کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-30 ساعت 16:16)santaclara نوشته:  نگران نباشید.به قول معروف تاریکترین لحظه ی شب لحظاتی قبل از از طلوع است. Smile
با آرزوی قبولی برای دوستان گرامی.

ایشالا همهههه بچه های این تاپیک قبول شن...هیچی پیش چشم خدا دور نیس Rolleyes
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 01:48)rezadaryadar نوشته:  من تابحال در مورد كسانيكه مقيم امريكا شدند نديدم كه اعلام كنند سالهاي اوليه چقدر از ذخيره شان كه باخود برده اند خرج كرده اند احيانا كسي در اين مورد چيزي شنيده و يا تجربه اش را جهت اگاهي بنده اعلام كنه

بستگی داره کجا بری و چقدر ببری
اگر ۱۰۰ هزار تا داشته باشی بری یک ایالت ارزون خونه می خری
مگرنه اصولا همه پولشون رو خرج می کنن مگر اینکه خیلی زیاد باشه
ماشین
بعداز یکی دو سال و شایدم خیلی زودتر شروع می کنن پسنداز کردن
چه کاری پیدا کنی
چه جایی زندگی کنی
چگونه زندگی کنی
خیلی ها هستن میان اینجا خونه می خرن بوده کسی که یک میلیون دلار یا حتی بیشتر آورده
بالاخره همه جا یک عده پولدارن دیگه.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
درود

بالاخره امسال تنها سالیه که تونستم تا یک هفته قبل اعلام نتایج به این سایت سر نزنم !

یادمه 2014 چه جوی بود، واقعا یادش بخیر ...
الان که اومدم اتفاقا هیچ حس و استرسی ندارم. دقیقا همونجورم که بچه های قدیمی تر بودن. نمیدونم فقط به امید برنده شدن اوناییکه حقشونه .
Peace
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 16:07)dv2017 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 15:48)Màhsa 75 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 15:43)nargol1990 نوشته:  نمیدونم چرا ولی جو این چند روز و اون دسته از دوستانی ک اومدن گفتن هیچکدومتون قبول نمیشین و نیم درصدی و فلان و ...رو من تاثیر گذاشته!امیدومو از دست دادم Sad خیلی ناراحتم Sad تا همین دیروز خودمو برنده میدونستم اما الان اینجوری شدم
به حرف بقیه کاری نداشته باش چی میگن امید داشته باش کار خودتو بکن.?
نیم درصدو که راست گفتن
اما مطمئنم که امسال قبولی داره اینجا و قسمت اعظم این نیم درصد سهم بچه های این تالاره
امیدوارم یکیش شما باشید
آمارها و اطلاعات دوستان فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیشکی از نتیجه خبری نداره . شما امیدتونو از دست ندید ، سال اولی ، نیویورک ، حتما برنده اید
آواتار هم زیباست ، قبول میشید و از همین منظره توی این تاپیک در سالهای بعد عکس میذارید . عکسی که خودتون گرفته باشید  Wink
ممنون عزیزم که امید میدی انشاالله همه ی بچه های این تالار که دوست دارن برن آمریکا برنده میشن و مخصوصا شما. ?
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، shahin61 ، ostokhan ، nargol1990 ، dv2017 ، sheghi ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-04-29 ساعت 20:00)milad.abadani نوشته:  دوستان سوالات تخصصی دارم. در رابطه با خرید وسایل نقلیه در آم ر ی ک ا.
قیمت های خودرو و موتور سیکلت و دوچرخه به چه صورت است؟؟؟

خودرو از ۱۰۰۰ دلار به بالا دیگه برو بالا دیگه خودت ۲۰۰۰۰۰۰
دوچرخه از ۱۰ دلار برو بالا ....۲۰۰۰۰
موتور گرونه
۵۰۰۰ بروبه بالا
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 16:51)sadeghi897 نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 20:00)milad.abadani نوشته:  دوستان سوالات تخصصی دارم. در رابطه با خرید وسایل نقلیه در آم ر ی ک ا.

موتور گرونه
۵۰۰۰ بروبه بالا

حالا موتورش گرون هست درست.ولی خوبیش اینه که هرچی دلت باشه میگیری نه اینکه حتما و فقط زیر 250 سی سی ! Big Grin Smile
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، ostokhan ، nargol1990 ، dv2017 ، امیر007 ، ali258 ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 16:57)santaclara نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 16:51)sadeghi897 نوشته:  

موتور گرونه
۵۰۰۰ بروبه بالا

حالا موتورش گرون هست درست.ولی خوبیش اینه که هرچی دلت باشه میگیری نه اینکه حتما و فقط زیر 250 سی سی ! Big Grin  Smile

منم منظورم موتور خیلی خوب بود
اخه اینجا مثل ایران موتور داغون خیلی کم داره مثلا یک در ده میلیون نفر
کلا هم موتور کم داره
یک عده ای عشق موتور هستن اما اونهام موتورهای شاخص سوار می شن یک در میلیون
کلا همش ماشین.
تعداد دوچرخه از موتور خیلی بیشتره
من و مهاجرت
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 16:19)nargol1990 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 16:09)dv2017 نوشته:  من اصلا حواسم نبود اما انگار خدارو شکر این آپارتمانه به اجاره داده شد . Big Grin
ایموجی هم که هنوز همون چندتای قدیمی  Cool
اون ک خیلی وقته Big Grin کذایی
ایموجی ها رو چرا بیشتر نمیکنن؟؟؟سخته؟ Cool
فکر کنم میبینن اینروزا اکثرا با تبلت و موبایل کار میکنن که اونها هم صورتکهای خودشون رو داره و اینجا هم میشه دید- اقلا سیاه و سفید - باید یه فکری به حال ما دیزلیهای عهد عتیق کنند که هنوزم با پی سی میاییم و پست میذاریم . Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 17:18)dv2017 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 16:19)nargol1990 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 16:09)dv2017 نوشته:  من اصلا حواسم نبود اما انگار خدارو شکر این آپارتمانه به اجاره داده شد . Big Grin
ایموجی هم که هنوز همون چندتای قدیمی  Cool
اون ک خیلی وقته Big Grin کذایی
ایموجی ها رو چرا بیشتر نمیکنن؟؟؟سخته؟ Cool
فکر کنم میبینن اینروزا اکثرا با تبلت و موبایل کار میکنن که اونها هم صورتکهای خودشون رو داره و اینجا هم میشه دید- اقلا سیاه و سفید - باید یه فکری به حال ما دیزلیهای عهد عتیق کنند که هنوزم با پی سی میاییم و پست میذاریم .  Cool

سلام
عصر همه تون بخیر
اصولا هیچ چیزی جای PC رو نمیگیره Wink
پاسخ
سرزمین زیبای رنگ، آب و نمک!

از کنار این دریاچه‌ها که عبور کنی شاید صحنه عجیبی به نظر نرسد اما از بالا که به آن‌ها نگاه کنی تصاویری بی‌نظیر از دریاچه های رنگی نمکین چشم نوازی می‌کند.
تصاویر زیر مربوط به دریاچه های مصنوعی اطراف سانفرانسیسکو است که برای برداشت نمک از آن‌ها استفاده می‌شود، تبخیر آب و ایجاد بلور های نمک، جلبک‌ها و سایر ارگانیزم ها باعث پدید آمدن چنین رنگ‌ها و مناظر زیبایی می‌شود.
رنگ دریاچه های با غلظت نمک پایین و متوسط سبز و صورتی رنگ است و هر چه غلظت نمک بیشتر باشد رنگ آب به قرمزی بیشتر می‌زند، همچنین بارش باران هم و وضعیت آب هوایی بر رنگ این دریاچه‌ها تأثیر دارد.

[عکس: 4vkq_119294_445.jpg]

[عکس: jbbz_119300_496.jpg]

[عکس: cl1_119296_363.jpg]
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 14:19)reza6966 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 01:48)rezadaryadar نوشته:  من تابحال در مورد كسانيكه مقيم امريكا شدند نديدم ...

(2017-04-30 ساعت 03:04)mosafer2018 نوشته:  من که یه چند سالی همینطور اومدم اینجا و ثانیه شماری...

(2017-04-30 ساعت 08:22)m.tavakoli نوشته:  لاتاری 2017 دور دوم قرعه کشی داشت ...

(2017-04-30 ساعت 09:27)saba713 نوشته:  پس این لینک که فعال شده چیه؟ فکر کنم نتایج زودتر ...

(2017-04-30 ساعت 11:16)IranzamiN نوشته:  [b]جهت کاهش استرس قبل از اعلام نتایج لاتاری مقداری ...

(2017-04-30 ساعت 12:35)hamedDV نوشته:  [b]پیشاپیش آغاز سال 2018 هجری لاتاری را به دوستان و اعضای محترم ...

(2017-04-30 ساعت 13:06)zohreh36 نوشته:  سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى ...

(2017-04-30 ساعت 13:51)آناهیتا-2013 نوشته:  سلام به همگی، من برای همه آرزوی موفقیت می کنم . مخصوصا دوستان ...

خوبه دو روز آخر نفرات جدیدی به این تاپیک سر میزنن  Rolleyes  Rolleyes  Rolleyes
منظورت بي ادبانه است فكر كنم خودت در گذشته نچندان دور جديد بودي پس در بكار بردن الفاظ كمي فكر كن
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، leader-m ، milad.abadani
(2017-04-30 ساعت 15:07)dv2017 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 14:19)reza6966 نوشته:  با سلام من هم از نفرات قدیمی هستم که جز برندگان ۲۰۱۵بودیم که بااختلاف ۳۰ شماره کارنت نشدیم اگه دوستانی از آن زمان هستند اعلام کنند و یاد آن روزها بخیر
هنوز در عجب این هستم جطور این اتفاق فقط برای این سال افتاد و فقط تا شماره ۷۶۵۰کارنت کردند
هرچی بود گذشت خدا رو شکر برای ما بد نگذشت امید وارم برای بقیه دوستان هم همینطور باشه
همگی موفق باشید و جزء برندگاه سال ۲۰۱۸ باشند انشاالله Smile  Smile ...
خوبه دو روز آخر نفرات جدیدی به این تاپیک سر میزنن  Rolleyes  Rolleyes  Rolleyes
بله آقا رضا این که گفتید خیلی خوبه . اقلا واسه 2019 تیم داره جور میشه Big Grin
ولی کاش قدیمیا هم مثل شما به تاپیک سر میزدن
والا اونجور که معلومه هستن اما فقط دارن مانیتور میکنن . البته حضور اینجوریشون هم باعث دلگرمیه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017
(2017-04-30 ساعت 17:29)rezadaryadar نوشته:  منظورت بي ادبانه است فكر كنم خودت در گذشته نچندان دور جديد بودي پس در بكار بردن الفاظ كمي فكر كن
من جسارتی نکردم خدمت شما دوست عزیزم
من فقط گفتم خیلی عالیه دوستان به این تاپیک سر میزنن وگرنه خیلی از دوستانی که نام بردم قدیمیتر از من بوده اند
من مخلص همه دوستان هستم Shy
پاسخ
عکس های خیلی قشنگیه
البته اطراف ماهشهر هم همین مناظر وجود داره که مربوط به حوضچه های استیصال نمک پتروشیمی بندر امام هست البته عکس از نمای بالای آنها رو ندیم که به این زیباییه Cool

(2017-04-30 ساعت 17:26)ostokhan نوشته:  
سرزمین زیبای رنگ، آب و نمک!

از کنار این دریاچه‌ها که عبور کنی شاید صحنه عجیبی به نظر نرسد اما از بالا که به آن‌ها نگاه کنی تصاویری بی‌نظیر از دریاچه های رنگی نمکین چشم نوازی می‌کند.
تصاویر زیر مربوط به دریاچه های مصنوعی اطراف سانفرانسیسکو است که برای برداشت نمک از آن‌ها استفاده می‌شود، تبخیر آب و ایجاد بلور های نمک، جلبک‌ها و سایر ارگانیزم ها باعث پدید آمدن چنین رنگ‌ها و مناظر زیبایی می‌شود.
رنگ دریاچه های با غلظت نمک پایین و متوسط سبز و صورتی رنگ است و هر چه غلظت نمک بیشتر باشد رنگ آب به قرمزی بیشتر می‌زند، همچنین بارش باران هم و وضعیت آب هوایی بر رنگ این دریاچه‌ها تأثیر دارد.

[عکس: 4vkq_119294_445.jpg]

[عکس: jbbz_119300_496.jpg]

[عکس: cl1_119296_363.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، aram_hpanahi ، copol
(2017-04-30 ساعت 07:03)darabi نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 07:01)dv2017 نوشته:  
همه چیز باید از طریق تو بیاید - نه به سوی تو

همه با انرژی مثبت ، منتظر مشاهده قبولی با کیس نامبر پایین

کیس نامبر مگه همون شماره ثبت ناممون نیست؟
آیا پس از قبولی دباره شماره دریافت میکنیم؟
و اون شماره بر چه اساسی داده میشه که اگه پایین باشه احتمال قبولی بیشتره؟!
من خیلی گیج میزنم نه!!؟؟ ببخشید دیگه اصلا نبودم دور این ماجرا تا حالا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان