کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2016-11-25 ساعت 19:17)pishtaz611 نوشته:  تصور کنید در خیابان اصلی نیویورک باشید با یک ماشین ماسل کار خوشکل و موشکل
بعد در حال دور دور اخر هفته باشید تا خستگی یک هفته کار رو از تن نازنینتون رو بیرون کنید
تو ماشین آهنگ jay z feat alicia keys - empire state of mind رو گوش کنید که همش در مورد نیویورک و شهر نیویورک و خوبیاش هست
شیشه ماشینو بدین پایین صدا رو زیاد کنید یک سیگار هم لب دهنتون یکمم کلتون گرم شده باشه دیگه واویلا

چندین بار خواب این صحنه رو دیدم
و یه روز مطمئنم بش میرسم

با آرزوی همچین روزی واسه همتون

و همزمان به بدبختی های زندگی در آمریکا و کار کردن در والمارت، مشکلات زبان و اداره کردن یک خانواده ی 10 نفره(وات د هل؟!) فکر کنیم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، alireza_guitar ، jsmlz ، ostokhan
من هم امسال زندگی در نیویورک رو در برنامم گداشتم.

یا موفق میشیم یا نه هر چند کوتاه
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، pishtaz611 ، Reza2018 ، dv2017 ، alirezanz ، jalayevatan ، hameddjj ، jsmlz
به نظر منم اگر قراره سختی بکشم یک جای درست درمون

نه اینکه برفرض مثال برم آمریکا و تو یک شهر کوچیک خودمو درگیر کنم.

از همون اول نیویورک یا لوس آنجلس یا ...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، LORDAmiroo ، dv2017 ، alirezanz ، jalayevatan ، jsmlz
(2016-11-25 ساعت 22:16)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-11-25 ساعت 19:17)pishtaz611 نوشته:  

و همزمان به بدبختی های زندگی در آمریکا و کار کردن در والمارت، مشکلات زبان و اداره کردن یک خانواده ی 10 نفره(وات د هل؟!) فکر کنیم Big Grin

برادر به قول خودت آدم با hope زندس
کار میکنی سختی هم میکشی
راحتی هم میکشی
کیفتم میکنی
زندگیتم میکنی
خیالتم راحته
دنیا به کامت شیرینه
خدارو هم شکر میکنی
به نظر من میارزه
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، dv2017 ، Phoenix7 ، alirezanz ، jsmlz
(2016-11-25 ساعت 19:17)pishtaz611 نوشته:  تصور کنید در خیابان اصلی نیویورک باشید با یک ماشین ماسل کار خوشکل و موشکل
بعد در حال دور دور اخر هفته باشید تا خستگی یک هفته کار رو از تن نازنینتون رو بیرون کنید
تو ماشین آهنگ jay z feat alicia keys - empire state of mind رو گوش کنید که همش در مورد نیویورک و شهر نیویورک و خوبیاش هست
شیشه ماشینو بدین پایین صدا رو زیاد کنید یک سیگار هم لب دهنتون یکمم کلتون گرم شده باشه دیگه واویلا

چندین بار خواب این صحنه رو دیدم
و یه روز مطمئنم بش میرسم

با آرزوی همچین روزی واسه همتون

شما فیلم استپ آپ رو زیاد نگاه نکن خخخ

شوخی کردم. به امید وصال به آرزوهاتون
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، alirezanz ، hameddjj ، jsmlz
پیشنهاد می کنم فیلم Demolition رو امشب بذارید دان شه ببینید
موسیقی متن قشنگی داره
من عاشق این Jake gyllenhaal هستم
یه کاریزمای خاصی داره
کلا تمام فیلمهایی که بازی کرده رو آرشیو کردم
امیدوارم از نزدیک ببینمش
به یه بار دیدنش می ارزه
فیلمو می گم البته !
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، hameddjj ، jsmlz
(2016-11-25 ساعت 22:33)pishtaz611 نوشته:  
(2016-11-25 ساعت 22:16)LORDAmiroo نوشته:  و همزمان به بدبختی های زندگی در آمریکا و کار کردن در والمارت، مشکلات زبان و اداره کردن یک خانواده ی 10 نفره(وات د هل؟!) فکر کنیم Big Grin

برادر به قول خودت آدم با hope زندس
کار میکنی سختی هم میکشی
راحتی هم میکشی
کیفتم میکنی
زندگیتم میکنی
خیالتم راحته
دنیا به کامت شیرینه
خدارو هم شکر میکنی
به نظر من میارزه

احسنت Big Grin
البته دوستان توجه کنید که نیویورک واقعی به زیبایی ای که توی فیلما میبینیم نیس..
تاکسیای زردو میدونای شلوغو یه عالمه تلویزیون شهریو... اینا مال فیلماست و یه بخش کوچیکی از NY عه Big Grin
اصلشو میتونید توی سفرنامه ی بچه های نیویورکی پیدا کنید Wink
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Reza2018 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، alireza_guitar ، jsmlz
سلام بر دوستان قدیم و جدید
we fight for a better life
پاسخ
(2016-11-26 ساعت 06:42)fairy نوشته:  سلام بر دوستان قدیم و جدید

سلام،

یاد Game of Thrones افتادم[emoji28] به خدایان قدیم و جدید سوگند[emoji16]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، fairy ، aram_hpanahi ، pishtaz611 ، jsmlz
سلام دوستان گل Cool
یک نکته ای میخوام بگم.
میگن کسی که به یک هدفی مثبت فکر میکنه باید شرایط رسیدن به اون هدف رو فراهم بکنه تا بهش برسه.
مثلا ما که میخوایم لاتاری برنده بشیم و بریم آمریکا، باید زبان بلد باشیم. اگه پول نداریم تلاش کنیم تهیه کنیم. و مثلا دنبال مدرک تحصیلی و ... .
یعنی شما فرض کن داخل یک رودخانه هستی و میخوای به دریا برسی. باید موانع و سنگ هایی که سر راهت قرار دارند رو جا بذاری. اون موانع همین فراگیری زبان و جور کردن پول بود که گفتم.
اما یه سوال :
چرا بعضیا هیچ تلاشی نمیکنن و برنده میشن؟ مثلا طرف نه پول داره نه زبان بلده ولی برنده میشه؟
بعد ازش میپرسن که چرا نمیری کارای ویزا رو انجام بدی میگه بابا من همینجوری الکی شرکت کردم و اصلا قصد رفتن ندارم.
دو نکته میشه فهمید:
1- یا اونایی که با این وضعیت برنده میشن دروغ گفتن که برنده شدند.
2- یا مثبت فکر کردن و رسیدن به هدف راه های بیشتری داره و صرفا به این معنی نیست که شما حتما باید شرایط رو فراهم بکنی تا به هدفت برسی! که اگه اینجوری باشه باید فاتحه ی اون کتاب ها و حرف ها و قوانینی که در مورد مثبت فکر کردن بیان شده رو خوند.
پس اگه شما تمام شرایط برنده شدن لاتاری رو داشتی و هیچ مشکلی از بابت زبان و یا وضعیت مالی نداشتی و برنده نشدی، تعجب نکن.
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، hameddjj ، alirezanz ، copol ، pishtaz611 ، jsmlz ، ostokhan
سلام دوست عزيز ، نظرم رو لابلاي متن مينويسم
(2016-11-26 ساعت 14:13)we are one نوشته:  سلام دوستان گل  Cool
یک نکته ای میخوام بگم.
میگن کسی که به یک هدفی مثبت فکر میکنه باید شرایط رسیدن به اون هدف رو فراهم بکنه تا بهش برسه.
اينجا بايد هدف رو تعريف كرد يا قبولي در لاتاري يا ادامه زندگي در آمريكا
مثلا ما که میخوایم لاتاری برنده بشیم و بریم آمریکا، باید زبان بلد باشیم. اگه پول نداریم تلاش کنیم تهیه کنیم. و مثلا دنبال مدرک تحصیلی و ... .
اينها همه براي زندگي در آمريكا خوبه ولي براي قبولي نه بغير از مدرك تحصيلي و پول كه اونم موقع مصاحبه و بعد از قبولي به درد ميخوره
یعنی شما فرض کن داخل یک رودخانه هستی و میخوای به دریا برسی. باید موانع و سنگ هایی که سر راهت قرار دارند رو جا بذاری. اون موانع همین فراگیری زبان و جور کردن پول بود که گفتم.
اما یه سوال :
چرا بعضیا هیچ تلاشی نمیکنن و برنده میشن؟ مثلا طرف نه پول داره نه زبان بلده ولی برنده میشه؟
چرا نداره دوست من اونا شانس دارن و ما نداريم و باعث حرص خوردن من و تو ميشن كه اينا كه نميخوان برن از اول چرا ثبت نام كردن و به درصد كوچيك به بدشانسي ما اضافه كردن
بعد ازش میپرسن که چرا نمیری کارای ویزا رو انجام بدی میگه بابا من همینجوری الکی شرکت کردم و اصلا قصد رفتن ندارم.
دو نکته میشه فهمید:
1- یا اونایی که با این وضعیت برنده میشن دروغ گفتن که برنده شدند.
2- یا مثبت فکر کردن و رسیدن به هدف راه های بیشتری داره و صرفا به این معنی نیست که شما حتما باید شرایط رو فراهم بکنی تا به هدفت برسی! که اگه اینجوری باشه باید فاتحه ی اون کتاب ها و حرف ها و قوانینی که در مورد مثبت فکر کردن بیان شده رو خوند.
به نظر من هدف رو بايد درست مشخص كرد كه اينجا ميشه زندگي در امريكا و نه برنده شدن در لاتاري پس بهتره اونايي كه اينو به عنوان هدف انتخاب كردن حتما راههاي ديگه رو هم امتحان كنن كه لازمش افزايش مهارت تخصص دارايي و البته تفكر مثبته
پس اگه شما تمام شرایط برنده شدن لاتاری رو داشتی و هیچ مشکلی از بابت زبان و یا وضعیت مالی نداشتی و برنده نشدی، تعجب نکن.
دست به دلم نذار دوست عزيز لاتاري كه سهله راههاي ديگه رو هم امتحان كردم كه تا حالا به جايي نرسيدم

با اين همه من نميتونم دست رو دست بذارم تا قبول كه شدم برم دنبال زبان و بقيه چيزا و البته تو اين چند ساله هم سعي كردم متعجب نشم از برنده نشدنم
Sad
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، we are one ، copol ، pishtaz611 ، jsmlz
من وقتی دوستان و آشنایانی را می بینم که میرن پناهنده میشن به این نکته فکر می کنم که واقعا لاتاری و برنده شدن در اون خیلی ارزشمنده و واقعا ۱ میلیون دلار می ارزه

یکی از اقوام به تازگی زندگیش را فروخت تا بتونه ویزای توریستی بگیره و الانم سرگردون تو خاک غربت دنبال کارای پناهندگیه که آیا بشه آیا نشه

دوستان خواهش می کنم فکر کنیم

درسته مهاجرت و پیشرفت خوبه ، ولی نه به هر قیمتی
لطفا زندگیتون را تو همین ایران بسازین

حالا اگر گرین کارت برنده شدیم با همین ساخته ها و داشته ها و دست پر مهاجرت می کنیم

#نه_به_مهاجرت_به_هر_قیمتی#
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: hameddjj ، alirezanz ، dv2017 ، pishtaz611 ، mehre cyrus ، jsmlz
نتایج دقیقا چه روزی چه ساعتی چه دقیقیای میاد؟؟؟
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
سلام من امسال برای اولین بار ثبت نام کردم و خیلی زیاد امیدوارم ..بالاخره این ارزوی من هست و مطمئن هستم یه جایی یه روزی به ارزوم میرسم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، we are one ، dv2017 ، pishtaz611 ، jsmlz ، ostokhan
(2016-11-26 ساعت 06:42)fairy نوشته:  سلام بر دوستان قدیم و جدید

به به همه قدیمیا

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، fairy ، aram_hpanahi ، pishtaz611 ، jsmlz ، ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان