موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
جدیدن که نه اما یکی از چیزهای جالبی که به افرادی که نمیدونن میگن اگر لاتاری برنده بشی خونه و پول هم میدن !!! اینو خودم نشنیده بودم که یکی از دوستان زنگ زد گفت بردیم پول و خونه هم میدن !!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید یه سوال دارم من یه دختر دارم که امسال دیپلم می گیرد می خواستم ببینم می تونه ثبت نام جداگانه داشته باشه یعنی خودش به تنهایی هم ثبت نام کنه یا نه ؟ خواهش می کنم سریع به این سوال من جواب بدین ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشین من 56 سالمه و یه دختر 34 ساله دارم من الان میخوام واسه ثبت نام لاتاری اقدام کنم دخترم جدا گانه ثبت نام کرده الان منم میتونم جدا گانه ثبت نام کنم یه بار و یک بار هم من به عنوان سرپرست باشم و دخترم زیر مجموعه من یهنی من و دخترم که با هم زندگی میکنیم مجموعا سه شانس داریم دیگه لطفا سریعتر جواب بدین ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،يه سوال داشتم.من و همسرم ميتونيم دوتا فرم جدا جدا پر كنيم بعني دوتا شانس داشته باشيم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام یه سوال دارم لطف کنین منو راهنمایی کنید . من یه دختر 17 ساله دارم که امسال دیپلم می گیرد یعنی تا زمان اعلام نتایج دیپلم می گیرد می خواستم بپرسم آیا دخترم می تونه یه بار خودش تنهایی ثبت نام کنه ؟ یعنی می تونه خودش به تنهایی و مستقل در لاتاری شرکت کنه.
ممنون میشم اگه هر چه سریعتر پاسخ بدین.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
برای خودم جالبه. امسال مثل اینکه واقعا حس ثبت نامو ندارم. سالهای قبل لحظه شماری میکردم ولی انقد ضدحال خوردیم که دیگه حسش نیست. با نا امیدی زیاد امسالم یه سنگ میندازیم ببینیم بازم میخوره تو سر خودون یا نه !!!
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected