرش و به ارزوش برسه...
منم بار اول موقع ثبت نام به مشکل خوردم و دفعه دوم بهم کد داد )-:
خدا کنه حذف نشده باشیم
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان: j@vad ، Azarakhsh43 ، lilistar ، shahram LA ، jsmlz
مبارکه Big Grin
[عکس: 703.jpg]
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان