کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
سال نوی میلادی بر همه مبارک باشه
امیدوارم همه ب ارزوشون برسن
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، darabi ، jsmlz ، mehre cyrus ، hosseinix ، elahe mousavi ، alirezanz
دقیقا من معتقد هستم برای لاتاری ،حداقل از روی چهره نگاری(عکس ارسالی با شرایط خاصی که خواستن) و از روی ایمیل ، قبل از برنده شدن در لاتاری خیلی از تصمیمات را برای شرکت کنندگان میگیرند

خیلی ساده لوحانه است فقط با یک قرعه کشی ساده درهای کشورشون را به روی دنیا باز کنن .

این نظر شخصی منه البته
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، mehre cyrus ، shanks
سال نو مبارک
خدا حفظتون کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz ، mehre cyrus ، elahe mousavi ، iSalar ، alirezanz
(2017-01-01 ساعت 21:14)آخشام نوشته:  گاهی اوقات پست های ارسالی ما در شبکه های اجتماعی و مجازی حاوی اطلاعات زیادی از شخصیت ما هستند. این پست ها غذای موردعلاقه، سلیقه‌ی لباس پوشیدن، تمایلات سیاسی و اعتقادات مذهبی ما را به خوبی روشن می کنند. در حقیقت حساب های ما برای کسانی که به دنبال اطلاعات هستند مثل یک گنج است!

به همین دلیل در ماه ژوئن خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در مورد پرسیدن اطلاعات حساب های کاربری افراد خارجی در حال پژوهش است. در صورتی که از این ایده خوشتان نمی‌آید خبرهای بدی برایتان داریم، طبق گزارش هایی که در سایت Politico منتشر شده وزارت امنیت داخلی آمریکا اجازه‌ی پرسیدن این اطلاعات در مورد حساب های کاربری افراد را صادر کرده است.

به این ترتیب در صورتی که پاسپورت آمریکایی ندارید و می‌خواهید به این کشور سفر کنید، در فرم های سیستم الکترونیکی اجازه سفر به آمریکا یا همان ESTA باید در قسمت جدیدی که باز شده نام کاربری خود در شبکه های اجتماعی مختلف را وارد کنید. البته در حال حاضر پر کردن این قسمت اختیاری است، اما اگر نمی خواهید که در مرزهای ورودی معطل شوید و از شما سوالات اضافی پرسیده شود بهتر است که این بخش جدید را پر کنید.

این تصمیم با انتقادات فراوانی روبرو شده است، بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که این کار خطرات امنیتی زیادی برای حساب های کاربری خواهد داشت. مثلا “اتحادیه آزادیهای شهروندی آمریکا” در مورد این طرح اعلام کرده که این پرسش های جدید بیش از همه در مورد اعراب و مسلمانان تبعیض آمیز خواهد بود. به گفته ی این گروه از این پس حساب های کاربری این افراد تحت شدیدترین نظارت های امنیتی قرار خواهد گرفت.

اگه این باشه که 99% ایرانی ها دیجکت میخورن !
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinix
(2017-01-02 ساعت 11:25)jsmlz نوشته:  
(2017-01-01 ساعت 21:14)آخشام نوشته:  گاهی اوقات پست های ارسالی ما در شبکه های اجتماعی و مجازی حاوی اطلاعات زیادی از شخصیت ما هستند. این پست ها غذای موردعلاقه، سلیقه‌ی لباس پوشیدن، تمایلات سیاسی و اعتقادات مذهبی ما را به خوبی روشن می کنند. در حقیقت حساب های ما برای کسانی که به دنبال اطلاعات هستند مثل یک گنج است!

به همین دلیل در ماه ژوئن خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در مورد پرسیدن اطلاعات حساب های کاربری افراد خارجی در حال پژوهش است. در صورتی که از این ایده خوشتان نمی‌آید خبرهای بدی برایتان داریم، طبق گزارش هایی که در سایت Politico منتشر شده وزارت امنیت داخلی آمریکا اجازه‌ی پرسیدن این اطلاعات در مورد حساب های کاربری افراد را صادر کرده است.

به این ترتیب در صورتی که پاسپورت آمریکایی ندارید و می‌خواهید به این کشور سفر کنید، در فرم های سیستم الکترونیکی اجازه سفر به آمریکا یا همان ESTA باید در قسمت جدیدی که باز شده نام کاربری خود در شبکه های اجتماعی مختلف را وارد کنید. البته در حال حاضر پر کردن این قسمت اختیاری است، اما اگر نمی خواهید که در مرزهای ورودی معطل شوید و از شما سوالات اضافی پرسیده شود بهتر است که این بخش جدید را پر کنید.

این تصمیم با انتقادات فراوانی روبرو شده است، بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که این کار خطرات امنیتی زیادی برای حساب های کاربری خواهد داشت. مثلا “اتحادیه آزادیهای شهروندی آمریکا” در مورد این طرح اعلام کرده که این پرسش های جدید بیش از همه در مورد اعراب و مسلمانان تبعیض آمیز خواهد بود. به گفته ی این گروه از این پس حساب های کاربری این افراد تحت شدیدترین نظارت های امنیتی قرار خواهد گرفت.

ببخشید میشه توضیح بدین چرا ؟ Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، alirezanz
من خودم به شخصه تا پام به امریکا نرسه به کسی کریسمسو تبریک نمیگم . کم خودمون جشن داریم یکی دیگم اضافه کردن . خخخخخ
دیگه با جشن مشن حالمون خوب نمیشه .
فقط با ویزا حالم خوب میشه.
حال خوبو برای تک تکتون آرزو می کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz ، Reza2018 ، elahe mousavi ، alirezanz
(2017-01-02 ساعت 15:00)mehre cyrus نوشته:  من خودم به شخصه تا پام به آمریکا نرسه به کسی کریسمسو تبریک نمیگم . کم خودمون جشن داریم یکی دیگم اضافه کردن . خخخخخ

Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

Sad من از DV-2010 شروع کردم و برام کم کم داره ثابت میشه که من تا ابد هم شرکت کنم خبری نمیشه که نمیشه ... خدایا راضی ام به رضای تو
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، LORDAmiroo ، mehre cyrus
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 15:00)mehre cyrus نوشته:  من خودم به شخصه تا پام به آمریکا نرسه به کسی کریسمسو تبریک نمیگم . کم خودمون جشن داریم یکی دیگم اضافه کردن . خخخخخ

Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

Sad من از DV-2010 شروع کردم و برام کم کم داره ثابت میشه که من تا ابد هم شرکت کنم خبری نمیشه که نمیشه ... خدایا راضی ام به رضای تو

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

گاهی بساط عیش خودش جور می شود

گاهی دگر، تهیه بدستور می شود

گه جور می شود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور می شود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست

گاهی تمام شهر گدای تو می شود…

گاهی برای خنده دلم تنگ می شود

گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود

گاهی تمام آبی این آسمان ما

یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود

گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود

ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود

گویی به خواب بود جوانی‌ مان گذشت

گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود

کاری ندارم کجایی چه می کنی

بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود

قیصر امین پور
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، darabi ، Reza2018 ، AMIRI1 ، mehre cyrus ، dv2017 ، hosseinix ، alirezanz
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  

فک کنم خدا دوست نداره تو از ایران خارج شی.به نظرم دیگه لاتاری رو بیخیال شو.نه ولی امیدتو از دست نداره.بالاخره یکروز از عمرمون باقی باشه میریم آمریکا.????
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، alirezanz
(2016-12-31 ساعت 19:40)darabi نوشته:  
(2016-12-31 ساعت 11:19)Màhsa 75 نوشته:  انشاالله همه امسال برنده شن من امسال سال دوم هستش که ثبت نام می کنم. چه 2 چه 10 سال هم بگذره شما نباید امیدتونو از دست بدید انشاالله که همه امسال برنده میشن من مطمئنم.?? و امیدوارم سال جدید در کشور آمریکا زندگی می کنید.

من یکی که امیدوارم اما واقعیت از هر 150 نفر یکی , یک مقداری ...  Sad

فقط امیدوارم اگر کسی برنده شد بدونه خیلی خوش شانسه - و بخاطر دوندگی  Big Grin  از مهاجرت منصرف نشه

انشاالله که شما یکی از برنده ها هستی. امیدتونو از دست ندین اگه هم امسال قسمتت نبود انشاالله سال بعد. Big Grin Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz ، darabi ، mehre cyrus ، alirezanz
(2017-01-02 ساعت 14:54)mehre cyrus نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 11:25)jsmlz نوشته:  

ببخشید میشه توضیح بدین چرا ؟ Sad  Sad

چون تو هر قسمتی از وب یه شخصیت دیگه ای داریم !
هرکی نشناسه ... فکر بد میکنه !!! Big Grin
DV 2016 ....... قسمت نبود
DV 2017 ....... شرکت نکردم
DV 2018 ....... یا قسمت !
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، mehre cyrus
(2017-01-02 ساعت 17:36)Farzad Immigrant نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

قیصر امین پور

مرسی , امیدوارم واقعا هر چی به صلاح ما منتظران هست همون بشه ...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، jsmlz ، alirezanz
Dv2018 visa Rolleyes
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، jsmlz ، alirezanz
چهار ماه دیگه مونده قبول بشیم یک سال دیگه امریکایم خیلی پروسه طاقت فرسایی Sad
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، mehre cyrus ، jsmlz ، alirezanz
(2017-01-02 ساعت 18:42)darabi نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 17:36)Farzad Immigrant نوشته:  
(2017-01-02 ساعت 16:24)darabi نوشته:  Dv-2018 آخرین دوره ای بود که من شرکت کردم و امیدوارم که برنده بشم - از همین جا برای DV-2019 اعلام بازنشستگی می کنم دوستان

قیصر امین پور

مرسی , امیدوارم واقعا هر چی به صلاح ما منتظران هست همون بشه ...

راستی این سایته شمارش معکوس از اعلام نتایج بگذره منفی میشه یا صفر میمونه
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان