کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
لاتری دایورسیتی ویزا هرچی زودتر جمع شه بهتره. البته نظر منه. مردم بهتر میدونن با خودشون چند چند هستن و زندگیشون رو اگر روی مهاجرت بنا کردن و روی آبی که همون لاتری هست قرار نمیدن. کلا لاتری ظاهری خوش ولی باطنی ظالم داره. درسته راحت ترین روش هست ولی قبول کنیم مگه نصیب چند نفر میشه؟؟
اگر قوانین مهاجرت به آمریکا رو تسهیل میکردن و لاتری رو برمیداشتن بهتر بود. چرا یه پیرزن 80 سال و ناتوان باید سلکت شه ولی مایی که مدرک داریم و جوون اینطور عمرمون رو بریزیم تو سطل زباله؟؟ تو کت من نمیره کسی بگه آقا این شانس و اون پیرزن خوش شانس بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، khatarnak ، peyman.n ، sheghi ، jsmlz ، alirezanz ، alireza_guitar ، jalayevatan
(2017-01-02 ساعت 19:47)Farzad Immigrant نوشته:  لاتری دایورسیتی ویزا هرچی زودتر جمع شه بهتره. البته نظر منه. مردم بهتر میدونن با خودشون چند چند هستن و زندگیشون رو اگر روی مهاجرت بنا کردن و روی آبی که همون لاتری هست قرار نمیدن. کلا لاتری ظاهری خوش ولی باطنی ظالم داره. درسته راحت ترین روش هست ولی قبول کنیم مگه نصیب چند نفر میشه؟؟
اگر قوانین مهاجرت به آمریکا رو تسهیل میکردن و لاتری رو برمیداشتن بهتر بود. چرا یه پیرزن 80 سال و  ناتوان باید سلکت شه ولی مایی که مدرک داریم و جوون اینطور عمرمون رو بریزیم تو سطل زباله؟؟ تو کت من نمیره کسی بگه آقا این شانس و اون پیرزن خوش شانس بوده
برا چیه باید جمع بشه ما جمبه نداریم داعم به فکر قبول شدنیم برو سفرنامه بچه ها پارسال به خون هیچکدوم به فکر لاتاری نبودن اصلا مهاجرسراهم نمیومدند تا فهمیدن برنده شدن تازه بفکر بقیه مراحل افتادند حالا ما ده سال قبول نمیشیم تا اخرش میدونیم چطوریه معلومه داعم بهش فکر میکنیم
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alireza_guitar ، khatarnak ، jsmlz
قبول میشم به عمید خدا Big Grin Smile
Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، mehre cyrus ، khatarnak ، jsmlz ، jalayevatan
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 15:00)mehre cyrus نوشته:  من خودم به شخصه تا پام به آمریکا نرسه به کسی کریسمسو تبریک نمیگم . کم خودمون جشن داریم یکی دیگم اضافه کردن . خخخخخ
دیگه با جشن مشن حالمون خوب نمیشه .
فقط با ویزا حالم خوب میشه.
حال خوبو برای تک تکتون آرزو می کنم .

Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

Sad من از DV-2010 شروع کردم و برام کم کم داره ثابت میشه که من تا ابد هم شرکت کنم خبری نمیشه که نمیشه ... خدایا راضی ام به رضای تو

چقد دل من خوشه پس Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، mehre cyrus ، alireza_guitar ، khatarnak ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-03 ساعت 00:29)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

Sad من از DV-2010 شروع کردم و برام کم کم داره ثابت میشه که من تا ابد هم شرکت کنم خبری نمیشه که نمیشه ... خدایا راضی ام به رضای تو

لرد عزیز - من واقعا هر چی سنم میره بالا , فدرت ریسک پذیریم داره کمتر میشه
با خودم فکر می کنم من الان که 38 سالمه دیگه مثل 28 سالگی تو دل شیر نمی تونم برم

جسارت به شما نباشه جمله ی بازنشستگی که گفتم - شرایط افراد از لحاظ کاری , مالی ووو متفاوته واقعا
انشالله امسال برنده بشیم دیگه ... من که خسته شدم

@reza2017@ عزیز - 2 می کانتر شمارش معکوس صفر میشه و دیگه منفی نمیشه
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، LORDAmiroo ، alireza_guitar ، khatarnak ، hosseinix ، jsmlz ، alirezanz
ما ک سال اولی هستیم انشاالله هم من هم همه ی شما با هم برنده شیم خدایا خوووودت.ما هنوز جونیم جا داره تا ۴.۵بار دیگه ثبت کنیم.انشاالله امسال برنده شیم راحت شیم.

دلم خیلی خوشه نه؟
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، khatarnak ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 15:00)mehre cyrus نوشته:  من خودم به شخصه تا پام به آمریکا نرسه به کسی کریسمسو تبریک نمیگم . کم خودمون جشن داریم یکی دیگم اضافه کردن . خخخخخ
دیگه با جشن مشن حالمون خوب نمیشه .
فقط با ویزا حالم خوب میشه.
حال خوبو برای تک تکتون آرزو می کنم .

Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

امیدوارم اخرین سال شرکت کردنتون تو لاتاری با اولین سال مهاجرتتون به امریکا یکی باشه . Shy Shy Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، darabi ، khatarnak ، elahe mousavi ، jsmlz ، alirezanz
O_o علان عامریکام
Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-03 ساعت 02:08)mehre cyrus نوشته:  امیدوارم اخرین سال شرکت کردنتون تو لاتاری با اولین سال مهاجرتتون به آمریکا یکی باشه . Shy  Shy  Shy

ممنون برای شمام همینطور دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، khatarnak ، jsmlz
(2017-01-03 ساعت 00:58)darabi نوشته:  
(2017-01-03 ساعت 00:29)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

لرد عزیز - من واقعا هر چی سنم میره بالا , فدرت ریسک پذیریم داره کمتر میشه
با خودم فکر می کنم من الان که 38 سالمه دیگه مثل 28 سالگی تو دل شیر نمی تونم برم

جسارت به شما نباشه جمله ی بازنشستگی که گفتم - شرایط افراد از لحاظ کاری , مالی ووو متفاوته واقعا
انشالله امسال برنده بشیم دیگه ... من که خسته شدم

@reza2017@ عزیز - 2 می کانتر شمارش معکوس صفر میشه و دیگه منفی نمیشه

خوب پس من 20 سال وقت دارم ثبت نام کنم
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، LORDAmiroo ، darabi ، jsmlz ، alirezanz
سلام اوضاع خوبه دلار داره گرون میشه به 5000 تومن هم انشالاه میرسه خوبیش در اینه که ایرانیان کمتر خواهند رفت خارج و عاشقان مهاجر سرا انشالاه شانس بیشتری

برای سهمیه خواهند داشت . و بیشترین نفع را کسانی خواند برد که لااقل بالای 100 میلیون یا افراد وابسته در امریکا که از صمیم قلبشون دلشون می سوزه و ساپرت

می کنند خواهند داشت . افرادی که کمتر ازین مبلغ بول دارند شاید دیگه رویای رفتن نداشته باشند .

والاه نمی دونم اگر عقل امروزم را 10 سال بیش داشتم شاید الان نگران افزایش دلار نبودم شاید از 10 سال بیش شرکت می کردم شاید الانا

امریکا بودم صاحب شرکت و کسب و کار .......

با افزایش دلار ویزای سرمایه گزاری هم دیگه جواب نمیده با دلاری 3 تومن معادل یک میلیاردو پانصد میشد رفت ولی الان باید بالای 2 میلیارد بول داشته باشی که بری

نمی دونم چرا خیلی دیر به عقل ادم میرسه بعد از این همه فرصت طلایی که ادم داره از دوران دبیرستان تا دانشگاه و الان ادم متوجه ی اشتباهاتش میشه که اگر اون زمان

دلاری 700 تومن بود الان می تونست شاهانه زندگی کنه ولی حیف که دیگه دیر شده
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
(2017-01-03 ساعت 23:40)khatarnak نوشته:  سلام  اوضاع  خوبه دلار داره گرون میشه  به 5000 تومن هم انشالاه میرسه  خوبیش  در اینه که  ایرانیان  کمتر  خواهند رفت خارج  و  عاشقان مهاجر سرا  انشالاه شانس  بیشتری

برای  سهمیه خواهند  داشت  .  و بیشترین  نفع  را  کسانی خواند برد  که لااقل  بالای  100  میلیون یا  افراد  وابسته در  آمریکا که از صمیم قلبشون  دلشون می سوزه و ساپرت

می کنند  خواهند  داشت  .  افرادی  که کمتر ازین  مبلغ بول  دارند  شاید  دیگه  رویای رفتن نداشته  باشند  .

والاه نمی دونم اگر  عقل  امروزم  را  10 سال  بیش داشتم  شاید  الان  نگران افزایش  دلار  نبودم  شاید  از 10 سال  بیش  شرکت  می کردم  شاید الانا  

آمریکا بودم  صاحب شرکت  و کسب و کار  .......

با افزایش دلار  ویزای  سرمایه  گزاری  هم  دیگه  جواب نمیده  با دلاری 3 تومن معادل  یک میلیاردو پانصد  میشد رفت  ولی الان  باید بالای  2  میلیارد  بول  داشته  باشی  که بری

نمی دونم  چرا  خیلی دیر به  عقل ادم  میرسه  بعد از این همه فرصت  طلایی  که ادم داره  از دوران دبیرستان  تا  دانشگاه  و الان  ادم  متوجه ی  اشتباهاتش  میشه  که اگر اون زمان

دلاری 700  تومن  بود  الان می تونست  شاهانه  زندگی  کنه  ولی حیف  که دیگه  دیر شده
دلار پنچ تومن بشه نود درصد اونایی که بالای 100دارند ضرر میکندد چون قبول نمیشند میمونند ایران همه چی گرون میشه Sad
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، jsmlz
(2017-01-04 ساعت 00:13)Reza2018 نوشته:  
(2017-01-03 ساعت 23:40)khatarnak نوشته:  سلام  اوضاع  خوبه دلار داره گرون میشه  به 5000 تومن هم انشالاه میرسه  خوبیش  در اینه که  ایرانیان  کمتر  خواهند رفت خارج  و  عاشقان مهاجر سرا  انشالاه شانس  بیشتری

برای  سهمیه خواهند  داشت  .  و بیشترین  نفع  را  کسانی خواند برد  که لااقل  بالای  100  میلیون یا  افراد  وابسته در  آمریکا که از صمیم قلبشون  دلشون می سوزه و ساپرت

می کنند  خواهند  داشت  .  افرادی  که کمتر ازین  مبلغ بول  دارند  شاید  دیگه  رویای رفتن نداشته  باشند  .

والاه نمی دونم اگر  عقل  امروزم  را  10 سال  بیش داشتم  شاید  الان  نگران افزایش  دلار  نبودم  شاید  از 10 سال  بیش  شرکت  می کردم  شاید الانا  

آمریکا بودم  صاحب شرکت  و کسب و کار  .......

با افزایش دلار  ویزای  سرمایه  گزاری  هم  دیگه  جواب نمیده  با دلاری 3 تومن معادل  یک میلیاردو پانصد  میشد رفت  ولی الان  باید بالای  2  میلیارد  بول  داشته  باشی  که بری

نمی دونم  چرا  خیلی دیر به  عقل ادم  میرسه  بعد از این همه فرصت  طلایی  که ادم داره  از دوران دبیرستان  تا  دانشگاه  و الان  ادم  متوجه ی  اشتباهاتش  میشه  که اگر اون زمان

دلاری 700  تومن  بود  الان می تونست  شاهانه  زندگی  کنه  ولی حیف  که دیگه  دیر شده
دلار پنچ تومن بشه نود درصد اونایی که بالای 100دارند ضرر میکندد چون قبول نمیشند میمونند ایران همه چی گرون میشه Sad

منظورو نگرفتی : !

کسی که مانند من با دلار 3 میلیون تومان معادل دلاری 1000 دلار ( دلاری 3000 ) تومان می رفت خارج الان به جای دلاری 3000 تومان باید دلار 4000 تومان را خریداری

کنه معادل 4 میلیون تومان .

کسی که بالای 100 داشته باشه غمش نیست چون داره و می تونه بره خارج گردیشو بکنه

کسی که می خواد تکمن مالی به سفارت نشون بده با نرخ روز باید نشون بده ( نرخ دولتی : یعنی نرخ ازاد 4000 تومان و دولتی 3000 تومان )

خوب اگر به همین روال بخواد نرخ دلار افزایش بیدا کنه باید بیشترین مبلغ را باید داشته باشه

مثلا کسی که بخواد تمکن مالی 50000000 بنجاه میلیون تومان نشون سفارت بده به نرخ دولتی : 17000 هزار دلار باید درج بشه در تمکن مالی .

حال اگر گرون تر بشه باید بیشتر از 50 میلیون تومان بول داشته باشه که معادل 17000 دلار درش قید بشه

کسی که 100 میلیون درامد داشته باشه با 50 تومان کارش راحت تر چون دیگه نیازی به بس انداز و قرض گرفتن و یا وام گرفتن نیست

البته نمی دونم چقدر تونستم منظور و مفهوم خودمو برسونم

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
البته هم بله اونایی که وابسته هستند به نفت و صادرات محصولات خاص بیشترین سود از گرونی دلار نصیبشون میشه

و خیالشون هم از بابت گرونی هم راحت .

اما برای کسانی که درامد چندان کافی ندارند اونا نمی تونند بروند خارج یا به خصوص امریکا .

و در صورتی که افراد میلیونی یا میلیاردی ضرر خواهند کرد که بانک و دادو ستد کلا بخوابه . Sad Sad Sad Sad

و تا زمانی که اقتصاد ایران حبابی باشد و سرمایه گزاری

کم باشد و اشتغال زایی نشه . تورم نخوابه به همین روال ارزش بول ایران کمتر خواهد شد

و به مراتب اقتصاد ایران از هم فرو می باشه . البته خدا نکنه این اتفاق بی افتد البته همه چیز بسته به

نوسانات ارزی و ارزش بول ایران دارد که چقدر در شرایط سخت تحمل اسب بذیری را خواهند داشت

از بحث اقتصادی که بگذریم عکس میامی را براتون می زارم

[عکس: 1464502.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، Màhsa 75 ، elahe mousavi ، jsmlz ، jalayevatan ، alirezanz
میامی ایالت فلوریدا عکس هتل

[عکس: hotel-in-miami2.jpg]

برج ترامب

[عکس: Trump_International_Hotel_and_Tower_(Chi...C09402.JPG]

[عکس: 1414631359644590118.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، saeed_gh ، amir j7 ، alireza_guitar ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان