کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 23:57)Ali--usa نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:26)Sudeh نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:03)HGhAzAl نوشته:  تا اهر فوريه رو لغو كردن??

مصاحبه ما 8 مارچ بود که لغو شده!

كيس ما لاتاريه و تاريخش ١٢ مارچ كه هنوز ايميلي دريافت نكردم بابت كنسلي
حتماً امروز فردا اعلام ميكنن?
نميدونم دوستان اين حسي كه تو تن من هست براي همه ايجاد شده
يه حسي تو تنم هست انگار يه عزيزمو از دست دادم
همش غم تو دلمه
خدا انشالله شادي رو به همه شما عزيزان برگردونه
تك تك شما عزيزان برين تو سفارت و با ويزا برگردين
با دل خوش سفر كنين به آمريكا و اگه اونجا به دلتون نشست زندگي كنين .

دوست عزیز همه ما دچار این حال ناخوشیم.
من هم امیدوارم زودتر با خبرهای خوب همگی خوشحال شیم و به هدفی که انقدر براش زمان گذاشتیم و تلاش کردیم برسیم.
پیشنهاد میکنم اکنانتتون رو در سایت usvisa چک کنین. چون ممکنه در ارسال ایمیل مشکل پیش بیاد.
وقت قبلی ما که کنسل شد ایمیلش ظهر روز مصاحبه اومد! یعنی بعد از زمانی که برای مصاحبه تعیین کرده بودن.
البته امیدوارم واقعا وقتتون رو کنسل نکرده باشنSmile
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان: Ali--usa ، bhb32
(2017-01-31 ساعت 09:22)خوش لحن نوشته:  شما رو به هر كي كه مي پرستيد دست از مرگ بر فلان كشور و آرزوي مرگ براي هر كسي برداريد

من اگه توان و تخصصش رو داشتم يه كمپين تشكيل به دادم به نام:

" لعنت بر پرچم سوزي "

دقییییییقن
کاش میشد یجوری مردم رو توجیه کرد اگر راهپیمایی میرن پرجم نسوزونن!
وقتی تصور میکنم یکی از این تظاهراتیای امریکایی ببینه ما اینجا پرچمشو میسوزونیم، چی فکر میکنه راجع به ما حالمو بد میکنه.
سوزوندن پرچم یک رفتار صد در صد غیراخلاقیه
کاش اینو بفهمیم...
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان: yami ، mulan1979 ، aazitaa ، frz61 ، alireza_guitar ، خوش لحن ، فام مج
دوستان با سلام
همه در شرایط سختی هستیم چه دوستانی که که مصاحبه رفتند و یا مصاحبه آنها کنسل شده و یا در شرایط پروسه اداری و ...... و یا مثل ما ویزا مهاجرتی دارند و تا 90 روز آینده مدت آن تمام میشه . امیدوار باشید و به هم دلگرمی بدیم و مثبت فکر کنید . این مشکل برای تعداد زیادی از عزیزان پیش اومده و فقط باید منتظر بود . این مشکل همه ماست . با درود به تک تک شما عزیزان
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
تشکر کنندگان: armehraboon ، mulan1979 ، nssm
وکیل ترامپ گفته که در مورد پرونده مهاجرتی در دادگاه از ترامپ پشتیبانی نمیکنه و از نظرش غیر قانونی هست.
ترامپ هم اخراجش کرده Big Grin
کیس: ‎2017AS30XX‎
تعداد اعضاء ‎: دو نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: ‎5 May‎
تاریخ ارسال فرم: ‎17 May‎
کارنت شدن کیس: ‎14 Oct‎
محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎8 Dec‎
نتیجه: A.P
تاریخ Clear شدن: 8 Feb
تاریخ صدور ویزا: 21 Feb
تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
(2017-01-31 ساعت 11:05)ssalahi نوشته:  وکیل ترامپ گفته که در مورد پرونده مهاجرتی در دادگاه از ترامپ پشتیبانی نمیکنه و از نظرش غیر قانونی هست.
ترامپ هم اخراجش کرده Big Grin

البته سرپرست وزارت دادگستری بوده ایشون. Cool
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32 ، daria
فکر کنم اونم سرپرست از نوع موقت تا فرد اصلی رای اعتماد بگیره
تشکر کنندگان: armehraboon
(2017-01-31 ساعت 10:54)mrb نوشته:  دوستان با سلام
همه در شرایط سختی هستیم چه دوستانی که که مصاحبه رفتند و یا مصاحبه آنها کنسل شده  و یا در شرایط پروسه اداری و  ......  و یا مثل ما ویزا مهاجرتی دارند و تا 90 روز آینده مدت آن تمام میشه . امیدوار باشید و به هم دلگرمی بدیم و مثبت فکر کنید . این  مشکل برای تعداد زیادی از عزیزان پیش اومده و فقط باید منتظر بود . این مشکل همه ماست . با درود به تک تک شما عزیزان

اميدوارم، من هم كمتر ا دوماه ديگه تموم ميشه ، زندگيمو فروختم، ًواقعا الان شوك شدم ، بچه هام شوك شدن، نُمي دونم ًواقعا جطوري دوباره شروع كنم، فقط يك معجزه
تشکر کنندگان: bhb32 ، فام مج
(2017-01-31 ساعت 10:05)nssm نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:49)Kami R نوشته:  درود
فرمایش شما تقریبا صحیحه. تنها نکته اینه که تا زمانی شما با اون ویزا وارد نشوید، حکم گرین کارت رو نداره و بعد از شش ماه(از زمان آزمایش پزشکی فرد) منقضی میشه و البته نکته ی خوبش اینه که اگر بعد از منقضی شدن اگر هنوز به آخر سپتامبر نرسیده باشه(البته فقط در مورد لاتاری ها) میشه رفت دوباره آزمایش پزشکی داد و سفارت ویزا رو تمدید میکنه(قابل توجه دوستانی که الان تا آخر 90 روز، ویزاشون منقضی میشه) که البته امسال فرق داره چون باید این محدودیت بعد 90 روز برداشته شه والا که .....
ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad

فقط نياز بِه يك معجزه داريم
تشکر کنندگان: nssm ، bhb32
(2017-01-31 ساعت 11:38)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad

حالا تمدید مدیکال هزینه داره ولی قابل انجامه. اف بی ای چک تمدید نخواد. ما حدود دو سال منتظر کلیرنس بودیم حالا از اول بخوان چک کنن می شه لابد ۴ سال
تشکر کنندگان: nssm ، armehraboon ، bhb32
(2017-01-31 ساعت 10:38)Sudeh نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:57)Ali--usa نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:26)Sudeh نوشته:  مصاحبه ما 8 مارچ بود که لغو شده!

كيس ما لاتاريه و تاريخش ١٢ مارچ كه هنوز ايميلي دريافت نكردم بابت كنسلي
همش غم تو دلمه

من هم امیدوارم زودتر با خبرهای خوب همگی خوشحال شیم و به هدفی که انقدر براش زمان گذاشتیم و تلاش کردیم برسیم.
پیشنهاد میکنم اکنانتتون رو در سایت usvisa چک کنین. چون ممکنه در ارسال ایمیل مشکل پیش بیاد.
وقت قبلی ما که کنسل شد ایمیلش ظهر روز مصاحبه اومد! یعنی بعد از زمانی که برای مصاحبه تعیین کرده بودن.

عزیزم تمام وقتها رو کنسل کردن . خدا میدونه بعد سه ماه چی میشه .. حتی به این فکذ نکردن خانوادها رو از هم دور کردن .
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
(2017-01-31 ساعت 12:09)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 10:38)Sudeh نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 23:57)Ali--usa نوشته:  كيس ما لاتاريه و تاريخش ١٢ مارچ كه هنوز ايميلي دريافت نكردم بابت كنسلي
همش غم تو دلمه

عزیزم تمام وقتها رو کنسل کردن . خدا میدونه بعد سه ماه چی میشه .. حتی به این فکذ نکردن خانوادها رو از هم دور کردن .

یعنی تمام غم و غصه هامون به کنار....الان مشکلات روحی و آینده مبهم زن و بچه آدم خودش حجم دیوانه واری استرس وارد کرده.....
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، Ali--usa
(2017-01-31 ساعت 12:19)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 12:09)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 10:38)Sudeh نوشته:  دوست عزیز همه ما دچار این حال ناخوشیم.

یعنی تمام غم و غصه هامون به کنار....الان مشکلات روحی و آینده مبهم زن و بچه آدم خودش حجم دیوانه واری استرس وارد کرده.....

درک میکنم چون ما هم همین حال رو داریم . چند روزه با مسکن قوی میتونیم بخوابیم . دخترم با همکلاسی هاش خداحافظی کرده بود ... شوهرم فکر میکرد تا چند هفته دیگه ویزای یکضرب میگیریم میریم پیشش بعد از دو سال تنهایی ... الانم معلوم نیست بعد سه ماه چی بشه .
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: victor2017 ، kh-shadi ، alireza_guitar ، aazitaa ، daria
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

درود
خیال شما راحت، میدونم که احتمالا 7-8 سال طول کشیده تا اینجا رسیدین(خسته نباشید) ولی دد لاین لاتاری واقعا روی مخ هست. شما نهایتش دوباره پزشکی رو میدین چون دد لاینی واسه خانوادگی ها نیست
من خودم بخاطر این آخر سپتامبر لعنتی Sad الان پرونده ام از لاتاری شده خانوادگی ولی محکومیم به صبر
واسه پرونده های لاتاری وضع استرس زا تر هست متاسفانه
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar ، pegkh ، daria
(2017-01-31 ساعت 12:29)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 10:05)nssm نوشته:  من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad

درود
خیال شما راحت، میدونم که احتمالا 7-8 سال طول کشیده تا اینجا رسیدین(خسته نباشید) ولی دد لاین لاتاری واقعا روی مخ هست. شما نهایتش دوباره پزشکی رو میدین چون دد لاینی واسه خانوادگی ها نیست
من خودم بخاطر این آخر سپتامبر لعنتی  Sad  الان پرونده ام از لاتاری شده خانوادگی ولی محکومیم به صبر
واسه پرونده های لاتاری وضع استرس زا تر هست متاسفانه

سلام دوست عزیز
امیدوارم که مشکل همگی با سرعت بیشتری حل بشه. ما هم 13 سال و نیم صبر کردیم و فعلا که ویزامون باطله و اصلا معلوم نیست که در آینده دوباره ویزا بدن یا نه. فقط امیدم به خداست.
تشکر کنندگان: gbtm ، Kami R ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 00:49)lordsaroman نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 15:14)عبدالوحید نوشته:  سلام.
توردبی که خریدیم چهار میلیون و هشتاد هزارکه غیر قابل برگشته پس میریم دبی یه سری میزنیم و برمیگردیم.قرار مصاحبه کنسولی مون را که خودشون کنسل کردن و جاش نوشتن "فاقد قرار مصاحبه کنسولی" تا اینجاش میگیم به درک. قضا بلا بوده. برای 3 نفرمون 480 دلار از کردیت کارت خواهرم کشیدم که باید به خواهرم پس بدم. اینو میشه ازشون پس گرفت یا اینکه اینم روش بگیم به درک؟

سلام. من هم برای سه تا از اقوام وقت گرفته بودم که کنسل کردند. من زنگ زدم به کمپانی کردیت کارتم و اون هزینه ها رو Dispute کردم. اونا هم گفتن ما چارج رو کردیت می کنیم و ازم خواستن فعلا ایمیل رو نگه دارم چون ممکنه تو Dispute بخوان.

خیلی ممنونم از جوابتون
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان