کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-28 ساعت 01:27)elahe mousavi نوشته:  
(2016-10-27 ساعت 19:34)hosseinix نوشته:  واقعا جای تاسف داره آدم وقتی این چیزا رو می خونه .کسایی واسه مهاجرت اقدام می کنن که حتی تو حرف میم مهاجرت هم موندن ، چه برسه به اینکه بخوان مهاجرت کنن

منم کسایی رو میشناسم واسه لاتاری ثبت نام کردن که نه از لحاظ روحی و عقلانی و نه از لحاظ مالی ، شرایط مهاجرت رو ندارن و فقط حق عده ای از دوستان پایمال میشه .مهاجرت واقعا یه پروژه بزرگی هست ،مخصوصا برای کسایی که متاهل هستن و قصد فراهم کردن زندگی در یه کشور دیگه رو دارن
خواهشا کسایی که می دونید قصد و یا شرایط مهاجرت رو ندارن دوستان ثبت نام نکنند .
به امید موفقیت تمامی دوستان
اینایی که قصد مهاجرت ندارن و الکی ثبت نام میکنن و برنده هم میشن، زیاد بد هم نیست چون مراحل بعدی رو انجام نمیدن و اونایی که رتبه قبولی شون بالاست و نگران گرفتن ویزا هستن ، نقطه امیدی میشه و میتونن به خاطره اون بی انگیزه ها ، امیدوار باشن

به نظرم خیلی هم بد هست و اغلبشون پروسه رو تکمیل میکنن . فقط جای یه نفر رو میگیرن و زمان خیلی از پروسه های مهاجرتی غیر لاتاری رو زیاد میکنن .
تشکر کنندگان: hosseinix
جدیدن که نه اما یکی از چیزهای جالبی که به افرادی که نمیدونن میگن اگر لاتاری برنده بشی خونه و پول هم میدن !!! اینو خودم نشنیده بودم که یکی از دوستان زنگ زد گفت بردیم پول و خونه هم میدن !!
تشکر کنندگان: hosseinix
سلام خسته نباشید یه سوال دارم من یه دختر دارم که امسال دیپلم می گیرد می خواستم ببینم می تونه ثبت نام جداگانه داشته باشه یعنی خودش به تنهایی هم ثبت نام کنه یا نه ؟ خواهش می کنم سریع به این سوال من جواب بدین ممنون
تشکر کنندگان:
سلام ببخشین من 56 سالمه و یه دختر 34 ساله دارم من الان میخوام واسه ثبت نام لاتاری اقدام کنم دخترم جدا گانه ثبت نام کرده الان منم میتونم جدا گانه ثبت نام کنم یه بار و یک بار هم من به عنوان سرپرست باشم و دخترم زیر مجموعه من یهنی من و دخترم که با هم زندگی میکنیم مجموعا سه شانس داریم دیگه لطفا سریعتر جواب بدین ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2016-10-28 ساعت 22:37)nazanin ghotbi نوشته:  سلام ببخشین من 56 سالمه و یه دختر 34 ساله دارم من الان میخوام واسه ثبت نام لاتاری اقدام کنم دخترم جدا گانه ثبت نام کرده الان منم میتونم جدا گانه ثبت نام کنم یه بار و یک بار هم من به عنوان سرپرست باشم و دخترم زیر مجموعه من یعنی من و دخترم که با هم زندگی میکنیم مجموعا سه شانس داریم دیگه لطفا سریعتر جواب بدین ممنون میشم

سلام
یک بار شما و یک بار دخترتون هر کدام جداگانه میتونید ثبت نام کنید
هیچ کدوم نمیتونید زیر مجموعه هم باشید
فقط فرزندان زیر 21 سال میتونن زیر مجموعه والدین باشند
پس شما مجموعا 2 شانس دارید.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: nazanin ghotbi ، copol ، battosai ، shaghayegh ، hosseinix
(2016-10-28 ساعت 22:51)majid7 نوشته:  
(2016-10-28 ساعت 22:37)nazanin ghotbi نوشته:  سلام ببخشین من 56 سالمه و یه دختر 34 ساله دارم من الان میخوام واسه ثبت نام لاتاری اقدام کنم دخترم جدا گانه ثبت نام کرده الان منم میتونم جدا گانه ثبت نام کنم یه بار و یک بار هم من به عنوان سرپرست باشم و دخترم زیر مجموعه من یعنی من و دخترم که با هم زندگی میکنیم مجموعا سه شانس داریم دیگه لطفا سریعتر جواب بدین ممنون میشم

سلام
یک بار شما و یک بار دخترتون هر کدام جداگانه میتونید ثبت نام کنید
هیچ کدوم نمیتونید زیر مجموعه هم باشید
فقط فرزندان زیر 21 سال میتونن زیر مجموعه والدین باشند
پس شما مجموعا 2 شانس دارید.

ببخشین مرسی که زود ج دادین فقط یه سوال دخترم ثبت نام کرده الان من میخوام ثبت نام کنم تعداد فرزند و صفر بزنم؟ چون وقتی میزنم 1 فرزند ارر میده که سن فرزندت بالاست؟!
تشکر کنندگان:
(2016-10-28 ساعت 22:37)nazanin ghotbi نوشته:  ببخشین مرسی که زود ج دادین فقط یه سوال دخترم ثبت نام کرده الان من میخوام ثبت نام کنم تعداد فرزند و صفر بزنم؟ چون وقتی میزنم 1 فرزند ارر میده که سن فرزندت بالاست؟!

تو فرم نوشته تعداد فرزندان زیر 21 سال ، سن دختر شما بیشتر از 21 سال هست Smile
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: copol ، hosseinix
(2016-10-28 ساعت 23:11)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-28 ساعت 22:37)nazanin ghotbi نوشته:  ببخشین مرسی که زود ج دادین فقط یه سوال دخترم ثبت نام کرده الان من میخوام ثبت نام کنم تعداد فرزند و صفر بزنم؟ چون وقتی میزنم 1 فرزند ارر میده که سن فرزندت بالاست؟!

تو فرم نوشته تعداد فرزندان زیر 21 سال ، سن دختر شما بیشتر از 21 سال هست  Smile

پس جولو تعداد فرزند بزنم صفر
تشکر کنندگان: battosai
با سلام،يه سوال داشتم.من و همسرم ميتونيم دوتا فرم جدا جدا پر كنيم بعني دوتا شانس داشته باشيم؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-29 ساعت 00:11)parichehr1010 نوشته:  با سلام،يه سوال داشتم.من و همسرم ميتونيم دوتا فرم جدا جدا پر كنيم بعني دوتا شانس داشته باشيم؟

بله
یک بار شما به عنوان کیس اصلی و همسرتون به عنوان زیر مجموعه شما و
یکبار هم همسرتون به عنوان کیس اصلی وشما به عنوان زیر مجموعه ایشون میتونید ثبت نام کنید.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: parichehr1010 ، copol ، shaghayegh
با سلام یه سوال دارم لطف کنین منو راهنمایی کنید . من یه دختر 17 ساله دارم که امسال دیپلم می گیرد یعنی تا زمان اعلام نتایج دیپلم می گیرد می خواستم بپرسم آیا دخترم می تونه یه بار خودش تنهایی ثبت نام کنه ؟ یعنی می تونه خودش به تنهایی و مستقل در لاتاری شرکت کنه.
ممنون میشم اگه هر چه سریعتر پاسخ بدین.
تشکر کنندگان:
برای خودم جالبه. امسال مثل اینکه واقعا حس ثبت نامو ندارم. سالهای قبل لحظه شماری میکردم ولی انقد ضدحال خوردیم که دیگه حسش نیست. با نا امیدی زیاد امسالم یه سنگ میندازیم ببینیم بازم میخوره تو سر خودون یا نه !!!
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
تشکر کنندگان: alirezanz
(2016-10-28 ساعت 20:05)star22 نوشته:  سلام خسته نباشید یه سوال دارم من یه دختر دارم که امسال دیپلم می گیرد می خواستم ببینم می تونه ثبت نام جداگانه داشته باشه یعنی خودش به تنهایی هم ثبت نام کنه یا نه ؟ خواهش می کنم سریع به این سوال من جواب بدین ممنون

سلام
آره مشکلی نیست. می تونه جدا ثبت نام کنه.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: star22
(2016-10-29 ساعت 01:07)star22 نوشته:  با سلام یه سوال دارم لطف کنین منو راهنمایی کنید . من یه دختر 17 ساله دارم که امسال دیپلم می گیرد یعنی تا زمان اعلام نتایج دیپلم می گیرد می خواستم بپرسم آیا دخترم می تونه یه بار خودش تنهایی ثبت نام کنه ؟ یعنی می تونه خودش به تنهایی و مستقل در لاتاری شرکت کنه.
ممنون میشم اگه هر چه سریعتر پاسخ بدین.

ملاک داشتن 12 سال تحصیل زمان درخواست ویزاست که یعنی لحظه ارسال فرم 260. ثبت نام کن.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان:
(2016-10-28 ساعت 13:27)battosai نوشته:  
(2016-10-28 ساعت 01:27)elahe mousavi نوشته:  
(2016-10-27 ساعت 19:34)hosseinix نوشته:  واقعا جای تاسف داره آدم وقتی این چیزا رو می خونه .کسایی واسه مهاجرت اقدام می کنن که حتی تو حرف میم مهاجرت هم موندن ، چه برسه به اینکه بخوان مهاجرت کنن

منم کسایی رو میشناسم واسه لاتاری ثبت نام کردن که نه از لحاظ روحی و عقلانی و نه از لحاظ مالی ، شرایط مهاجرت رو ندارن و فقط حق عده ای از دوستان پایمال میشه .مهاجرت واقعا یه پروژه بزرگی هست ،مخصوصا برای کسایی که متاهل هستن و قصد فراهم کردن زندگی در یه کشور دیگه رو دارن
خواهشا کسایی که می دونید قصد و یا شرایط مهاجرت رو ندارن دوستان ثبت نام نکنند .
به امید موفقیت تمامی دوستان
اینایی که قصد مهاجرت ندارن و الکی ثبت نام میکنن و برنده هم میشن، زیاد بد هم نیست چون مراحل بعدی رو انجام نمیدن و اونایی که رتبه قبولی شون بالاست و نگران گرفتن ویزا هستن ، نقطه امیدی میشه و میتونن به خاطره اون بی انگیزه ها ، امیدوار باشن

به نظرم خیلی هم بد هست و اغلبشون پروسه رو تکمیل میکنن . فقط جای یه نفر رو میگیرن و زمان خیلی از پروسه های مهاجرتی غیر لاتاری رو زیاد میکنن .

شاید دلیل قبول شدن اونایی که اصلا بهش فکر نمیکنن همین بیخیالی شون باشه و امثال ما که سالها در انتظار قبولی هستیم امواج منفی زیادی که دور ورمون هست به گزینه شوم has not been selected فکر میکنیم، دلیل اصلی نرسیدن به این آرزوی بزرگ باشه
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: hosseinix ، battosai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان