.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-02 ساعت 11:44
تشکر کنندگان: Rfali77 ، @t@r ، امیر007 ، محبوبه. 68 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، Kismet
2017-05-02 ساعت 11:48
استرسی در کار نیست و کشورهای با شرایط بهتر از آمریکا هم هستن ولی این چون شانسی و مفته شده عشق ما ایرانیا
در صورت برنده شدن در لاتاری هم با وجود کارشکنی هایی که در روند صدور ویزا خواهند کرد شانس پایین تر از همیشه هست از آشناهای ما که سال پیش اسمشون در اومد تا امروز روز ویزاشون صادر نشده و مشکل پیدا کردن که سالهای گذشته اینطور نبود تشکر کنندگان: milad.abadani ، محبوبه. 68 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، Kismet
2017-05-02 ساعت 11:54
(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته: .. این تابلو خیلی قشنگه . ورودی کدوم مرزه تا ایشالا برنده شدیم و ویزا گرفتیم از طریق همین مرز وارد شیم دست شما درد نکنه
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: امیر007 ، IranzamiN ، milad.abadani ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، Kismet
2017-05-02 ساعت 11:55
(2017-05-02 ساعت 11:48)eexaminee نوشته: استرسی در کار نیست و کشورهای با شرایط بهتر از آمریکا هم هستن ولی این چون شانسی و مفته شده عشق ما ایرانیا البته دلیلش هم واضحه که چرا از سال پیش این شرایط پیش اومده، تعجب نکنید اگر امروز کلاً نتایج ایران حذف بشه از لاتاری تشکر کنندگان: milad.abadani ، gbtm ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
چنگاله از طلاست ؟
نیوی بلو خیلی بهش میاد کراواتشم که معرکست کاش یه تیکه از اون کیک رو هم بده به اون آقا سمت راست تصویر . معلومه خیلی دلش کیک میخواد
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: امیر007 ، @t@r ، milad.abadani ، ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، Kismet
2017-05-02 ساعت 12:05
(2017-05-02 ساعت 11:38)Rfali77 نوشته: دوستان من یه سری داخل برنامه ۹۰ اسمم در اومد تو چقدر خوش شانسی پسر در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m
(2017-05-02 ساعت 11:58)dv2017 نوشته: چنگاله از طلاست ؟ کیک نیست، استیکه، برندش هم از خودش هست طلایی رنگ مورد علاقه این باباست، نمای هتل لاس وگاسش رو هم ببینید اگر برنی سندرز به جای کلینتون آمده بود و این بابا رو شکست میداد الان داستان نداشتیم ما ایرانی ها تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet ، aristotel
2017-05-02 ساعت 12:16
خداااااا دارم از استرس میمیرم,البته استرسم مربوط به لاتاری نمیشه.
از صبح تا الان هرچقدر به شهردار زنگ میزنم جواب نمیده,کارپرداز هم از اول صبح گوشیش خاموشه.خداااااااااا چک دارم. دوستان گلم,یک کلیه A+ دارم,کاملا سالم,نه اهل دود هستم و نه اهر زهر ماری.کلیه پاک پاکه.به بهترین پیشنهاد فروخته میشه.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
2017-05-02 ساعت 12:17
بچه ها.کاشکی میشد امتیاز لاتاری رو فروخت.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: امیر007 ، ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan
2017-05-02 ساعت 12:21
بعضی افراد زندگی را با نیمه پر لیوان به خوشی می گذرانند و عده دیگر کل عمر خود را برای نیمه خالی لیوان حسرت می خورند. اما حقیقت این است که لیوانی با مقدار مشخص آب وجود دارد. و از اینجا به بعد به شما بستگی دارد.
یک روزی
در جایی خواهم بود که همیشه میخواستم باشم تشکر کنندگان: امیر007 ، milad.abadani ،
یه خبر اینکه آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ روی isp من ف یل تر شده. فقط با قند شکن می شه رفت
سایر دوستان چک کنن.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، dv2017 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m
2017-05-02 ساعت 12:29
(2017-05-02 ساعت 12:21)@t@r نوشته: بعضی افراد زندگی را با نیمه پر لیوان به خوشی می گذرانند و عده دیگر کل عمر خود را برای نیمه خالی لیوان حسرت می خورند. اما حقیقت این است که لیوانی با مقدار مشخص آب وجود دارد. و از اینجا به بعد به شما بستگی دارد. البته شرط اول این هست که لیوانی در کار باشد، لیوان که نباشد نیمه خالی و پر هم مفهومی ندارد تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، leader-m ، Kismet
2017-05-02 ساعت 12:29
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود
گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود گاهی بساط عیش خودش جور می شود گاهی دگر، تهیه بدستور می شود گه جور می شود خود آن بی مقدمه گه با دو صد مقدمه ناجور می شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود… گاهی برای خنده دلم تنگ می شود گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود گاهی تمام آبی این آسمان ما یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود گویی به خواب بود جوانی مان گذشت گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود کاری ندارم کجایی چه می کنی بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود قیصر امین پور امید وارم دوستانی که واقعا واقعا به این شانس احتیاج دارن، امسال اسمشون در بیاد و امید وارم با ویز ای یک ضرب خوشحالیشون کامل بشه. (حتی اگه من بینشون نباشم ) آرزوی شاد کامی برای همه دوستان دارم. تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، mona_ir ، shahin61 ، aram_hpanahi ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، Kismet ، aristotel
(2017-05-02 ساعت 11:54)dv2017 نوشته:(2017-05-02 ساعت 09:56)IranzamiN نوشته: .. خواهش میکنم دوست گرامی این تابلو در ایالت واشنگتن نصب شده در مرز بین امریکا و کانادا ( البته از این تابلو ها در اکثر ایالتهای مرزی امریکا نصب شده و بیشتر افرادی که علاقه مند به سفر جاده ای هستند یک عکس سلفی کنارش گرفتن امریکا بهشت سفر جاده ای هست !) >>>>> To be, or not to be? That is the question <<<<<
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، copol ، nargol1990 ، leader-m ، jalayevatan ، Kismet
2017-05-02 ساعت 12:32
(2017-05-02 ساعت 12:28)?!Seattle نوشته: یه خبر اینکه آدرس https://www.dvlottery.state.gov/ روی isp من ف یل تر شده. فقط با قند شکن می شه رفتمن همین الان بازش کردم
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: امیر007 ، ?!Seattle ، santaclara ، ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، copol ، leader-m ، Kismet
|