کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
شما اول ، شما هورااا Tongue

(2017-03-28 ساعت 12:01)ostokhan نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 09:56)Mina1Mina نوشته:  تاریخ عضویت منو ببین  Tongue

(2017-03-27 ساعت 01:23)darabi نوشته:  به به @ostokhan@ عزیز
خوشحالم با نام کاربری اصلیت برگشتی

بالاخره یک منتظر با تاریخ عضویت قدیمی تر از من هم پیدا شد ....
البته صرفا تاریخ عضویت مهم نیست. من تو این چند سال هیچ اسمی از شما ندیدم و مثل اینکه اصلا حضور نداشتید. صرفا ساخت اکانت که نشد سایقه  Big Grin   Big Grin   Big Grin   Big Grin   Big Grin   Big Grin  دوستان قدیمی لطف کنن بگن اگه ایشون رو تو سالهای قبل اینجا دیدن  Big Grin   Big Grin   Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
صرفا یه شوخی بود
شما بقیه رو دعوت کرده بودین به تاریخ عضویتتون توجه کنن، منم متوجه تاریخ عضویت خودم شدم ناخودآگاه
من در تمام سالها در لاتاری شرکت نکردم
هر وقت یادم اومده یه سری زدم فقط Tongue

(2017-03-28 ساعت 11:37)jalayevatan نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 09:56)Mina1Mina نوشته:  تاریخ عضویت منو ببین  Tongue

اومدم بهت رتبه بدم دیدم قبلا اینکارو کردم
تنها کاری که میتونم کنم اینه که از همین جا به مسئولین لاتاری اعلام کنم اگر بین من و هرکدوم از قدیمی ها گیر کردین که کدوم و انتخاب کنین من میگم قدیمیه  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، alirezanz
[url=[عکس: 9eo_2b27c94a00000578-3199081-glorious_sh...601764.jpg]]A[/url]
امیدوارم امسال رکورد بزنیم و بیشترین برندهرو داشته باشیم Smile Wink
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، ostokhan ، limbo ، copol ، dv2017 ، alirezanz
Downtown - Chicago - IL

[عکس: dtae_49933381925382405417.jpg]

Central Park - New York - NY

[عکس: zvum_central-park-new-york.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، Reza2018 ، limbo ، M.Ho ، dv2017 ، alirezanz
Coast - Miami - FL

[عکس: nmif_06468668492007864825.jpg]

Astonishing Outlook from Miami

[عکس: 8e9m_miami_header.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، jalayevatan
بر و بچ سیاتل بیان حاظری بزنن ..... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، copol ، M.Ho ، dv2017 ، alirezanz
در نظر داشته باشید که امیدتون به خدا باشه برای قبولی ولی اگه خدایی نکرده سلکت نشدید این ضرب المثل رو هیچ وقت تو زندگیتون فراموش نکنید : خداوند گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت زند قفل محکمتری Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، copol ، dv2017
[عکس: cvsv_winner8.jpg]

از برندگان لاتری سالهای قبل که ویزا همراه با پاس رو بعلاوه گرین کارت (مثل اینکه برای آقاشون رو نشون میده) هستش. آیا برای شما اتفاق می افته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، copol ، Reza2018 ، dv2017 ، jalayevatan
GRAND PALACE - شهر زیبای دنور- ایالت کلرادو

[عکس: 7ha9_grand_palace_brussels_city_desktop_...298987.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، copol ، Reza2018 ، dv2017 ، alirezanz
(2017-03-28 ساعت 00:57)ostokhan نوشته:  1. اصلا استرس نگیر سر این مسایل جزئی  2.لازم نیست عکاس بگیره/خودت هم میتونی منتها شرایط گفته شده تو عکس رو رعایت کن اکیه/ اصلا ربط بین عکس لاتری با عکس سربازی رو که میگی نفهمیدم چیه؟؟؟ این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق دارن   Sad   Sad  3. سیستم عکس رو از نظر کراپ و روتیشن کنترل میکنه و نمیتونه از نظر میزان نور یا تیرگی و سیاهی و کدری عکس رو کنترل کنه. برفرض عکس با عینک آفتابی رو نمیتونه تشخیص بده مورد داره که. صرفا حجم عکس، کراپ، روتیشن، قرار گرفتن گردی صورت تو اون بیضی دیفالت رو تشخیص میده. 4. سیستم خودکار برنده ها رو سلکت میکنه منتها نه همه شرکت کننده ها رو. درواقع با نرم افزارهای فوق پیشرفته ای که دارن عکس ها رو پالایش میکنن و عکس هایی که استاندارد لازم رو ندارن از گردونه لاتری حذف و سپس قرعه میکشن. بنابراین قرعه کشی صرفا از بین کسانی است که عکشون صحیح بوده. برای همین هم هست که زمان زیادی بین ثبت نام و اعلام نتایج هست تا پروسه هایی که مد نظرشون هست رو  رسیدگی کنن بهش.
شما ماشاله بمب سوالی  Big Grin   Big Grin   Big Grin
حالا عکسی که یه بار واسه لاتاری استفاده بشه دقعات بعدی نمیشه از همون عکس استفاده کرد ؟
خب من چون دوربین و این تجهیزاتو فعلا ندارم میرم عکاسی دیگه ، قوانینی که دیدم رعایت نکرده بود رو خودم بهش میگم ، فقط من تا حالا عکس فقط کاغذی گرفتم و هیچوقت رو سی دی نگرفتم ، عکس دیجیتالی بخوام ازش ، میزنه رو سی دی بعد من از روی اون یا فلش باید آپلودش کنم واسه لاتاری و تمام ؟ یعنی دیگه لازم نیست ویرایشش کنم (رزولوشن و ...)
حالا کجاشو دیدی ، هزاران سوال دیگه هم دارم ، شما هم که ماشاله بمب جوابی Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan
(2017-03-28 ساعت 17:50)American Darlin نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 00:57)ostokhan نوشته:  1. اصلا استرس نگیر سر این مسایل جزئی  2.لازم نیست عکاس بگیره/خودت هم میتونی منتها شرایط گفته شده تو عکس رو رعایت کن اکیه/ اصلا ربط بین عکس لاتری با عکس سربازی رو که میگی نفهمیدم چیه؟؟؟ این دو تا زمین تا آسمون با هم فرق دارن   Sad   Sad  3. سیستم عکس رو از نظر کراپ و روتیشن کنترل میکنه و نمیتونه از نظر میزان نور یا تیرگی و سیاهی و کدری عکس رو کنترل کنه. برفرض عکس با عینک آفتابی رو نمیتونه تشخیص بده مورد داره که. صرفا حجم عکس، کراپ، روتیشن، قرار گرفتن گردی صورت تو اون بیضی دیفالت رو تشخیص میده. 4. سیستم خودکار برنده ها رو سلکت میکنه منتها نه همه شرکت کننده ها رو. درواقع با نرم افزارهای فوق پیشرفته ای که دارن عکس ها رو پالایش میکنن و عکس هایی که استاندارد لازم رو ندارن از گردونه لاتری حذف و سپس قرعه میکشن. بنابراین قرعه کشی صرفا از بین کسانی است که عکشون صحیح بوده. برای همین هم هست که زمان زیادی بین ثبت نام و اعلام نتایج هست تا پروسه هایی که مد نظرشون هست رو  رسیدگی کنن بهش.
حالا عکسی که یه بار واسه لاتاری استفاده بشه دقعات بعدی نمیشه از همون عکس استفاده کرد ؟
خب من چون دوربین و این تجهیزاتو فعلا ندارم میرم عکاسی دیگه ، قوانینی که دیدم رعایت نکرده بود رو خودم بهش میگم ، فقط من تا حالا عکس فقط کاغذی گرفتم و هیچوقت رو سی دی نگرفتم ، عکس دیجیتالی بخوام ازش ، میزنه رو سی دی بعد من از روی اون یا فلش باید آپلودش کنم واسه لاتاری و تمام ؟ یعنی دیگه لازم نیست ویرایشش کنم (رزولوشن و ...)
حالا کجاشو دیدی ، هزاران سوال دیگه هم دارم ، شما هم که ماشاله بمب جوابی  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عکاس اگه عکاس باشه تا بگی لاتری خودذش میدونه چیه . ولی در کل حداقل رزولوشن رو 600*600 و حداکثر 1200*1200 بزنه. bit depth عکس هم باید 24 باشه. برات روی فلش یا اگه بخوای سی دی میریزن. تا پارسال عکس تکراری رو ایراد رسمی نمیگرفتن و میگفتن برای شش ماه اخیر باشه ولی برای 2017 گفتن عکس سال قبل نباشه. الان که ثبت نام نیست که شما بخوای عکس بگیری . تو اکتبر ثبت نام شروع میشه. موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، limbo ، Reza2018
(2017-03-28 ساعت 17:39)ostokhan نوشته:  [عکس: cvsv_winner8.jpg]

از برندگان لاتری سالهای قبل که ویزا همراه با پاس رو بعلاوه گرین کارت (مثل اینکه برای آقاشون رو نشون میده) هستش. آیا برای شما اتفاق می افته؟

خدا شانس بده به قیافه آقامیخوره که تو کلاب خودش منفجر کنه
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، Reza2018
(2017-03-28 ساعت 18:15)limbo نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 17:39)ostokhan نوشته:  [url=http://u

خدا شانس بده  به قیافه آقامیخوره که تو کلاب خودش منفجر کنه

به قول باباطاهر عزیز با اون دوبیتی های با لهجه لریش :

اگر دستم رسد بر چرخ گردون از او پرسم که این چین است و آن چون

یکی را میدهی صد ناز و نعمت یکی را نان جو آلوده در خون
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، limbo ، lighter ، M0HSeN_US
(2017-03-28 ساعت 17:50)American Darlin نوشته:  
حالا کجاشو دیدی ، هزاران سوال دیگه هم دارم ، شما هم که ماشاله بمب جوابی  Big Grin  Big Grin  Big Grin

6 ماه دیگه ثبت نام چقدر عجله داری Big Grin
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin
[img][عکس: kja3_buffalo-central-terminal-haunted.jpg][/img]
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان