کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 07:48)milad.abadani نوشته:  سلام صبح به خیر دوستان,پس چرا من استرس لاتاری ندارم?????

من به جای شما شدیدددددددددد استرس دارم.
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، arman_ghasr68 ، aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، leader-m ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 10:49)@t@r نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 07:48)milad.abadani نوشته:  سلام صبح به خیر دوستان,پس چرا من استرس لاتاری ندارم?????

سعی کن نداشته باشی، چون برنده نمیشی. اینو بابت تجربه سالهای قبل میگم !
2014 :  Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
پاسخ
سلام دوستان خاهشا كمك كنيد كل هزينه هاي سفر به كنسول گري تا امريكا چقد ميشه؟؟???
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها نشویل خوبه یا سانتاباربارا؟ ??
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، Kismet
سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
امیدوارم امسال هرکی شرایطشو داره و شانس زیادیم داره قبول بشه
راستی من از طریق برنامه tapatalk نمیتونم وارد انجمن بشم هر موضوعی رو میزنم مینویسه موضوعی نیست ایا برای شما ابن مشکل وجود داره؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: @t@r ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، leader-m ، Kismet
دوستان برای اینکه حس منطقی تری نسبت به قبولی داشته باشید فرض کنید تو مدرسه یا دانشگاه قراره تو یه جمع 150 نفره از هم مدرسه ایا یا هم دانشگاهی ها که اسامی همشون داخل یه صندوق ریخته شده چشم بسته یک اسم بکشن بیرون. اون لحظه چقدر شما امید دارید اون یک نفر شما باشید و چقدر براش استرس دارید. الان هم همونه.. خیلی استرس نداشته باشید چون عموما اسم یه نفر در میاد که اصلا انتظار نداره
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 11:00)Un4given نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 10:49)@t@r نوشته:  

سعی کن نداشته باشی، چون برنده نمیشی. اینو بابت تجربه سالهای قبل میگم !

دوست عزیز آیه یاس نخون که Big Grin
در ناامیدی بسی امید است... خودم هم میدونم قبول نمیشم اما آدم با امید زندست Cool Cool Cool
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تنها غیر ممکن غیر ممکنه برای دوست من دوبار از بانک ماشین در اومد خخخ
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، leader-m ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 11:08)minaz00 نوشته:  دوستان برای اینکه حس منطقی تری نسبت به قبولی داشته باشید فرض کنید تو مدرسه یا دانشگاه قراره تو یه جمع 150 نفره از هم مدرسه ایا یا هم دانشگاهی ها که اسامی همشون داخل یه صندوق ریخته شده چشم بسته یک اسم بکشن بیرون. اون لحظه چقدر شما امید دارید اون یک نفر شما باشید و چقدر براش استرس دارید. الان هم همونه.. خیلی استرس نداشته باشید چون عموما اسم یه نفر در میاد که اصلا انتظار نداره

اینجوری حساب کنی که من تو شانس از ته جدول هم زدم بیرون... کلا خارج لیستم از بس بدشانسم Sad Sad
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، leader-m ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 11:10)سینا جکسون نوشته:  تنها غیر ممکن غیر ممکنه برای دوست من دوبار از بانک ماشین در اومد خخخ
غیر ممکن نیست بالاخره اون یک نفر هم که اسمش در میاد یک ادمه ..تو همین سایت یک نفر هست سه سال پشت سر هم برنده شده که بعلت شماره کیس بالا ویزا نرسیده بهش.
اما احتمال همونقدر پایین به اندازه یک نفر از حدودا 150 نفره
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، mehrdad4422 ، dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، leader-m ، Kismet
سلام

امیدوارم که امسال همه به آرزوهای دلشون برسن

من انقدر شرکت کردم که برام عادی شده از سال 2007 تا الان ولی همیشه با امید زندگی کنید. آرزو میکنم که امشب وقتی پیچ لاتاری رو باز می کنید از
خوشحالی فریاد بزنید و بگید خدایا شکرت
پاسخ
آخه اونی ک شما میگی یبار از بین 150 نفره اینجا هر کسی 4500 بار شانس داره ک از بین 600 هزار نفر انتخاب بشه ینی هر سری اسم هر کسی تو قرعه کشی شرکت داده میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، Kismet
(2017-05-02 ساعت 11:24)ناصرخدی نوشته:  سلام

امیدوارم که امسال همه به آرزوهای دلشون برسن

من انقدر شرکت کردم که برام عادی شده از سال 2007 تا الان ولی همیشه با امید زندگی کنید. آرزو میکنم که امشب وقتی پیچ لاتاری رو باز می کنید از
خوشحالی فریاد بزنید و بگید خدایا شکرت

آمین... واقعا گل گفتین
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، copol ، nargol1990 ، leader-m
سلام دوستان،نیم روزتون بخیر
استرس نداشته باشید عزیزان چند ساعت بیشتر نمونده تا پایان استرس
بجای استرس google earth نصب کنید و برید تو خیابونای شهر و ایالتی رو که میخواید بگردید
هم سرگرم میشید،هم امیدوار میشید،هم لباتون تا بنا گوش باز میشه
آرزوی قبولی و موفقیت برای همگی
پاسخ
دوستان من یه سری داخل برنامه ۹۰ اسمم در اومد
اونجا با فرض دو میلیون شرکت کننده از هر ۲۰۰/۰۰۰ نفر این یکی در میاد

خداکنه اینجا هم در آد

پ.ن: مطمئنم برنده نمیشم D:
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان