موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-17 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-17 ساعت 15:10 توسط darabi.)
از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه
اما خیلی وقته واسه ما از سه گذشته و بازی نشده ...
فقط امسال بر خلاف سال های دیگه - امضاء را درست کردم خخخ
در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-16 ساعت 19:30)dv2017 نوشته: (2016-10-16 ساعت 16:49)Erebour نوشته: سلام دوستان خوبید؟میشه بگید تقریبا از اواسط اردیبهشت که جوابای اولیه میاد تا زمان نهایی که حتما باید قبل از اون وارد آمریکا بشید چقدر طول میکشه؟تقریبا اسفند ماه باید ایران رو ترک کنیم درسته؟
سلام ، مطابق سوال 30 دستورالعمل ثبت نام تا 8 مهر 97 فرصت اقدام داريد
If I am selected, for how long am I entitled to apply for a Diversity Visa
If you are selected in the DV-2018 program, you are entitled to apply for visa issuance only during U.S. government Fiscal Year 2018, which spans from October 1, 2017, through September 30, 2018. We encourage selectees to apply for visas as early as possible, once their program rank numbers become eligible
آهان..ممنون بخاطر جواب
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
رتبه:
0
40 تشکر در 12 ارسال
2016-10-17 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-17 ساعت 21:15 توسط Kaspersky.)
با سلام دوستان
یک سوال دارم فقط دقیق جواب بدهید
من شهر تولد پدرم رو اشتباهی وارد کردم
آیا در صورت قبولی ایشون پرونده رد میشود؟
الان توی فرم ثبت نام مادرم شهر محل تولد
پدرم رو چی وارد کنم (با توجه به این که شهر
رو اشتباهی وارد کردم؟)
سپاسگزارم.
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2016-10-18 ساعت 00:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-18 ساعت 00:54 توسط ?!Seattle.)
(2016-10-17 ساعت 21:13)Kaspersky نوشته: با سلام دوستان
یک سوال دارم فقط دقیق جواب بدهید
من شهر تولد پدرم رو اشتباهی وارد کردم
آیا در صورت قبولی ایشون پرونده رد میشود؟
الان توی فرم ثبت نام مادرم شهر محل تولد
پدرم رو چی وارد کنم (با توجه به این که شهر
رو اشتباهی وارد کردم؟)
سپاسگزارم.
در مورد شهر تولد می تونید بعد از قبولی اصلاح کنید و به خاطر آدرس یا شهر تولد پرونده رد نمی شه.
در فرم مربوط به مادرتون اطلاعات صحیح رو وارد کنید.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
(2016-10-17 ساعت 05:29)HadiMSC نوشته: دقیقا زمان ثبت نام تا کی هست ؟
کجا میشه دید تو سایت لاتاری
Our State Department Web site for the 2018 Diversity Visa program (DV-2018) is now open. The entry submission period for DV-2018 is from 12:00PM EDT (GMT -4) on October 4, 2016 to 12:00PM EST (GMT -5) on November 7, 2016. The entry form will only be available for submission during this period and this period only. Entries will NOT be accepted through the U.S. Postal Service.
اینجا
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه خواهش کنم جواب بدید
شما بک گراند عکستون رو توی فتوشاپ سفید میکنید؟؟ چجوری عکس میگیرید ک بک گراند حالت سایه روشن نمیشه؟ من دوتا عکاسی مختلف عکس گرفتم بک گراند عکسام یک دست نیست قسمتهای پایینش تیره تره،،
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
@Interuniversal@ مدیر جان کجایی پیدا نیستی
@msr839@ دیگه واس ما شعر نمیگی
@Pakpourasghar@ مثل پارسال تجربه هاتو با ما شر کن
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا چرا سوالی میکنیم کسی پاسخگو نیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید.
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.