.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-24 ساعت 22:19
(2016-11-24 ساعت 17:54)Reza2018 نوشته: نظرتون چیه راجب اینن؟؟؟ هرکس امسال قبول بشه واقعا خوش شانسه هر سال داره شلوغتر میشه امسال که ترافیک سنگین بود واسه ثبت نام از آگهی های کنار کافی نت ها گرفته تا عکاسیها نشون از ثبت نام زیاد برای ۲۰۱۸ بود
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges
2016-11-24 ساعت 22:28
(2016-11-24 ساعت 16:44)alirezanz نوشته:(2016-11-24 ساعت 16:43)darabi نوشته: دوستان از تاپیک شمارش معکوس ۲۰۱۷ کسی برنده شد؟ یادمه فقط عموسام اعلام کرد قبول شده که اونم فکر کنم جدی نمیگفت شاید هم شدن ولی اعلام نکردن راستش توی تالار برنده ها اسامی رو میبینی که وقتی به ادبیاتشون دقت کنی یاد بعضی قدیمیا میافتی
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges (2016-11-24 ساعت 16:22)Reza2018 نوشته:(2016-11-24 ساعت 15:03)hameddjj نوشته:خدا رو شکر پدر خانواده { کوچ کرد از دهات } به شهر یه عده به اینترنت و لاتاری دست پیدا کردن فهمیدن چیه داستان اولا این حرف شما درست نیست ما خیلیارو دارم تو همین تایپیک از 20 30 سال پیش داشتند لاتاری ثبت نام میکردند اون موقع با ماشین تحریر فورم پر میکردند پست میکردند پس قبل آشنایی با اینترنت خیلی از دوستان با لاتاری اشنا بودن و هدف داشتند به نظر من تمام کسانی که الان تو این تایپیک هستند از لاتاری ثبت نام کردند هدف دارند چون که اونایی هدف ندارند که همین جوری رو دیوار یک کافی نت نوشته ثبت نام لاتاری اینم رفته ثبت نام کرده بعد اینکه نتایج اعلام میشه می فهمه برنده شده تازه میگه چیکار کنم و از دوستان میشنوه سایتی به نام مهاجرسرا هست و میره عضو میشه برا همینه اکثر برنده ها میبنیم یکی دو هفته بعد اعلام نتایج عضو مهاجرسرا میشند یه خاطره جالبم دارم 5 سال پیش یه مهمونی خانوادگی داشتیم اون روزم روز اول ثبت نام بود ماهم شروع کردیم به ثبت نام یه چهل نفری ثبت نام کردیم یه کارگری داشتیم اونم گفت منم ثبت نام کنید ما بهش گفتیم تو دبیرستان نرفتی اونم قبول نمیکرد اخر ایقدر اسرار کرد تا ثبت نامش کردیم اخرم و فقط اون برنده شد و رفت اکابر ثبت نام کرد و مدرک دبیرستان گرفت و زبانم میخوند این رفت ابوظبی و ویزا گرفت رفت آمریکا الانم یه شرکت تولید رنگ زده و وضعشم خیلی خوبه(دگه تا بوده تو این م م ل ک ت همین بود....یارو { 20 ساله داره ثبت نام میکنه برنده نمیشه } ! بابا برو تو الان باید به فکر اخرتت باشی ! )خوب خیلی از این افراد درسته دیگه سنی ازشون گذشته ولی پیش خودش میگه اگه من برنده بشم بچه ده ساله ام میره آمریکا و موفق میشه که درستم فکر میکنه.(2016-11-24 ساعت 09:47)Phoenix7 نوشته: واست پیام خصوصی گذاشتم حرف شما درسته ...من شرمنده یه عده دوستان هستم ...یه دو سه نفر با ادبیات بد صحبت کردن اگه به صفحات قبلی برگردن متوجه میشن .... سر یه موضوع انتقاد در باره نوع ترجمه یه موضوع زبان ..که خود نویسنده + دو نفر دیگه مودبانه جواب منو ندادن که پاسخ شو نو هم گرفتن .....دوست عزیز شما به خودت نگیر اون جملات من مخصوص اون چن نفر بود ......بنده هم بیشتر از این دوست ندارم کشش بدم جوابشونو گرفتن .......پایدار وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// (2016-11-24 ساعت 16:14)alirezanz نوشته:(2016-11-24 ساعت 15:03)hameddjj نوشته:(2016-11-24 ساعت 09:47)Phoenix7 نوشته: واست پیام خصوصی گذاشتم اولن نه تو مهمی نه اونای که درست حرف نزدن ..خلایق هر چه لایق ....در ضمن یه کم خلاقیت داشته باش حرف ها من رو کپی نکن ..بعدشم یاد بگیر اومدی شهر یاد بگیری مثل مردم شهری بر خورد بکنی ..جور ی حرف بزنی که مودبانه باشه ...یاد بگیری به مسخره کردن باشه.. دست بالا دست بسیار هست وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
2016-11-25 ساعت 05:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-25 ساعت 05:56 توسط LORDAmiroo.)
اگه میدونستم همه ی شما دوستان لنگ این رسم شکل هستین خب زود تر مطرح میکردم
البته خارج از شوخی به نظرم مطالبی توی این 2 - 3 صفحه ی اخیر توسط بعضی از دوستان گفته شد که دور از شان این تاپیک و افراد فعال توش بود و بهتر بود گفته نمیشد. به نظر من ما زمانی برد کردیم که بفهمیم به جای اینکه خودمون رو سر یک موضوع بسیار پیش و پا افتاده اذیت کنیم به فکر کمک به همدیگه باشیم. حالا من کاری ندارم که اون عبارت انگلیسی که دوستمون نوشته بودن درست بود یا غلط، یا اینکه بالاخره معنیش چیه اما همین بحث ساده نشون داد که ما هنوزم توانایی اینکه محترمانه با همدیگه مخالفت کنیم رو نداریم! از این طرف بحث حقوق زنان رو پیش میکشیم از اونور به فکر اون عاقبت دنیای افراد قدیمی (مثل بنده) هستیم و.... اما چیزی که فراموش شده اینه که همه ی این بحث ها به خاطر بودن یا نبودن یک s در یک عبارت انگلیسی بوده. بعضیا ناراحت شدن... به بعضیا برخورد... بعضیا خواستن مهارت زبانشونو به رخ بکشن... ولی آخرش توی این تاپیک ما هستیم که شاید هیچکدوممون هم توی لاتاری در نیایم و باید برای سال های آینده هم همیدگه رو تحمل کنیم حالا چه روستایی چه شهری درسته دوست من اینجا ایرانه و همه ی ما هم ایرانی هستیم، وقتی که هنوزم نظرات مخالف رو با توهین جواب میدیم همه شبیه هم هستیم چه اونی که نظر مخالفشو بد بیان کرده، چه اونی که در جوابش از اصل و نسب تا آخرت طرف مقابل رو وسط کشیده... پ ن:دوستان اگر من در جریان این بحث حرفی زدم که فردی احساس کرد بهش توهین شده واقعا عذر میخوام(به توصیه ی یکی از دوستان باید حواسم به آخرتم باشه) و باید بگم که قصدم چیزی جز ایجاد جو شاد نبوده
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: dv2017 ، elahe mousavi ، alirezanz ، Reza2018 ، copol ، mehre cyrus ، jsmlz
2016-11-25 ساعت 10:24
(2016-11-24 ساعت 20:41)Sam83 نوشته: خوشبحالتون من کرمانشاه هستم اینجا خبری از برف نیست فقط سرما سرما سرما سرماپارسال هم وسطای آذر برف اومد اما تا آخر زمستون دیگه خبری از برف نبود من که یادم نمیاد- چند سالیه که از زمستون و اون برفش خبری نیست یادمه بچه که بودیم بعد از پارو کردن برفا از روی پشت بوم میپریدیم روی برفای جمع شده تو حیاط درعوض دوست عزیز فکر کنم شما زمستونهای پر برفی داشته باشید
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges
2016-11-25 ساعت 11:07
#idioms
#اصطلاحات ??Watch your tongue مواظب حرف زدنت باش. A: You don't know anything about what you're doing. تو اصلاً کارت را بلد نیستی B: watch your tongue. You're not in the position to question me. مواظب حرف زدنت باش. تو در موقعیتی نیستی که مرا زیر سوال ببری. ?????
تا خدا چی بخواد
2016-11-25 ساعت 11:08
#idioms
#اصطلاحات ?A Slap in the face معادل فارسی: تو دهنی - It was a slap in the face to be the only one not invited to the party. - اینکه تنها کسی بود که به میهمانی دعوت نشده بود (برای او) مثل یک تو دهنی بود. ???
تا خدا چی بخواد
2016-11-25 ساعت 11:10
♦️چند لغت مربوط به طرح های پارچه
▪️Striped ▫️راه راه ▪️Checked ▫️شطرنجی ▪️Plaid ▫️چهارخانه ▪️Polka-dotted ▫️خال خال ▪️Flowered ▫️گلدار ▪️Floral ▫️گلدار ▪️Solid blue ▫️آبی یکدست ▪️Solid yellow ▫️زرد یکدست ▪️Patterned ▫️طرح دار
تا خدا چی بخواد
2016-11-25 ساعت 11:14
#اصطلاحات_مربوط_به_اجزا_اتوموبیل
? @Learn_en 1- سپر جلو کمی کج است. The front bumper is a little bent/ crooked. 2- این گلگیر فرو رفتگی دارد. There’s a dent on this fender (Am.) Wing (Br.). 3- شیشه جلو ترک دارد. The windshield (Am.) windscreen (Br.) is cracked. 4- سقف فرو رفتگی دارد. The top/ roof of the car is dented. 5- منظور بخشی از سقف اتومبیل است که از شیشه ساخته شده و می تواند ثابت یا متحرک باشد. My new Mercedes has a nice sunroof. 6- این در پایین افتاده (تنظیم نیست) باید آنرا بکوبی تا بسته شود. This door is a little out of /off kilter. You need to slam it to close it. 7- می تونی کاپوت رو بالا بزنی؟ Can you lift the hood (Am.)/ bonnet (Br.) please? 8- لاستیک یدکی توی صندوق عقب هست؟ Is the spare tire in the trunk (Am.)/boot (Br.). 9- لطفا در صندوق عقب را ببند. Please close the trunk (lid/door). 10- باربند کمی شل است. The roof-rack/luggage rack is a little loose. 11- زه دور تا دور بدنه قشنگ است. The trim along the sides is nice. 12- این اتومبیل لوازم تزئینی فراوانی دارد. This car has a lot of accessories. 13- چراغ های عقب را روشن گذاشته ای. You’ve left the taillights (Am.) / rear lights (Br.) on. 14- یکی از چراغ های راهنما شکسته است. One of the signal lights (Am.) / indicator lights (Br.) is broken. 15- یکی از چراغ های دنده عقب روشن نمی شود. One of the back-up lights doesn’t come on/ turn on. 16- پلاک (اتومبیل) کمی شل است. The license plate (Am.) /number plate (Br.) is a little loose. 17- نمی توانم در باک را قفل کنم. I can’t lock the gas tank door (Am.)/ petrol cap (Br.). 18- آنتن کجاست؟ Where’s the antenna (Am.)/ aerial (Br.)? 19- گلگیرهای اسپرت به ماشین میاد. (منظور گلگیر لاستیکی است که زیر لبه گلگیر اصلی نصب می شود.) These splash guards (Am.)/ mud flaps (Br.) look nice on the car.
تا خدا چی بخواد
2016-11-25 ساعت 12:22
دوست عزیزی که آموزش زبان میزاری
اینجا به نظرم جاش نیست دوستان نظرشون اعلام کنن در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2016-11-25 ساعت 12:26
(2016-11-25 ساعت 12:22)darabi نوشته: دوست عزیزی که آموزش زبان میزاری به نظرمنم با توجه به ظرفیت بعضی از افراد حاضر در تاپیک این آموزش ها به جای دیگه ای منتقل بشن بهتره.
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با
2016-11-25 ساعت 12:30
(2016-11-25 ساعت 12:26)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:22)darabi نوشته: دوست عزیزی که آموزش زبان میزاری از خدا بترس مرد بجای این چیزا به آخرتت فکر کن
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: dv2017 ، darabi ، LORDAmiroo ، jsmlz
2016-11-25 ساعت 12:45
(2016-11-25 ساعت 12:30)alirezanz نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:26)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:22)darabi نوشته: دوست عزیزی که آموزش زبان میزاری والا الان اومدم تو مسجد نشستم میخوام مدل مسیحیا برم پیش آخونده اعتراف کنم باشد که با کوله باری از رحمت و بخشش الهی به دعوت حق لبیک گویم
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با
2016-11-25 ساعت 12:54
(2016-11-25 ساعت 12:45)LORDAmiroo نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:30)alirezanz نوشته:(2016-11-25 ساعت 12:26)LORDAmiroo نوشته: به نظرمنم با توجه به ظرفیت بعضی از افراد حاضر در تاپیک این آموزش ها به جای دیگه ای منتقل بشن بهتره. کمپوت البالو یا گیلاس؟ واسه ملاقات میگما البته ایشالا زود آزادت میکنن خلاصه خیلی اعتراف نکن
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، darabi ، dv2017 ، jsmlz
|