کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-24 ساعت 20:09)reyhaneh_h نوشته:  انشالله سه تايي باهم ميريم نيويورك  Shy ❤️

آخ جون Rolleyes Shy
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: mona_ir ، Linorth ، reyhaneh_h ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61
(2017-04-24 ساعت 20:10)mona_ir نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:09)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 18:37)nargol1990 نوشته:  @reyhaneh_h@
@mona_ir@

Big Grin

انشالله سه تايي باهم ميريم نيويورك  Shy ❤️
سه تفنگ دار  Big Grin  Cool

سه تفنگ دار نیویورکی Big Grin Big Grin
we're gang Big Grin
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: mona_ir ، Linorth ، reyhaneh_h ، امیر007 ، dv2017 ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، sepideh1234
(2017-04-24 ساعت 19:02)dv2017 نوشته:  رفتم تمرینی واسه گرم کردن یه سری اینجا زدم

خیلی نفس گیر بود همش تو جو هزنات بین سلکتد بودم
خبر نداری من چند روزه اطلاعتمو میزنم میگم نکنه چیزی نشون داد Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، Linorth ، dv2017 ، leader-m ، sepideh1234
(2017-04-24 ساعت 20:23)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:12)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 19:02)shahin61 نوشته:  خیلی شبیه !؟!  Cool
متعلق به سالهاپیشه..زمان جنگ...

يوزراي كمي شجاعت اينو دارن كه عكس خودشونو بذارن اينجا، هرچند كه خيلي هم واضح نباشه؛
مثل من  Cool

هر چند خودتم گفتی چیزیش مشخص نیست
ولی این تویی خداوکیلی؟؟

اوهوم Tongue
چطور مگه؟
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، Linorth ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، shahin61
(2017-04-24 ساعت 20:42)kits نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 19:02)dv2017 نوشته:  رفتم تمرینی واسه گرم کردن یه سری اینجا زدم

خیلی نفس گیر بود همش تو جو هزنات بین سلکتد بودم
خبر نداری من چند روزه اطلاعتمو میزنم میگم نکنه چیزی نشون داد  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عصباني ميشه، قهر ميكنه، ديگه اگه قرار باشه اسمت دربياد نميادا Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، Linorth ، dv2017 ، leader-m ، shahin61
من تا یه مدت پیش همش نگران بودم که چون امسال قبول میشم اول برم سن خوزه یا برم کارولینای شمالی ... بعد به قطعیت سن خوزه ( کالیفرنیا) رسیدم ( حالا کو تا قبولی ... اون هفته این موقع ...)
همه جا زندگی جریان داره ... شما زندگی رو مثل یه ترازو که در حالت تعادل و تساویه در نظر بگیر ، واضح بگم وقتی یه سری چیزهایی از زندگی میخوای و از اون ترازو بر میداری یه سری چیز باید در قبالش پس بدی تا تعادل اون ترازو حفظ بشه . قطعا دوستانی که نهایتا به ارزوشون میرسن و قبول میشن و ویزا میگیرن میرن به سمت بلاد کفر ، در قبالش بعضی چیزا رو توی اینجا باید جا بذار مثلا جمع دورهمی ، در کنار خواهر برادر و پدر و مادر بودن ، اون مقبولیت فرهنگی و شخصیتی که با این آب و خاک و مملکت دارند و باهاش اخت شدن، اما این هزینه هایی هست که باید در قبال مهاجرت به هر مکانی داد تا بشه مهاجرت کرد و به موفقیت های بعدی رسید
من به شخصه اگه قبول بشم و برم به دور از هرگونه ماجراجویی و توقع بیجا از اون کشور میرم دنبال هدف هام و میدونم باید تلاش کرد و قطعا یه وبلاگی میزنم و واقعیت های اونو میگم ، اما هین الان هم دوستانی که واقعیت های آمریکا رو بیان میکنن خیلی کاربرای دیگه در قبالشون گارد میگیرن ، اگه با این دید میرین آمریکا که اونجا بشینید و پول بیاد تو جیبتون که قطعا دارید رویا پردازی میکنید اما اگه تو ذهنتون هست که 6 صبح پاشید تا 6 عصر کار کنید و تو رشته مورد نظر تخصص پیدا کنید و خلاقیت و خرج بدین با پشتوانه و تلاش میشه اونی که تو آرزو هاتون هست
به امیدی قبول همه دوستان
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 20:44)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:23)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 20:12)reyhaneh_h نوشته:  يوزراي كمي شجاعت اينو دارن كه عكس خودشونو بذارن اينجا، هرچند كه خيلي هم واضح نباشه؛
مثل من  Cool

هر چند خودتم گفتی چیزیش مشخص نیست
ولی این تویی خداوکیلی؟؟

اوهوم  Tongue
چطور مگه؟
جدي نگيري حالا، شوخي كردم Big Grin
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: Linorth ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، pishtaz611
اینو از امضا کاربر عزیز @Linorth@  به درخواست خودشون میذارم لطفا رسیدگی کنید

اقا یکی به ادمین ها خبر بده یوزر های جدید بدون تایید شدن نمیتونن تو فروم پست بزارن. یا این محدودیت رو حذف کنن یا زود به زود تایید کنن پست های کاربرهای تازه وارد رو!!!!!

من به همه تشکر میزنم تا بلکه یکی بیاد تو پروفایلم این رو بخونه و خبر بده به ادمین ها!!!

@Kaveh@
@Linspire@
@MOHAJERSARA@
@admin@
@Nazem@
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 21:07)dv2017 نوشته:  اینو از امضا کاربر عزیز @Linorth@  به درخواست خودشون میذارم لطفا رسیدگی کنید

اقا یکی به ادمین ها خبر بده یوزر های جدید بدون تایید شدن نمیتونن تو فروم پست بزارن. یا این محدودیت رو حذف کنن یا زود به زود تایید کنن پست های کاربرهای تازه وارد رو!!!!!

من به همه تشکر میزنم تا بلکه یکی بیاد تو پروفایلم این رو بخونه و خبر بده به ادمین ها!!!

@Kaveh@
@Linspire@
@MOHAJERSARA@
@admin@
@Nazem@

تا جايي كه من ميدونم بعد از عضويت بايد وارد ايميلتون بشين و روي لينكي كه فرستاده ميشه كليك كنيد تا عضويت تاييد و تكميل بشه، احتياج به تاييد شخصيه ادمين ها نيست.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، leader-m ، shahin61 ، Linorth ، nargol1990 ، aristotel
(2017-04-24 ساعت 20:08)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 18:28)dv2017 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 15:57)reyhaneh_h نوشته:  من اسم ٣ نفرو ميگم، هرچند به نظرم بايد هركس ٥ تا اسم ميگفت  Big Grin :
@alireza_guitar@
@iSalar@
@Hadi_20@
چرا 5 تا ؟

پس چندتا؟  Big Grin هممون
آخه دوتا كمه كه از بچه هاي اينجا قبول بشه، بيشتر از پنج تام زيادي خوشبينانس.
امیدوارم امسال همون خوشبینانش اتفاق بیافته
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 21:00)kits نوشته:  من تا یه مدت پیش همش نگران بودم که چون امسال قبول میشم اول برم سن خوزه یا برم کارولینای شمالی ... بعد به قطعیت سن خوزه ( کالیفرنیا) رسیدم ( حالا کو تا قبولی ... اون هفته این موقع ...)
همه جا زندگی جریان داره ... شما زندگی رو مثل یه ترازو که در حالت تعادل و تساویه در نظر بگیر ، واضح بگم وقتی یه سری چیزهایی از زندگی میخوای و از اون ترازو بر میداری یه سری چیز باید در قبالش پس بدی تا  تعادل اون ترازو حفظ بشه . قطعا دوستانی که نهایتا به ارزوشون میرسن و قبول میشن و ویزا میگیرن میرن به سمت بلاد کفر ، در قبالش بعضی چیزا رو توی اینجا باید جا بذار مثلا جمع دورهمی ، در کنار خواهر برادر و پدر و مادر بودن ، اون مقبولیت فرهنگی و شخصیتی که با این آب و خاک و مملکت دارند و باهاش اخت شدن، اما این هزینه هایی هست که باید در قبال مهاجرت به هر مکانی داد تا بشه مهاجرت کرد و به موفقیت های بعدی رسید
من به شخصه اگه قبول بشم و برم به دور از هرگونه ماجراجویی و توقع بیجا از اون کشور میرم دنبال هدف هام و میدونم باید تلاش کرد و قطعا یه وبلاگی میزنم و واقعیت های اونو میگم ، اما هین الان هم دوستانی که واقعیت های آمریکا رو بیان میکنن خیلی کاربرای دیگه در قبالشون گارد میگیرن ، اگه با این دید میرین آمریکا که اونجا بشینید و پول بیاد تو جیبتون که قطعا دارید رویا پردازی میکنید اما اگه تو ذهنتون هست که 6 صبح پاشید تا 6 عصر کار کنید و تو رشته مورد نظر تخصص پیدا کنید و خلاقیت و خرج بدین با پشتوانه و تلاش میشه اونی که تو آرزو هاتون هست
به امیدی قبول همه دوستان
امیدوارم که قبول بشید و وبلاگ بزنید
خوب مینویسید. موفق باشید و برنده
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ofrfar ، ostokhan ، leader-m ، shahin61 ، kits ، Linorth ، pishtaz611 ، sepideh1234
(2017-04-24 ساعت 21:13)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 21:07)dv2017 نوشته:  اینو از امضا کاربر عزیز @Linorth@  به درخواست خودشون میذارم لطفا رسیدگی کنید

@Kaveh@
@Linspire@
@MOHAJERSARA@
@admin@
@Nazem@

تا جايي كه من ميدونم بعد از عضويت بايد وارد ايميلتون بشين و روي لينكي كه فرستاده ميشه كليك كنيد تا عضويت تاييد و تكميل بشه، احتياج به تاييد شخصيه ادمين ها نيست.
@Linorth@
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، shahin61 ، Linorth ، pishtaz611 ، copol
روز استقلال ایالات متحده امریکا

استقلال امریکا از پادشاهی بریتانیای کبیر در روز چهارم جولای ۱۷۷۶میلادی و اتحاد ۱۳مستعمره سابق بریتانیا شکل گرفت. این روز یکی ازتعطیلات رسمی امریکا می باشد و درشب چهارم جولای آسمان اکثر شهرهای امریکا نورانی می شود. مردم در سالروز تایید اعلامیه استقلال، مراسمی با آتش بازی، سخنرانی، جشن های سیاسی و خانوادگی، رژه و جشن های میهن پرستانه برگزار می کنند.
ساختمان امپایر استیت با انفجار آتش بازی ها بر روی رودخانه هادسون فوق العاده زیباست. این روز بزگترین روزملی مردم امریکاست، روز رسیدن به آزادی و عدالت و برابری و دمکراسی است. این استقلال با تلاش بنیانگذارانش یعنی توماس جفرسون، بنجامین فرانکلین، رابرت لوینگستن، جان ادامز و راجر شرمن به نتیجه رسید.
این جملات یکی ازمشهورترین وتاثیر گذارترین جملات تاریخ امریکاست و نویسنده اعلامیه توماس جفرسون وامضاکنندگان ۵۶ تن ازنمایندگان دومین کنگره امریکا بودند.
“ما که این حقایق را بدیهی می دانیم همه انسانها برابر آفریده شده اند و آفریدگارشان حقوق سلب نشدنی معینی به آن ها عطا کرده است که حق زندگی و جستجوی خوشبختی ازجمله آن هاست.”
این عبارت اغلب برای احقاق حقوق گروه های به حاشیه رانده شده استفاده می شود. ابراهام لینکلن به باور داشتن ‌این دیدگاه تاثیر به سزایی داشت وعقیده داشت اعلامیه استقلال باید مرجع تفسیر قانون اساسی ایالات متحده قرار گیرد. مهمترین تاثیر مباحث این اعلامیه که مربوط به برده داری بود و ادعای این که همه انسان ها برابر افریده شده اند، انتقاد منتقدین را برانگیخت. با قوت گرفتن جنبش برده داری مدافعان جان راندلف وجان کالهون این متن اعلامیه زیر سوال رفت ودروغی اشکارو روشن بود.
ابراهام لینکلن در سال ۱۸۵۸میلادی با بیان این که چرا سیاه پوستان مستحق برخورداری از حقوق طبیعی نباشند که در اعلامیه استقلال ذکرشده است :”سیاهپوستان حق زندگی،آزادی را به اندازه سفید پوستان باید داشته باشند” این نظریه ابراهام لینکلن تاثیر عمیقی بر دیگران داشت ومورد تایید وتحسین افرادی مثل هری وی وجانا قرار گرفت.
تجلیل از روز چهارم جولای دربسیاری از شهرهای امریکا از جمله فیلادلفیا در برابر ساختمانی که اعلامیه استقلال امریکا درآن جا امضاشده با برگزاری رژه و جشن برگزار می شود.
باراک اوباما همراه با میشل اوباما بانوی اول امریکا در مراسم بزرگداشت روز استقلال حضور دارند واز تلاش های سربازان امریکایی یاد می کنند.
پاسخ
(2017-04-23 ساعت 22:54)BlueMooooon نوشته:  
(2017-03-04 ساعت 08:58)قرباني نوشته:  سلام دوستان
كلاس زبان خيلي خوب تو ويرجينيا نزديك تايسونز كورنر ميشناسين ؟!

تو گوگل سرچ کن نزدیکترین لایبرری ها رو پیدا کن و بعد یکی یکی زنگ بزن هر کدوم کلاس زبان داشت و هزینش مناسب بود برو اونجا.
اینو بدونیم بد نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، Linorth ، pishtaz611 ، nargol1990 ، sepideh1234 ، copol ، aristotel ، قرباني
(2017-04-24 ساعت 21:33)ostokhan نوشته:  روز استقلال ایالات متحده آمریکا
استقلال آمریکا از پادشاهی بریتانیای کبیر در روز چهارم جولای ۱۷۷۶میلادی  و اتحاد ۱۳مستعمره سابق بریتانیا شکل گرفت. این روز یکی ازتعطیلات رسمی آمریکا می باشد و درشب چهارم جولای آسمان اکثر شهرهای آمریکا نورانی می شود. ...
خوشم اومد. تارگت ------> شهروندی
جواب خیلی از سوالای آزمون شهروندی توی این پستهاست
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، Linorth ، pishtaz611 ، nargol1990 ، copol ، Sky of NY

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان