کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
[عکس: j4oh_در-خیابان-های-لاس-وگاس.jpg]

در خیابان های لاس وگاس

لاس وگاس یکی از شهرهای زیبای امریکا می باشد که در سال ۱۹۱۱ میلادی به طور رسمی یه عنوان یک شهر ثبت شد. این شهر به شهر کازینو ها و بزرگترین مرکز قمار در جهان معروف است. در این مقاله به معرفی دو خیابان و بلوار معروف لاس وگاس خواهیم پرداخت:
– Strip

بلوار ۲٫۵ مایلی که از شمال شرق به جنوب غرب کشیده شده است و به بلوار Strip معروف است. در امتداد این بلوار مکان های بزرگ تفریحی، اتاق های لوکس در هتل های درجه یک و رستوران های بسیاری قرار دارد. این منطقه برای کسانی که به شبگردی علاقه دارند مناسب می باشد، وقتی که تمام شهر خاموش است این منطقه با چراغ های پر زرق و برق همچنان روشن است و زندگی در آن جریان دارد.
خیلی از بازدیدکنندگان علاقه دارند که در امتداد این خیابان راه بروند و از مناظر آن لذت ببرند. به طور عامیانه، این بلوار از هتل Mandalay Bay شروع شده و تا هتل Treasure Island ادامه دارد. خیلی از مجتمع هتل ها در کنار خیابات تفریحات رایگان برای بازدیدکنندگان دارند.
[عکس: 3ab8_strip.jpg]

– Fremont
به جز بلوار Strip، در قسمت پایین شهر لاس وگاس خیابان Fremont هم مکانی دیگر برای تفریح است. پیاده رویی با انواع مناظر دیدنی. در چهار قسمت این خیابان تاجی پر از چراغ های ال ای دی در بالای سر شما قرار دارد که با رنگ های متفاوت نور زیبایی در خیابان برای مردم ایجاد کرده است. در این خیابان معروف هر شب یک موسیقی خاص و ویژه برگزار می شود. نوازندگان خیابانی و هنرهای سرگرم کننده اصولا در محیط هاب باز این خیابان اجرا می شوند. خیابان Fremont در پایین شهر لاس وگاس، چند کیلومتر پایین تر از مجموعه هتل هایی مانند Treasure Island و Caesar’s Palace قرار دارد. بهترین راه برای رسیدن به این منطقه گرفتن تاکسی می باشد.

[عکس: hvcg_fremont.jpg]
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 19:04)dv2017 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 19:02)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 18:42)dv2017 نوشته:  اقا شاهین این آواتار عکس خودتونه ؟
خیلی شبیه !؟!  Cool
متعلق به سالهاپیشه..زمان جنگ...
راستش وقتی توی امضا اولتون سال ورود و خروج رو زدید با دیدن این عکس حدس زدم

با احترام
دم شما گرم
پاینده باشید
مخلص آقا..
همین کارا بود که گیرمون انداخت اینجا و کارت سیز اولیه باطل شد ! بقول معروف چی فکر مینمودیم چی شد!!
اومدیم 6 ماهه انجام وظیفه کنیمو یرگردیم 8 سال طول کشید!!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، Linorth ، pishtaz611 ، nargol1990 ، reyhaneh_h ، sepideh1234 ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 20:14)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:10)mona_ir نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:09)reyhaneh_h نوشته:  انشالله سه تايي باهم ميريم نيويورك  Shy ❤️
سه تفنگ دار  Big Grin  Cool

Big Grin
به قول آقا شاهين دارودسته ي نيويوركي ها  Cool
واقعآ امیدوارم همه قبول شین...
ولی خدایی اگرم خدا نکرده نشدین احساس نا امیدی و خستگی نکنین..
از صبر چند دهه من یاد بگیرین ! چند سال که چیزی نیست.. Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
گردشگری به سبک هالووین

«سف لاولس» عکاسی است که متخصص عکس گرفتن از مکان‌های دور افتاده و خراب شهری در ایالات متحده آمریکا است.

در عکس‌هایی که او گرفته، مراکز خرید، خانه‌ها و کارخانه‌های فراوانی دیده می‌شود که تعصیل و بدون استفاده در گوشه‌ای متروک و بی استفاده و خالی از سکنه ماده اند.«لاولس» به سراسر ایالات متحده برای پیدا کردن جذاب‌ترین مکان‌ها مرتبط با موضوع مورد علاقه‌اش سفر کرده است.

اما یکی از بهترین مجموعه‌های او، بی‌شک عکس‌هایی است که از خانه‌هایی ترسناک گرفته است. خانه‌هایی که مشهور است ارواح در آن‌ها زندگی می‌کنند. به همین دلیل هیچ‌کس ساکن آن‌ها نیستند و کسی جرئت ندارد به آن‌ها نزدیک شود.

«لاولس» همزمان با «هالوین»، تعدادی از بهترین عکس‌هایی را که از این خانه‌های ارواح گرفته است، در قالب کتابی با نام «۱۳: یک داستان ترسناک آمریکایی»، گرد‌آوری کرده است.

تعدادی از این عکس‌های با کیفیت، ایالتی که در آن واقع شده‌اند و توضیح کوتاهی درباره هرکدام از آن‌ها، در ادامه آورده شده است. تا به حال هرچه خانه ارواح در فیلم‌ها دیده‌اید فراموش کنید. این‌خانه ها واقعی هستند.

میشیگان

در سال ۱۹۴۱، «عمارت هیوت» واقع در پارک «براش» در «میشیگان»، به عنوان روسپی خانه برای افراد رده بالای جامعه مورد استفاده قرار می‌گرفته است. سال‌ها بعد، چندین جسد در سرداب‌های این عمارت پیدا شد. بر روی بدن و سینه هر کدام از این اجساد، دایره‌ای کامل و بدون کوچکترین عیب و نقصی کشیده شده بود.

[عکس: 3419_685815_385.jpg]

اوهایو

این خانه متروک در شق :کلیولند»، مکانی است که «آتونی سول»، قاتل زنجیره‌ای، جنازه‌های قربانیانش را پنهان می‌کرده است. این خانه در حال حاضر ویران شده اما کسانی که برای میان‌بر زدن از میان این خانه رد می‌شوند، ادعا می‌کنند که صداهایی در داخل خانه می‌شنوند.

[عکس: p5l5_685826_715.jpg]

نیویورک

در این خانه واقع در «بوفالو نیویورک»، که به خانه «کیتر» مشهور است، کلانتر «دونالد کیتر»، خو را به ضرب گلوله کشت. در سال ۱۹۶۸، این خانه به تصرف بانک در آمد و از آن زمان به بعد خالی از سکنه باقی ماند. اما همسایگان گفته‌اند که به گوش خود، صداهای وحشتناکی را که از داخل این خانه بلند می‌شود‌‌، شنیده‌اند.

[عکس: dh7g_685825_932.jpg]

پنسیلوانیا

این‌جا عمارت خانواده «الیور» واقع در «چستر اوهایو» است. خانواده «الیور» در سال ۱۸۹۸ گم شدند. آن‌چه داستان این خانواده را ترسناک می‌کند این است که با وجود این‌که هیچ‌گاه پیدا نشدند، اما افراد محلی زیادی ادعا کرده‌اند که آن‌ها را پشت پنجره عمارت‌شان دیده‌اند.

[عکس: q0ns_685823_883.jpg]

اوهایو

این خانه واقع در «کلیولند»، جایی است که «مایکل مدیسن»، قاتل زنجیره‌ای، قربانیانش را شکنجه می‌کرد و می‌کشت.

[عکس: ksb8_685822_322.jpg]

کنکتیکت

عمارت «بیلی» واقع در «هارتفورد کنکتیکت»، خانه‌ ارواحی است که الهام بخش سریال «داستان ترسناک آمریکایی» بوده است.

[عکس: ljhr_685821_267.jpg]

تگزاس

عمارت روح زده «هولی»، یک مهمانخانه بین راهی بود که در دهه ۷۰ میلادی، مرگ‌هایی عجیب و غریب در آن اتفاق افتاد.

[عکس: trto_685818_244.jpg]
پاسخ
والا من دوباره هم ثبت نام میکنم بلکه مشکل حل شه اما ایمیلم رو تایید کردم و بازم اوضاع همینه!
پاسخ
تشکر کنندگان: copol
(2017-04-24 ساعت 14:50)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

@darabi@
@dv2017@
@alirezanz@
یکی از این 3 نفر قطعا برندس امسال  Cool  Big Grin

ممنونم دکتر جان
خدا از دهنتون بشنوه

نوبت شماست واقعا ... باید که بشه دیگه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: Linorth ، ostokhan ، shahin61 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، LORDAmiroo ، امیر007 ، leader-m
خب وارد 7مین روز شدیم

7 روز و 21 ساعت
پاسخ
مهاجرسرایی ها و من(البته آرزومه اما چشمم آب نمیخوره قبول بشم?) برنده میشیم.
اینم ۲ تا یوزر??
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، Linorth ، shahin61 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، santaclara ، sepideh1234 ، copol ، امیر007
(2017-04-24 ساعت 22:30)@t@r نوشته:  مهاجرسرایی ها و من(البته آرزومه اما چشمم آب نمیخوره قبول بشم?) برنده میشیم.
اینم ۲ تا یوزر??

انرژی مثبت plz
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، @t@r ، nargol1990 ، milad.abadani ، santaclara ، LORDAmiroo ، sepideh1234 ، امیر007 ، leader-m
من خسته ام خیلی هم خسته!!!!!

امضای شما رو هم میبینم که قطار هزناتی رو نوشتید انرژی بیشتر از کفم میره.
پاسخ
[quote='ostokhan' pid='752294' dateline='1493057317']
من خسته ام خیلی هم خسته!!!!!

[/quoteا
اصلآ نبینم خسته باشین استاد...
مشتاقانه در انتظار ملاقات در اونور آب هستم..

پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، sepideh1234 ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 22:37)darabi نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 22:30)@t@r نوشته:  مهاجرسرایی ها و من(البته آرزومه اما چشمم آب نمیخوره قبول بشم?) برنده میشیم.
اینم ۲ تا یوزر??

انرژی مثبت plz

امتحان کردم جواب نمیده. شانس من مقاوم تر از این حرفاس??
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، sepideh1234 ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 22:38)ostokhan نوشته:  من خسته ام خیلی هم خسته!!!!!

عوض کردم که یکم انرژی بگیریم
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، sepideh1234 ، امیر007 ، leader-m
THIS PICTURE IS PRESENTED TO ALL PEOPLE ARE WAITING FOR TO DEPARTURE TO U.S SPECIALLY LOVERS OF N.Y

[عکس: q7u2_16711556_10209757512507988_40867460...8892_n.jpg]
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 22:42)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 22:38)ostokhan نوشته:  من خسته ام خیلی هم خسته!!!!!

[/quoteا
اصلآ نبینم خسته باشین استاد...
مشتاقانه در انتظار ملاقات  در اونور آب هستم..
شما لطف داری آقا شاهین. من هم مشتاق هستم بشرطی که کنتاکی اجازه بده Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، nargol1990 ، milad.abadani ، امیر007 ، leader-m ، Farzad Immigrant

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان