کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-24 ساعت 15:27)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:21)navidyazdan نوشته:  دوستانی که از 2 May به بعد عضو سایت بشن قطعاً برنده هستن ...
الیته ما ارادت خاص داریم به دوستای گلمون که همین جا هستن ولی باید واقعیتو قبول کرد...
با اجازه از ostokhan عزیز

داداش اون که معلومه بعد نتایج میان اینجا عضو میشن.
این صرفا سرگرمیه.
یعنی واقعا این همه یوزر هست اینجا شما همه نمیتونید 2 تا اسم انتخاب کنید؟؟
چطور انتظار دارید کی سی سی براتون قرعه بکشه
جبری در کار نیست. کسی مایل نیست نظرش رو بده به خدای احد و واحد واگذارش میکنم خودش از زیر زبونش بکشه بیرون  Big Grin  Big Grin  Big Grin  جبار یکی از صفات سلبی خداوند است  Big Grin
آقاجان انتخاب کردن با قرعه کشی فرق میکنه...!!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017
(2017-04-24 ساعت 15:21)navidyazdan نوشته:  دوستانی که از 2 May به بعد عضو سایت بشن قطعاً برنده هستن ...
الیته ما ارادت خاص داریم به دوستای گلمون که همین جا هستن ولی باید واقعیتو قبول کرد...

هرسال اونموقع وقت حرص خوردن اعضاي قديمي تره سايته. بعد اينكه قبول نشدن مبهوت نشستن تو مهاجرسرا و با حسرت افراديو ميبينن كه ميان مينويسن واي من برنده شدم حالا چيكار كنم؛ تاريخ عضويتشونم واسه پنج دقيقه قبله.
هرچي قديمي تر، اعصابت خوردتر Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، LORDAmiroo ، shahin61 ، leader-m ، milad.abadani ، dv2017 ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 15:40)reyhaneh_h نوشته:  

هرسال اونموقع وقت حرص خوردن اعضاي قديمي تره سايته. بعد اينكه قبول نشدن مبهوت نشستن تو مهاجرسرا و با حسرت افراديو ميبينن كه ميان مينويسن واي من برنده شدم حالا چيكار كنم؛ تاريخ عضويتشونم واسه پنج دقيقه قبله.
هرچي قديمي تر، اعصابت خوردتر  Big Grin

دست رو دلمون نزار که خونه Sad
2010 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2011 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2012 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2013 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2014 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2015 ‎HAS NOT BEEN SELECTED‎
2016 HAS ‎NOT BEEN SELECTED‎
2017 HAS ‎NOT BEEN SELECTED
2018 ...?
.
.
.‎
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، leader-m ، milad.abadani ، dv2017
(2017-04-24 ساعت 15:38)sadeghi897 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 13:46)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 12:40)ostokhan نوشته:  لیست پر درآمدترین رشته های تحصیلی در آمریکا:

۱- مهندسی نفت

۲- مهندسی هوا و فضا

۴- مهندسی الکترونیک

۵- مهندسی هسته ای

۶- ریاضی کاربردی

۹- مهندسی کامپیوتر

كاش رشته هايي كه اينجا توش مدرك دارمو تو امريكا ميخوندم  Sad ?
اگر ایران درس خوندین
اصلا روی رشته های انسانی و هنری و پزشکی حساب نکنید باید اینجا دوباره بخونید
اصولا هم درامد کامپیوتر از همه بالاتره
همه هم به شرطی که بلد باشین اگر مهندس باشین بلد نباشین اخراجتون می کنن بعد سه یا شیش ماه
البته پزشکی درامدش زیاد تره اما باید تقریبا از اول خوند
همچین دندان پزشکی

درسته، ممنون
من رشته ي تحصيليم تو دو مقطع متفاوت مهندسي شيمي و مهندسي نفته. ولي تو خيلي از رشته هاي هنري سررشته دارم، بدون مدرك.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017
اونایی که نظر ندادن فهمیدیم های کلاس هستید.
بجنبید برایند این نظر سنجی رو میفرستم بدست تیلرسون برسه
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017 ، Farzad Immigrant
(2017-04-24 ساعت 15:06)mona_ir نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
... لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.
@santaclara@
@reyhaneh_h@

اگه اينجوري بشه شيرنيت محفوظه Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: mona_ir ، shahin61 ، leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017
در جایی که مهارت لازمه
مثل خونه و ساختمان
تعمیر ماشین
آرایشگری
و خیلی از رشته های هنری
برنامه نویسی
بستگی به مهارت فرد می تونه کار بگیره اتفاقا درامد هم خوبه
به مدرک نیازی نیست اما اگر اینجا یک مدرک همون رشته رو بگیره معمولا حقوقش دو تا ۵ برابر می شه
حقوق کارهای مهارتی اصولا بالاس.
هنر هم بازم بستگی داره چقدر واقعا طرف هنرمند باشه اگر خیلی خیلی خاص باشه که دیگه نونش توی روغنه از نظر مالی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

من اسم ٣ نفرو ميگم، هرچند به نظرم بايد هركس ٥ تا اسم ميگفت Big Grin :
@alireza_guitar@
@iSalar@
@Hadi_20@
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، farrokh33 ، leader-m ، santaclara ، dv2017 ، copol ، alireza_guitar ، iSalar
من خودم یادم رفته بود اصلا ثبت نام کردم
یکی یادم آورد یادم نیست کی اما اعضای خانوادم اصلا خبر نداشتن
چند روز بعدم مهاجرسرا عضو شدم حتی دوم چک نکردم.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، ostokhan ، farrokh33 ، leader-m ، jalayevatan ، santaclara ، milad.abadani ، aza90 ، dv2017
(2017-04-24 ساعت 15:51)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:06)mona_ir نوشته:  
... لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.
@santaclara@
@reyhaneh_h@

اگه اينجوري بشه شيرنيت محفوظه  Big Grin
انشالله Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، ostokhan ، reyhaneh_h ، leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017
(2017-04-24 ساعت 15:43)reyhaneh_h نوشته:  [quote='sadeghi897' pid='752174' dateline='1493032087']
[quote='reyhaneh_h' pid='752142' dateline='1493025402']

درسته، ممنون
من رشته ي تحصيليم تو دو مقطع متفاوت مهندسي شيمي و مهندسي نفته. ولي تو خيلي از رشته هاي هنري سررشته دارم، بدون مدرك.
شما انشالا قیول شدین یه راست طرف هیوستون ...نیویورک رو بعداز یک سال هم میشه رفت!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، reyhaneh_h ، leader-m ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017
داداشم
قبول می شه امسال
من و مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، leader-m ، jalayevatan ، santaclara ، milad.abadani ، dv2017 ، copol
(2017-04-24 ساعت 15:57)reyhaneh_h نوشته:  
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

من اسم ٣ نفرو ميگم، هرچند به نظرم بايد هركس ٥ تا اسم ميگفت  Big Grin :
@alireza_guitar@
@iSalar@
@Hadi_20@

این دو تا آخریا الان خیلی وقته پیداشون نیست
تازه میخواستم بگم یه نفرو بگید
ارفاق کردم Big Grin Big Grin
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 15:55)sadeghi897 نوشته:  در جایی که مهارت لازمه
مثل خونه و ساختمان
تعمیر ماشین
آرایشگری
و خیلی از رشته های هنری
برنامه نویسی
بستگی به مهارت فرد می تونه کار بگیره اتفاقا درامد هم خوبه
به مدرک نیازی نیست اما اگر اینجا یک مدرک همون رشته رو بگیره معمولا حقوقش دو تا ۵ برابر می شه
حقوق کارهای مهارتی اصولا بالاس.
هنر هم بازم بستگی داره چقدر واقعا طرف هنرمند باشه اگر خیلی خیلی خاص باشه که دیگه نونش توی روغنه از نظر مالی

مدرک خیلی مهمه

من خودم یه سری مهارت دارم ولی مدرک ندارم
با خودم میگفتم تئوری که به درد نمیخوره , ولی دیدم مدرک لازمه
البته حالت مسخره ای هستش
مثلا شما برای مهاجرت به کانادا حداقل باید لیسانس داشته باشی بعد از ورود به کانادا میگن همین لیسانس رو بزار در کوزه ابش رو بخور چون فقط مهارت مهمه
خب اگر مهارت مهمه همین حداقل مدارک رو بردارن دیگه

شما اگر native نباشی حتما باید یه مدرکی تو دست و بالت باشه
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، farrokh33 ، leader-m ، jalayevatan ، shahin61 ، santaclara ، dv2017 ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 02:41)kits نوشته:  
(2017-04-23 ساعت 19:08)shahin61 نوشته:  گذشته از شوخی ها  بایذ واقعآ لاتاری رو پولی میکردن تا بقول شما حالت " مفت باشه کوفت باشه " برای خیلی ها پیش نیاد که  الکی ثبت نام میکنن و شانس آنهایی که واقعآ برنامه رفتن دارن رو کم میکنن....
این حرف من بدون هیچ پشتوانه یا رفرنسی هست  و فقط بر اساس برداشت های شخصی خودم هست و ممکنه حتی همه اون اشتباه باشه یا بخشی از اون ... نظر من اینه که اینقدر شانسی شانسی هم نیست ... شما حساب کن از زمان ثبت نام تا مصاحبه حدود 6 ماه زمان هست
بنظرتون چرا ؟ نمیشد مثلا امروز ثبت نام باشه به مدت یک هفته و مثلا هفته بعدش هم اعلام نتایج ؟؟
چرا میشد اما مطمئنا غربال گری های صورت میگیره ، مثلا از کشوری 500 هزار نفر ثبت نام کردن و ظرفیت قبولی اون کشور 10 هزار قبولی هست و 5 هزار ویزا فقط
خوب اینجا بودیم که از زمان ثبت نام تا اعلام نتایج 6 ماه ( تقریبا) زمان هست و غربالگری ها صورت میگیره
خیلی ها تو همین بخش و چند فـیـلـتــر اول عبور داده میشن و خیلی ها رد میشن ( ممکنه بخشی از این غربالگری توسط کامپیوتر انجام بشه و بخشی توسط آدم )
خوب تا اینجا این کار 6 ماه زمان میخواد و به فرض در این مرحله غربالگری از بین 500 هزار ثبت نام کننده اول حدود 200 هزار نفر میرن مرحله بعد
بعد چون دیگه سخت میشه جداکردن افراد سیستم کامپیوتر میاد 10 هزار نفر از ( 200 هزار نفر ) رو انتخاب میکنه واسه قبولی و میشه اعلام نتابج قبولی
حالا فـیـلـتــر بعدی شروع میشه و روی این 10 هزار نفر شاخص های بعدی اجرا میشه و اینجاست که تا یه حدی معلوم میشه این شخص در صورت قبولی نیاز به ap  داره یا یک ضرب ... ( در ضمن که 5 هزار ویزا هم بیشتر نیست)
اخه شما دقت کن بین اعلام قبولی تا اولین مصاحبه باز حداقل  چهار 5 ماه زمان لازمه پس افرادی که قراره اولین نفر ها برای مصاحبه  باشه میرن توی فـیـلـتــر بعدی، شما دقت کن همه مصاحبه هایی که ap خوردن ، اکثرت افراد یک نظر بودن که آفیسر از قبل معلوم کرده بود که یکضرب باید داده بشه یا چک امنیتی
حالا کسایی هم که چک امنیتی خوردن میرن توی انتظار کلیرنس که نمیفهمن چکار کنن نه راه پس دارن نه پیش
و در نهایت یا کلیر میشی و ویزا بهت میرسه یا ویزا تموم میشه .. .البته افرادی هم هستن که یکضرب گرفتن
سلام دوست عزیز
تحلیل خوبی نوشتی فقط چند نکته هست که مد نظر قرار ندادید
1- مدت ثبت نام شرکت درلاتاری حدود یک ماه است(اکتبر تا نوامبر)
2-احتمالا حدود 2ماه بعد اسامی برندگان مشخص میشه(احتمالا اواخر دسامبر)
3- تا اواسط اپریل بر روی قبول شدگان پردازش میشه (حدود 3تا4ماه)
4-اوایل می اعلام نتایج(از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود 6ماه)
5-پر کردن فرم ها حدود یک ماه (اکثرا تا اواخر می فرم رو پر میکنند)
6-تاییدیه فرمها از طرف KCC وفرستادن برای کیس ها
7-اعلام اولین گروه کارنتی ها اوایل اگوست(از اعلام نتایج تا کارنتی حدود 3ماه)
8-فرستادن نامه دوم به جای نامه قبولی ومشخص کردن زمان وتاریخ مصاحبه
9-اولین گروه مصاحبه شونده ها اوایل اکتبر(حدود2ماه)
تا اینجا یعنی تا اواخر سپتامبر قبول شدگان لاتاری سال قبل برای مصاحبه به سفارت میرندوسفارتها سخت درگیر آخرین مصاحبه ها وصدور ویزا هستندوKCCهم درگیر افراد کلیرنسی هستند .
نتیجه گیری...
با توجه به اینکه بیشتر کارهای قبل از مصاحبه وبعد از مصاحبه وظیفهKCC هست ( از شروع ثبت نام تا اعلام نتایج +تاییدیه فرم ها+اعلام کارنتی ها +فرستادن نامه دوم ومشخص کردن سفارت وزمان مصاحبه و هماهنگی با سفارتها برای تعداد وزمان مصاحبه ) واز طرفی دیگر کارهای کیس های قبولی سال قبل هم بر جدیدی ها اضافه میشود میتوان نتیجه گرفت که زمان کاملا برنامه ریزی شده است
اگر تحلیل شما رو بپذیریم باید گفت که همزمان با این روند کاربر روی پرونده ها .سازمان های ام ن ی ت ی USهم برروی پرونده ها کار میکنند.
با توجه به اینکه امسال با روی کار آمدن پرزیدنت جدیدکاهش بودجه وزارت خارجه که لاتاری هم جزو وظایفش هست باعث نگرانی هایی است که ممکن است روند طبیعی بر روی پرونده های لاتاری رو تحت اشعاع قرار بده .باید منتظر اوایل می نشست .تندرست وشاد باشید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان