کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
Donald Trump has fired the acting US attorney general, after she questioned the legality of his immigration ban
Source: BBC.COM
CNN.COM
هیچوقت به کسى که بهت اعتماد داره ، دروغ نگو
هیچوقت به کسى که بهت دروغ میگه ، اعتماد نکن . . .
تشکر کنندگان: yami ، nikniknik ، bhb32
لطفا خشونت کلامی رو کنار بگذارید ... سپاس

(2017-01-31 ساعت 06:49)nahid.t نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 06:22)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 05:56)yami نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 05:45)farzadmohajer نوشته:  میشه یکم خوش مزه بازی رو بزاری کنار ؟؟ مگه اینجا برنامه خندوانست ؟؟
من مگه با شما شوخی دارم هی میای تیکه میندازی میری ....
متاسفم برات واقعا ... نمیدونم چی انقدر بهت فشار آورده ...

یه ضرب المثل ویتنامی هست که میگه آدم دروغگو را تا بند *** باید دنبال کرد.
شما گفتی از آمدن منصرف شدی پس این جلزولزها برای چیه؟
دم به دقیقه دنبال تاییدیه گرفتن از اعضا برای تصوراتت و فرونشاندن استرسهات هستی.
حداقل کمی صادق باش با خودت... اعتراف کن مثل همه ما عاشق آمریکایی و ثانیه شماری میکنی برای آمدن.
بعد انتظار کمک و راهنمایی و همفکری داشته باش...
نه اینکه با ترور و نفرت و حالم ازین مردم و کشور بهم میخوره و من عمرا برم آمریکا بیایی تاپیک رو با استرسهات پر کنی و سر هر نیم ساعت از بقیه بپرسی که چی میشه چطور میشه. بدون اینکه اینها کمکی به حال بقیه بکنه.

"۳ ماه اصلا قابل پذیرش نیست"!!
واقعا در این ماجرا برای خودت چه موقعیتی از بالا متصوری با حرفهایی که قبلا زده ای؟
بیا پایین همگی با هم ببینیم چیکار باید کرد.

به جای زود قضاوت کردن و عجول بازی ، بهتر یکبار دیگه متن هایی که نوشتم رو
با دقت بخونی ... من نوشتم ویزا رو برای گرفتن پاس سفید میخوام و نه برای زندگی
در کشوری که یه روانیه به تمام معنا شده رییس جمهورش ...
من..............
Sad

شما نیومده جای کل ملت آمریکا تصمیم میگیری حکم ترور میدی و ادعای دمکراسی میکنی!!!!
تشکر کنندگان: yami ، victor2017 ، bhb32 ، mina_s1 ، alireza_guitar
(2017-01-31 ساعت 03:09)lordsaroman نوشته:  به دوستانی که الان ویزای مهاجرتی آمریکا رو دارند توصیه شده شهر بوستون تا 6 روز دیگه بهترین گزینه ی مقصد ورود هستش. اما مشکل اینجات که هیچ ایرلاینی ویزا دار ها رو سوار نمی کنه. من یک فکری به نظرم رسید. اگه تعداد کسانیکه همین الان ویزا دارند بالاست شاید بشه یک جت خصوصی که 7-8 نفر جا میشه رو کرایه کرد و همگی از یک شهر واسط به بوستون وارد یشند و هزینه ی کرایه ی جت رو تقسیم کنند.

خيلي فكر خوبيه ولي بايد مستقيم بره بوستون چون هرجا توقف كنه ممكنه اون كشور اجازه ادامه پرواز نده فكر كنم حتما هم بايد وارد فرودگاه لوگان بشيم وبدون مشگل ميتونيم وارد امريكا بشيم هزينش حدودا چقدر ميشه؟
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: gbtm
ترامپ وزیر موقت دادگستری را در پی سرپیچی از دستور مهاجرتی برکنار کرد
تشکر کنندگان: mulan1979 ، nikniknik ، shangol ، bhb32 ، mosa10dei
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی سرپیچی سلی ییتز، وزیر موقت دادگستری آمریکا، از دستور اخیر او در زمینه مهاجرت او را اخراج کرده است.
کاخ سفید در توییتی نوشت که آقای ترامپ از دانا بونته به عنوان کفیل وزارت دادگستری نام برده است. او دادستان فدرال در ناحیه شرقی ویرجینیا بود.
کاخ سفید در بیانیه ای نوشت: "سلی ییتز با خودداری از اجرای دستور قانونی با هدف حفاظت از شهروندان ایالات متحده به وزارت دادگستری خیانت کرده است."
در این بیانیه آمده است: "وقت آن است در مورد حفاظت از کشور جدیت به خرج دهیم. بررسی سفت و سخت تر پیشینه افرادی که از این هفت کشور خطرناک به آمریکا سفر می کنند اقدام شدیدی نیست. اقدامی معقول و لازم برای حفاظت از کشور است."
سلی ییتز که به طور موقت وزارت دادگستری آمریکا را اداره می کرد پیشتر به وکلای این وزارتخانه دستور داد از دستور اجرایی رئیس جمهور آمریکا در مورد منع ورود شهروندان هفت کشور به آمریکا دفاع نکنند.
او که منصوب باراک اوباما رئیس جمهور قبلی آمریکا بود در یادداشتی نوشت که مطمئن نیست دستور آقای ترامپ قانونی باشد و شاید دفاع از آن با وظیفه دادگستری دایر بر "اجرای عدالت" در هر شرایط" همخوانی نداشته باشد.
خانم ییتز معاون وزارت دادگستری بود اما پس از پایان کار لورتا لینچ، وزیر دادگستری باراک اوباما، موقتا مسئول اداره آن شد تا صلاحیت جف سشنز، نامزد دونالد ترامپ برای تصدی این وزارتخانه، در سنا تایید شود.
خانم ییتز گفت: "وزارت دادگستری در دفاع از این دستور اجرایی استدلال نخواهد کرد."
او در نامه خود به کارکنان این وزارتخانه اشاره کرد که دستور رئیس جمهور در دادگاه های مختلف به چالش گرفته شده است.
تشکر کنندگان: nikniknik ، Satarkh ، bhb32 ، mina_s1 ، mosa10dei
سلام دوستان میشه لطفا ما رو اپدیت کنید الان اوضاع جطوره؟ هنوز به گرین گارت گیر میدن؟ چیزی عوض شده اصلا؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-31 ساعت 07:42)Constantine نوشته:  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی سرپیچی سلی ییتز، وزیر موقت دادگستری آمریکا، از دستور اخیر او در زمینه مهاجرت او را اخراج کرده است.
کاخ سفید در توییتی نوشت که آقای ترامپ از دانا بونته به عنوان کفیل وزارت دادگستری نام برده است. او دادستان فدرال در ناحیه شرقی ویرجینیا بود.
......
او در نامه خود به کارکنان این وزارتخانه اشاره کرد که دستور رئیس جمهور در دادگاه های مختلف به چالش گرفته شده است.

دوستان می دونم که الان بخاطر وضعیت پیش اومده، بخشی از تصوراتمون نسبت به سیستم آمریکا روی سرمون آوار شده ولی در کنارش واکنشها و خبرهایی که می رسه تا حالا چند بار من رو در فکر فرو برده چرا که ما اینجا نمونه ش رو ندیدیم و جای تقدیر داره
مثلا اعتراض مردم که خیلی هاشون اصلا ذی نفع نیستن(توی عکس و فیلمها مشخصه) و یا همین خبر اخیر کفیل وزارت دادگستری یا اعتراض جمعی کارکنان وزارت خارجه
این یعنی ترجیح منافع جمع و حفظ ارزشها بر منفعت و پست فعلی افراد. یعنی بی تفاوت نبودن
دمشون گرم
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: Persischer ، mulan1979 ، bhb32 ، zamini1975 ، alireza_guitar ، dela
(2017-01-31 ساعت 08:18)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 07:42)Constantine نوشته:  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی سرپیچی سلی ییتز، وزیر موقت دادگستری آمریکا، از دستور اخیر او در زمینه مهاجرت او را اخراج کرده است.
......

دوستان می دونم که الان بخاطر وضعیت پیش اومده، بخشی از تصوراتمون نسبت به سیستم آمریکا روی سرمون آوار شده ولی در کنارش واکنشها و خبرهایی که می رسه تا حالا چند بار من رو در فکر فرو برده چرا که ما اینجا نمونه ش رو ندیدیم و جای تقدیر داره
مثلا اعتراض مردم که خیلی هاشون اصلا ذی نفع نیستن(توی عکس و فیلمها مشخصه) و یا همین خبر اخیر کفیل وزارت دادگستری یا اعتراض جمعی کارکنان وزارت خارجه
این یعنی ترجیح منافع جمع و حفظ ارزشها بر منفعت و پست فعلی افراد. یعنی بی تفاوت نبودن
دمشون گرم

دقیقا درست میفرمایید . من دیروز رفتم فرودگاه کنار تظاهرات کننده ها ،واقعا شگفت زده شدم ،هر چند چون اینجا فرودگاه اینترنشنال نیست خیلی شلوغ نشده بود اما با این حال به جز چند تایی مسلمون مابقی امریکایی ها بودن ،از نظر من این مردم بی نظیرن حداقل توی این ایالت من به جز خوش رفتاری چیزی ندیدم
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
تشکر کنندگان: armehraboon ، mulan1979 ، bhb32 ، Kami R ، alireza_guitar ، dela ، mosa10dei ، daria
دو نکته جالب از تفسیر بی بی سی فارسی از فرمان اجرایی:

"دارندگان گرین‌کارتی (احتمالا نه ویزا حتی ویزای برندگان لاتاری چون ویزاها از دم باطل شده اند) که شهروند یکی از این ۷ کشور باشند، فارغ از اینکه تابعیت مضاعف داشته باشند یا نه می‌توانند وارد آمریکا شوند. اما اگر مبدا سفرشان یکی از این هفت کشور باشد، ممکن است مورد بازرسی‌های بیشتر قرار گیرند."

بنابرین بنظر میرسه اگر یک گرین کارتی بره مثلا تایلند و از گیت خارج و دوباره وارد بشه میتونه بعنوان کسی که مبدا سفرش تایلنده سوار هواپیما بشه.

"اثبات اینکه هدف فرمان ترامپ ممانعت از ورود مسلمانان بوده دشوار است. چون شهروندان حدود چهل کشور عمدتا مسلمان دیگر همچنان می‌توانند به آمریکا بروند. به علاوه مسلمانان کشورهای غیر اسلامی هم مشکلی برای سفر به آمریکا ندارند. از همین رو بسیاری معتقدند اقدام حقوقی علیه فرمان آقای ترامپ، شانس چندانی ندارد."

بنابرین به نظر میرسه صبر کردن شانس سفر بی دردسر رو افزایش نمیده.
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، aazitaa
شهروندان دوتابعیتی استرالیا، کانادا و بریتانیا از فرمان ترامپ 'مستثنی هستند'

نخست وزیر استرالیا گفته است که افرادی که تابعیت دوگانه استرالیا و یکی از هفت کشور عمدتا مسلمان نشین مشمول در طرح مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را دارند از این طرح مستثنی هستند.
دونالد ترامپ روز جمعه دستوری را با عنوان "حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" امضا کرد که بر اساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق شد و براساس آن بازدید شهروندان هفت کشور به آمریکا برای ۹۰ روز ممنوع شد. این کشو‌رها ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن هستند.
به گزارش خبرگزاری رویترز مالکولم ترنبال نخست وزیر استرالیا گفت: "دارندگان گذرنامه استرالیا خواهند توانست به ایالات متحده سفر کنند همانطور که تا پیش از فرمان اخیر می توانستند."
او اضافه کرد: "این افراد صرفنظر از محل تولد یا ملیت دوگانه یا داشتن گذرنامه ای دیگر، مشکلی برای رفتن به آمریکا ندارند."
به نوشته رویترز به این ترتیب استرالیا هم به کانادا و بریتانیا می پیوندد که از آن طرح مستثنی شده اندو همزمان نخست وزیر نیوزیلند هم گفت انتظار معافیت مشابهی را دارد.
پیشتر در روز یکشنبه گفته شد که شهروندان این هفت کشور که گرین کارت (کارت اقامت) آمریکا را دارند هم می توانند وارد این کشور شوند.
جان کلی دبیر سازمان امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که در غیاب اطلاعاتی که نشان دهد افراد دارای حق اقامت آمریکا خطری جدی را متوجه امنیت می کنند، از ورود آنها به آمریکا ممانعت نخواهد شد.
با این حال این گروه ممکن است با پرسش های مفصل تر ماموران گمرک مواجه شوند.
این درحالی است که مقام ها قبلا گفته بود دارندگان گرین کارت هم مشمول این محدودیت ها هستند.
پیشتر در روز یکشنبه یک قاضی فدرال به مقام های آمریکایی دستور داد یک مرد ایرانی به نام حسین وایقان را که پس از ورود به لس آنجلس به دوبی بازگردانده شده بود به آمریکا برگردانند.
رسانه های آمریکایی یکشنبه شب به نقل از مقام ها گزارش کردند که دیگر کسی در فرودگاه ها تحت بازداشت نیست.
جیلیان کریستنسن سخنگوی سازمان امنیت ملی گفت که اداره گمرک و امنیت مرزی همه افرادی که ابتدا تحت تاثیر آن فرمان قرار گرفته بودند را بررسی کرده و اجازه ورود به آنها داده است.
تشکر کنندگان: mosa10dei ، bhb32
USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)

با توجه به فرمان اجرائی که اخیرا توسط پرزیدنت ترامپ صادر شد، ما در سفارت مجازی ایران پرسش های بسیاری در این باره دریافت کرده ایم. در زیر شما می توانید پاسخ به برخی از پرسشهای معمول در مورد فرمان اجرایی پرزیدنت ترامپ در مورد ویزای آمریکا برای اتباع هفت کشور و اثر آن بر پرونده های درخواست ویزا را ببینید.
**آیا باید برای مصاحبه خود حاضر شوم؟
متاسفانه، به اطلاع می رسانیم که در شرایط فعلی وقت مصاحبه متقاضیان لغو شده است. بنابراین متقاضیان نباید به بخش کنسولی محل مصاحبه خود سفر و مراجعه کنند. کلیه مراحل مربوط به صدور ویزا تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است. برای اطلاعات بروزرسانی شده به این پیوند مراجعه نمایید:
https://travel.state.gov/…/executive-ord...tecting-th
**من ویزای معتبر دارم. آیا می توانم از آن استفاده کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند نیز صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد. برای اطلاعات بروزرسانی شده به این پیوند مراجعه نمایید:
https://travel.state.gov/content/visas/en.html
**آیا واجد شرایط معافیت از این تعلیق هستم؟
در حال حاضر به دارندگان ویزا و صاحبان گرین کارت ایرانی، عراقی، سومالیایی، سودانی، سوریه ای، لیبیایی و یمنی توصیه می شود که در خصوص امکان استفاده از هرگونه معافیتی با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.
**آیا صاحبان گرین کارت می توانند به آمریکا سفر کنند؟
در جریان هستیم که در حال حاضر اداره گمرک و گشت مرزی (Customs and Border Patrol) به صاحبان گرین کارت هنگام ورود به ایالات متحده اجازه استفاده از معافیت هایی را می دهد. با این حال، لطفا توجه داشته باشید که این وضعیت همواره در حال تغییر و نوسان است. بنابراین جهت کسب اطلاعات دقیق تر با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.
**من شهروندی مضاعف دارم. آیا می توانم به آمریکا سفر کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید و در آن واحد شهروند ایالات متحده نمی باشید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. حتی چناچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این هفت کشور نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود.
برای اطلاعات بیشتر به این پیوند مراجعه کنید:
https://travel.state.gov/…/en/visit/visa...ogram.html
**نتیجه مراحل اداری پرونده من چه خواهد شد؟
متاسفانه در مورد این که تکلیف مراحل اداری پرونده شما چه خواهد بود اطلاعاتی در اختیار نداریم.. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان مربوطه تماس حاصل خواهد شد.
**مصاحبه من انجام شده است. تکلیف پرونده من چه خواهد بود؟
کلیه مراحل و روند مربوط به پرونده های ویزای متقاضیان تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان تماس حاصل خواهد شد.
**من نتوانستم از ویزای خود استفاده کنم. آیا می توانم آن را تجدید کنم؟
متاسفانه، چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط همچنین برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد.
**من شهروند ایالات متحده هستم. آیا این دستور شامل من نیز می شود؟
خیر. دارندگان گذرنامه آمریکایی مشمول این دستور نمی شوند.
پاسخ پرسشهای متداول: در پی فرمان اجرایی ریاست جمهوری که در ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷ امضا شد، صدور ویزا برای اتباع کشورهای عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به محض صدور آن دستور و تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است. اگر شما شهروند یا شهروند دو تابعیتی یکی از آن کشورها هستید لطفا از گرفتن وقت مصاحبه ویزا یا پرداختن برای مصاحبه ویزا در این زمان خودداری کنید. اگر وقت مصاحبه ای از پیش داشته اید لطفا برای شرکت در آن نروید، چرا که ما امکان برگزاری جلسه مصاحبه شما را نداریم. توجه داشته باشید که سفرهای خاصی برای اهداف رسمی دولتی، سفرهای مربوط به کارهای رسمی سازمانهای بین المللی تعیین شده یا از طرف این سازمانها، از طرف پیمان همکاری ناتو، یا سفر برخی از مقامات مشمول این تعلیق نمی شوند.
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به پیگیری www.ustraveldocs.com و www.travel.state.gov ادامه دهید. لطفا قبل از رفتن به سفارت برای مصاحبه و برای گرفتن تازه ترین اطلاعات در مورد فرمهای ویزا، شرایط ورود به آمریکا، زمان انتظار و اطلاعات به روز شده دیگر، به تارنمای ما در www.travel.state.gov مراجعه کنید. لطفا به دنبال کردن ustraveldocs.com و travel.state.gov برای اطلاعات به رووز شده ادامه دهید.
تشکر کنندگان: dela ، mosa10dei ، leader-m
Pencil 
شما رو به هر كي كه مي پرستيد دست از مرگ بر فلان كشور و آرزوي مرگ براي هر كسي برداريد

من اگه توان و تخصصش رو داشتم يه كمپين تشكيل به دادم به نام:

" لعنت بر پرچم سوزي "

تشکر کنندگان: smohammadi ، yami ، Ali--usa ، Sudeh ، mulan1979 ، victor2017 ، mosa10dei ، mghk_1363 ، daria ، علیا
(2017-01-31 ساعت 01:49)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:32)dela نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 00:09)ali3875 نوشته:  منتظر باشيد انشالله روزهاي آتي اتفاق خوبي براتون بيوفته

سلام

تا آنجایی که یادم هست برندگان لاتاری که در گذرنامه خودشون ویزای شش ماه ورود به آمریکا رو دارند این ویزا برابر با گرین کارت است.  شماره این ویزا همون شماره کرین کارت شون خواهد بود.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن توضیح بدهند
و اینکه حتما با یک وکیل تماس بگیرید

درود
فرمایش شما تقریبا صحیحه. تنها نکته اینه که تا زمانی شما با اون ویزا وارد نشوید، حکم گرین کارت رو نداره و بعد از شش ماه(از زمان آزمایش پزشکی فرد) منقضی میشه و البته نکته ی خوبش اینه که اگر بعد از منقضی شدن اگر هنوز به آخر سپتامبر نرسیده باشه(البته فقط در مورد لاتاری ها) میشه رفت دوباره آزمایش پزشکی داد و سفارت ویزا رو تمدید میکنه(قابل توجه دوستانی که الان تا آخر 90 روز، ویزاشون منقضی میشه) که البته امسال فرق داره چون باید این محدودیت بعد 90 روز برداشته شه والا که .....
ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم
تشکر کنندگان: nssm ، alireza_guitar
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:49)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:32)dela نوشته:  سلام

تا آنجایی که یادم هست برندگان لاتاری که در گذرنامه خودشون ویزای شش ماه ورود به آمریکا رو دارند این ویزا برابر با گرین کارت است.  شماره این ویزا همون شماره کرین کارت شون خواهد بود.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن توضیح بدهند
و اینکه حتما با یک وکیل تماس بگیرید

درود
فرمایش شما تقریبا صحیحه. تنها نکته اینه که تا زمانی شما با اون ویزا وارد نشوید، حکم گرین کارت رو نداره و بعد از شش ماه(از زمان آزمایش پزشکی فرد) منقضی میشه و البته نکته ی خوبش اینه که اگر بعد از منقضی شدن اگر هنوز به آخر سپتامبر نرسیده باشه(البته فقط در مورد لاتاری ها) میشه رفت دوباره آزمایش پزشکی داد و سفارت ویزا رو تمدید میکنه(قابل توجه دوستانی که الان تا آخر 90 روز، ویزاشون منقضی میشه) که البته امسال فرق داره چون باید این محدودیت بعد 90 روز برداشته شه والا که .....
ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad
تشکر کنندگان: armehraboon
این هم پاسخ سفارت ارمنستان که همین الان در جواب ایمیل من دادند و کلا ویزاها رو باطل شده اعلام کردند !

Dear Visa Applicant:
In accordance with U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to citizens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification.
As such, any national, or dual national, of one of these countries will not be admitted to the United States under the Executive Order. The Department of State has prudentially revoked valid visas previously issued to any affected nationals. We are not able to provide further guidance at this time. Policy on admission of visa holders to the U.S. is administered by U.S. Customs and Border Patrol (www.cbp.gov).

Please continue to monitor The Official Visa Information and Appointment System, and the Department of State's travel information website (www.travel.state.gov) for further updates.

بر اساس فرمان اجرایی امضا شده توسط رییس جمهور آمریکا در 27 ژانویه 2017 ، صدور ویزا به شهروندان کشورهای عراق ، ایران ، لیبی ، سودان ، سوریه و یمن تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
به این ترتیب هر شهروند یا شخص دو تابعیتی یکی از این کشورها طبق این فرمان اجرایی اجازه ورود به آمریکا را نخواهند داشت. وزارت امور خارجه آمریکا ویزاهای معتبری را که قبلاً برای این شهروندان صادر کرده است را باطل کرده است. در حال حاضر ما قادر به ارایه اطلاعات بیشتری نیستیم. سیاست مربوط به پذیرش دارندگان ویزا در آمریکا توسط گمرک و گشت مرزی آمریکا اجرا می شود.
www.cbp.gov
لطفا برای اطلاعات بیشتر سایت اطلاعات سفر وزارت خارجه ایالات متحده امریکا را پیگیری کنید.
http://www.travel.state.gov

Consular Section | Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Yerevan | 1 American Ave, Yerevan 0082, Armenia
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان