کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 09:47)Un4given نوشته:  درود

دوستان اعلام نتایج امشبه یا فردا ؟

امشب ساعت بیست و سی
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Alizzz ، Kismet ، Un4given ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، leader-m
سلام !!
يه سري از صحبتاي دوستان رو خوندم و بايد بگم دليل اينكه اينجا نسبت به پارسال خيلي خيلي خلوت تره اينه كه كارِتون فقط شده دعوا و بس . هركي به زور ميخواد حرفِ خودش رو ثابت كنه !!
جاي اين كارا كمي به عقايد همديگه احترام بذاريم و خيلي آروم از كنارش رد شيم .
به اميدِ موفقيت 3>
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
پاسخ
تشکر کنندگان: nima1976 ، milade ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m
[عکس: welcome%20USA.JPG]

خیام اگر ز باده مستی خوش باش

با ماهرخی اگر نشستی خوش باش

چون عاقبت کار جهان نیستی است

انگار که نیستی چو هستی خوش باش
>>>>> To be, or not to be? That is the question <<<<<
پاسخ
تشکر کنندگان: hamedDV ، Alizzz ، saba713 ، masoud434 ، tabim4 ، کیاراد ، aram_hpanahi ، dv2017 ، copol ، jalayevatan ، leader-m
فکر کنم ما عل اصلی برای مهاجرت را باید تو رفتار خودمون پیدا کنیم.
بابا یک نفر ی حرفی را زده ، قطعا نه نیت بدی داشته نه عمدی بوده وگرنه که اینجا نمیامد بزنه می رفت تو پی وی
همه نظرات چه درست چه غلط تا زمانی که به زندگی شخص دیگه ای لطمه جدی نزده قابل تحمل و حتی قابل احترامه

یکم استرس را از خودمون دور کنیم بهتر با موضوع کنار میاییم.
بیخیال .... زندگی را خیلی سخت نگیرید ...... به چند ساعت دیگه هممون یادمون میره چی شده و کی چی گفته
یکم دستامون را تو دنیای مجازی بهم بدیم تا تمریم کنیم برای اینکه در کشور جدید حامی هم باشیم مثل همه ملل دیگه
بیاید خواهر و برادرهای دلسوز هم باشیم .....
به امید خبر خوش برای همه منتظران این سایت(ببخشید خیلی خانم بزرگ شدم)
جنس: مونث
وضعیت تاهل :متاهل
تعداد کیس : 2
تعداد مرتبه شرکت در لاتاری: 2بار (سال 2015 و 2018)
رشته تحصیلی » لیسانس مهندسی نرم افزار و  لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق قدرت
شغل: کارمند

برای روز 12 ازدیبهشت با هر نتیجه ای در لاتاری ، برای 318 روز باقی سال هزاااااار تا برنامه دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: Leafy ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، nargol1990 ، leader-m
(2017-05-02 ساعت 10:06)hamedDV نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 09:26)ican2015 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 09:17)hamedDV نوشته:  دوست عزیز چرا متوجه نیستی این برداشتهای شخصی و تفسیر و تحلیل های کلیشه ای و با استناد به قانون و تبصره را بزارید کنار
چون موضوع سیاسی است نمیتونم واضح توضیح بدم اگه امشب برنده نشدم ناچارم بیام ته دلم را خالی کنم و واقعیت را بگم که اون
3000 نفر چه کسانی بودند و از چه قشری؟ برای چه منظوری رفتند؟ چه دلیلی داشت که تیم مذاکره کننده کری به این روش برای
پذیرش یکی از شروط ایران یعنی دادن 3000 ویزا برای لیست دوستان و فک و فامیل و آقا زاده ها و..... !!!!!! متوسل بشوند؟؟؟؟ چرا
مدام از رسانه ملی عصبانیت و خشم برای تصمیم ترامپ دقیقه به دقیقه پخش میشد؟ پس حتما ضرر و زیانی در کار بود و .....!!!

سلام دوست متوهم من،
حتما به یک بیمارستان برای معالجه مراجعه کن و اینقدر به دیگران تهمت نزن. شب خوش.
نکنه تو هم یکی از اونها هستی Smile به کی مشکوکی به خودت؟ تو که آقا زاده نیستی؟ هستی؟ Cool مگه کسی نام تو را برده و
به تو تهمت زده؟اینجا اصلاً نام کسی برده نشده و اصلاً صحبت از تهتمت نیست که اخوی جان

باعث تاسف که مدیران هنوز شما رو به خاطر پخش اسپم و پاراانویا وپخش تئوری های توطئه بی اساس از سایت بیرون نکردند. اگه این داستانی که ردیف کردید چیزی بیشتر از یک تئوری توطئه هست چرا اولا: اینقدر احمقانه به نظر میاد؟ دوما :منبع معتبرش کجاست
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، milad.abadani ، leader-m
سلام دوستان صبح همگی بخیر و شادی ؛ آماده باشید برای اعلام نتایج به دور از استرس و انرژی منفی
انشالله امروز شاهد برنده شدن چند نفر از دوستان و عزیزان منتظر در این انجمن خواهیم بود
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، rezadaryadar ، aram_hpanahi ، dv2017 ، Alizzz ، milad.abadani ، copol ، leader-m
(2017-05-02 ساعت 10:23)tabim4 نوشته:  سلام دوستان صبح همگی بخیر و شادی آماده باشید برای اعلام نتایج به دور از استرس و انرژی منفی
انشالله امروز شاهد برنده شدن چند نفر از دوستان و عزیزان منتظر در این انجمن خواهیم بود
من می رم بخوابم صب بیدار شدم برنده شده باشید چند تاتون
Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته:  

سپاس IranzamiN, ثانیه هایی زل زدن به این تصویر خودش روحیه و انرژی میده به آدم
پاسخ
تشکر کنندگان: IranzamiN ، aram_hpanahi ، dv2017 ، saba713 ، copol ، leader-m ، jalayevatan
هروقت نتایج اومد منم بیدار کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، copol ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 07:48)milad.abadani نوشته:  سلام صبح به خیر دوستان,پس چرا من استرس لاتاری ندارم?????

سلام صبح بخیر آخه شما تهدید شدی
Big Grin Big Grin Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، copol ، leader-m
سلام به همه دوستان چند ساعت به اعلام نتیجه بیشتر نمونده امیدوارم همه به آرزوهای قشنگشون برسن
به امید پیروزی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، leader-m ، Kismet
واااااااااااااااااااااااااااااای خدااااااااااااا، انقدر استرس شدید دارم که نگو و نپرس...
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
دوستان سلام من ١٩ سالمه امسال كنكور دارم اگه ان شالله قبول شدم ميشه بعد كنكور برم مصاحبه؟؟؟ ويك سوال ديگه خواهشا جواب بديد خيلي لازمه هزينه كلش چقدره يعني رفتن به كنسول گري تا رفتن به امريكا حداقل چقدره چون ميترسم از پسش بر نيام خواهشا كمك كنيد???
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-05-02 ساعت 02:12)khatarnak نوشته:  [عکس: images?q=tbn:ANd9GcQZhkRhP-nOAA-6YJoq0Ou...4Xqf3o7pUA]
خطرناک عزیز لااقل بگو این منظره کجاست کدوم شهر ؟کدوم ایالت ؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m
(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته:  

سلام خخیلی بجا و عالی بود ایشالا همیشه خوش باشی دوست گرامی
به امید پیروزی Smile
پاسخ