کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
سلام دوستان
اول اینکه می خواستم بکم که امید داشتن خیلی خوبه ولی باید اینو در نظر گرفت که قراره از هر 200 نفر یکی ویزا بگیره پس بیاید واقع بین باشین تا خدایی نکرده اگر قبول نشودیم دچار افسردگی نشیم و بریم سراغ راهای دیگه برای رسیدن به سرزمین آرزوها

اینو به اون دوستانی میگم که چمدوناشونو جمع کردن و دارن کم کم از فامیل هاشون خدافظی

برداره من میگن اعتماد به نفس نه اغتماد به سقف
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه فقط میخواستم تلنگری بزنم به دوستان جو زده

به امید پیروزی وعبور از این راه دراز و پر پیچ خم
پاسخ
تشکر کنندگان: nargol1990 ، mona_ir ، milad.abadani ، copol ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 22:49)ostokhan نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 22:42)shahin61 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 22:38)ostokhan نوشته:  من خسته ام خیلی هم خسته!!!!!

امضای شما رو هم میبینم که قطار هزناتی رو نوشتید انرژی بیشتر از کفم میره.
[/quoteا
اصلآ نبینم خسته باشین استاد...
مشتاقانه در انتظار ملاقات  در اونور آب هستم..
شما لطف داری آقا شاهین. من هم مشتاق هستم بشرطی که کنتاکی اجازه بده  Smile
انشالا که میشه...شک نکنین.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، sepideh1234 ، امیر007
(2017-04-24 ساعت 21:07)dv2017 نوشته:  اینو از امضا کاربر عزیز @Linorth@  به درخواست خودشون میذارم لطفا رسیدگی کنید

[color=#3333ff][b]اقا یکی به ادمین ها خبر بده یوزر های جدید ب
مگه شورای نگهبانه که تاویدیه بده ناسلامتی میخاءید به فضای باز فکری برید. اینجا محل تبادل اندیشه هاست از اینجا بعنوان اطاق فکر استفاده کنید نه درمانگاه سیاسی
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-24 ساعت 22:52)amir j7 نوشته:  سلام دوستان
اول اینکه می خواستم بکم که امید داشتن خیلی خوبه ولی باید اینو در نظر گرفت که قراره از هر 200 نفر یکی ویزا بگیره پس بیاید واقع بین باشین تا خدایی نکرده اگر قبول نشودیم دچار افسردگی نشیم و بریم سراغ راهای دیگه برای رسیدن به سرزمین آرزوها

اینو به اون دوستانی میگم که چمدوناشونو جمع کردن و دارن کم کم از فامیل هاشون خدافظی

برداره من میگن اعتماد به نفس نه اغتماد به سقف
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه فقط میخواستم تلنگری بزنم به دوستان جو زده

به امید پیروزی وعبور از این راه دراز و پر پیچ خم

چه جالب
ما از حقیقت بی خبر بودیم

ممنون بابت تلنگر

یه چیزی میگی دوست عزیز

همه ی ما خبر داریم چی به چیه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، Linorth ، dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، santaclara ، امیر007 ، leader-m ، nargol1990
(2017-04-24 ساعت 21:22)dv2017 نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 21:13)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-24 ساعت 21:07)dv2017 نوشته:  اینو از امضا کاربر عزیز @Linorth@  به درخواست خودشون میذارم لطفا رسیدگی کنید

اقا یکی به ادمین ها خبر بده یوزر های جدید بدون تایید شدن نمیتونن تو فروم پست بزارن. یا این محدودیت رو حذف کنن یا زود به زود تایید کنن پست های کاربرهای تازه وارد رو!!!!!

من به همه تشکر میزنم تا بلکه یکی بیاد تو پروفایلم این رو بخونه و خبر بده به ادمین ها!!!

@Kaveh@
@Linspire@
@MOHAJERSARA@
@admin@
@Nazem@

تا جايي كه من ميدونم بعد از عضويت بايد وارد ايميلتون بشين و روي لينكي كه فرستاده ميشه كليك كنيد تا عضويت تاييد و تكميل بشه، احتياج به تاييد شخصيه ادمين ها نيست.
@Linorth@

مرسی dv2017 عزیز.

والا من هم لینکی تایید کردم که تو ایمیلم بود. هم یه یوزر دیگه Jok3r رو ساختم که امتحان کنم از لینک دوم دستی با وارد کردن کد شاید درست بشه اما گویا اینطوری نیست اصلا.

مثل اینکه اولین پست هر یوزر باید توسط ادمین ها تایید بشه تا اجازه ارسال کردن پست های یوزر برای همیشه آزاد بشه.

مرسی که ادمین ها رو هم تگ کردی. والا مردم از موندن تو تاریکی فروم! هاهاها

نمیدونم مشکل این دوستمون از کجاست. پارسال خیلی سریعتر مدیران جواب میدادم.
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، santaclara ، Linorth ، copol ، امیر007 ، nargol1990
ولی فکرش جالب بود برای انتقال پیام، یاد فیلما افتادم
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 22:56)rezadaryadar نوشته:  

[color=#3333ff][b]اقا یکی به ادمین ها خبر بده یوزر های جدید ب
مگه شورای نگهبانه که تاویدیه بده ناسلامتی میخاءید به فضای باز فکری برید. اینجا محل تبادل اندیشه هاست از اینجا بعنوان اطاق فکر استفاده کنید نه درمانگاه سیاسی

جانم؟ :| Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، milad.abadani ، darabi ، dv2017 ، shahin61 ، امیر007 ، leader-m
عه عه عه عه عهعههه
پست 400 گذشت نطقو عدا نکردم Big Grin
رفتیم واسه 500 دیگه Sad
اشکال نداره نکته مثبتش اینه که اینطوری دیگه نطقو تو بلاد کفر عدا میکنم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Linorth ، sepideh1234 ، milad.abadani ، darabi ، dv2017 ، shahin61 ، ostokhan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-22 ساعت 12:47)dv2017 نوشته:  @Nazem@  عزيز
امسال پكيج جايزه براي برنده اي كه زودتر اعلام كنه داريم؟

نميدونم چرا امسال اينقدر خودمو به اون جايزه نزديك ميبينم  Cool

امسال هم مانند سالیان گذشته به اولین کسی که در سایت برنده شدن خود را اعلام و اثبات کند قرارداد رایگان با پاریز تراول تعلق خواهد گرفت.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
انشالله که این پستم دیگه ارسال میشه! Smile)))

ممنون از مدیران محترم سایت که من رو بالاخره تایید کردن.

بازم ممنون از dv2017 که لطف کرد صدای من رو به گوش مسئولین رسوند!

خیلی خوشحالم که تو جمع شمام دوستان. این مدت از پست های همه حسابی استفاده کردم. مرسی.
پاسخ
(2017-04-25 ساعت 02:47)Linorth نوشته:  انشالله که این پستم دیگه ارسال میشه! Smile)))

ممنون از مدیران محترم سایت که من رو بالاخره تایید کردن.

بازم ممنون از dv2017 که لطف کرد صدای من رو به گوش مسئولین رسوند!

خیلی خوشحالم که تو جمع شمام دوستان. این مدت از پست های همه حسابی استفاده کردم. مرسی.

خوش اومدی عزیز
رتبه اول تقدیم به شما به امید موفقیت! Cool
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 14:39)Linorth نوشته:  من امسال واقعا سال عجیبی بود برام!

یه شب پای لپ تاپ بودم، تو فیس بوق! میچرخیدم، یهو بی دلیل یاد لاتاری افتادم با خودم گفتم "امسال مهلت ثبت نام کی بود؟" سرچ کردم دیدم حدود یک هفته به پایان زمان ثبت نام مونده. ثبت نام کردم با اینکه امیدی به رفتن نداشتم چون هنوز سربازی نرفته بودم و مشمول بودم و ممنوع الخروج.

یه ماه بعد یهو اتفاقی یه پست تو تلگرام دیدم راجع به خرید خدمت سربازی، با توجه اینکه دانشگاه رفته بودم و نصفه ول کرده بودم (سنوات مصرف کرده بودم) خیال میکردم عمرا شامل حال من نمیشه، حداقل هشت سال غیبت لازمه من فوقش دو سال دارم!
با این حال یه حسی بهم میگفت برم پلیس+10 چک کنم تا مطمئن بشم. رفتم و سوال کردم بهم گفتن غیبت از اخرین مدرک تحصیلی حساب میشه نه از زمان انصراف دانشگاه! منم با کلی ذوق و شوق برای ثبت نام اقدام کردم و کلی من رو سر دووندن و چندتا نامه مختلف از دانشگاهم خواستن و هی من رفتم سمنان (شهری که توش درس میخوندم) و برگشتم تهران تا بالاخره مراحل ثبت نامم طرفای بهمن ماه تموم شد و گفتن برو تا اس ام اس اش بیاد و نتیجه ثبت نام ات اعلام بشه. تا اواخر فروردین امسال خبری نشد و من رفتم پیگیری کردم از پلیس+10 و بعله.. نتیجه اومده بود و دیروز کاراشو تموم کردم و الان منتظرم یک هفته الی ده روز دیگه کارتم برام ارسال بشه!

رسما انگار تو مدتی که ثبت نام کردم واسه لاتاری خدا همه مشکلاتم رو پشت سر هم رفع کرده!
فقط مونده برنده شدن لاتاری که انشالله ده روز دیگه یه خبر خیلی خوب دیگه هم به من میرسه هم به همه بچه های این فروم.

اینو اون روزی که ثبت نام کردم فرستادم اما در سیاه چاله فروم مونده بود Big Grin

____

مرسی بابت رتبه لرد امیر جان Wink
پاسخ
(2017-04-24 ساعت 14:40)ostokhan نوشته:  
میدونم فانتزی به نظر میرسه.
علی ایحال
اسم 2 نفر از بچه هایی که واقعا اعتقاد دارید  و فکر میکنید قبول میشن امسال رو بنویسید. لطف کنید همگی نظرتون رو بگید و صرفا تشکر کننده نباشید. نسبت به این قضیه سریعا جبهه نگیرید فقط جنبه سزگرمی داره.

ای کاش گفته بودین ۳ نفر اما من آرزوی قلبیم اینه که این دوستان امسال برنده شوند انشالله
LordAmiroo
Alirezanz
Alireza_guitar
پاسخ
مهاجرسرایی ها بخوابید که من بیدارم?
7روز و 16 ساعت⏳
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، toofan63 ، hooman13 ، milad.abadani ، dv2017 ، shahin61 ، امیر007 ، hosseinix ، leader-m
(2017-04-25 ساعت 04:17)sepideh1234 نوشته:  مهاجرسرایی ها بخوابید که من بیدارم?
7روز و  16 ساعت⏳
البته خیلی از مهاجرسرایی ها مثل شما بیدارن
هر کی به دلیلی و خدا کنه تا یکی دو سال دیگه خیلی هاشون این ساعت به دلیلی که شما دارید( اختلاف ساعت با ایران) بیدار باشن Tongue
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان