کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-20 ساعت 21:13)reza6966 نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 14:54)nargol1990 نوشته:  من که میام میگم  Big Grin

بسته به دید آدم هاست
ممکنه یکی از خبر قبولی من خیلی خوشحال بشه یکی ام بگه حرومش Cool

من خودم اگه 11 روز دیگه ببینم فرزاد یا رضا یا مونا یا ریحانه میلاد  قبول شدن خیلییییییییییییییییییی خوشحال میشم...ازین که همون آرزوهای منو داره میره دنبال کنه خوشحالم ازین که به ارزویی ک تو دل منه رسیده خوشحالمممم....کلا جند سالیه یاد گرفتم به همه چیز دید مثبتی پیدا کنم البته زیادم آسون نبوده و از قبلم اینجوری نبودم!

شاید مجازی باشین هرگز هم همدیگرو نبینیم اما اسمتون همیشه تو خاطرم میمونه حتی اگه هیچوقتم قبول نشم یه روزی یه سالی ک پیر شدم و دارم پای گاز آشپزی میکنم میگم آخی روزگار یه جایی بود به اسم مهاجر سرا سال هایی که لاتاری ثبت نام میکردیم یکی بود به اسم رضا که برنده شد و رفت نیویورک Big Grin فرزاد استخونم فک کنم الان دیگه حساااابی پولداره و تموم پارکای ملی آمریکارو دیده همونایی که عکساشو واسمون میذاشت Rolleyes مونا بالاخره قبول شد و به خودکشی نرسید Big Grin الان ممکنه لس انجلس باشه Cool ریحانه هم که مث من عشق نیویورک بود الان تو خیابونای منهتنه و اصن شاید یادشم نباشه یه روزی همین خیابونا ارزوش بود Shy راستی میلاد کجاست؟ Smile یعنی همسرش بالاخره راضی به رفتن شد؟؟ Big Grin  
راستی آقا شاهینم که دیگه الان ساکن آستین Tongue یادش بخیر اسم دارو دسته نیویورکی هارو اون داد به ما Cool آقا فرخ م که مارکوپولومون بود Tongue کل آمریکارو گشته لابد تا الان Shy  Rolleyes

خدایی نامردینا همتون قبول شدین الا من Big Grin  Big Grin

Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
یه سالی هم (یادم نیست دقیقا ؟DV201) من این اطلاعات رو جمع کردم همه هم همکاری کردن ولی زیاد اطلاعات آماری خاصی در اختیار نمیذاره  Big Grin
اون سال یادمه از این لیست منتظران فقط ۲ کیس قبولی داشتیم (هر جا هستند شاد و سلامت باشند)

چه عالی,
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، ostokhan
راستی دوستان خبر دارید,11 روز شد
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، dv2017 ، امیر007 ، santaclara ، nargol1990 ، sepideh1234
(2017-04-20 ساعت 21:35)milad.abadani نوشته:  راستی دوستان خبر دارید,11 روز شد

مرسی که اطلاع دادین Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: nargol1990
(2017-04-20 ساعت 21:32)nargol1990 نوشته:  دوستان یه سوال Cool
چن روز پیش یکی از دوستان سایت zillow رو گذاشته بود که واسه رهن و خرید و ... ست...منم از سر کنجکاوی بازش کردم ... خیلی خوشحال طووور واسه رهن یه آپارتمان تو نیویورک رنج قیمت رو زدم  500$ تا 700$ ... هیچی نیومد Sad  هی قیمتو بردم بالا باز هیچی تا اخر 1000$ تا 1500$ یه سری انباری نشونم داد Cool  باز بردم بالا قیمتو!خونه بودااا ولی نه خیلی!!! اما چقد؟؟؟ ماهی 2800$...خب میدونم که به تومان حساب کردن اشتباهه!اماااااااا!!! مگه یه کار ساده چقد حقوقشه که بخوایم ماهی 2800 تا کرایه بدیم!!!تازه خرجای دیگم هست!!!...بعد جالبه مثلا من سفرنامه های سال 2010 رو میخونم میبینم نوشتن خونه 2 خوابه تو لس انجلس ماهی 2600 تا کرایه کردیم!خب الان چنده پس؟؟؟؟؟اون آدم کارش چی بوده که 2010 اینقددد کرایه میداده؟؟؟ لابد الان 5000 تا کرایه میده فقط!
یکی منو روشن کنه این کرایه ها طبیعیه؟؟؟پایه حقوق یه کار معمولی چقدره؟؟؟
خودم میدونم نیویورک گرونترینههه Cool ولی خب اینقد؟؟؟
یه کار توی سوپرمارکت حساب کنید ساعتی 10 تا و هفته ای 50 ساعت میشه ماهی 2000 تا . این کار برای روزهای اول

نمیدونم که چند خوابه انتخاب کردید توی سرچ ولی یکخوابه با 750 تا هست

بله کرایه های متاسفانه کاملا طبیعیه Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، ostokhan ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، copol ، Sky of NY ، shahin61
(2017-04-20 ساعت 19:28)dv2017 نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 19:13)santaclara نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 19:03)mona_ir نوشته:  ممنون خیلی عالیه دارم میخونم و لذت میبرم Cool

این لینک رو نتونستم برم.ارور میده. Sad
این خطو بگیر برو بهش میرسی  Wink
مهاجرسرا › مهاجرت › آموزشی و فرهنگی ›آشنایی با آداب و رسوم آمریکا

آشنایی با آداب و رسوم آمریکا

ممنون. Smile
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani
(2017-04-20 ساعت 21:51)dv2017 نوشته:  یه کار توی سوپرمارکت حساب کنید ساعتی 10 تا و هفته ای 50 ساعت میشه ماهی 2000 تا . این کار برای روزهای اول

نمیدونم که چند خوابه انتخاب کردید توی سرچ ولی یکخوابه با 750 تا هست

بله کرایه های متاسفانه کاملا طبیعیه  Cool

ممنون

یعنی 5 روز در هفته و روزی 10 ساعت؟؟

اینجوری که من تو اکثر سوپرمارکتها و فروشگاه های زنحیره ای نگاه میکنم ساعت کاری معمولا 10 صبح تا 6 بعد از ظهره حالا از 8 صبح هم هست...یعنی بعد 6 کار دیگه ای نیس؟؟

اینجوری که نیویورک خیلی دست نیافتنیه Sad

کسی میدونه شعل مرتبط با رشته چقدر درامدش؟؟؟مثلا من که معماری خوندم
یا کسی که مهندس شبکه س اینجا و سابقه کار داره...اگر کار مرتبط پیدا کنیم چی؟؟کسی میدونه اون ساعتی چقدره؟؟
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، farrokh33 ، M0HSeN_US ، Sky of NY ، shahin61
به نظر شما شرایط کاری برای من چطوره?
تخصصم الکترونیکه,البته تعمیرات سیستم های کنترلی و الکترونیکی ماشین الات(جرثقیل ها) و تجهیزات صنعتی, البته یه زمانی خدمات شهری هم انجام میدادم,مثل تعمیرات برق ساختمان و لوازم خانگی و از اینجور چیزا, تقریبا تعمیرات اکثر لوازم الکترونیکی. ایالت کالیفرنیا مناسب است??? البته بگم که مهارت و تخصص کافی دارم.و در حال حاظر هم یک شرکت فنی و خدماتی دارم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: M0HSeN_US
البته بگم,ادم تنبلی نیستم,در حال حاظر هم که شرایط کار صنعت ضعیف شده,مبلمان شهری طراحی میکنم و میسازم,البته نورپردازی و از اینجور موارد هم انجام میدم,که البته همه موارد فوق به دلیل تخصصی نبودن,دستمزد های بالایی ندارن.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، M0HSeN_US
(2017-04-20 ساعت 23:13)milad.abadani نوشته:  البته بگم,ادم تنبلی نیستم,در حال حاظر هم که شرایط کار صنعت ضعیف شده,مبلمان شهری طراحی میکنم و میسازم,البته نورپردازی و از اینجور موارد هم انجام میدم,که البته همه موارد فوق به دلیل تخصصی نبودن,دستمزد های بالایی ندارن.

آقا میلاد ماشالا به این همه تخصص.
والا ما که از دوستان همیشه شنیدم شغلهای فنی درآمدای خیلی خوبی دارن.مطمئنا همینطوره.فقط به نظرم برای اینکه بتونی تو این رشته های تخصصیت کار پیدا کنی باید یکسری دوره های خاص رو بگذرونی.و به قول معروف سرتیفیکیتش رو بگیری. Smile
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، M0HSeN_US ، milad.abadani ، shahin61
(2017-04-20 ساعت 22:52)nargol1990 نوشته:  ...
کسی میدونه شعل مرتبط با رشته چقدر درامدش؟؟؟مثلا من که معماری خوندم
یا کسی که مهندس شبکه س اینجا و سابقه کار داره...اگر کار مرتبط پیدا کنیم چی؟؟کسی میدونه اون ساعتی چقدره؟؟

(2017-04-20 ساعت 23:10)milad.abadani نوشته:  به نظر شما شرایط کاری برای من چطوره?
تخصصم الکترونیکه,البته تعمیرات سیستم های کنترلی و الکترونیکی ماشین الات(جرثقیل ها) و تجهیزات صنعتی, البته یه زمانی خدمات شهری هم انجام میدادم,مثل تعمیرات برق ساختمان و لوازم خانگی و از اینجور چیزا,  تقریبا تعمیرات اکثر لوازم الکترونیکی. ایالت کالیفرنیا مناسب است??? البته بگم که مهارت و تخصص کافی دارم.و در حال حاظر هم یک شرکت فنی و خدماتی دارم.
به سایتهای indeed و payscale برید و باتوجه به مهارتهاتون تعداد شغلها و میزان درآمدشون رو برای هر شهری ببینید یه سایت دیگه هم هست برای دپارتمان کار امریکاست به آدرس bls دات gov که عناوین شغلی و محدوده حقوق و تعداد افراد شاغل مربوط به اون شغل و ... رو میتونید پیدا کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: nargol1990 ، milad.abadani ، farrokh33 ، shahin61
یه روز دندونم خیلی درد میکردم شب تا صبح نتونستم بخوابم.صبح که شد سریع رفتم پیش یه دندانپزشک ساعت 7 بود که رسیدم دکتر ساعت 9 اومد داشتم هلاک میشدم از درد، نفر اول بودم با منشی هماهنگ کردم سریع رفتم داخل دکتر گفت که باید عصب کشی بشه گفتم اوکی فقط شروع کن خلاصه سوزن بی حسی زد و بی حس نشد اون مته Smile رو برداشت و شروع به سوراخ کردن دندونم کرد منم از درد داشتم بی هوش میشدم. چند دقیقه گذشت یکی از دوستای دکتر اومد پیشش دست از کار کشید رفت نشست کنار دوستش سلام و احوال پرسی و تعریف منم تو دلم داشتم به زمین و زمان ف.ح.ش میدادم،در حین ف.ح.ش دادن Smile یه کلمه به گوشم خورد که خیلی برام خوشایند بود دکتر به دوستش گفت "لاتاری" چی شد؟اونم اصلا انگار که نه انگار اصلا براش مهم نبود گفت رفتیم سفارت چون فرم ها رو درست پر نکرده بودیم ریجکت شدیم (به همین راحتی به همین خوشمزگی)شاید باورتون نشه ولی از حماقت این یارو اونقدر عصبی شدم که درد دندون کلا یادم رفت.آخه پر کردن فرم D230 اینقدر سخته؟؟؟؟

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، darabi ، abas_kashan ، M0HSeN_US ، ostokhan ، milad.abadani ، santaclara ، nargol1990 ، farrokh33 ، copol
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
من از صفحه ۴۷ به بعد رو دنبال نکرده بودم که یکدفعه امروز دیدم به صفحه ۱۹۷ رسده، تعجب کردم چون تا قبل از عید خیلی به کندی صفحات تغییر میکرد، بهر جهت از اینکه دوباره دورهم جمع شدیم خوشحالم،فقط اینکه بفرمایید خبر خاصی در این مدت منظورم از فروردین تا امروز نبوده،چون سرم شلوغ هست و وقت نمیکنم برم صفحات قبل رو مرور کنم
ممنون
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، farrokh33 ، milad.abadani ، santaclara ، nargol1990 ، leader-m ، sepideh1234 ، shahin61
(2017-04-21 ساعت 00:36)elahe mousavi نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا
من از صفحه ۴۷ به بعد رو دنبال نکرده بودم که یکدفعه امروز دیدم به صفحه ۱۹۷ رسده، تعجب کردم چون تا قبل از عید خیلی به کندی صفحات تغییر میکرد، بهر جهت از اینکه دوباره دورهم جمع شدیم خوشحالم،فقط اینکه بفرمایید خبر خاصی در این مدت منظورم از فروردین تا امروز نبوده،چون سرم شلوغ هست و وقت نمیکنم برم صفحات قبل رو مرور کنم
ممنون

سلام
خانم موسوی خبر خاصی نیست. خیالتون راحت.
اینجا هم خیلی صفحات جلو نرفته. شما بقول خودتون مدتی غایب بودید. اگر بر طبق روال سابق بود الان صفحات 600 به بالا رو میدید.
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 00:36)elahe mousavi نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا
ممنون
سلام
شما که بعد از اون قضیه پستای زبان دیگه نیومدید
اینجا هم خبر خاصی نبوده ، بچه های پارسال که نیستند ، چند تایی هستیم داریم پیش میریم
یه گروه تلگرامی هم دو بار تاسیس شده که دفه اول با شکست روبرو شد دفه دومو نمیدونم
منتظر پستهای شما هستیم
پاسخ
سلام
دوستان راجع به درآمد وهزینه ها در آم ر ی کا تو پست های آخر بحث کردن من هم کمی اطلاعات دارم مینویسم البته تو تاپیک زندگی درآم ر ی کا اطلاعات زیادی هست میتونید مطالعه کنید:
همه جای دنیا بین شهرهای به اصطلاح شمال وجنوب تفاوتی در درآمدها وهزینه ها وجود دارد مثلا کرایه منزل ودرآمد رو در تهران خودمون با شهرهای کوچک جنوب ایران باهم مقایسه کنید .درآم ر ی کا هم شهرهایی مانند نیویورک وسان فرانسیسکو را با دالاس وسان آنتونیو ومی سی سی پی میتوان مقایسه کرد .البته درایران تفاوت امکانات موجود بین آن شهر ها فاحش است بطوری که برای مثلا درمان باید به شهرهای برتر سفر کرد زیرا درشهر های کوچک امکانات بسیار ضعیف است ولی در us این تفاوت کمتر است وهمه گونه امکانات درهمه شهر ها وجود دارد (البته بطور نسبی) .
تا اونجا که من استنباط کردم بین وسعت شهر ها وهزینه ها هم رابطه ای وجود دارد مثلا سان فرانسیسکو تقریبا وسعت کمی دارد وبیشتر اطراف آن را اقیانوس گرفته است ولی دالاس سرزمینی است وسیع وپهناور که ازهمه طرف بیابان است وخشکی. در سان فرانسیسکو اجاره یک آپارتمان یک خوابه حدود 3000دلار به بالاست ولی مشابه همین آپارتمان دردالاس حدود 700دلار به بالاست .دستمزد کارگر ساده در فروشگاهی مثل والمارت دردالاس ساعتی بین 8تا9دلار ودرسان فرانسیسکو ساعتی بین 9تا10دلار است با این تفاوت که دردالاس تعداد این فروشگاه ها درسطح شهر زیاد ولی در سان فرانسیسکو کم هستند .هر گالن بنزین دردالاس حدود یک دلار ارزانتر است .قیمت مواد خوراکی نیز نسبت به شهر های برتر ارزانتر است .هزینه پارکینگ در شهر های برتر چند برابر بیشتر از شهر های دیگر است .بنابراین اگر میخواهید زندگی را درusشروع کنید بهتر است ابتدا از شهرهایی با هزینه های کمتر شروع کنید حتی اگر مبلغ خوبی با خود ببرید چون تا بخواهید شغلی را شروع کنید ودرآمدی داشته باشید مدتی میگذرد وباید از ذخیره خود خرج کنید وپشتوانه مالی خود را ضعیف میکنید اگر هم که مبلغ کمی باخود ببرید نمیتوانید درشهرهای برتر دوام بیاورید ویکی دوسالی رو باید درجا بزنید ودرنقطه صفر باقی میمانید.دوستانی که عشق زندگی درنیویورک رو دارند باید بدونن نمیتونند مثلا درخیابان منهتن واطرافش آپارتمانی اجاره کنندچون خیلی گران است مگر آنکه از ایران بخوبی ساپورت شوند معمولا کسایی که شغلی درنیویورک دارند درشهر بوستون سکونت میکنند که درنزدیکی نیویورک است وهزینه هاش کمتر است وبا مترو هر روزصبح به نیویورک میروند وعصر هابه بوستون برمیگردند مثل کسایی که درتهران کار میکنند ودرکرج سکونت میکنند .آرزو میکنم همگی دوستان روزی بتوانند (به این زودی) به آنجا سفر کنند واز نزدیک واقعیت هارو درک کنند .سلامت وتندرست باشید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان