کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
با سلام. خواهشن یکی جواب منو بده . سال پیش که ثبت نام کردم گزینه شماره شیش تیک yes بود و من کشور ایران رو انتخاب میکردم ولی الان نمیشه حتما باید گزینه نه یا no رو بزنم تا بتونم اسم کشور رو انتخاب کنم . یکی بگه جریان چیه
موفق باشید SmileSmile
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 20:43)Reza2018 نوشته:  خوب خیلیا میگن لاتاری یک پروسه کاملا شانسی نیست !!!!!شما چقدر با هاش موافقید و ما موقع ثبت نام فقط 14 تا از اطلاعات شخصی خودمون استفاده میکنیم به نظر شما چقدر تاثیر داره مدرک سن و عکس تو قبول شدن و نشدن اخه من یکی دیدم پنچ سال برنده شده بود هر سال براش یه مشکلی پیش اومده بود نرفته بود  اولش باورم نشد تا این که ازش کد dv2016 وdv2017 گرفتم و دیدم راست میگه داشتم سکته میزدم چجوری ممکنه اخه مگه یک درصد شانس نیست چجوری یکی 10 سال برنده نمیشه بعد یکی پنچ سال البته غیر متوالی برنده میشه؟؟

قبل از بررسی هر چیز دیگه ای اونا با عکس شما کار دارن و دلیل این که خیلی رو عکس حساس هستند هم همینه.(اگه دقت کنید از سایر شرایط ثبت نام خیلی سریع رد میشن ولی در مورد عکس این همه سخت گیری دارن که بی علت هم نیست)
از طریق نرم افزارهای تشخیص چهره برآورد نسبی از شخصیت افراد انجام میدن تا مشخص بشه این شخص با توجه به مشخصه های ظاهری و علائم روان شناسی موجود در چهره چه جور آدمی هست.عادم مصممیه؟ عادم یک دنده ایه؟عادم متعصبیه؟ استعداد گرایش به خلافکاری رو داره؟و....
کل این روند بلافاصله پس از دریافت کد رجیستر ثبت نام انجام میشه و اگه از این مرحله جون سالم به در ببرین فایل شما میره زیر دست آفیسر اولیه و سایر شرایط مثل کشور و مدرک و سن و تاهل و این چیزها چک میشه که اونم نهایت ظرف 10 روز انجام میشه.ماکسیمم 2 هفته بعد از ثبت نام اسم شما وارد استخر قرعه کشی میشه و 1 ماه بعد از اتمام مهلت ثبت نام هم قرعه کشی انجام میشه(اوایل دسامبر قبولی ها مشخصن)
حالا یه عده فکر میکنن که اگه تو عکس بخندن یا اخم کنن اثر مثبت و یا منفی خواهد داشت که به نظر من هیچ کدوم از اینها نیست .چون کسی نمیتونه ذات اصلی و شخصیت اصلی خودشو پشت لبخند و یا اخم پنهان کنه و اونها به تکنولوژی تشخیص شخصیت افراد با ضریب خطای حداقل دست پیدا کردن اون هم فقط از طریق عکس شما و این چیزیه که کنترل اون خارج از ید همه افراده.
توصیه میکنم اون شخصی رو که گفتید چند بار قبول شده رو از جهت شخصیتی بررسی کنید اونوقت به احتمال خیلی زیاد جواب مناسب رو پیدا خواهید کرد
(تمام موارد فوق نظر شخصی منه و میتونه غلط باشه ولی احتمال صحت اون با عقل و منطق توجیه پذیره)
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: Reza2018 ، samane1363
(2016-10-13 ساعت 00:57)Phoenix7 نوشته:  
(2016-10-12 ساعت 20:43)Reza2018 نوشته:  خوب خیلیا میگن لاتاری یک پروسه کاملا شانسی نیست !!!!!شما چقدر با هاش موافقید و ما موقع ثبت نام فقط 14 تا از اطلاعات شخصی خودمون استفاده میکنیم به نظر شما چقدر تاثیر داره مدرک سن و عکس تو قبول شدن و نشدن اخه من یکی دیدم پنچ سال برنده شده بود هر سال براش یه مشکلی پیش اومده بود نرفته بود  اولش باورم نشد تا این که ازش کد dv2016 وdv2017 گرفتم و دیدم راست میگه داشتم سکته میزدم چجوری ممکنه اخه مگه یک درصد شانس نیست چجوری یکی 10 سال برنده نمیشه بعد یکی پنچ سال البته غیر متوالی برنده میشه؟؟

قبل از بررسی هر چیز دیگه ای اونا با عکس شما کار دارن و دلیل این که خیلی رو عکس حساس هستند هم همینه.(اگه دقت کنید از سایر شرایط ثبت نام خیلی سریع رد میشن ولی در مورد عکس این همه سخت گیری دارن که بی علت هم نیست)
از طریق نرم افزارهای تشخیص چهره برآورد  نسبی از شخصیت افراد انجام میدن تا مشخص بشه این شخص با توجه به مشخصه های ظاهری و علائم روان شناسی موجود در چهره چه جور آدمی هست.عادم مصممیه؟ عادم یک دنده ایه؟عادم متعصبیه؟ استعداد گرایش به خلافکاری رو داره؟و....
کل این روند بلافاصله پس از دریافت کد رجیستر ثبت نام  انجام میشه و اگه از این مرحله جون سالم به در ببرین فایل شما میره زیر دست آفیسر اولیه و سایر شرایط مثل کشور و مدرک و سن و تاهل و  این چیزها چک میشه که اونم نهایت ظرف 10 روز انجام میشه.ماکسیمم 2 هفته بعد از ثبت نام اسم شما وارد استخر قرعه کشی میشه و 1 ماه بعد از اتمام مهلت ثبت نام هم قرعه کشی انجام میشه(اوایل دسامبر قبولی ها مشخصن)
حالا یه عده فکر میکنن که اگه تو عکس بخندن یا اخم کنن اثر مثبت و یا منفی خواهد داشت که به نظر من هیچ کدوم از اینها نیست .چون کسی نمیتونه ذات اصلی و  شخصیت  اصلی خودشو پشت لبخند و یا اخم پنهان کنه و اونها به تکنولوژی تشخیص  شخصیت افراد با ضریب خطای حداقل  دست پیدا کردن اون هم فقط از طریق عکس  شما و این چیزیه که  کنترل اون خارج از ید همه  افراده.
توصیه میکنم اون شخصی رو که  گفتید چند بار قبول شده رو از جهت شخصیتی بررسی کنید اونوقت به احتمال خیلی زیاد جواب مناسب رو پیدا خواهید کرد
(تمام موارد فوق نظر شخصی منه و میتونه غلط باشه ولی احتمال صحت اون با عقل و منطق   توجیه پذیره)
به نظر منم یه چیزی تو همین مایه ها باید باشه اخه نمیشه یکی پنچ بار برنده بشه یکی هیچی جالب بود ولی این امریکا جهان خوار چقدر پیشرفت کرده که با یه عکس همه چی دستش میاد. http://www.doustiha.ir/1392/02/13/شخصیت-...-چهره.html. این لینکم غیر مرتبط نیست
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان: Phoenix7
با سلام
یه سوال داشتم
دوستان فکر میکنین داشتن ریش بلند مشکلی ایجاد کنه ؟ منظورم عکسه

تشکر کنندگان:
سلام به همه اومدم با دوتا سوال خعلی مهم:
۱. من در زمان دبیرستان یکسال و نیم ترک تحصیل کردم و دوباره رفتم دیپلم گرفتم، دیپلمم نظام جدیده یعنی ۱۱ سال. و پیش دانشگاهی هم نرفتم. اما الان در حال تحصیلم برای فوق دیپلم در علمی کاربردی، و ترم دومم. الان بزنم درحال تحصیل؟ و در صورت قبولی در لاتاری و مصاحبه احتمال اینکه مدر فوق رو گرفته باشم زیاده، اما دانشگاه مدرک موقت رو حتی با یکسال تاخیر میده. مدرک اصلی بماند کی میاد... با این حساب چه مدرکی باید تحویل بدم؟ اصن مورد قبول سفارت هست؟
سوال بعدی: معمولا در مصاحبه چی پرسیده میشه؟

Lottery 2012 Not been selected
Lottery 2013 Not been selected
Lottery 2014 Not been selected
Lottery 2015 Not been selected
Lottery 2016 Not been selected
Lottery 2017 Not been selected
Lottery 2018 Not been selected
تشکر کنندگان:
با سلام. خواهشن یکی جواب منو بده . سال پیش که ثبت نام کردم گزینه شماره شیش تیک ‎yes‎ بود و من کشور ایران رو انتخاب میکردم ولی الان نمیشه حتما باید گزینه نه یا no رو بزنم تا بتونم اسم کشور رو انتخاب کنم . یکی بگه جریان چیه
موفق باشید SmileSmile
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 19:25)barsisa نوشته:  سلام  دوستان  امسال  برای قسمت تاریخ تولد  ماه رو برخلاف سالهای گذشته نام ماه رو نیاز ندونسته    حالا سوال اینه که باید برای مثال  برای شهریور بزنیم 08؟ یا بنویسم Au? ممنون

فقط عدد وارد کنید .
معمولا تو هر فرمی در صورتی که از شما خواسته بشه نام ماه میلادی رو درج کنید لیست ماه ها رو در فرم قرار میدن.
2012-2017
تشکر کنندگان:
(2016-10-13 ساعت 03:09)yoosef61 نوشته:  با سلام. خواهشن یکی جواب منو بده . سال پیش که ثبت نام کردم گزینه شماره شیش تیک ‎yes‎ بود و من کشور ایران رو انتخاب میکردم ولی الان نمیشه حتما باید گزینه نه یا no رو بزنم تا بتونم اسم کشور رو انتخاب کنم . یکی بگه جریان چیه

این گزینه از شما سوال میپرسه که آیا کشور شما واجد شرایط شرکت در قرعه کشی هست یا نه
اگه ایرانی هستید اصلا نیازی به تغییر توی گزینه 6 نیست و توی همون حالت پیش فرض Yes باید بمونه.
2012-2017
تشکر کنندگان:
(2016-10-13 ساعت 02:23)microbit نوشته:  سلام به همه اومدم با دوتا سوال خعلی مهم:
۱. من در زمان دبیرستان یکسال و نیم ترک تحصیل کردم و دوباره رفتم دیپلم گرفتم، دیپلمم نظام جدیده یعنی ۱۱ سال. و پیش دانشگاهی هم نرفتم. اما الان در حال تحصیلم برای فوق دیپلم در علمی کاربردی، و ترم دومم. الان بزنم درحال تحصیل؟ و در صورت قبولی در لاتاری و مصاحبه احتمال اینکه مدر فوق رو گرفته باشم زیاده، اما دانشگاه مدرک موقت رو حتی با یکسال تاخیر میده. مدرک اصلی بماند کی میاد... با این حساب چه مدرکی باید تحویل بدم؟ اصن مورد قبول سفارت هست؟
سوال بعدی: معمولا در مصاحبه چی پرسیده میشه؟

شما اگه مدرک فوق دیپلم رو کسب هم نکرده باشید با داشتن یکسال تحصیل در دانشگاه سفارت مدرک تحصیلی شمارو تایید میکنه . چون 11 سال دبیرستان تحصیل کردید + 1 سال هم دانشجو بودین که کلا میشه 12 سال و کافیه مدارک دانشگاهی که نشون بده شما یکسال تحصیل کردید رو از دانشگاه خود دریافت کنید و به سفارت ارئه کنید.
2012-2017
تشکر کنندگان: copol ، microbit
(2016-10-12 ساعت 22:40)aralam نوشته:  سلام خدمت مدیر محترم گروه و دوستان عزیز
یه سوال داشتم از خدمتتون و اون اینکه کسانی که تو لاتاری 2017 برنده شده اند میتونن برای لاتاری 2018 نیز ثبت نام کنند؟

سلام

بله می تونید ثبت نام کنید و هیچ مشکلی نداره
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 22:28)reza_khoshtip نوشته:  سلام
یکی از دوستان مدرک دیپلم کار و دانش 11 ساله روزانه + پیش دانشگاهی آموزشگاه از راه دور داره آیا مورد قبوله؟

سلام

خیر متاسفانه قبول نیست
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-10-13 ساعت 04:45)matin.sh نوشته:  
(2016-10-12 ساعت 22:28)reza_khoshtip نوشته:  سلام
یکی از دوستان مدرک دیپلم کار و دانش 11 ساله روزانه + پیش دانشگاهی آموزشگاه از راه دور داره آیا مورد قبوله؟

سلام

خیر متاسفانه قبول نیست

دوست عزیز ممنون
پس این دوستمون فقط باید وارد دانشگاه بشه تا بتونه ثبت نام کنه درسته؟
لینک معتبری در این مورد داری؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-13 ساعت 00:57)Phoenix7 نوشته:  
(2016-10-12 ساعت 20:43)Reza2018 نوشته:  خوب خیلیا میگن لاتاری یک پروسه کاملا شانسی نیست !!!!! ............
قبل از بررسی هر چیز دیگه ای اونا با عکس شما کار دارن و دلیل این که خیلی رو عکس حساس هستند هم همینه...............

والله اگر به چهره بود من 10 بود داشتم آمریکا زندگی میکردم Big Grin

تعریف از خودم نباشه Shy

همیشه اطرافیانم میگن " تو با این قیافه و رفتار تو ایران داری تلف میشی ، تو خیلی قانونمند و منظبط هستی به درد ایران نمیخوری کلا طرز فکرت به درد کشور های جهان سوم نمیخوره ، بکن از این ایران کوفتی " Big Grin

اما زهی خیال باطل Sad

تمام قصه بی حاصل بود
هنوزم غصه ما رو میسوزونه
چمدانی نشسته بر دوشم    زخم هایی به قلب مغلوبتم
پرتگاهی به نام آزادی    مقصد راه آهنم باشد

تشکر کنندگان:
کاندا لاتاری نداره؟؟؟
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 11:44)DJMOKHTAR نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 15:35)DJMOKHTAR نوشته:  فکر میکنم اگه کسی یکبار رد بشه دیگه همیشه توسط سیستم رد میشه ! و این کار برای کاهش زمان بررسی پرونده ها صورت میگیره که کیس های جدید رو بررسی کنن و به نظر من حتی در قرعه کشی شرکت هم داده نمیشه

تا حالا کسی بوده یکی دو سال رد بشه بعد پذیرفته بشه ؟

دوستان کسی نظری نداره ؟

سلام
بله خیلی اتفاق افتاده !!
همه برنده ها سال اولی نیستن .
امیدوار باشید .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان