کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
۲ رقمی شه خیلی خوب میشه Big Grin
Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz
انشاالله همه امسال برنده شن من امسال سال دوم هستش که ثبت نام می کنم. چه 2 چه 10 سال هم بگذره شما نباید امیدتونو از دست بدید انشاالله که همه امسال برنده میشن من مطمئنم.?? و امیدوارم سال جدید در کشور آمریکا زندگی می کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، LORDAmiroo ، darabi ، we are one ، jsmlz ، mehre cyrus
(2016-12-31 ساعت 11:19)Màhsa 75 نوشته:  انشاالله همه امسال برنده شن من امسال سال دوم هستش که ثبت نام می کنم. چه 2 چه 10 سال هم بگذره شما نباید امیدتونو از دست بدید انشاالله که همه امسال برنده میشن من مطمئنم.?? و امیدوارم سال جدید در کشور آمریکا زندگی می کنید.

من یکی که امیدوارم اما واقعیت از هر 150 نفر یکی , یک مقداری ... Sad

فقط امیدوارم اگر کسی برنده شد بدونه خیلی خوش شانسه - و بخاطر دوندگی Big Grin از مهاجرت منصرف نشه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، jsmlz ، mehre cyrus ، hosseinix
(2016-12-29 ساعت 00:18)alireza_guitar نوشته:  سلااااام دوووستان
آقا ما دوباره زد به سرمون تا یه بار دیگه شانسمون رو برای توریستی امتحان کنیم!! دو سال پیش که رفتیم آنکارا با خانمم اما ریجکت شدیم!
امسال شانسمو افزایش دادم و رسوندن به ۲%  !!!!
به امید خدا چند روز دیگه دبی مصاحبه دارم البته اینبار تکی بدون همسرم!
بخاطر همین شانسم از ۱% رسیده به ۲%   خخخخخخ
نخند!  خوب امید دارم دیگه خخخخخ
اگه جور بشه دو هفته ای میخوام برنامه ریزی کنم برم( ااااگه ویزا بدن)....
البته چون پرونده مهاجرتی دارم احتمالش کمه!
ولی بازم حدااقل میرم توی سفارتو میبینم از نزدیک.
ایشالا قسمت همه بشه البته خود خاک آمریکا.

انشالله تا روز مصاحبه شانس تون از ۲ درصد به ۹۲ درصد برسه
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، jsmlz ، alireza_guitar ، mehre cyrus ، alirezanz
میخواستم اولین نفر باشم که بهتون میگم هپی کریسمس  هپییییییییییییی کریسممممممممسسس
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، LORDAmiroo ، jsmlz ، ebrahim1e ، alireza_guitar ، mehre cyrus
منم دومیشم هپی کریسمس Big Grin دو می نتایج اعلام میشه دو عدد شانس منه دومین نفر هپی گفتم Big Grin
Just Seattle/Washington
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، jsmlz ، ebrahim1e ، alireza_guitar ، mehre cyrus
ایشلا برنده میشیم سال بعد بابانوئل برامون کادو میاره Big Grin Tongue
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، mehre cyrus
IAmTheWinner28
Just Seattle/Washington
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alireza_guitar ، alirezanz
به سوی SLC,UT
Just Seattle/Washington
...Happiness Is Coming
پاسخ
نگران نباشید اگه خدا بخواد کره ماهم میریم امریکا که آسونه Wink
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
(2016-12-30 ساعت 23:48)darabi نوشته:  
(2016-12-30 ساعت 23:42)shebrahimi نوشته:  
(2016-12-30 ساعت 23:05)darabi نوشته:  من با توجه به پایان نامه کارشناسی ارشدم روی agile development بیشتر کار کردم
پایتون هم یک پروژه کار کردم

data mining هم پروژه کارشناسی ام بوده.

دقیقا مشکلتون چی هست ؟

من رشته ام کامپیوتر نیست و میخوام از یادگیری ماشین برای دسته بندی شرکت ها به ورشکسته و غیرورشکسته استفاده کنم اما مشکل اینجاست که داده ام کوچک و به شدت هم unbalanced هست. حدود 1200 شرکت غیرورشکسته و 50 شرکت ورشکسته دارم. برای همین الگوریتم ها معمولا همه شرکت ها را به عنوان غیرورشکسته طبقه بندی می کنند و در عین حال خطا هم کم هست. از تکنیک های متعددی هم جهت حل مشکل نامتوازن بودن استفاده کردم مثل weighting - threshold tuning-oversampling (ADASYN) و blagging.
اما نتیجه زیاد جالب نبود. در واقع طبق قانون تجارت اگر نسبت سود انباشته به سرمایه شرکت کمتر از 0.5- شود، شرکت ورشکسته محسوب می شود. برای اینکه مساله از نامتوازن بودن خارج شود، نسبت سود انباشته به سرمایه رو به عنوان تارگت در نظر گرفتم تا مساله تبدیل به رگرسیون شود و بعد خروجی پیش بینی شده رگرسیون رو دادم به یک کلاسیفایر. نتیجه تا حدی بهتر شده است اما باز هم خوب نیست.
Accuracy: 0.944567627494
AUC: 0.846024464832
F1 Measure: 0.489795918367
Cohen Kappa: 0.465107452915
Precision: 0.352941176471
recall: 0.8
Confusion Matrix: [[414  22]
                         [  3  12]]
f measure-kappa , precision خوب نیست چون 22 غیرورشکسته رو هم به عنوان ورشکسته شناسایی می کند. برای همین فکر کنم اگر از بین inputs یا ویژگی ها مهم ترین ویژگی ها رو انتخاب کنم شاید نتیجه بهبود پیدا کنه اما چون از pipeline استفاده می کنم نمی دونم که چطور feature importance . برای رگرسیون از xgboost استفاده می کنم.
چون به هم ریخته میشه، بقیه اش رو کامل انگلیسی می نویسم.
با تشکر فراوان

خوب اینجا جاش نیست
ای دی تلگرامتون را برام پیام خصوصی کنید تا اونجا توضیح بذم

با سلام
ببخشید آی دی تلگرام و ایمیل رو براتون ارسال کردم اما لطف میکنید به ایمیل جواب بدهید چون دسترسی بیشتری به آن دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-12-30 ساعت 23:48)darabi نوشته:  
(2016-12-30 ساعت 23:42)shebrahimi نوشته:  
(2016-12-30 ساعت 23:05)darabi نوشته:  من با توجه به پایان نامه کارشناسی ارشدم روی agile development بیشتر کار کردم
پایتون هم یک پروژه کار کردم

data mining هم پروژه کارشناسی ام بوده.

دقیقا مشکلتون چی هست ؟

من رشته ام کامپیوتر نیست و میخوام از یادگیری ماشین برای دسته بندی شرکت ها به ورشکسته و غیرورشکسته استفاده کنم اما مشکل اینجاست که داده ام کوچک و به شدت هم unbalanced هست. حدود 1200 شرکت غیرورشکسته و 50 شرکت ورشکسته دارم. برای همین الگوریتم ها معمولا همه شرکت ها را به عنوان غیرورشکسته طبقه بندی می کنند و در عین حال خطا هم کم هست. از تکنیک های متعددی هم جهت حل مشکل نامتوازن بودن استفاده کردم مثل weighting - threshold tuning-oversampling (ADASYN) و blagging.
اما نتیجه زیاد جالب نبود. در واقع طبق قانون تجارت اگر نسبت سود انباشته به سرمایه شرکت کمتر از 0.5- شود، شرکت ورشکسته محسوب می شود. برای اینکه مساله از نامتوازن بودن خارج شود، نسبت سود انباشته به سرمایه رو به عنوان تارگت در نظر گرفتم تا مساله تبدیل به رگرسیون شود و بعد خروجی پیش بینی شده رگرسیون رو دادم به یک کلاسیفایر. نتیجه تا حدی بهتر شده است اما باز هم خوب نیست.
Accuracy: 0.944567627494
AUC: 0.846024464832
F1 Measure: 0.489795918367
Cohen Kappa: 0.465107452915
Precision: 0.352941176471
recall: 0.8
Confusion Matrix: [[414  22]
                         [  3  12]]
f measure-kappa , precision خوب نیست چون 22 غیرورشکسته رو هم به عنوان ورشکسته شناسایی می کند. برای همین فکر کنم اگر از بین inputs یا ویژگی ها مهم ترین ویژگی ها رو انتخاب کنم شاید نتیجه بهبود پیدا کنه اما چون از pipeline استفاده می کنم نمی دونم که چطور feature importance . برای رگرسیون از xgboost استفاده می کنم.
چون به هم ریخته میشه، بقیه اش رو کامل انگلیسی می نویسم.
با تشکر فراوان

خوب اینجا جاش نیست
ای دی تلگرامتون را برام پیام خصوصی کنید تا اونجا توضیح بذم

با سلام
ببخشید آی دی تلگرام و ایمیل رو براتون ارسال کردم اما لطف میکنید به ایمیل جواب بدهید چون دسترسی بیشتری به آن دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
سال نوی میلادی مبارکتون باشه !!!
مخصوصا دوستان عشق آمریکایی خودمون
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
پاسخ
تشکر کنندگان: elahe mousavi ، alirezanz
گاهی اوقات پست های ارسالی ما در شبکه های اجتماعی و مجازی حاوی اطلاعات زیادی از شخصیت ما هستند. این پست ها غذای موردعلاقه، سلیقه‌ی لباس پوشیدن، تمایلات سیاسی و اعتقادات مذهبی ما را به خوبی روشن می کنند. در حقیقت حساب های ما برای کسانی که به دنبال اطلاعات هستند مثل یک گنج است!

به همین دلیل در ماه ژوئن خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در مورد پرسیدن اطلاعات حساب های کاربری افراد خارجی در حال پژوهش است. در صورتی که از این ایده خوشتان نمی‌آید خبرهای بدی برایتان داریم، طبق گزارش هایی که در سایت Politico منتشر شده وزارت امنیت داخلی آمریکا اجازه‌ی پرسیدن این اطلاعات در مورد حساب های کاربری افراد را صادر کرده است.

به این ترتیب در صورتی که پاسپورت آمریکایی ندارید و می‌خواهید به این کشور سفر کنید، در فرم های سیستم الکترونیکی اجازه سفر به آمریکا یا همان ESTA باید در قسمت جدیدی که باز شده نام کاربری خود در شبکه های اجتماعی مختلف را وارد کنید. البته در حال حاضر پر کردن این قسمت اختیاری است، اما اگر نمی خواهید که در مرزهای ورودی معطل شوید و از شما سوالات اضافی پرسیده شود بهتر است که این بخش جدید را پر کنید.

این تصمیم با انتقادات فراوانی روبرو شده است، بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که این کار خطرات امنیتی زیادی برای حساب های کاربری خواهد داشت. مثلا “اتحادیه آزادیهای شهروندی آمریکا” در مورد این طرح اعلام کرده که این پرسش های جدید بیش از همه در مورد اعراب و مسلمانان تبعیض آمیز خواهد بود. به گفته ی این گروه از این پس حساب های کاربری این افراد تحت شدیدترین نظارت های امنیتی قرار خواهد گرفت.
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، Reza2018 ، darabi ، jsmlz ، mehre cyrus ، alirezanz
(2017-01-01 ساعت 21:14)آخشام نوشته:  گاهی اوقات پست های ارسالی ما در شبکه های اجتماعی و مجازی حاوی اطلاعات زیادی از شخصیت ما هستند. این پست ها غذای موردعلاقه، سلیقه‌ی لباس پوشیدن، تمایلات سیاسی و اعتقادات مذهبی ما را به خوبی روشن می کنند. در حقیقت حساب های ما برای کسانی که به دنبال اطلاعات هستند مثل یک گنج است!

به همین دلیل در ماه ژوئن خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در مورد پرسیدن اطلاعات حساب های کاربری افراد خارجی در حال پژوهش است. در صورتی که از این ایده خوشتان نمی‌آید خبرهای بدی برایتان داریم، طبق گزارش هایی که در سایت Politico منتشر شده وزارت امنیت داخلی آمریکا اجازه‌ی پرسیدن این اطلاعات در مورد حساب های کاربری افراد را صادر کرده است.

به این ترتیب در صورتی که پاسپورت آمریکایی ندارید و می‌خواهید به این کشور سفر کنید، در فرم های سیستم الکترونیکی اجازه سفر به آمریکا یا همان ESTA باید در قسمت جدیدی که باز شده نام کاربری خود در شبکه های اجتماعی مختلف را وارد کنید. البته در حال حاضر پر کردن این قسمت اختیاری است، اما اگر نمی خواهید که در مرزهای ورودی معطل شوید و از شما سوالات اضافی پرسیده شود بهتر است که این بخش جدید را پر کنید.

این تصمیم با انتقادات فراوانی روبرو شده است، بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که این کار خطرات امنیتی زیادی برای حساب های کاربری خواهد داشت. مثلا “اتحادیه آزادیهای شهروندی آمریکا” در مورد این طرح اعلام کرده که این پرسش های جدید بیش از همه در مورد اعراب و مسلمانان تبعیض آمیز خواهد بود. به گفته ی این گروه از این پس حساب های کاربری این افراد تحت شدیدترین نظارت های امنیتی قرار خواهد گرفت.

بزارند من بیام امریکا رمز گوشیمم بهشون میگم چه فکر کردی Big Grin
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz ، mehre cyrus ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان