موضوعها: 0
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
نمیشود با این حرفها جلوی کسی را گرفت هر شخصی حق داردکاری که به صلاحش است را انجام دهد فقط در این چند روزه درسایتهای خبری نسبت به موضوع لاتاری حساس شده اند و مرتب از مضرات آن مینویسند.با توجه به قطعی گاه و بیگاه اینترنت مخصوصا اواخر شب. شاید برای سایت ثبت نام در این روزهای آخر اتفاقی بیافتد. تو این مملکت هیچ چیز بعید نیست. پیشنهاد میشود دوستانی که تا حالا ثبت نام نکرده اند هرچه زودتر اقدام کنند.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
7
11 تشکر در 3 ارسال
دقیقا.
من هم قبلا عرض کردم.
همه کسانی که شرایط اولیه ثبت نام رو دارن (متولد کشورهای دارای سهمیه، واجد شرط تحصیل یا کار) حق ثبت نام دارن و با هم برابر هستن.
کسی که میخواد ثبت نام کنه، ثبت نام میکنه. آه و ناله دوستان اینجا هم بیتاثیره.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
m64kh ای کاش سوال من رو هم جواب میدادین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به امید موفقیت برای تمامی ایرانیان عزیز
امسال سال نهم هست ثبت نام میکنم
% 23 ▓▓▓▓▓▓▓▓
Loading►...Please Wait◄
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود ....
دوستان اگه سهوا حرفی از نام خانوادگی کم و زیاد بشه چطوری باید رفع کرد؟یا اینکه با کجا باید هماهنگ بود تا مشگلی پیش نیاد..؟ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان ، یه سوال داشتم لطفا بنده رو راهنمایی کنید، اگر کسی تو لاتاری ثبت نام کرده باشه و در حین پروسه تا اعلام نتایج و یا بعد زمان اعلام نتایج بخواد ازدواج بکنه چه شرایطی داره و ایا مشکلی براش پیش میاد یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.