کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-11 ساعت 16:56)Richard نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 12:28)matin.sh نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 11:18)farh@d نوشته:  عزیز مدرک رو خود اموزش پرورش میده!! خرید چی؟ میگم باید تمام واحدها پاس بشه و باید امتحان بدیشون. 2سال پیش امتحان دادم و 4 واحدم رو نتونستم پاس کنم. وقتی مدرک رو خود اموزش پروش میده مشکلی هست مگه براش؟

سلام

سفارت مدرک دیپلم (بزرگسالان. شبانه و از راه دور(غیر حضوری) رو قبول نداره) فقط مدرک روزانه و حضوری که در نظام جدید + پیش دانشگاهی

و تا جایی که من میدونم یه جایی تو مدرکت نوشته میشه که از راه دور و غیر حضوری بوده اما باز هم در این باره بپرسید که مطمن شید

موفق باشید

درسته كه ديپلم كار و دانش - فني حرفه اي يازده ساله حساب ميشن اما اگه يك سال پيش دانشگاهي بخونيم ديپلم ما ميشه ١٢ سال و مورد تاييد سفارت هست. اينطور كه شما نوشتين (فقط مدرک روزانه و حضوری که در نظام جدید + پیش دانشگاهی) كاربر فكر ميكنه كه اگه پيش دانشگاهي بزرگسالان هم بخونه مورد تاييد سفارت نيست درسته؟

بله تا جایی که من میدونم و پارسال هم شنیدم پیش دانشگاهی بزرگسالان هم مورد تایید نیست
ولی نمیگم واسه پیش دانشگاهیم همینطوره فقط شنیدم
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان:
(2016-09-30 ساعت 15:35)DJMOKHTAR نوشته:  فکر میکنم اگه کسی یکبار رد بشه دیگه همیشه توسط سیستم رد میشه ! و این کار برای کاهش زمان بررسی پرونده ها صورت میگیره که کیس های جدید رو بررسی کنن و به نظر من حتی در قرعه کشی شرکت هم داده نمیشه

تا حالا کسی بوده یکی دو سال رد بشه بعد پذیرفته بشه ؟

دوستان کسی نظری نداره ؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 16:57)milad67a نوشته:  اتفاقا اصلا ترجمه اونها انگار نياز به دادگستري و امور خارجه نداره

پس حله دیگه.
اما اینو به جون بخرید که اگر بفهمند و یا هر مساله دیگه، تمام. خداحافظ امریکا!
تشکر کنندگان: milad67a
رو مدرک دیپلمم گوشش نوشته شده اموزشگاه از راه دور با مهر. فک کنم ثبت نکنم بهتر باشه
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 13:14)farh@d نوشته:  رو مدرک دیپلمم گوشش نوشته شده اموزشگاه از راه دور با مهر. فک کنم ثبت نکنم بهتر باشه

مگه دیپلم 11 سالتو روزانه نگرفتی؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 13:50)reza_khoshtip نوشته:  
(2016-10-12 ساعت 13:14)farh@d نوشته:  رو مدرک دیپلمم گوشش نوشته شده اموزشگاه از راه دور با مهر. فک کنم ثبت نکنم بهتر باشه

مگه دیپلم 11 سالتو روزانه نگرفتی؟

شبانه Cool
تشکر کنندگان:
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان. امسال هم برای سومین سال ثبت نام خواهم کرد. واقعا اصلا یادم نبود که ثبت نام نزدیکه. به امید قبولی همه بچه های مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
سلام قسمت تعداد فرزندان برای افراد مجرد باید خالی بزاریم یا صفر بزنینم؟
2015
2016
2017
2018
2019
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 18:07)lighter نوشته:  سلام قسمت تعداد فرزندان برای افراد مجرد باید خالی بزاریم یا صفر بزنینم؟

سلام

با توجه به اینکه در بعضی کشور های افراد مجرد می توانند دارای فرزند شوند بهتره فیلد را خالی نزارید و صفر بگذارید.

Big Grin

۱۴. تعداد فرزندان:
افراد مجرد در این قسمت عدد 0 (صفر) را وارد نمایند.

(اجباری) در این قسمت تعداد فرزندان خود در روز ثبت نام را بنویسید. شما باید اسم بچه‌هایی که شما پدر یا مادرشان هستید و در روز ثبت نام مجرٌد و زیر ۲۱ سال دارند را بنویسید، حتی اگر از همسرتان جدا شده‌اید، بچه‌ها با شما زندگی نمی‌کنند و آن‌ها قصد مهاجرت به ایالات متحده را ندارند. علاوه بر این شما باید اسم و مشخصات فرزندانی(زیر ۲۱ سال و مجرٌد) که به فرزند خواندگی قبول کرده‌اید یا بچه‌های همسرتان هستند بنویسید حتی اگر از همسرتان جدا شده‌اید، با بچه‌ها زندگی نمی‌کنید و آن‌ها قصد مهاجرت به ایالات متحده را ندارند. در صورتی که اسم تمام فرزندان خود را مطابق بالا ننویسید در صورت قبولی به شما و افراد خانواده ویزا تعلٌق نمی‌گیرد. نیازی به نوشتن اسم فرزندانی که در روز ثبت نام شهروند ایالات متحده یا دارای گرین کارت هستند نمی‌باشد.

توجه : افرادی که مجرد هستند فقط همین یک فرم (فرم اول) را می بایست تکمیل نمایند و تنها افرادی که متأهل هستند می بایست فرم بعدی که مربوط به مشخصات همسر و فرزندان خودشان می باشد را تکمیل نمایند.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: lighter
سلام دوستان امسال برای قسمت تاریخ تولد ماه رو برخلاف سالهای گذشته نام ماه رو نیاز ندونسته حالا سوال اینه که باید برای مثال برای شهریور بزنیم 08؟ یا بنویسم Au? ممنون
تشکر کنندگان:
Sad 
خوب خیلیا میگن لاتاری یک پروسه کاملا شانسی نیست !!!!!شما چقدر با هاش موافقید و ما موقع ثبت نام فقط 14 تا از اطلاعات شخصی خودمون استفاده میکنیم به نظر شما چقدر تاثیر داره مدرک سن و عکس تو قبول شدن و نشدن اخه من یکی دیدم پنچ سال برنده شده بود هر سال براش یه مشکلی پیش اومده بود نرفته بود اولش باورم نشد تا این که ازش کد dv2016 وdv2017 گرفتم و دیدم راست میگه داشتم سکته میزدم چجوری ممکنه اخه مگه یک درصد شانس نیست چجوری یکی 10 سال برنده نمیشه بعد یکی پنچ سال البته غیر متوالی برنده میشه؟؟
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان:
ححالا که بحث مدرک داغه ، بازم جهت اطمینان میپرسم ، الان که دارم ارشد(فوق لیسانس) میخونم مدرک تحصیلی مو باید همون لیسانس بزنم درسته ؟ university‎ degree ?!
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستان مدرک دیپلم کار و دانش 11 ساله روزانه + پیش دانشگاهی آموزشگاه از راه دور داره آیا مورد قبوله؟
تشکر کنندگان:
سلام خدمت مدیر محترم گروه و دوستان عزیز
یه سوال داشتم از خدمتتون و اون اینکه کسانی که تو لاتاری 2017 برنده شده اند میتونن برای لاتاری 2018 نیز ثبت نام کنند؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-12 ساعت 18:07)lighter نوشته:  سلام قسمت تعداد فرزندان برای افراد مجرد باید خالی بزاریم یا صفر بزنینم؟

سلام دوست عزیز0 بزار
تشکر کنندگان: lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان