کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-30 ساعت 08:41)gozargah نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 04:47)leader-m نوشته:  ?

آنهايی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می‌کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.
و آنهايی که می‌مانند، می‌مانند تا شاید وطن را جایی برای ماندن کنند.

"نشریه دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف"
اون هایی که رفتند باید از خودشان بپرسی که چگونه زندگی می کنند ولی آنهایی که ماندند الان مثل من با مدرک مهندسی 2 سال است که دربه در دنبال کار می گردند تا حداقل پول تو جیبشان را خودشان به دست آورند و سربار خانواده خود نباشند. آن هایی که ماندن دوست دارند که همه چیز را دوباره و از صفر در جایی جدید شروع کنند چون در کشور زادگاهشان جز اتلاف عمر و شکست مطلق در زندگی چیزی به دست نیاوردند. آنها که ماندند نگران از دست دادن نیستند چون چیزی ندارند که بخواهند از دست بدهند. حرف های بی معنی که این جور نشریه ها می زنند بوی کثیف دستمال پاچه خاری با یک وجب ریش و یقه سفید گرد عرق کرده را می دهد که به لطف ریششان و آقازاده بودنشان وضعیتی دارند که نباید هم نگران باشند.

آنهایی که رفته اند برده اند و آنهایی که مانده اند باخته اند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sheghi ، dv2017 ، امیر007 ، @t@r ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
[عکس: 500x500_1459935045220997.jpg]

جهت کاهش استرس قبل از اعلام نتایج لاتاری مقداری چاقاله بادوم و گوجه سبز تازه را همراه با مقداری نمک میل نموده و سپس مجدد این پروسه را تکرار نماید تا کاملا استرس شما از بین برود! Cool
>>>>> To be, or not to be? That is the question <<<<<
پاسخ
صبح یکشنیه تون بخیر و خوشی

و من همچنان منتظر نتایج هستم تا اون جمله بسیار دلنشین رو ببینم

تو را من چشم در راهم....
پاسخ
دوستان عزيز در لاتاري ٢٠١٨
اميدوارم دو روز ديگه تك تكتون خبر خوش بگيريد به خصوص كيس نامبرهاي ايروني ها همه پايين باشه و همتون تو اولين مصاحبه يه ضرب ويزا خوشگله رو بگيريد و به سرزمين آرزوهاتون سفر كنيد. مطمئن باشيد هر چيزي كه از خدا بخوايد بهتون مي ده و اميدوارم در وقتش بهتون بده. اگه قبول شديد كه الهي شكر و اگر هم نشديد يقين داشته باشيد كه زمانش هنوز فرا نرسيده. منم مثل خيلي از ايروني ها عقيده دارم كه اينجا اون سرزمين روياها نيست( حداقلش تا الان كه واسه ما و دور و اطرافيانمون نبوده) اما با همه سختي هاش شرف داره به زندگي در شرايط اسف بار حال حاضر مملكت خودمون. اميدوارم با انرژي كمر همت رو بسته باشيد و سهمتون رو از زندگي از خداي بزرگ هديه بگيريد. هجرت كنيد و از هيچ نترسيد. بازم بهتون سر ميزنم. يا حق
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

پاسخ
یک جاذبه توریستی عجیب در آمریکا

[عکس: v6yv__da_86_d8_b3_d8_a8_d8_a7_d9_86_d8_a..._d8_b1.jpg]

در شهر سیاتل آمریکا دیواری وجود دارد که هر شخصی از کنار آن می‌گذرد، اگر آدامسی در دهان دارد به جای اینکه آدامس را به زمین بیندازد، آن را به این دیوار می‌چسباند.
این دیوار که بخشی از تئاتر شهر سیاتل آمریکاست، اکنون با پوششی به قطر چند سانتی‌متر از آدامس پوشانده شده است.
اولین آدامس در سال ۱۹۹۳ به این دیوار چسبانده شد و از آن پس به مرور زمان قطر آدامس‌های چسبیده‌شده افزایش پیدا کرد و امروز به یک جاذبه معروف توریستی تبدیل شده است.

[عکس: 8ua3_697588_486.jpg]

[عکس: bpa6_697589_729.jpg]

[عکس: 3jy3_697590_334.jpg]

[عکس: 1ptx_697591_270.jpg]

[عکس: k8fm_697592_361.jpg]
پاسخ
پیشاپیش آغاز سال 2018 هجری لاتاری را به دوستان و اعضای محترم انجمن تبریک عرض می کنم
حلول سال سرنوشت مبارک باشه.
پاسخ
اینم تقدیم به بچه های تعداد کم ولی فعال مهاجرسرا

[عکس: frx7_fln.png]
پاسخ
این دیگه جدید بود اقا...... Smile
(2017-04-30 ساعت 12:35)hamedDV نوشته:  پیشاپیش آغاز سال 2018 هجری لاتاری را به دوستان و اعضای محترم انجمن تبریک عرض می کنم
حلول سال سرنوشت مبارک باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، hamedDV
سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى لاتارى ٢٠١٨ آيا راهي هست براى چك كردن؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، امیر007 ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 12:54)ostokhan نوشته:  اینم تقدیم به بچه های تعداد کم ولی فعال مهاجرسرا

[عکس: frx7_fln.png]

آخ که دلم چقدر این صفحه رو میخواد...
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، milad.abadani ، امیر007 ، copol ، ali258 ، nargol1990 ، The_USA ، ostokhan ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 13:06)zohreh36 نوشته:  سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى لاتارى ٢٠١٨ آيا راهي هست براى چك كردن؟ ممنون

نگران نباشید.موقع چک کردن میتونید گزینه ی Forgot Confirmation Number رو بزنید.شماره رو بهتون اعلام می کنه.
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، امیر007 ، copol ، ali258 ، zohreh36 ، shahin61 ، jalayevatan ، aristotel ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 13:06)zohreh36 نوشته:  سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى لاتارى ٢٠١٨ آيا راهي هست براى چك كردن؟ ممنون

آره
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، copol ، shahin61 ، leader-m ، aram_hpanahi

موقع چک کردن به صورت زیر عمل کنید

Forgot Confirmation Number

Completing the Verify Entrant Page

If you forgot your Confirmation Number, you can click Forgot Confirmation Number from the Enter Entrant Information page. The Verify Entrant page is displayed.
[عکس: 3xws_ve01.png]
To complete the Verify Entrant page, do the following:
Choose the program year
   Under Name, enter the name of the primary applicant exactly as you entered it on your Diversity Visa Lottery Form. You must select the check box under any name field that was left blank.
   Under Date of Birth, select the day and month from the drop-down menus, and then enter your four-digit year of birth (for example, 1962).
   Under Email Address, enter the same email address that you used when you completed your Diversity Visa Lottery Form.
   In the Authentication field, enter the characters you see displayed.
   If you are having trouble reading the characters, do one of the following:

Click Speaker to hear an audio clip of the characters. Enter the characters in the Authentication field.

Click Refresh to display a new code. Enter the characters in the Authentication field.
   Click Submit.
منبع
dvlottery.state.gov/ESC/(S(ylknuncg2vsuw3v2tr5chhg2))/Help.aspx

که البته به نظر من یکی دو روز اول اینکار و نکنید چون ترافیک زیاده
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
سلام به همگی، من برای همه آرزوی موفقیت می کنم . مخصوصا دوستان قدیمی که هر سال این موقع با چنین موضوعی در گفتگو هستیم و انتظار را با هم تجربه می کنیم.
برای دوستان تازه نفس هم آرزوی موفقیت و صبر دارم. من هم از سال 2008 شرکت کردم. امیدوارم امسال دیگه سالم باشه.
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 01:48)rezadaryadar نوشته:  من تابحال در مورد كسانيكه مقيم امريكا شدند نديدم ...

(2017-04-30 ساعت 03:04)mosafer2018 نوشته:  من که یه چند سالی همینطور اومدم اینجا و ثانیه شماری...

(2017-04-30 ساعت 08:22)m.tavakoli نوشته:  لاتاری 2017 دور دوم قرعه کشی داشت ...

(2017-04-30 ساعت 09:27)saba713 نوشته:  پس این لینک که فعال شده چیه؟ فکر کنم نتایج زودتر ...

(2017-04-30 ساعت 11:16)IranzamiN نوشته:  [b]جهت کاهش استرس قبل از اعلام نتایج لاتاری مقداری ...

(2017-04-30 ساعت 12:35)hamedDV نوشته:  [b]پیشاپیش آغاز سال 2018 هجری لاتاری را به دوستان و اعضای محترم ...

(2017-04-30 ساعت 13:06)zohreh36 نوشته:  سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى ...

(2017-04-30 ساعت 13:51)آناهیتا-2013 نوشته:  سلام به همگی، من برای همه آرزوی موفقیت می کنم . مخصوصا دوستان ...

خوبه دو روز آخر نفرات جدیدی به این تاپیک سر میزنن Rolleyes Rolleyes Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، ali258 ، dv2017 ، milad.abadani ، امیر007 ، sheghi ، shahin61 ، jalayevatan ، ostokhan ، aristotel ، leader-m ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان