کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-21 ساعت 11:42)ostokhan نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 08:47)dv2017 نوشته:  ممنون @farrokh33@  عزیز

@ostokhan@  جان این آواتار جدیده ؟ متوجش نبودم ، زیباست
آره از قبلی خسته شدم. در ضمن اون پست نبراسکا رو من نزاشتم. شما گذاشتی. اون دوستمون مثل اینکه اشتباه گرفت
درسته ، متوجه شدم
باعث افتخاره مارو با شما اشتباه بگیرن Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، hosseinix ، copol ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
ظاهرا این کلیرنس 120 روزه کافی نبوده و امسال وزیر خارجه تیلرسون دستور اکید داده به سفارتها که صفحات اجتماعی مثل فی سبوک و توئی تر طرف رو چک میکنن برای صدور ویزا 2017 ها.
فردا فکر کنم میاد سراغ خونه زندگی طرف چی دارن و ندارن. اونایی که قبول شدید امسال حساب کار دستتون باشه. زیر ذره بین اساسی هستید
پاسخ
عرض سلام و ادب دارم. از پستهای جالب و کاربردی دوستان تشکر میکنم. دوستان فعال بدانند دیگران از جمله خودم اگر پست نمیزاریم شاید به این دلیل هست که اطلاع خاصی نداریم.فقط تشکری میکنیم و از مطالب شما استفاده میکنیم.
پاسخ
@Sky of NY@ عزیز ، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Sky of NY ، hosseinix ، ostokhan ، leader-m
(2017-04-21 ساعت 12:24)aristotel نوشته:  عرض سلام و ادب دارم. از پستهای جالب و کاربردی دوستان تشکر میکنم. دوستان فعال بدانند دیگران از جمله خودم اگر پست نمیزاریم شاید به این دلیل هست که اطلاع خاصی نداریم.فقط تشکری میکنیم و از مطالب شما استفاده میکنیم.
دوست عزیز اکثر مطالبی که اینجا میاد قبلا توی مهاجر سرا یا همسایه هاش اومده اما نگارنده های اون مطالب بنا به دلایلی یادآوریشون رو مفید میدونن یا اخباری جدید یا مقایسه هایی از دیدگاه نو به نظرشون میرسه و میذارن . بعضی ها از ایالت هدفشون میگن ، بعضی یا از فانتزیاشون و ...
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: aristotel ، hosseinix ، farrokh33 ، santaclara ، ostokhan ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
(2017-04-21 ساعت 12:20)ostokhan نوشته:  ظاهرا این کلیرنس 120 روزه کافی نبوده و امسال وزیر خارجه تیلرسون دستور اکید داده به سفارتها  که صفحات اجتماعی مثل فی سبوک و توئی تر طرف رو چک میکنن برای صدور ویزا 2017 ها.
فردا فکر کنم میاد سراغ خونه زندگی طرف چی دارن و ندارن. اونایی که قبول شدید امسال حساب کار دستتون باشه. زیر ذره بین اساسی هستید

حق دارن بررسی کنن,اخر هیچ بانک اطلاعاتی وجود نداره,برای تحقیقات.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: aristotel ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61
من زندگی در جزایر رو دوست دارم,راستی دوستان کسی از اقا ارش خبر نداره??? دیگه پست نمیزاره.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، ostokhan ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
ایالت نبراسکا
قسمت دوم - کار
برای کار در این ایالت علاوه بر سایتهایی که قبلا معرفی کردم مثل indeed دات کام و craigslist داتorg   در وبسایت رسمی فرمانداری نبراسکا به آدرس neded.org/business/why-nebraska  دو سایت careerlink دات کام و dol.nebraska معرفی شده که البته دومی رو باید با تمهیدات ویژه واردش بشید .
نمودار زیر مشاغل هدف در این ایالت را نشان می دهد

[عکس: 13wz_targeted_business.png]

تعداد و درصد اشتغال زنان و مردان در مشاغل مختلف در نمودار زیر نشان داده شده است

[عکس: xgk_occupation_man_woman.png]

در این پست اطلاعاتی در رابطه با کشاورزی/دامداری در این ایالت رو تهیه کردم که براتون میذارم
نمایه کلی کشاورزی این ایالت در سال 2016 در جدول زیر مشخص شده است

[عکس: v1b_2016_agri_overview.png]

حقایقی درخصوص کشاورزی/دامداری در این ایالت در شکلهای زیر آمده است

[عکس: s1za_facts_and_ranks.jpg]
[عکس: 7rpw_nebraska_ag_by_numbers.png]

جدول زیر هم نشان دهنده رتبه این ایالت در خصوص محصولات مختلف کشاورزی در ایالات متحده ست

[عکس: j08d_rank.png]

این جدول  هم مربوط به درامد و تعداد افراد در زمینه های مختلف کشاورزیست

[عکس: r3b3_agribusiness_and_food_processing.png]

نقشه کانتی های ایالت نبراسکا
[عکس: q46x_nebraska-county-map.jpg]

در جدولهای زیر مناطق و کانتی هایی که دارای بیشترین تعداد مزرعه هستند مشخص شده است
[عکس: p9rw_no_of_farm_by_region.png]
[عکس: iklr_no_of_farm_by_county.png]

نتیجه : اگه من بخوام این ایالت رو برای زندگی انتخاب کنم میرم سراغ لینکلن چرا که از مزایای مرکز ایالت بودن بهره منده ، هزینه ها مناسبه و کانتی اون یعنی لنکستر بیشترین مزارع رو داره که تمرکز این رشته رو در این کانتی نشون میده .

[عکس: 2ewd_agriculture.jpg]

دوستان اطلاعاتی در رابطه با این ایالت دارند لطفا به اشتراک بذارید

منابع دیگر :
سایت دپارتمان کشاورزی ایالات متحده nass.usda دات gov
سایت usa دات کام
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، santaclara ، copol ، nargol1990 ، ostokhan ، aristotel ، aristotel ، Sky of NY ، hooman13 ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61
@shahin61@
چند روزيه نيستين. خوبه اوضاع؟
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: nargol1990 ، ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61
(2017-04-21 ساعت 12:20)ostokhan نوشته:  ظاهرا این کلیرنس 120 روزه کافی نبوده و امسال وزیر خارجه تیلرسون دستور اکید داده به سفارتها  که صفحات اجتماعی مثل فی سبوک و توئی تر طرف رو چک میکنن برای صدور ویزا 2017 ها.

باشه . مواظبیم

مثلا برنده(2018) هستم
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
Thirteen most sacred number for me.
This Year is 13th Year of Registration DV for me.
Good Luck
از لاتری 2006 تا الان هستیم
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، dv2017 ، darabi ، nargol1990 ، ostokhan ، santaclara ، leader-m ، M0HSeN_US
(2017-04-21 ساعت 08:34)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 05:14)copol نوشته:  
(2017-04-20 ساعت 19:51)dv2017 نوشته:  
ایالت نبراسکا

در ارسال بعدی راجع به شغل بویژه کشاورزی در این ایالت مطلب میارم .
موفق باشید

سلام.ممنون فرزاد جان.منتظرپست تکمیلی هستیم.سپاس

Big Grin
[/quote]

سلام.شرمنده دیگه اون ساعت شب که چه عرض کنم صبح یه کم خطا منطقیه.ازهردوی شما عزیزان سپاسگزارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، M0HSeN_US ، aram_hpanahi
صفحه200!!!سلامتی باشه!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، ostokhan ، Sky of NY ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
(2017-04-21 ساعت 14:33)copol نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 08:34)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 05:14)copol نوشته:  در ارسال بعدی راجع به شغل بویژه کشاورزی در این ایالت مطلب میارم .
موفق باشید

سلام.ممنون فرزاد جان.منتظرپست تکمیلی هستیم.سپاس

Big Grin

سلام.شرمنده دیگه اون ساعت شب که چه عرض کنم صبح یه کم خطا منطقیه.ازهردوی شما عزیزان سپاسگزارم.
[/quote]
سلام دوست عزیز ، دشمنت شرمنده ، من اگه بودم خیلی بیشتر از یکم خطا داشتم اون موقع صبح  Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US
من امسال واقعا سال عجیبی بود برام!

یه شب پای لپ تاپ بودم، تو فیس بوق! میچرخیدم، یهو بی دلیل یاد لاتاری افتادم با خودم گفتم "امسال مهلت ثبت نام کی بود؟" سرچ کردم دیدم حدود یک هفته به پایان زمان ثبت نام مونده. ثبت نام کردم با اینکه امیدی به رفتن نداشتم چون هنوز سربازی نرفته بودم و مشمول بودم و ممنوع الخروج.

یه ماه بعد یهو اتفاقی یه پست تو تلگرام دیدم راجع به خرید خدمت سربازی، با توجه اینکه دانشگاه رفته بودم و نصفه ول کرده بودم (سنوات مصرف کرده بودم) خیال میکردم عمرا شامل حال من نمیشه، حداقل هشت سال غیبت لازمه من فوقش دو سال دارم!
با این حال یه حسی بهم میگفت برم پلیس+10 چک کنم تا مطمئن بشم. رفتم و سوال کردم بهم گفتن غیبت از اخرین مدرک تحصیلی حساب میشه نه از زمان انصراف دانشگاه! منم با کلی ذوق و شوق برای ثبت نام اقدام کردم و کلی من رو سر دووندن و چندتا نامه مختلف از دانشگاهم خواستن و هی من رفتم سمنان (شهری که توش درس میخوندم) و برگشتم تهران تا بالاخره مراحل ثبت نامم طرفای بهمن ماه تموم شد و گفتن برو تا اس ام اس اش بیاد و نتیجه ثبت نام ات اعلام بشه. تا اواخر فروردین امسال خبری نشد و من رفتم پیگیری کردم از پلیس+10 و بعله.. نتیجه اومده بود و دیروز کاراشو تموم کردم و الان منتظرم یک هفته الی ده روز دیگه کارتم برام ارسال بشه!

رسما انگار تو مدتی که ثبت نام کردم واسه لاتاری خدا همه مشکلاتم رو پشت سر هم رفع کرده!
فقط مونده برنده شدن لاتاری که انشالله ده روز دیگه یه خبر خیلی خوب دیگه هم به من میرسه هم به همه بچه های این فروم.
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان