کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-24 ساعت 16:53)امیر007 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 16:45)ostokhan نوشته:  آقای @امیر 007 مثل روح میای و میری پیش بینیت چیه برادر؟ باید با مقاش ازت حرف کشید سالار

دوست گرامی من فعلا در حال انجام دادن کارم واسه همین نمیتونم تایپ کنم
اما شما همه رو گفتین منم نظرم رو میگن
اولی خودم
دومی مونا خانم
ما که برنده شدیم با آرزوی برنده شدن دیگر دوستان Big Grin
ممنون جالب بود Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، nargol1990 ، sepideh1234
(2017-04-24 ساعت 17:12)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 16:32)reyhaneh_h نوشته:  آستين نيام ديگه؟  Big Grin
تشریف  بیارین ولی کار توی رشته شما منبعش اونجاست..بعدشم تا آستین راهی نیست..خواهرزاده من هیوستون هست گهگاهی برای دیدن بچه هام میره  آستین...با هم برید اونجا تا فضای پر امن و آرام اونجارو هم ببینید... Rolleyes

شما بچه هاتون الان آستين هستن؟
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 18:00)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 17:12)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 16:32)reyhaneh_h نوشته:  آستين نيام ديگه؟  Big Grin
تشریف  بیارین ولی کار توی رشته شما منبعش اونجاست..بعدشم تا آستین راهی نیست..خواهرزاده من هیوستون هست گهگاهی برای دیدن بچه هام میره  آستین...با هم برید اونجا تا فضای پر امن و آرام اونجارو هم ببینید... Rolleyes

شما بچه هاتون الان آستين هستن؟
بله.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، reyhaneh_h ، leader-m
ایوووووول
چهار صفحه تو 5 ساعت . برم بخونم
ایموجی دست زدن
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، ostokhan ، nargol1990 ، leader-m ، copol
(2017-04-24 ساعت 14:50)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

@darabi@
@dv2017@
@alirezanz@
یکی از این 3 نفر قطعا برندس امسال  Cool  Big Grin
خودم ، خودت ، لرد
شرمنده سه تا شد خودمو نمیشد نگم
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، ostokhan ، farrokh33 ، nargol1990 ، leader-m ، LORDAmiroo ، copol ، alireza_guitar
(2017-04-24 ساعت 15:57)reyhaneh_h نوشته:  
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

من اسم ٣ نفرو ميگم، هرچند به نظرم بايد هركس ٥ تا اسم ميگفت  Big Grin :
@alireza_guitar@
@iSalar@
@Hadi_20@
چرا 5 تا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، leader-m
علی ایحال

@reyhaneh_h@
@mona_ir@

Big Grin
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، امیر007 ، reyhaneh_h ، mona_ir ، leader-m
اقا شاهین این آواتار عکس خودتونه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، leader-m
لعنتی نمیگذره این روزا...

من یه چیزی بگم دور همی

من اصن تا 1 سال پیش نمیدونستم همه میتونن لاتاری ثبت نام کنن اصن واسم یه چیز محالی بود !!!نمیدونم چرا این همه سال رو از دست دادم...کلا بهش فکر نمیکردم...

تا پارسال ک همسایه پایینیمون عید دیدنی که اومدن خونمون آقای خانواده داشت با پدرم صحبت میکرد که : آره من ک میفروشم میرم!!! پدرم میگفت حتی کارتو استعفا میدی؟؟؟آخه مهندس عالی رتبه پتروشیمیه!...گفت بله!!...خلاصه شب رفتن منم فوضولیم گل کرد Big Grin گفتم بابا کجا میخاد بره آقای ب؟؟؟گفت لاتاری ثبت نام میکنه هرسال Cool گفتم عه! Big Grin منم بکنم پس Tongue خلاصه ازشون پرسیدمو اینا بهم گفت اسم سایت رو داد و منم یکم سرچ کردم ک با مهاجر سرا آشنا شدم ...خلاصه رسیدیم به ثبت نام!ک اون آقای ب مصادف شده بود با دفاع دکتراش!خانومش بهم ز زد ک میشه ماهم ثبت نام کنی؟؟؟ ب خیلی سرش شلوغه نمیرسه انجام بده منم گفتم بله حتما Rolleyes مدارک مورد نیاز رو شب بیار بالا که ثبت نامتون کنم Cool خودمم رفتم ازشون عکس گرفتم چون اینجا خونده بودم که حتما باید عکس جدید باشه...خلاصه ثبت نامشون کردم!...حالا منو بیچاره کرده Big Grin تو راه پله!تو پارکینگ تو کوچه دم در Big Grin هی ب من یاداوری میکنه!2 ماه مونده هااااااا وای 20 روز شددد 2هفته موندههههههه 8 روز موندههههه دیروز دیدم گفت:/....میخام بگم ک فقط مهاجر سرا نیس که روز شمار داره واسه من آقای ب هم یک نمونه روزشماره Big Grin Big Grin Big Grin

قبول شه بره ایشالا خلاص شیم Big Grin
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 18:42)dv2017 نوشته:  اقا شاهین این آواتار عکس خودتونه ؟
خیلی شبیه !؟! Cool
متعلق به سالهاپیشه..زمان جنگ...
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: nargol1990 ، ostokhan ، reyhaneh_h ، dv2017 ، milad.abadani ، leader-m ، LORDAmiroo
پرچم امریکا

پرچتم هر کشور نماد مهمی برای هر کشور محسوب می شود و در تمامی محافل و مکان ها نشان دهنده نام آن کشور است. پرچم هر کشور بر اساس یک سری نمادهای خاص طراحی می شود و گاه ممکن است در طول تاریخ طبق تحولات در نظام کشور تغییراتی داشته باشد.پرچم امریکا نیز پس از سال ۱۷۷۵ میلادی که اولین بار طراحی شد تا به حال ۲۶ بار تغییر کرده است تا کنون که به شکل فعلی خود رسیده است.
در ابتدا هر ۱۳ ایالت پرچم خاصی برای خود داشت اما در گذر زمان با توجه به مشترکات موجود بین ایالات تصمیم بر این شد تا یک پرچم واحد برای خود داشته باشند. پرچم امریکا در ۱۴ ژوئن سال ۱۷۷۷ میلادی تصویب شد و هر ساله مردم این روز را به عنوان روز پرچم در کل ایالت متحده جشن می گیرند.
پرچم ایالت متحده امریکا نمادی از آزادی و وفاداری است که مردم امریکا با ایستادن در مقابل آن و گذاشتن دست راست بر روی قلب خود و خواندن سوگند تعهد زیر تابعیت خود را اعلام می کنند:
” من وفاداری خود را به پرچم ایالت متحده امریکا، و جمهوری که نماینده آن است، یک ملت در پناه خدا، جدایی ناپذیر، و با آزادی و عدالت برای همه اعلام می دارم.”
این سوگند تعهد در مدارس و اماکن عمومی خوانده می شود.
پرچم امریکا از ۱۳ باند سفید و قرمز تشکیل شده است که نشان دهنده ۱۳ مستعمره اصلی امریکا می باشد و پنجاه ستاره سفید در قسمت آبی رنگ که هر کدام نشان دهنده یک ایالت است. هر کدام از رتنگ های روی پرچم معنی خاصی دارد:
• قرمز: شجاعت و شهامت
• سفید: پاکی و بی گناهی
• آبی: هوشیاری، پشتکار و عدالت
مردم امریکا نیز مثل بقیه کشورها به پرچم خود بسیار احترام می گذارند و در خیلی از مراسم ها و جشن ها پرچم کشور خود را بر مکان های عمومی و خانه های خود می زنند.
پاسخ
رفتم تمرینی واسه گرم کردن یه سری اینجا زدم

[عکس: 7js0_check.png]

خیلی نفس گیر بود همش تو جو هزنات بین سلکتد بودم
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، LORDAmiroo ، copol ، aristotel ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 19:02)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 18:42)dv2017 نوشته:  اقا شاهین این آواتار عکس خودتونه ؟
خیلی شبیه !؟!  Cool
متعلق به سالهاپیشه..زمان جنگ...
راستش وقتی توی امضا اولتون سال ورود و خروج رو زدید با دیدن این عکس حدس زدم

با احترام
دم شما گرم
پاینده باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، reyhaneh_h ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61
اینقد به خودت تلقین نکن خب!!!

همش اون جمله زیبا رو تجسم کن
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، reyhaneh_h ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61
(2017-04-24 ساعت 18:58)nargol1990 نوشته:  لعنتی نمیگذره این روزا...

من یه چیزی بگم دور همی

من اصن تا 1 سال پیش نمیدونستم همه میتونن لاتاری ثبت نام کنن اصن واسم یه چیز محالی بود !!!نمیدونم چرا این همه سال رو از دست دادم...کلا بهش فکر نمیکردم...

تا پارسال ک همسایه پایینیمون عید دیدنی که اومدن خونمون آقای خانواده داشت با پدرم صحبت میکرد که : آره من ک میفروشم میرم!!! پدرم میگفت حتی کارتو استعفا میدی؟؟؟آخه مهندس عالی رتبه پتروشیمیه!...گفت بله!!...خلاصه شب رفتن منم فوضولیم گل کرد Big Grin گفتم بابا کجا میخاد بره آقای ب؟؟؟گفت لاتاری ثبت نام میکنه هرسال Cool گفتم عه! Big Grin منم بکنم پس Tongue خلاصه ازشون پرسیدمو اینا بهم گفت اسم سایت رو داد و منم یکم سرچ کردم ک با مهاجر سرا آشنا شدم ...خلاصه رسیدیم به ثبت نام!ک اون آقای ب مصادف شده بود با دفاع دکتراش!خانومش بهم ز زد ک میشه ماهم ثبت نام کنی؟؟؟ ب خیلی سرش شلوغه نمیرسه انجام بده منم گفتم بله حتما Rolleyes مدارک مورد نیاز رو شب بیار بالا که ثبت نامتون کنم Cool خودمم رفتم ازشون عکس گرفتم چون اینجا خونده بودم که حتما باید عکس جدید باشه...خلاصه ثبت نامشون کردم!...حالا منو بیچاره کرده Big Grin تو راه پله!تو پارکینگ تو کوچه دم در Big Grin هی ب من یاداوری میکنه!2 ماه مونده هااااااا وای 20 روز شددد 2هفته موندههههههه 8 روز موندههههه دیروز دیدم گفت:/....میخام بگم ک فقط مهاجر سرا نیس که روز شمار داره واسه من آقای ب هم یک نمونه روزشماره  Big Grin  Big Grin  Big Grin

قبول شه بره ایشالا خلاص شیم Big Grin

سالهای پیش که شرکت نکردی چیزی از دست ندادی. به همین سو چراغ قسم. فقط استرس به خودت وارد میکردی

این قضیه سرابی بیشتر نیست.......
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، reyhaneh_h ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، Farzad Immigrant

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان