کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-24 ساعت 16:13)sadeghi897 نوشته:  داداشم
قبول می شه امسال

لطفا از کاربران اینجا

آقایون خانمها خانوادتون ان شااله که قبول بشن ولی انتخای از یوزرهای اینجا

بچه های اینجا روی هیچ کدوم از خانواده ها که شناخت ندارن
پاسخ
آقای @farrokh33@ پیش بینی شما از قبولی های اینجا چه کسی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، shahin61 ، santaclara ، milad.abadani
(2017-04-24 ساعت 16:20)javadth نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:55)sadeghi897 نوشته:  در جایی که مهارت لازمه
مثل خونه و ساختمان
تعمیر ماشین
آرایشگری
و خیلی از رشته های هنری
برنامه نویسی
بستگی به مهارت فرد می تونه کار بگیره اتفاقا درامد هم خوبه
به مدرک نیازی نیست اما اگر اینجا یک مدرک همون رشته رو بگیره معمولا حقوقش دو تا ۵ برابر می شه
حقوق کارهای مهارتی اصولا بالاس.
هنر هم بازم بستگی داره چقدر واقعا طرف هنرمند باشه اگر خیلی خیلی خاص باشه که دیگه نونش توی روغنه از نظر مالی

شما اگر native نباشی حتما باید یه مدرکی تو دست و بالت باشه
لاتاری دیپلم راه می دن
و خیلی ها اینجا مدرک ندارن ایرانی هم هستن میلیونر شدن
رفته کار ساختمون . وضعشم خوبه
البته همون ادم مدرک داشته باشه اوضاعش خیلی بهتر می شه
بحث کانادا جداست اینجا لاتاری امریکا بحثش بود اونها مهاجرت با استفاده از امتیاز هست متفاوته.
کار باید بکنی سخت بعدم خودتو بکشی بالا
مدارک از ایران اگر مهندسی نباشه خیلی به در نمی خوره
مهندسی چون مشخص هست تا حدودی می شه کار پیدا کرد باهاش
من نمی دونم اطلاعات رو از کجا گرفتی
اما من خودم چهار سال تجربه زندگی رو دارم بیان می کنم با انواع مختلف مهاجر از ایرانی و غیر ایرانی
و به قول شما غیر مهاجر برخورد داشتم
شغل بیشتر به سخت کار کردن و زرنگی طرف بستگی داره تا خیلی از عوامل ثانویه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ostokhan ، shahin61 ، santaclara ، copol ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، nargol1990 ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 16:04)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:43)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:38)sadeghi897 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 13:46)reyhaneh_h نوشته:  درسته، ممنون
من رشته ي تحصيليم تو دو مقطع متفاوت مهندسي شيمي و مهندسي نفته. ولي تو خيلي از رشته هاي هنري سررشته دارم، بدون مدرك.
شما انشالا قیول شدین یه راست طرف  هیوستون ...نیویورک رو بعداز یک سال هم میشه رفت!
آستين نيام ديگه؟ Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، milad.abadani ، dv2017
(2017-04-24 ساعت 16:22)farrokh33 نوشته:  [quote='kits' pid='752078' dateline='1492985491']
[quote='shahin61' pid='751995' dateline='1492958323']
نتیجه گیری...
با توجه به اینکه بیشتر کارهای قبل از مصاحبه وبعد از مصاحبه وظیفهKCC هست ( از شروع ثبت نام تا اعلام نتایج +تاییدیه فرم ها+اعلام کارنتی ها +فرستادن نامه دوم ومشخص کردن سفارت وزمان مصاحبه و هماهنگی با سفارتها برای تعداد وزمان مصاحبه ) واز طرفی دیگر کارهای کیس های قبولی سال قبل هم بر جدیدی ها اضافه میشود میتوان نتیجه گرفت که زمان کاملا برنامه ریزی شده است
اگر تحلیل شما رو بپذیریم باید گفت که همزمان با این روند کاربر روی پرونده ها .سازمان های ام ن ی ت ی USهم برروی پرونده ها کار میکنند.
با توجه به اینکه امسال با روی کار آمدن پرزیدنت جدیدکاهش بودجه وزارت خارجه که لاتاری هم جزو وظایفش هست باعث نگرانی هایی است که ممکن است روند طبیعی بر روی پرونده های لاتاری رو تحت اشعاع قرار بده .باید منتظر اوایل می نشست .تندرست وشاد باشید
با احترام
روند لاتاری کاملا شانسی است.
اگر طولش می دن دلیلش ساده است توی هر سال یک تعداد خاصی باید مهاجر بگیره امریکا
بعد اینو هی طولانی می کنن تا پخش بشه و با توجه به زمان مصاحبه ها حتی اومدن ها هم توی یک سال اتفاق می افته یک دفعه همه نمیان
حالا اگر می خواهید فکر کنید خیلی خاص هستن اونهایی که قبول شدن فکر کنید Big Grin
اما من همچین اعتقادی ندارم.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ostokhan ، shahin61 ، santaclara ، milad.abadani ، jalayevatan ، mona_ir ، dv2017 ، nargol1990
مثل خونه و ساختمان
تعمیر ماشین
آرایشگری
و خیلی از رشته های هنری
برنامه نویسی
به مدرک نیازی نیست اما اگر اینجا یک مدرک همون رشته رو بگیره معمولا حقوقش دو تا ۵ برابر می شه
هنر هم بازم بستگی داره چقدر واقعا طرف هنرمند باشه اگر خیلی خیلی خاص باشه که دیگه نونش توی روغنه از نظر مالی

دوست عزیز شما هرمدرکی هم که درایران بگیری برا اونجا مهم نیست باید حتما اونجا کلاس بری وپس از امتحان مدرکشو بگیری تا بتونی کار تخصصی انجام بدی مدرک ایران اصلا بدردت نمیخوره سعی کن مهارت توی یک کار وحرفه رو بیشتر کنی تا بتونی مدرک اونجا رو بگیری وشروع بکار کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، sheghi ، shahin61 ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، nargol1990 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 16:16)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:57)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

من اسم ٣ نفرو ميگم، هرچند به نظرم بايد هركس ٥ تا اسم ميگفت  Big Grin :
@alireza_guitar@
@iSalar@
@Hadi_20@

این دو تا آخریا الان خیلی وقته پیداشون نیست
تازه میخواستم بگم یه نفرو بگید
ارفاق کردم   Big Grin   Big Grin

پس دوتا آخريارو يكي حساب كن بشه همون دوتا. خيرشو ببيني
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، dv2017 ، leader-m ، alireza_guitar
(2017-04-24 ساعت 16:33)farrokh33 نوشته:  
مثل خونه و ساختمان
تعمیر ماشین
آرایشگری
و خیلی از رشته های هنری
برنامه نویسی

دوست عزیز شما هرمدرکی هم که درایران بگیری برا اونجا مهم نیست  باید حتما اونجا کلاس بری وپس از امتحان مدرکشو بگیری تا بتونی کار تخصصی انجام بدی مدرک ایران اصلا بدردت نمیخوره سعی کن مهارت توی یک کار وحرفه رو بیشتر کنی تا بتونی مدرک اونجا رو بگیری وشروع بکار کنی

کی اینها رو به شما گفته
باحالین Cool Big Grin
من و مهاجرت
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، santaclara ، milad.abadani ، jalayevatan ، leader-m ، farrokh33
آقای @امیر 007 مثل روح میای و میری پیش بینیت چیه برادر؟ باید با مقاش ازت حرف کشید سالار
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، Ali_Hunter ، leader-m ، sepideh1234 ، Farzad Immigrant
(2017-04-24 ساعت 16:27)ostokhan نوشته:  آقای @farrokh33@  پیش بینی شما از قبولی های اینجا چه کسی هست؟

سلام دوست عزیز
من کلا آدم خوش بینی هستم نسبت به همه چیز حتی لاتاری. وخیلی کم نا امید ویا بدبین میشم
با توجه به قبولی نسبت یک به صد میتونم حدس بزنم احتمالا امسال حداقل یک نفر قبولی از این فروم داریم وچون نمیتونم با اسم بردن از شخصی باعث ناراحتی دیگران بشم اجازه بدید بگم همه قبول میشن .
فقط یک نکته بگم بدون تعارف....
درسته که دوست دارم هرچه زودتر زندگی دوباره رو با بچه هام دراونجا شروع کنم ولی اگه قراره با قبولی من شخصی مثل شما وامثال شما در این تاپیک که این همه اشتیاق دارید واین همه اطلاعات جمع آوری میکنید ودرضمن جوان هستید وابتدای زندگی تان هست از سفر باز بمونید واقعا دوست ندارم من قبول شوم .
بیاید آرزو کنیم همه دوستان این فروم قبول بشن. تندرست وشاد باشید
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 16:45)ostokhan نوشته:  آقای @امیر 007 مثل روح میای و میری پیش بینیت چیه برادر؟ باید با مقاش ازت حرف کشید سالار

دوست گرامی من فعلا در حال انجام دادن کارم واسه همین نمیتونم تایپ کنم
اما شما همه رو گفتین منم نظرم رو میگن
اولی خودم
دومی مونا خانم
ما که برنده شدیم با آرزوی برنده شدن دیگر دوستان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ostokhan ، shahin61 ، copol ، milad.abadani ، mona_ir ، dv2017 ، nargol1990 ، leader-m ، sepideh1234
(2017-04-24 ساعت 16:52)farrokh33 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 16:27)ostokhan نوشته:  آقای @farrokh33@  پیش بینی شما از قبولی های اینجا چه کسی هست؟

سلام دوست عزیز
من کلا آدم خوش بینی هستم نسبت به همه چیز حتی لاتاری. وخیلی کم نا امید ویا بدبین میشم
با توجه به قبولی  نسبت یک به صد میتونم حدس بزنم احتمالا امسال حداقل یک نفر قبولی از این فروم داریم وچون نمیتونم با اسم بردن از شخصی باعث ناراحتی دیگران بشم اجازه بدید بگم همه قبول میشن .
درسته که دوست دارم هرچه زودتر زندگی دوباره رو با بچه هام دراونجا شروع کنم ولی اگه قراره با قبولی من شخصی مثل شما وامثال شما در این تاپیک که این همه اشتیاق دارید واین همه اطلاعات جمع آوری میکنید ودرضمن جوان هستید وابتدای زندگی تان هست از سفر باز بمونید واقعا دوست ندارم من قبول شوم .        

از تواضع شما سپاسگذاریم
ولی این جنبه سرگرمی داشت و مسلما کسی از دست کسی ناراحت نمیشه چون جنبه واقعی نداره و همچنین نیتی هم از اسم بردن کاربر خاصی نیست.
در هر حال ممنون
دوستان دیگه هم در صورتی که مایل نبودند اسمی نبرند
آقای امیر 007 ببخشید شما رو از سر کارتون کشیدم بیرون. دیدم تشکر میکنید لابد حضور دارید.
همین دیگه...
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 16:58)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 16:52)farrokh33 نوشته:  

سلام دوست عزیز
با توجه به قبولی  نسبت یک به صد میتونم حدس بزنم احتمالا امسال حداقل یک نفر قبولی از این فروم داریم وچون نمیتونم با اسم بردن از شخصی باعث ناراحتی دیگران بشم اجازه بدید بگم همه قبول میشن .

از تواضع شما سپاسگذاریم
ولی این جنبه سرگرمی داشت و مسلما کسی از دست کسی ناراحت نمیشه چون جنبه واقعی نداره و همچنین نیتی هم از اسم بردن کاربر خاصی نیست.
در هر حال ممنون
دوستان دیگه هم در صورتی که مایل نبودند اسمی نبرند
آقای امیر 007 ببخشید شما رو از سر کارتون کشیدم بیرون. دیدم تشکر میکنید لابد حضور دارید.
همین دیگه...

خواهش میکنم دوست گرامی
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 16:32)reyhaneh_h نوشته:  آستين نيام ديگه؟  Big Grin
تشریف بیارین ولی کار توی رشته شما منبعش اونجاست..بعدشم تا آستین راهی نیست..خواهرزاده من هیوستون هست گهگاهی برای دیدن بچه هام میره آستین...با هم برید اونجا تا فضای پر امن و آرام اونجارو هم ببینید... Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، milad.abadani ، reyhaneh_h ، dv2017 ، farrokh33 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

برای موفقیت تمام دوستانی که واقعا باید برن و از اولویتهای زندگیشونه که تو این لاتاری قبول بشن دعا می کنم.انشالا که تمام بچه های این فروم جزء اون یک درصد قبولی باشن. Smile
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان