کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
[عکس: 9lzz_32333430331383353222.jpg]

سانتامونیکا - لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، Reza2018 ، copol ، American Darlin ، sheghi ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، alirezanz
[عکس: ib4j_70310578782071631761.jpg]

فلوریدا - میامی بیچ
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، Reza2018 ، copol ، American Darlin ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، alirezanz
سلام به همگی
امیدوارم سال جدید پراز خیر و برکت باشه براتون و خبرای خوب و خوشیو آرزو دارم...
ما هم از قدیمی های لاتاری و مهاجرسرا هستیم و شاهد خوشحالی بعضی از دوستای 2010 به بعدمون بودیم ولی به خاطر مشغله زیاد کاری نتونستم در خدمت بچه ها باشم ولی میخوام تو سال جدید بیشتر یه اینجا سر بزنم Cool
بعد 8 سال شرکت تو لاتاری هنوزم امید دارم Big Grin
به امید موفقیت یکایکتون... Wink
2010 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2011 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2012 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2013 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2014 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2015 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2016 HAS ‎NOT BEEN SELECTED‎
2017 HAS ‎NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.‎
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_gh ، ostokhan ، Reza2018 ، copol ، alireza_guitar ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، limbo
دوستان من خودم سال اولیه که میخوام شرکت کنم تو لاتاری منتظرم تا مهر ماه برسه ببینم چی میشه
ولی از همین الان استرس عکس رو گرفتم ، یعنی خیلی زیاد
عکسی که دقیقا مناسب لاتاری باشه رو باید به عکاسی بگیم واسه لاتاری میخوایم یا قوانین واسه عکس سربازی رو بگیم کافیه ؟
بعد اگر سیستم عکس رو قبول کرد یعنی بدون مشکل بوده دیگه ؟ چون خیلی بده که عکس مورد دار رو بگیره و ارور نده ...
ولی خب میگن که برندگان رو دستگاه بصورت خودکار انتخاب میکنه ، پس چطور کسانی که عکسشون مشکل داشته باشه رو برنده نمیکنه در حالی که موقع ثبت نام ازشون ایراد نگرفته ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، ostokhan
(2017-03-27 ساعت 20:41)American Darlin نوشته:  دوستان من خودم سال اولیه که میخوام شرکت کنم تو لاتاری منتظرم تا مهر ماه برسه ببینم چی میشه
عکسی که دقیقا مناسب لاتاری باشه رو باید به عکاسی بگیم واسه لاتاری میخوایم یا قوانین واسه عکس سربازی رو بگیم کافیه ؟
بعد اگر سیستم عکس رو قبول کرد یعنی بدون مشکل بوده دیگه ؟ چون خیلی بده که عکس مورد دار رو بگیره و ارور نده ...
ولی خب میگن که برندگان رو دستگاه بصورت خودکار انتخاب میکنه ، پس چطور کسانی که عکسشون مشکل داشته باشه رو برنده نمیکنه در حالی که موقع ثبت نام ازشون ایراد نگرفته ؟

دوست عزیز از من به تو نصحیت حتما حتما مطمئن شو عکاس واقعا بلده که عکس لاتاری بگیره چون خیلی از عکاسا الکی میگن بلدن ولی افتضاحن.
نکته بعد هم اینه که میتونی عکس با رزولوشن بالا بگیری و خودت با نرم افزار خود سایت لاتاری ویرایش کنی.
درضمن بعضی از بچه های مهاجرسرا هم خیلی با مرامن میتونی اگه اعتماد کنی عکسو بدی برات با فتوشاپ و نرم افزار سایت درست کنن.
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin
(2017-03-27 ساعت 20:41)American Darlin نوشته:  دوستان من خودم سال اولیه که میخوام شرکت کنم تو لاتاری منتظرم تا مهر ماه برسه ببینم چی میشه

1. اصلا استرس نگیر سر این مسایل جزئی 2.لازم نیست عکاس بگیره/خودت هم میتونی منتها شرایط گفته شده تو عکس رو رعایت کن اکیه/ اصلا ربط بین عکس لاتری با عکس سربازی رو که میگی نفهمیدم چیه؟؟؟ این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق دارن Sad Sad 3. سیستم عکس رو از نظر کراپ و روتیشن کنترل میکنه و نمیتونه از نظر میزان نور یا تیرگی و سیاهی و کدری عکس رو کنترل کنه. برفرض عکس با عینک آفتابی رو نمیتونه تشخیص بده مورد داره که. صرفا حجم عکس، کراپ، روتیشن، قرار گرفتن گردی صورت تو اون بیضی دیفالت رو تشخیص میده. 4. سیستم خودکار برنده ها رو سلکت میکنه منتها نه همه شرکت کننده ها رو. درواقع با نرم افزارهای فوق پیشرفته ای که دارن عکس ها رو پالایش میکنن و عکس هایی که استاندارد لازم رو ندارن از گردونه لاتری حذف و سپس قرعه میکشن. بنابراین قرعه کشی صرفا از بین کسانی است که عکشون صحیح بوده. برای همین هم هست که زمان زیادی بین ثبت نام و اعلام نتایج هست تا پروسه هایی که مد نظرشون هست رو رسیدگی کنن بهش.
شما ماشاله بمب سوالی Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، copol ، milad.abadani ، jalayevatan ، American Darlin ، dv2017 ، limbo
دوستان از اتاق فرمان میگن فقط 35 روز مونده تا اعلام نتایج
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، ostokhan ، dv2017 ، alirezanz
(2017-03-11 ساعت 20:42)alirezanz نوشته:  
(2017-03-11 ساعت 14:12)sheghi نوشته:  
(2017-02-23 ساعت 10:38)dv2017 نوشته:  @alirezanz@
@sheghi@
@LORDAmiroo@
با اون زلزله موقشنگ كم رنگ شدند ، ميان Wink

مو قشنگ رو خوب اومدی دوست عزیز, حاضر Big Grin

سلاممممممممممممممم Big Grin

پست بعدی میشه 1k  متنمو ایراد میکنم Big Grin  Wink

دوست قدیمی دیدم  Big Grin

علیرضا جان منتظریماااااااااا
نکنه میخوای خبر قبولیت رو بدی کلک
موفق باشی
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، ostokhan ، dv2017 ، limbo ، alirezanz
سلام صبح به خیر دوستان عزیز
هر چی بیشتر به زمان اعلام نتایج نزدیک تر میشیم. شور و شعفی که در سالهای قبل برای مشاهده نتایج داشتم. کمتر شده.
نمیدونم چرا؟
یه جوری بی تفاوت شده برام. البته اینجوری بهتره. در صورت عدم موفقیت کمتر توی ذوقم میخوره.
البته همیشه با خودم میگم. اگه قرار لاتاری برنده بشم بعد تا دقیقه نود AP بخورم و بعد جا بمونم. همین بهتر که برنده نشم. آدم روانی میشه به خدا. باید ببینم تقدیر امسال من چیه.
وقتی دوستان خوبم رو میبینم که تایپیک هایی با شور و اشتیاق مینویسن. بهم انرژي میده. و من رو خوشحال میکنه.
امیدوارم آن چیزی که به صلاح هست. اتفاق بیوفته.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، ostokhan ، dv2017 ، pishtaz611 ، Reza2018 ، limbo
تاریخ عضویت منو ببین Tongue

(2017-03-27 ساعت 01:23)darabi نوشته:  به به @ostokhan@ عزیز
خوشحالم با نام کاربری اصلیت برگشتی

بالاخره یک منتظر با تاریخ عضویت قدیمی تر از من هم پیدا شد ....
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، sheghi ، ostokhan
(2017-03-28 ساعت 09:56)Mina1Mina نوشته:  تاریخ عضویت منو ببین  Tongue

اومدم بهت رتبه بدم دیدم قبلا اینکارو کردم
تنها کاری که میتونم کنم اینه که از همین جا به مسئولین لاتاری اعلام کنم اگر بین من و هرکدوم از قدیمی ها گیر کردین که کدوم و انتخاب کنین من میگم قدیمیه  Wink
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام به همه ي دوستان قديمي و جديد
اميدوارم سال خوبي رو شروع كرده باشين
يك ماه ديگه مونده تا اعلام نتايج، اميدوارم امسال ديگه نوبت بچه هاي اينجا باشه؛
براي منم دعا كنين كه تو يه آزمون خيلي مهمي كه چندروز قبل از اعلام نتايج دارم موفق باشم. ☺️
و اينكه فكر كنم يكي از قديمي ترين هاي فعال اينجا تو زمينه ي لاتاري من باشم البته ??
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، jalayevatan ، Reza2018 ، limbo ، alirezanz ، iSalar
(2017-03-28 ساعت 09:56)Mina1Mina نوشته:  تاریخ عضویت منو ببین  Tongue

(2017-03-27 ساعت 01:23)darabi نوشته:  به به @ostokhan@ عزیز
خوشحالم با نام کاربری اصلیت برگشتی

بالاخره یک منتظر با تاریخ عضویت قدیمی تر از من هم پیدا شد ....
البته صرفا تاریخ عضویت مهم نیست. من تو این چند سال هیچ اسمی از شما ندیدم و مثل اینکه اصلا حضور نداشتید. صرفا ساخت اکانت که نشد سایقه Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin دوستان قدیمی لطف کنن بگن اگه ایشون رو تو سالهای قبل اینجا دیدن Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz
میخوام یه عکسی بزارم ولی باید کمی چشماتون رو درویش کنید ولی در عوضش با ساحل داغ میامی آشنا میشین. بازم میگم چشماتون رو درویش کنید Big Grin Big Grin [عکس: 11ik_miami-beach-zip-codes.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، Reza2018 ، alirezanz
[عکس: zz1y_10015122_785283781484485_7270463555851019554_o.jpg]

شکوفه های گیلاس - واشنگتن دی سی
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، Elham usa ، dv2017 ، milad.abadani ، Reza2018 ، limbo ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان