کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام

دوست من میخواد ثبت نام کنه و متاهل هست. شوهر ایشون مدرک دیپلم 11 ساله دارند و خود ایشون هم فوق دیپلم.
1- آیا حتما باید به صورت دو نفره ثبت نام صورت پذیرد. یعنی خانم به عنوان نفر اصلی پرونده و اقا به عنوان زیرمجموعه.
2- آیا می توان به صورت انفرادی برای خانم فرم تکمیل کرد؟

با تشکر
تشکر کنندگان: jsmlz
سلام .من امروز ثبت نام کردم ولی confirmation number نداد بهم میخواستم ببینم چه طوریه دوباره باید ثبت نام کنم
(2016-10-11 ساعت 10:24)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 09:07)farh@d نوشته:  ممنون بابت جوابتون. ببینید من دیپلمم کامپیوتره کاروادانش هست. به ... (مدرک رو نمیخریم).

والله فرقی با خریدن نداره میخوای ما رو گول بزنی یا خودتو

عزیز مدرک رو خود اموزش پرورش میده!! خرید چی؟ میگم باید تمام واحدها پاس بشه و باید امتحان بدیشون. 2سال پیش امتحان دادم و 4 واحدم رو نتونستم پاس کنم. وقتی مدرک رو خود اموزش پروش میده مشکلی هست مگه براش؟
بازم مثل هر سال همه جو گیر شدنو دارن راجع به روند بعد از قبولی بحث می کنن!
یعنی خود قبولی انقدر بی اهمیت و راحته که خیلی ها به سرعت ازش گذشتن و حتی بهش فکر هم نمی کنن
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: Tero.guy ، hosseinix ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 14:10)20max نوشته:  سلام دوستان
من یه‌سوال در مورد ثبت نام DV-2018 داشتم.
من خودم چند روز پیش ثبت نام‌کردم confirmation هم گرفتم.
الان پدرم هم میخواد خودش ثبت نام‌کنه که اطلاعات همه اعضای خانواده زیر ۲۱ سال لازمه..
میخواستم ببینم من که الان ۱۹ سالمه و پدرم باید اطلاعات منو هم وارد کنه،confirmationخودم باطل میشه یا نه؟
ممنون??
در ضمن عکسی که خودم باهاش ثبت نام کردم اگه دوباره پدرم تو اطلاعات من تو ثبت نام خودش بزاره مشکلی ایجاد نمیشه؟
پیشاپیش ممنون??

سلام

خیر باطل نمیشه

خیر مشکلی ایجاد نمیکنه

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: 20max ، jsmlz
(2016-10-11 ساعت 11:18)farh@d نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 09:07)farh@d نوشته:  ممنون بابت جوابتون. ببینید من دیپلمم کامپیوتره کاروادانش هست. به ... (مدرک رو نمیخریم).

عزیز مدرک رو خود اموزش پرورش میده!! خرید چی؟ میگم باید تمام واحدها پاس بشه و باید امتحان بدیشون. 2سال پیش امتحان دادم و 4 واحدم رو نتونستم پاس کنم. وقتی مدرک رو خود اموزش پروش میده مشکلی هست مگه براش؟

سلام

سفارت مدرک دیپلم (بزرگسالان. شبانه و از راه دور(غیر حضوری) رو قبول نداره) فقط مدرک روزانه و حضوری که در نظام جدید + پیش دانشگاهی

و تا جایی که من میدونم یه جایی تو مدرکت نوشته میشه که از راه دور و غیر حضوری بوده اما باز هم در این باره بپرسید که مطمن شید

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: farh@d ، jsmlz
[/quote]

سلام

سفارت مدرک دیپلم (بزرگسالان. شبانه و از راه دور(غیر حضوری) رو قبول نداره) فقط مدرک روزانه و حضوری که در نظام جدید + پیش دانشگاهی

و تا جایی که من میدونم یه جایی تو مدرکت نوشته میشه که از راه دور و غیر حضوری بوده اما باز هم در این باره بپرسید که مطمن شید

موفق باشید
[/quote]

دوست عزیز ایشان مدرک دیپلم 11 ساله رو سال 89 گرفتند و فقط 1 سال پیش دانشگاهی رو دارند غیر حضوری میخونند
تشکر کنندگان: farh@d ، jsmlz
و باز هم لاتاری
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
دوستان یه سوال, من دیشب برای دوستم ثبت نام کردم, کانفریمشن نامبر هم گرفتم, فقط برام یه سوالی پیش اومد
تو مراحل ثبت نام, بعدازاینکه عکس رو انتخاب میکنیم آیا عکس رو بهمون نشون هم میده؟ تو ثبت نام من نشون نداد, فقط گفت که عکس دریافت شد و بعد هم تو مرحله چک کردن هم باز عکس رو نشون نداد و هیچ ارور دیگه هم نبود, کد تاییدیه رو داد
فک کنم سالهای قبل عکس رو نشون میداد، نمیداد؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 12:28)matin.sh نوشته:  

سلام

موفق باشید

اول از همه من ثبت نام نکردم هنوز چون میخوام مطمن بشم و الکی ثبت نکنم
ممنون بابت جوابتون. همانطور که دوست یالا اقای رضای عزیز گفتن؛ من دیپلمم رو سال 89 گرفتم. و الان فقط یک سال پیش مونده که دارم غیر حضوری میخونم.

ایا این یک سال پیشی که من دارم غیر حضوری میخونم مشکل دار خواهد بود؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من براي چندتا از دوستام رو هرسال ثبت نام ميكنم. زبانشون ضعيفه.يكي از اونها قبول شد امسال. اما پسر اين اقا ٢٨ساله هست. تمام خانواده در كيس هستن غير از دوست من. ايا اين دوست من نميتونه هيچ جور بره؟
سوال بعديم اينه كه من برا پدر يكي از دوستام ثبت نام كردم. بهش ميگم مگه بابات ديپلم داره؟ميگه نه اما اگه قبول بشه مايه ميديم ميخريم!!!مگه ميشه خريد؟مگه ديپلم خريدنيه!!!البته توو نت هم ديدم كه نوشتن يه چيزايي
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 15:27)milad67a نوشته:  سلام دوستان. من براي چندتا از دوستام رو هرسال ثبت نام ميكنم. زبانشون ضعيفه.يكي از اونها قبول شد امسال. اما پسر اين اقا ٢٨ساله هست. تمام خانواده در كيس هستن غير از دوست من. ايا اين دوست من نميتونه هيچ جور بره؟
سوال بعديم اينه كه من برا پدر يكي از دوستام ثبت نام كردم. بهش ميگم مگه بابات ديپلم داره؟ميگه نه اما اگه قبول بشه مايه ميديم ميخريم!!!مگه ميشه خريد؟مگه ديپلم خريدنيه!!!البته توو نت هم ديدم كه نوشتن يه چيزايي

میشه توی ایران دکترا هم داشت اما نداشت.
اما چون اینها باید به امضا و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه برسه اگر بفهمن پوست از سرش میکنن به جرم جعل اسناد دولتی...
تشکر کنندگان:
(2016-10-11 ساعت 12:28)matin.sh نوشته:  

سلام

موفق باشید

درسته كه ديپلم كار و دانش - فني حرفه اي يازده ساله حساب ميشن اما اگه يك سال پيش دانشگاهي بخونيم ديپلم ما ميشه ١٢ سال و مورد تاييد سفارت هست. اينطور كه شما نوشتين (فقط مدرک روزانه و حضوری که در نظام جدید + پیش دانشگاهی) كاربر فكر ميكنه كه اگه پيش دانشگاهي بزرگسالان هم بخونه مورد تاييد سفارت نيست درسته؟
2012-2017
تشکر کنندگان: farh@d
(2016-10-11 ساعت 16:49)milade نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 15:27)milad67a نوشته:  سلام دوستان. من براي چندتا از دوستام رو هرسال ثبت نام ميكنم. زبانشون ضعيفه.يكي از اونها قبول شد امسال. اما پسر اين اقا ٢٨ساله هست. تمام خانواده در كيس هستن غير از دوست من. ايا اين دوست من نميتونه هيچ جور بره؟

میشه توی ایران دکترا هم داشت اما نداشت.
اما چون اینها باید به امضا و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه برسه اگر بفهمن پوست از سرش میکنن به جرم جعل اسناد دولتی...

اتفاقا اصلا ترجمه اونها انگار نياز به دادگستري و امور خارجه نداره
تشکر کنندگان: Tero.guy
(2016-10-11 ساعت 10:33)behmot نوشته:  سلام

دوست من میخواد ثبت نام کنه و متاهل هست. شوهر ایشون مدرک دیپلم 11 ساله دارند و خود ایشون هم فوق دیپلم.
1- آیا حتما باید به صورت دو نفره ثبت نام صورت پذیرد. یعنی خانم به عنوان نفر اصلی پرونده و اقا به عنوان زیرمجموعه.
2- آیا می توان به صورت انفرادی برای خانم فرم تکمیل کرد؟

با تشکر

سلام
1- بله . غیر ازین در ثبت نام نوشته بشه بعد از قبولی دروغ تلقی میشه و کیس رد میشه .
2- چرا انفرادی ؟! فرقی که نمیکنه به هر حال باید نام همسر و فرزندانشون در ثبت نامشون وارد بشه .چه بخان باهاشون برن و چه نخان برن .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان