.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis
قراره برادرمو برم ببینم. اون تازه بچه دار شده .تو مینیاپولیس زندگی میکنه. الان کلمه { قراره } کجاست ؟! اگه قراره از will استفاده نکنیم ....زمان جمله رو باید عوض کنی باید بگی im going to vist my brother in this year on friday tomorrow next week که نشون بده داری در اینده میری ....... من فقط در مورد will going اشتباه کردم .ing نمیگره در مورد این جمله he’s just had a baby ....{he’s} از کی تا حالا بعد از he و she .... اس بیاد نشونه has هستش ؟!!!! هان ؟ ..حالا بر فرض منظور نویسنده has بود در این جمله he’s just had a baby منظور چی بوده ؟ { اون فقط یه بچه داشته ؟} میشه اساتید بر تر جهانی اون دوستی که ایلس 12 داره . بزرگ شده اکسفورده بگه had چه زمانیه ؟ ایندهس؟! حال ؟ گذشتهس ؟! بگید دیگه اقا من بلد نیستم به من یاد بدید.. درسته یه جمله رو میشه هزار بار بیان کرد ...اما حداقل این ترجمه فارسی برای این جمله اشتباه بود ..... حالا بخندید وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-23 ساعت 02:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-23 ساعت 02:54 توسط LORDAmiroo.)
(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis عبارت going to همون کاربرد will رو داره فقط کمی عامیانه تره. اساسا نشون دادن زمان تنها با گذاشتن کلمه ای مثل tomorrow یا امثالهم صورت نمیگیره و راه های زیادی برای گفتن زمان هست. پس جوابتون میشه اینکه کلمه ی {قراره} دقیقا همونجاست و معادل im going to هست.فکر میکنم توی انگلیسی دوم یا سوم دبیرستان باید خونده باشید... :|
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: alirezanz ، elahe mousavi ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 03:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-23 ساعت 03:15 توسط LORDAmiroo.)
(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: در مورد این جمله he’s just had a baby ....{he’s} این قسمت رو فکر میکنم تا حدی درست میگید. من هم فکر نمیکنم در he's منظور از s که گذاشتن has باشه. he's احتمالا معادل he is باید باشه. اما در مورد معنی کلیش چونکه من احتمال میدم که این جمله به طور کامل از قوانین گرامری تبعیت نکنه نمیتونم نظر کاملی بدم. باید توجه کنید که در گفتگو های عامیانه همونطور که در فیلم و سریال های آمریکایی هم دیدیم، خیلی وقت ها قواعد گرامری ای که به صورت تئوری به ما یاد داده شدن رو رعایت نمیکنن و مخصوصا در آمریکا حتی ممکنه با اینکه منظور رو میرسونن جملشون کاملا از لحاظ گرامری اشتباه باشه. پس فکر میکنم من و شما و حتی اون دوستی که آیلتس 12 داره نمیتونیم تا زمانی که توی جامعه ی انگلیسی زبان قرار نگرفتیم درباره ی معنی این جور جملات نظر قطعی بدیم
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: elahe mousavi ، mehre cyrus ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 11:12
اکثر افراد خواسته و آرزوهایی مثبت دارند، اما منفی فکر میکنند... قانون جذب کاری با خواستهها و آرزوی شما ندارد، قانون جذب تنها با فرکانسی که شما از طریق اندیشههایتان به جهان هستی ارسال میکنید کار میکند.
باب پراکتور
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: dv2017 ، sheghi ، LORDAmiroo ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 11:14
دیوارهایی که در ذهن خود میسازیم
روزی دانشمندی آزمایش جالبی انجام داد. او یک شیشه وسط یک آکواریوم بزرگ گذاشت و آن را دو نیم کرد. در یک سمت، یک اردکماهی قرار داد و در سمت دیگر یک ماهی کوچک که غذای مورد علاقهی اردک ماهی بود. اردکماهی، بارها به ماهی کوچک حمله کرد و هر بار به دیوار نامرئی شیشهای برخورد کرد تا اینکه دیگر ناامید شد و از حمله دست کشید. او دیگر باور کرده بود که شکار آن ماهی کوچک محال و غیرممکن است... دانشمند دیوار حائل را برداشت. ولی اردک ماهی دیگر هیچوقت به سمت ماهی کوچک نرفت... دیواری که در ذهنش بین او و ماهی کوچک ساخته شده بود بسیار محکمتر از آن دیوار شیشهای بود... برای انجام کارهایی که به نظر غیرممکن میآیند، انسان ابتدا باید آن دیواری را که در ذهنش ساخته است تخریب کند...
تا خدا چی بخواد
2016-11-23 ساعت 11:25
سستترین کلمه "شانس" است، به امید آن نباشید.
محکمترین کلمه "پشتکار" است، آن را داشته باشید. سالمترین کلمه "سلامتی" است، به آن اهمیت بدهید. شایعترین کلمه "شهرت" است، دنبالش نروید. ضروریترین کلمه "تفاهم" است، آن را ایجاد کنید. دوستانهترین کلمه "رفاقت" است، از آن سواستفاده نکنید. اصلیترین کلمه "اطمینان" است، به آن اعتماد کنید. ضعیفترین کلمه "حسرت" است، آن را نخورید.
تا خدا چی بخواد
2016-11-23 ساعت 11:56
(2016-11-23 ساعت 03:01)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: در مورد این جمله he’s just had a baby ....{he’s} قبل از هرچير بگم كه من نه آيلتس دارم و نه نيتيو هستم اما بعد از پست خوب خانم موسوي و كامنت حامد عزيز رفتم ببينم واقعا معني اين جمله، يعني وقتي بخواهيم بگيم كه او به تازگي صاحب فرزند شده اينه he’s just had a baby ماضي نقلي: The present perfect tense is used for recently completed actions, usually with the word just I have just started a typing course منبع : http://www.grammaring.com/present-perfect-with-just فعل اين جمله have a baby هست كه معني اون ميشه to be or become a parent منبع : http://www.macmillandictionary.com/dicti...ve-a-child كه در همون منبع baby به صورت a very young child معني شده با توجه به موارد فوق به نظر بنده شكل كامل جمله مورد بحث he has just had a baby هستش و معني اون ميشه " اون به تازگي صاحب فرزند شده " و عبارت و معني اون صحيحه ببخشيد لرد عزيز ، واسه اين نميشد شكل رسم كنم
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: darabi ، sheghi ، LORDAmiroo ، shanks ، elahe mousavi ، alirezanz ، Phoenix7 ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-23 ساعت 14:06 توسط LORDAmiroo.)
(2016-11-23 ساعت 11:56)dv2017 نوشته:(2016-11-23 ساعت 03:01)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: در مورد این جمله he’s just had a baby ....{he’s} ایشالا در رسم شکل مسائل دیگه ی زندگی پیروزو سربلند باشی
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: dv2017 ، elahe mousavi ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 14:09
دوستان نظرتون در رابطه با این عکس چیه ... در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehre cyrus ، sheghi ، elahe mousavi ، alirezanz ، آخشام ، jsmlz ، ostokhan
(2016-11-23 ساعت 14:09)darabi نوشته:بايد بگم آه ه ه ه ه اما از اونجايي كه ارسالي كه در اون جمله زير نوشته شده بود رو لايك كردم ميگم آدم با اميد زندست ( بااجازه ) ضعیفترین کلمه "حسرت" است، آن را نخورید.
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: Phoenix7 ، mehre cyrus ، darabi ، elahe mousavi ، alirezanz ، Reza2018 ، jsmlz ، ostokhan
(2016-11-23 ساعت 14:46)dv2017 نوشته:(2016-11-23 ساعت 14:09)darabi نوشته:بايد بگم آه ه ه ه ه راوی یه تیکه کلام خیلی معنوی همیشه ورد لبش بود که فکر می کنم خیلی مناسب این عکس باشه اونم این بود : نمی گم غذا تموم شد تا دلت بسوزه بلکه میگم گرین کارت تموم شد تا .....بسوزه به جای نقطه چین بالا هم میتونید از دماغ و دهن و دست و پا و غیره استفاده کنید روزگارِ غریبیست نازنین
2016-11-23 ساعت 16:25
(2016-11-23 ساعت 02:51)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis شما دوم و سوم دبیرستان اشتباه خوندی وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-23 ساعت 17:50
(2016-11-23 ساعت 11:56)dv2017 نوشته:(2016-11-23 ساعت 03:01)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-23 ساعت 01:44)hameddjj نوشته: در مورد این جمله he’s just had a baby ....{he’s} نظرتون درسته برای گفتن اینده میشه از going to یا present continuous استفاده کرد. مثال: i am going to go to Shiraz برای برنامه ریزی یا پیشبینی هم میشه استفاده کرد. my favorite player going to lose tomorrow از pc برای اینده نزدیکتر و هم برنامه ریزی میشه استفاده کرد مثال i m seeing a friend tonight i m leaving on monday present perfect برای گذشته هست ولی زمان نامعلوم (زمان دقیقی رو اشاره نمیکنه) i have bought a car ولی اگر زمان معلومی باشه : i bought a car last year که میشه simple past تشکر کنندگان: dv2017 ، elahe mousavi ، sheghi ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-23 ساعت 23:58
کشوری که بعد از ایران بیشترین ایرانی را دارد؟!
هفته نامه متن نوشت، آمارهای سازمان ثبت احوال نشان میدهد چهار تا پنج میلیون مهاجر ایرانی در 22 کشور جهان سکونت دارند که سهم آمریکا یک میلیون و 400هزار مهاجر ایرانی است. بیش از یک چهارم ایرانی تبارهای آمریکا دارای مدارک فوقلیسانس و دکترا هستند. امارات متحده عربی با 800هزار ایرانی در رده دوم و کشورهای انگلستان و کانادا هرکدام با 410 هزار، آلمان با 200هزار، فرانسه با 155 هزار و سوئد با 110هزار ایرانی از لحاظ سکونت ایرانیان در کشورهای خارجی در ردههای بعدی قرار دارند
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، dv2017 ، sheghi ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-24 ساعت 00:03
میبینم که بین علما اختلاف نظر افتاده، خوبیش این بود که باعث شد دوستان زمان بیشتری رو توی این تاپیک که هنوز دورهمی جدی نشده،وقت بزارن و هر کدوم با ادله خودشون باعث شدن مطالب خوب و مفید در اختیار بقیه بزارن، و تنها بدیش هم اینه که با دلخوری مساله حل میشه که این اصلا خوب نیست
انشالله سوالات جدید با روحیه انتقاد پذیری بیشتری حل و فصل بشه و ماها که زبان مون خوب نیست مستفیض بشیم ممنون از همه شما خوبان
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، dv2017 ، sheghi ، alirezanz ، jsmlz
|