کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
کاش امسال یکیاز مهاجرسرا در بیاد ...

@crysis@ ، آدرنالین نداری؟ نازییی : (
پاسخ
هر ساله معمولا راس ساعت ترافیک سنگینی در سایت اعلام نتایج ایجاد میشه که نهایتا تا 2 ساعت بعد از زمان مقرر میشه نتیجه رو مشاهده کرد.
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 13:28)darabi نوشته:  [quote='zohreh36' pid='753458' dateline='1493541408']
سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى لاتارى ٢٠١٨ آيا راهي هست براى چك كردن؟ ممنون

آره
دوست محترم ممنون ولي يك سوال دارم از حضورتون آره يا بله ؟و فكر ميكنم فرق بشين و بتمرگ و بفرما رو بايد ياد گرفته باشيم .روزتون خوش
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، rezadaryadar ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 14:30)milade نوشته:  کاش امسال یکیاز مهاجرسرا در بیاد ...

@crysis@ ، آدرنالین نداری؟ نازییی : (

اردنالین دارم زیاد زود درآد بریم دیزنی لند بازی ایییییی . هیجان داری  ؟
خارج
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، dv2017 ، nargol1990 ، milade ، امیر007 ، The_USA ، sheghi ، jalayevatan ، ostokhan ، leader-m ، aram_hpanahi ، mehre cyrus
(2017-04-30 ساعت 13:37)dv2017 نوشته:  [quote='zohreh36' pid='753458' dateline='1493541408']
سلام به همگي ، اگر شماره ريفرنس رو گم كرده باشيم براى لاتارى ٢٠١٨ آيا راهي هست براى چك كردن؟ ممنون

موقع چک کردن به صورت زیر عمل کنید

Forgot Confirmation Number

Completing the Verify Entrant Page

If you forgot your Confirmation Number, you can click Forgot Confirmation Number from the Enter Entrant Information page. The Verify Entrant page is displayed.
[عکس: 3xws_ve01.png]
To complete the Verify Entrant page, do the following:
Choose the program year
   Under Name, enter the name of the primary applicant exactly as you entered it on your Diversity Visa Lottery Form. You must select the check box under any name field that was left blank.
   Under Date of Birth, select the day and month from the drop-down menus, and then enter your four-digit year of birth (for example, 1962).
   Under Email Address, enter the same email address that you used when you completed your Diversity Visa Lottery Form.
   In the Authentication field, enter the characters you see displayed.
   If you are having trouble reading the characters, do one of the following:

Click Speaker to hear an audio clip of the characters. Enter the characters in the Authentication field.

Click Refresh to display a new code. Enter the characters in the Authentication field.
   Click Submit.
منبع
dvlottery.state.gov/ESC/(S(ylknuncg2vsuw3v2tr5chhg2))/Help.aspx

که البته به نظر من یکی دو روز اول اینکار و نکنید چون ترافیک زیاده
[ممنون از جوابتون و وقتي كه گذاشتيد
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، milad.abadani ، reza6966 ، امیر007 ، jalayevatan ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، aram_hpanahi
من شنیدم در صورت برنده شدی اگه اسپانسر معرفی کنی کارت سریعتر راه می افته حالا موندم کدوم یک از اینها رو به عنوان اسپانسر
معرفی کنم : ملینا ترامپ - کیم کارداشیان - الکسیس از تگزاس Cool
میشه نظرتون را بگید خیلی سخته نمیتونم تصمیم بگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، امیر007 ، darabi ، milad.abadani ، GreenRoad ، ostokhan ، copol ، پ ث ، leader-m ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 14:19)reza6966 نوشته:  ...
خوبه دو روز آخر نفرات جدیدی به این تاپیک سر میزنن  Rolleyes  Rolleyes  Rolleyes
بله آقا رضا این که گفتید خیلی خوبه . اقلا واسه 2019 تیم داره جور میشه Big Grin
ولی کاش قدیمیا هم مثل شما به تاپیک سر میزدن
والا اونجور که معلومه هستن اما فقط دارن مانیتور میکنن . البته حضور اینجوریشون هم باعث دلگرمیه Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
نمیدونم چرا ولی جو این چند روز و اون دسته از دوستانی ک اومدن گفتن هیچکدومتون قبول نمیشین و نیم درصدی و فلان و ...رو من تاثیر گذاشته!امیدومو از دست دادم Sad خیلی ناراحتم Sad تا همین دیروز خودمو برنده میدونستم اما الان اینجوری شدم
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
هی ام سرخوشانه از سنترال پارک در ماه های مختلف سال عکس آواتار تغییر میدم نمیدونم چرا Big Grin
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، امیر007 ، santaclara ، sheghi ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-04-30 ساعت 15:43)nargol1990 نوشته:  نمیدونم چرا ولی جو این چند روز و اون دسته از دوستانی ک اومدن گفتن هیچکدومتون قبول نمیشین و نیم درصدی و فلان و ...رو من تاثیر گذاشته!امیدومو از دست دادم Sad خیلی ناراحتم Sad تا همین دیروز خودمو برنده میدونستم اما الان اینجوری شدم

به حرف بقیه کاری نداشته باش چی میگن امید داشته باش کار خودتو بکن.?
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 15:48)Màhsa 75 نوشته:  
(2017-04-30 ساعت 15:43)nargol1990 نوشته:  نمیدونم چرا ولی جو این چند روز و اون دسته از دوستانی ک اومدن گفتن هیچکدومتون قبول نمیشین و نیم درصدی و فلان و ...رو من تاثیر گذاشته!امیدومو از دست دادم Sad خیلی ناراحتم Sad تا همین دیروز خودمو برنده میدونستم اما الان اینجوری شدم
به حرف بقیه کاری نداشته باش چی میگن امید داشته باش کار خودتو بکن.?
نیم درصدو که راست گفتن
اما مطمئنم که امسال قبولی داره اینجا و قسمت اعظم این نیم درصد سهم بچه های این تالاره
امیدوارم یکیش شما باشید
آمارها و اطلاعات دوستان فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیشکی از نتیجه خبری نداره . شما امیدتونو از دست ندید ، سال اولی ، نیویورک ، حتما برنده اید
آواتار هم زیباست ، قبول میشید و از همین منظره توی این تاپیک در سالهای بعد عکس میذارید . عکسی که خودتون گرفته باشید Wink
پاسخ
من اصلا حواسم نبود اما انگار خدارو شکر این آپارتمانه به اجاره داده شد . Big Grin
ایموجی هم که هنوز همون چندتای قدیمی Cool
پاسخ

نگران نباشید.به قول معروف تاریکترین لحظه ی شب لحظاتی قبل از از طلوع است. Smile
با آرزوی قبولی برای دوستان گرامی.
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 16:07)dv2017 نوشته:  نیم درصدو که راست گفتن
اما مطمئنم که امسال قبولی داره اینجا و قسمت اعظم این نیم درصد سهم بچه های این تالاره
امیدوارم یکیش شما باشید
آمارها و اطلاعات دوستان فقط جنبه اطلاع رسانی داره و هیشکی از نتیجه خبری نداره . شما امیدتونو از دست ندید ، سال اولی ، نیویورک ، حتما برنده اید
آواتار هم زیباست ، قبول میشید و از همین منظره توی این تاپیک در سالهای بعد عکس میذارید . عکسی که خودتون گرفته باشید  Wink

ممنون Rolleyes
چه خوبه ک شما دوستان هستین...مجازیین ولی قلبا واقعیه

من ک واقعاااااا دلم واسه این تاپیک تنگ میشه ناراحتم که 2 روز دیگه این جمع دوستان رو نداریم کنار هم
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
(2017-04-30 ساعت 16:09)dv2017 نوشته:  من اصلا حواسم نبود اما انگار خدارو شکر این آپارتمانه به اجاره داده شد . Big Grin
ایموجی هم که هنوز همون چندتای قدیمی  Cool

اون ک خیلی وقته Big Grin کذایی

ایموجی ها رو چرا بیشتر نمیکنن؟؟؟سخته؟ Cool
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ