کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
ما که واسه 2014 2015 اقدام کردیم برنده نشدیم 2016 2017 اقدامی نکردیم امسال دوباره ثبت نام کنیم ببینیم قسمت ما میشه امسال Smile
ارزوی قبولی واسه دوستانی که شرایطشو دارن
تشکر کنندگان: jalayevatan ، shahryar_eng ، Azarakhsh43
از قدیم گفتن تا سه نشه بازی نشه
اما خیلی وقته واسه ما از سه گذشته و بازی نشده ...

فقط امسال بر خلاف سال های دیگه - امضاء را درست کردم خخخ
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، Azarakhsh43
(2016-10-16 ساعت 19:30)dv2017 نوشته:  
(2016-10-16 ساعت 16:49)Erebour نوشته:  سلام دوستان خوبید؟میشه بگید تقریبا از اواسط اردیبهشت که جوابای اولیه میاد تا زمان نهایی که حتما باید قبل از اون وارد آمریکا بشید چقدر طول میکشه؟تقریبا اسفند ماه باید ایران رو ترک کنیم درسته؟

سلام ، مطابق سوال 30 دستورالعمل ثبت نام تا 8 مهر 97 فرصت اقدام داريد

If I am selected, for how long am I entitled to apply for a Diversity Visa

If you are selected in the DV-2018 program, you are entitled to apply for visa issuance only during U.S. government Fiscal Year 2018, which spans from October 1, 2017, through September 30, 2018.  We encourage selectees to apply for visas as early as possible, once their program rank numbers become eligible

آهان..ممنون بخاطر جواب
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahryar_eng ، نسل سوخته
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[عکس: scxp_mohajersara.com.gif]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alirezanz ، shahryar_eng ، نسل سوخته
[عکس: zkho_usa_(1).jpg]

[عکس: 4l1_usa_(1).png]

[عکس: pfqt_usa_(2).jpg]

[عکس: et6b_usa_(3).jpg]

[عکس: yfjr_usa_(4).jpg]

[عکس: gnwq_usa_(5).jpg]

[عکس: 62zf_usa_(6).jpg]

[عکس: be9e_usa_(7).jpg]

[عکس: hswb_usa_(8).jpg]

[عکس: 9ika_usa_(10).jpg]

[عکس: ropf_usa_(11).jpg]

Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، dv2017 ، alirezanz ، HadiMSC ، shahryar_eng ، نسل سوخته ، Azarakhsh43
با سلام دوستان
یک سوال دارم فقط دقیق جواب بدهید
من شهر تولد پدرم رو اشتباهی وارد کردم
آیا در صورت قبولی ایشون پرونده رد میشود؟
الان توی فرم ثبت نام مادرم شهر محل تولد
پدرم رو چی وارد کنم (با توجه به این که شهر
رو اشتباهی وارد کردم؟)

سپاسگزارم.
تشکر کنندگان:
(2016-10-17 ساعت 21:13)Kaspersky نوشته:  با سلام دوستان
رو اشتباهی وارد کردم؟)

سپاسگزارم.
سلام
کشورو اشتباه نزده باشین موردی نداره .
بعد از قبولی میتونین درستش کنین . کیستون رد نمیشه .
درباره اینکه چی وارد کنین من نظری نداریم . با تجربه ترا نظر بدن . Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: Kaspersky ، alirezanz ، shahryar_eng

مرسی بابت عکس های خیلی جذابی که ارسال کردین.
ای کاش معرفی هم میکردین Cool
Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: alirezanz ، Azarakhsh43
(2016-10-17 ساعت 21:13)Kaspersky نوشته:  با سلام دوستان
رو اشتباهی وارد کردم؟)

سپاسگزارم.

در مورد شهر تولد می تونید بعد از قبولی اصلاح کنید و به خاطر آدرس یا شهر تولد پرونده رد نمی شه.
در فرم مربوط به مادرتون اطلاعات صحیح رو وارد کنید.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: Kaspersky ، shahryar_eng
(2016-10-17 ساعت 05:29)HadiMSC نوشته:  دقیقا زمان ثبت نام تا کی هست ؟
کجا میشه دید تو سایت لاتاری
Our State Department Web site for the 2018 Diversity Visa program (DV-2018) is now open. The entry submission period for DV-2018 is from 12:00PM EDT (GMT -4) on October 4, 2016 to 12:00PM EST (GMT -5) on November 7, 2016. The entry form will only be available for submission during this period and this period only. Entries will NOT be accepted through the U.S. Postal Service.

اینجا
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: alirezanz ، pishtaz611 ، HadiMSC
دوستان میشه خواهش کنم جواب بدید
شما بک گراند عکستون رو توی فتوشاپ سفید میکنید؟؟ چجوری عکس میگیرید ک بک گراند حالت سایه روشن نمیشه؟ من دوتا عکاسی مختلف عکس گرفتم بک گراند عکسام یک دست نیست قسمتهای پایینش تیره تره،،
تشکر کنندگان:
@Interuniversal@ مدیر جان کجایی پیدا نیستی Tongue

@msr839@ دیگه واس ما شعر نمیگی Sad

@Pakpourasghar@ مثل پارسال تجربه هاتو با ما شر کن Rolleyes
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: sheghi ، pishtaz611 ، dv2017 ، Pakpourasghar ، نسل سوخته
اینجا چرا سوالی میکنیم کسی پاسخگو نیست؟

تشکر کنندگان:
(2016-10-18 ساعت 11:42)zey.bin نوشته:  اینجا چرا سوالی میکنیم کسی پاسخگو نیست؟

عزیز سوالتان چی بود؟
تشکر کنندگان: alirezanz
با سلام و خسته نباشید.
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان